Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja tez lubie jak tak długo nie pada powietrze po burzy jest fajne:D hmm... no nie wiem... jeszcze by cie jakis piorun strzelil i co... u mnie cały dzien pochmurno i pada albo pokropuje... a co u ciebie?? Noo takie.. świeże. :D Ja bym się tam nie bała. :cool1: A u mnie nie pada w ogóle, są chmury tylko i się na to zapowiada od środka dnia, ale nic.. i tak jest gorąco. U mnie nic. :) Jeszcze 5 dni. :D Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nom:) nie wcale bys sie nie bała :evil_lol: ja i tak wiem swoje:evil_lol: aa... u mnie pada i kropi co chwile taka dziwne pogoda.. a jutro jade o 9 chyba do znajomych na cały dzien... kabi zostaje w domu z siostrą wiec nie liczcie na jakies fotki bo nie bedzie:P aparat w sumie chyba tam biore wiec moze dam wam zdjecia małej kasi (córka znajomych rodziców ok.4 lat) hehe;) ogólnie nie chce mi sie tam jechac ale moze bedzie fajnie:):) zobaczymy:) a jakie masz plany na jutro?? jeszcze? tylko 5 dni i mnie zostawisz... jutrzejszy mozna wyliczyc bo nie wiem o której wróce to 4-3 dni zostaną... Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ok, każdy wie swoje. Ja bym tam pędziła do domu przed deszczem, jak już. No wiesz, Ty może być zrobiła inaczej. :cool1: Szkoda, że Kabisia nie bierzecie ze sobą. ;) Ale będziemy czekać na inne zdjęcia. :) Plany? Hmm jeszcze nie wiem. ^^" Znajdzie się coś, jakieś zajęcie. :D Będziesz miała ode mnie spokój. :D Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nom:) ja bym przeczekała deszcz:) nom szkoda...:( hehe:) wiesz co nie bede miała od ciebie spokoju tylko bedzie mi sie samej nudzic... wszyscy sobie gdzies jada ty, anula, isia chyba tez, moja kolezanka z klasy sama tu zostane za chwile... Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 FOTKI: moje zarosniete oczko i huśtawka: CDN:) Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 a tu z innej perspektywy zarośnięte oczko wodne:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nom:) ja bym przeczekała deszcz:) nom szkoda...:( hehe:) wiesz co nie bede miała od ciebie spokoju tylko bedzie mi sie samej nudzic... wszyscy sobie gdzies jada ty, anula, isia chyba tez, moja kolezanka z klasy sama tu zostane za chwile... Piękny mój Kabiś. :loveu: Sama słodycz. :loveu: Przeczekała? W nocy? :cool3: A jakby tak padało przez całą noc, to co? :D Isia dopiero w sierpniu. ;) I nie martw się, na pewno tu do Was wrócę. :D Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Martunia napisał(a):Piękny mój Kabiś. :loveu: Sama słodycz. :loveu: Przeczekała? W nocy? :cool3: A jakby tak padało przez całą noc, to co? :D Isia dopiero w sierpniu. ;) I nie martw się, na pewno tu do Was wrócę. :D :loveu: no tak:P no to jak cała noc to trzeba by wracac wtedy do domu i zmoknąć:eviltong: aa to nie wiedziałam:eviltong: no ja mysle że wrócisz:) ale dopiero za 11 dni... wiesz jak to długo... Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No niekoniecznie, jak się np. tramwajem albo autobusem przejedzie. ;) A przystanki mam niedaleko. :cool1: Tak samo z taksówką. :cool1: No i mam nadzieję, że będzie trochę to trwało, bo ja chcę się tam dobrze bawić! Właśnie oglądałam kilka filmów aqua, który jest tam niedaleko i w którym będziemy. :) Jej, jak tam super będzie! A słyszałaś o tym wypadku w Bułgarii...? Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 no tak ale zakładajmy ze pieszo sie przysło:P hehe:) no bedziesz sie dobrze bawic;) ale to szybko minie... za szybko... o fajnie:D zazdroszcze ci:D ale narób dużo zdjec:D i na nk potem duzo daj:D A to nie byl w serbi?? Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Mów co chcesz, ja bym zrobiła swoje, a Ty swoje. ^^ Nawet tak nie mów! Ma bardzo wolno mijać, nie kracz!!! :razz: Dam jakieś ładne. :) I postaram się porobić dużo. :) No w Serbii wypadek, ale autobus jechał z dziećmi z Bułgarii jadący do Polski. Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 heh:) dobra;) nie kracze tylko mówie prawde... ja bylam 2 tyg i tak szybko mineło ze nie wiem... ładne i dużo:D a bardzo duzo masz zrobic:D No ale wypadek w serbii... nie tylko dzieci chyba jechały.. a zreszta nie ważne czy dzieci czy nie dzieci.. ale okropny tem wypadek byl... Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 :evil_lol:A teraz dowód że kabi był w egipcie (autentyczne zdjecia zrobione przezemnie :evil_lol:) :evil_lol::evil_lol: I najlepszy dowód kabi pod piramidą :evil_lol: KONIEC:) wiecej fotek strone i dwie temu:) Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hahahaha. :evil_lol: No pewnie, Kabi musiał zwiedzić te okolice! Nie było mu tam czasem za gorąco? :cool3: :diabloti: Super... ja tu się cieszę, że wyjeżdżam, a Ty mi mówisz, że i tak to szybko zleci i w ogóle. :D Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 :evil_lol: no wiesz kabi przypadkiem przelatywał tamtędy i sobie fotki zrobił :evil_lol: nie no wiesz co chłodno akurat było :evil_lol: Oj no to sie ciesz:) powiem ze minie szybko ale bedzie super:D zawsze tak jest:) i to najważniejsze a wspomnienie i tak zostaną:D:D ja juz lece bo mam isc spac bo jutro nie wstane... dobre sobie mogłabym isc spac o 1 i bym wstała a nie..;/ DOBRANOC:*:* Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Noo patrz, sam sobie zrobił. :D I przypadkowo znalazłaś te zdjęcia w aparacie, co? :cool3: No i od razu lepiej. :cool1: Zawsze wszystko co najlepsze szybko mija, zanim się obejrzymy... Ale wspomnienia są też tak wspaniałe, że aż łzy z tęsknoty za tym wszystkim, tymi chwilami i w ogóle. :-( Dobranoc. :buzi: Ciekawe, czy zobaczysz Piotrucha. :cool3: Quote
kaskaSz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Super foty :evil_lol: Piękny fotomontaż :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Witanko Ale super fotki i jakie przerówbki fajne hehe Quote
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040620.jpg ślicznie ustał! :loveu: haha . fajne te zdjecia z egiptu z Kabisiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts