Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Martunia napisał(a):U Ciebie ma być tak samo. :) Tylko różnica jednego stopnia. :eviltong: No 5/4 h, coś takiego.. Ale lepiej wcześniej przyjść, niż się spóźnić. Możliwe. :) To się najwyżej opalę u siebie w mieście. :lol: Że już nie będzie tak bardzo opalone ciało w szkole, niż wcześniej. :cool1: aa:) to fajnie:) no ja mam podobnie chyba do warszawy:P nom:) opalisz sie opalisz:D a zreszta i tak w szkole bedziesz bardziej opalona niz zawsze bo jezdziłas w czerwcu a teraz w lipcu:D heh:) Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No zawsze coś. :D W sumie miesiąc różnicy, więc jest ok. :D A co porabia mój Kabisiek? :loveu: Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 nom:) a kabisiek leszy na korytarzu i na mnie warczy bo chyba chce isc na dwór i zaraz bede musiała isc z nim:) nie chce mi sie;P a ty co robisz?? Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Leń. :D Widocznie chce wyjść na dwór. ^^ A ja nic w sumie. :) Na dogo jestem itd. ^^ A Ty? :D Quote
Tepes Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Marta nie obrażaj się na mnie!:( I mnie odblokuj... Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Martusia: byłam juz z nim na dworze;) a ja tez i na nk tez:) za chwile przyjdzie do mnie kolega:) I odblokuj anule!!:):) Quote
Tepes Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ooo Ada kolega:Dhuhu:p Marta się na mnie obraziła nie wiem za co:( :D Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Tak kolega ten którego miałam chomika... i bez żadnych skojarzen prosze:) Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Taaa nie wiesz za co hmm... I jak tam, Kabiś wybiegany? :D Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 tak wybiegany chyba i teraz szczeka:P o co sie dziewczynki moje pokłóciły?? Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No to fajnie. :) Mizianko dla niego. :loveu: Nieważne. :razz: Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ok juz wymiziany:) to jak nie wazne to ja odblokuj i sie pogódźcie chyba ze juz to zrobiłyscie:) Quote
Tepes Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 W sumie to ona się obraziła...za to zę chce jej coś kupić w Szczyrku... Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No tak tak, niech wszyscy o tym wiedzą. Ale jest i zgoda. :cool3: Ada! Gdzie znikłaś? :eviltong: Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 no to dobrze:):) ada znikła bo przyjechał kolega i dopiero poszedł... Bo burza u mnie była i musiał troche przesiedziec jeszcze nie mógł po niego tata przyjchac i musi na pieszo wracac... Nagadaliśmy sie ogólnie:) fajnie było:D ale teraz juz musze isc DOBRaNOC:*:* Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam. :) U mnie też była burza! ^^ Wreszcie. :D No to pewnie się nagadaliście. ^^ A co on, sam w domu bał się zostać? :eviltong: Co u Was? Quote
Tepes Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 heha wybacz:D No ale teraz z Gertrudziom jest wszytko ok i się znów kochamy:loveu::D Quote
infers Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cześć! [quote name='Acctiually']No właśnie:loveu::loveu::loveu: Właśnie:eviltong::razz: Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Martunia']Witam. :) U mnie też była burza! ^^ Wreszcie. :D No to pewnie się nagadaliście. ^^ A co on, sam w domu bał się zostać? :eviltong: Co u Was? witam:) no nareszcie;) ale strasznie sie błyskało i grzmiało... No troche chyba 2,5 godziny był:P nie bał sie zostac tylko do mnie przyjechał bo mu sie nudziło a w trakcie burzy to chyba tez bys sie bała wracac do domu sama... A u nas dobrze nudy ogólnie nie poszlismy na spacer bo pogoda okropna.. [quote name='Acctiually']heha wybacz:D No ale teraz z Gertrudziom jest wszytko ok i się znów kochamy:loveu::D :) No to dobrze ze sie znowu kochacie:D [quote name='Martunia']Noo jak być powinno. :loveu::loveu::loveu: [quote name='Acctiually']No właśnie:loveu::loveu::loveu: No a jak:D [quote name='infers1995']Cześć! Właśnie:eviltong::razz: witam:):) Quote
Martunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ja tam lubię burze. :D Ale nie lubię, jak pada i trzeba iść do szkoły... Hmm szczerze mówiąc ja bym się nie bała. :cool3: U mnie pochmurno i chyba znowu w nocy będzie padać. :) Ale i tak gorąco jest. Quote
Sweet Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Martunia napisał(a):Ja tam lubię burze. :D Ale nie lubię, jak pada i trzeba iść do szkoły... Hmm szczerze mówiąc ja bym się nie bała. :cool3: U mnie pochmurno i chyba znowu w nocy będzie padać. :) Ale i tak gorąco jest. ja tez lubie jak tak długo nie pada powietrze po burzy jest fajne:D hmm... no nie wiem... jeszcze by cie jakis piorun strzelil i co... u mnie cały dzien pochmurno i pada albo pokropuje... a co u ciebie?? Izabela124. napisał(a):Hejos ma gadułko Dawaj fotki :P hejo:) no jak slicznie mnie nazwałas dzisiaj:D nie gaduło a ma gadułko:loveu: fotki dam wam spokojnie:) tylko musze zgrac i wgrac:):cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts