Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Martunia']Noo patrz, sam sobie zrobił. :D I przypadkowo znalazłaś te zdjęcia w aparacie, co? :cool3: No i od razu lepiej. :cool1: Zawsze wszystko co najlepsze szybko mija, zanim się obejrzymy... Ale wspomnienia są też tak wspaniałe, że aż łzy z tęsknoty za tym wszystkim, tymi chwilami i w ogóle. :-( Dobranoc. :buzi: Ciekawe, czy zobaczysz Piotrucha. :cool3: no widzisz zabrał mi aparat i nawet nie zauważyłam:eviltong: No biore aparata do ręki i patrze jakies zdjecia sa i widze kabi w egipcie to musiałam wam dac:evil_lol: Nom:) bedzie fajnie:) Nie widziałam bo nie byłam w kosciele:-( bo o 9 musielismy jechac a wróciłam o 22:( [quote name='kaskaSz']Super foty :evil_lol: Piękny fotomontaż :evil_lol: dziekuje:) tylko ciii..... trzymajmy sie wersji ze był w Egipcie i sam sobie zrobił zdjecia:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Ale super fotki i jakie przerówbki fajne hehe witam:) dziekuje:p jakie mi przeróbki autentyczne egipskie zdjecia:eviltong: [quote name='Acctiually']Haha fajne zdjęcia:D :evil_lol: [quote name='Martynia&Pusio']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040620.jpg ślicznie ustał! :loveu: haha . fajne te zdjecia z egiptu z Kabisiem :evil_lol: nom akurat spadałm ale zdjcie zrobiłam i tak wyszło:cool3: no wiem:D Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 A tak wogóle to juz jestem:D Wczoraj pojechałam o 9 do znajomych na miejscu bylismy przed 11 wypilismy kawe, zjedlismy słodkie pogadalismy potem obiad i bylismy do 15 nastepnie pojechalismy do córki tej pani u której bylismy. tam siedzielismy do 22 ja siedziałam z córkami tej córki (agnieszka lat 14 i kasia lat 4) i jej koleżanką (eweliną lat 12) No i tam siedzialysmy gadałysmy mała sie kręciła od nas do pokoju do rodziców... Ogólnie bylo tak sobie ale mogło byc... Fotek nie mam żadnych bo chcała cos na dworze porobic ale cały czas padało...;/ Kabiego nie wiem czy wam dzisiaj dam bo nie mam fot... Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hej. :) E tam, spotkania prawie zawsze tak wyglądają. ;) Haha, niegrzeczny Kabiś. :evil_lol: I patrz jakie piękne zdjęcia powychodziły, fiu fiu. :cool3: Zdolny pies! :eviltong: Musisz go dać do programu 'Got talent'. :lol: Aha szkoda. :( Ale pewnie w tym tygodniu w niedzielę go zobaczysz. :) Śliczne zdjęcia! Kabisiowy języczek mnie powala. :loveu: I to! : http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040709.jpg :loveu: Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 nom niestety ale takie życie:P No własnie zabrał aparat porobił sobie zdjecia i zdązył jeszcze wrócic ze nie zauwazyłam jak go nie było:evil_lol: no chyba tak bede musiała zrobic nie mozna marnować takiego talentu:) Nom szkoda... no moze go zobacze zobaczymy:) hehe:) taka powaga na tym zdjeciu:) Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No patrz jaki spryciarz. :eviltong: I oczywiście musisz go tam dać, na pewno wygra ten program i podzieli się z Tobą nagrodą! :D A może on chce ukryć ten swój talent i nie chce nim się dzielić? Hmm... No ale jaki śliczny. :loveu: Ja uwielbiam zdjęcia portretowe! Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No własnie... az boje sie gdzie nastepnym razem pojedzie:evil_lol: No moze chyba zę dostanie zapas jedzenia na rok to sie nie podzieli A moze któż to wie... hehe:) wiem że śliczny ja uwielbiam zdjecia w biegu albo skoku:D CDN:) Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 KONIEC:):) wiecej fot na poprzedniej stronie:):) Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No własnie... az boje sie gdzie nastepnym razem pojedzie:evil_lol: No moze chyba zę dostanie zapas jedzenia na rok to sie nie podzieli A moze któż to wie... hehe:) wiem że śliczny ja uwielbiam zdjecia w biegu albo skoku:D Jak niucha ogórki. :) I jak biega i skacze! :multi: Ślicznioch! :loveu: :loveu: :loveu: Haha. :D No ciekawe. :cool3: Musisz co jakiś czas sprawdzać aparat! Hah nic nie wiadomo, Kabiś jest nieprzewidywalny. :cool3: Ja też. :loveu: A co tam robicie? :) Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no akurat sie nimi zainteresował:P ale nardziej chciał wejsc do piwnicy bo tam jest jedzenie rokiego i on wie gdzie tylko dziadek mu siedział w wejsciu :D najlepsze to w powietrzu podczas skoku jest:D no musze sprawdzac bo po nim mozna sie spodziewac wszystkiego... teraz moze pojechac do chorwacji? grecji? włoch? francji? i kto wie gdzie jeszce:P hehe:) no bardzo nieprzewidywalny:) :loveu: a nic siedzimy sobie w domciu:)) a ty co robisz?:D Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A to spryciarz. :cool1: Niby ugania się za ogórkami, a tak naprawdę do żarełka Rokiego! :D A tak poza ty: kiedy fotki Rokiego? :cool3: O tak, jest wiele miejsc do zwiedzenia, a Kabiś zapewne jest wielbicielem podróżowania, podróżnik z niego. :cool1: A ja siedzę na dogo i blogu (ale nie na mylogu :cool3:). Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no on tylko sie maskuje:evil_lol: a rokiego niedługo:) hehe:) no musze sie psychicznie nastawic gdzie on moze poleciec albo pojechac jak był w egipcie o teraz boje sie pomyslec gdzie go wyniesie:evil_lol: aaa:):) fajnie;):) kurcze musze ci ten drug szablon zrobic jeszcze:P hehe;) jutro go zrobie obiecuje:) a tak spakowana juz/?:D Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No to czekamy też na fotki Rokiego. :) Haha no wiesz, nigdy nie wiadomo, co mu może wpaść do głowy. :lol: Może jakiś wypad na Karaiby? :cool3: No musisz mi zrobić, ale się umówiłyśmy na po obozie. Mam nadzieję, że tym razem się wyrobisz. :cool3: :eviltong: Choć jak na razie jeszcze nie znudził mi się ten szablon, co pobrałam. :) Tak w ogóle kobieto masz wracać, bo już prawie wszyscy powracali! :D I obiecałaś notkę o Egipcie i nic nie ma... No wstępnie spakowana. :) Jeszcze tylko kilka szczegółów musze spakować, ale praktycznie już jestem spakowana. :) Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kabi podlewa kwiatki:D Pilnuje posesji i robi ogórki wszechstronny pies:D Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No on zawsze podlewa cos:) kwiatki, krzaczki, brame:D wszystko co idzie:evil_lol: no bardzo wszechstronny:D jeszcze podróżuje, szkacze, biega, szczeka:D hehe:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jakie fajne foty. Aaaa lece, bo chce hehe A tutaj to on stoi na tym murku czy akurat skacze? http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040736.jpg Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 hehe:) dzikeuje:) tam skacze tylko wyglada jakby szedł ale jest akurat uchwycony podczas lotu:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Martunia napisał(a):No to czekamy też na fotki Rokiego. :) Haha no wiesz, nigdy nie wiadomo, co mu może wpaść do głowy. :lol: Może jakiś wypad na Karaiby? :cool3: No musisz mi zrobić, ale się umówiłyśmy na po obozie. Mam nadzieję, że tym razem się wyrobisz. :cool3: :eviltong: Choć jak na razie jeszcze nie znudził mi się ten szablon, co pobrałam. :) Tak w ogóle kobieto masz wracać, bo już prawie wszyscy powracali! :D I obiecałaś notkę o Egipcie i nic nie ma... No wstępnie spakowana. :) Jeszcze tylko kilka szczegółów musze spakować, ale praktycznie już jestem spakowana. :) czekajcie w tym tyg bedą:) No własnie jeszcze mi ie biedak w tym morzu utopi:evil_lol: chociaz nie bo on nie lubi wody No po obozie to juz ma byc z html wiec bedziesz musiała wybrac.:) No wiem ze obiecałam moze napisze chociaz juz to chyba bez sensu zreszta nie opisałam 2 ostatnich dni pobytu bo czasu nie miałam... o to super:):) przepraszam nie zauwazyłam bo musiał przeskoczyc post:placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 W tym tygodniu? A przed moim wyjazdem? Proszę! ^^ No ale się chłopak poopala i w ogóle odpocznie. ;) Pewnie uwielbia ten szum morza, te fale, ahh... :loveu: Ok, będę wybierała. ;) Trudno! Masz opisywać cokolwiek, masz wstawiać notkę na bloga, bo będzie foch! :diabloti: A tego chyba nie chcesz, Anula może potwierdzić, że to nie jest przyjemne. :evil_lol: Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no tak jeszcze zani wyjedziesz jutro bede robic:) nom...:) hehe:) i bedzie laski wyrywał:D Opisze cos ale nie wiem kiedy.. musze sie zmotywowac.. No wiem... Dobranoc:* Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Hej. :) Co tam u Was? :D Ok, masz dwa dni. ;) A tak w ogóle będziesz jutro gdzieś tak do ok. 0.00? :eviltong: Tzn. nie aż tak, bo wtedy mam wyjeżdżać, ale gdzieś tak ok. 23.00? To się akurat pożegnam. :D Haha no pewnie, Kabi nie jedną laskę tam będzie wyrywał i podrywał. :cool3: Pewnie będą się o niego bić. :roll: Masz napisać. :D Jak wrócę z obozu, ma coś być. :) Quote
Recommended Posts