Martunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ale nie chcę ich spinać. :cool1: Witam. :loveu: Quote
Sweet Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Acctiually']Śliczny Kabiś:loveu: A jak pilnuje domu przy bramie:D dziekuje:) no on zawsze tak a jak ktos przechodzi to tylko szczeka:) hehe:) [quote name='Martunia']Ale nie chcę ich spinać. :cool1: Witam. :loveu: a ja nie spinałam cały czas w rozpuszczonych chodziłam i dlatego mam teraz szyje nie opaloną:P ale juz powoli jest opalona:) witam:) Kurcze nareszcie udało mi sie wejsc na kompa... cąły dzien prawie po za domem... Rano bylam na zakupach oczywiscie nic sobie nie kupiłam bo nie bylo nic ciekawego... potem przyjechał romek po chomika i juz go nie mam:-( ale cóż... jak szybko minął ten tydzien.. po obiedzie pojechałam z mamą do jej znajomej co ma bliźniaki 4 miesięczne:) no i najpierw bawiłam ze ze starszym co ma 4,5 roku siedzielismy na dworze gralismy chwile w piłke a potem Aduśka bawiła sie z Kamilkiem betoniarką i murowalismy w piaskownicy a potem jadłam piaskowe lody:D heh;) nie ma to jak bawic sie w piachu:evil_lol::evil_lol: potem zimno sie zrobiło a ze miałam tylko bluzkę na naramkach to poszlismy do domu. maluchy akurat byly kompane no i sobie tam siedziąłam a jak juz je wykąpali to mamy poszły na papierosy to ja zostałam z Bartkiem a ich tata z Mikołajkiem i nawet mały sie nie rozryczał a starałam sie go zabawic i nawet mi wyszło:D:D hihi:) no i dopiero wróciłam do domu:) moze dam wam jakies zdjecia;) Quote
Martunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 O jaki ciekawy dzień. :) Nie ma to jak zabawa w piaskownicy. :cool3: Czekamy na zdjęcia! :cool1: Quote
Sweet Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 no nawet ciekawy ale normalnie jestem padnieta... kurcze nie wyobrażam sobie miec w domu małych bliźniaków.. No wiadomo w piaskownicy najlepiej:D a jeszcze lepiej udawac ze sie słucha 4,5 latka;D i wykonywac jego polecania a jak sie cieszył:D hehe:) no jak sie wgraja to beda;) Quote
Sweet Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 reszta wczorajszych zdjęc: CDN:) PS. jak dawałam jakies zdjecie wczoraj to przepraszam bo nie pamietam jakie byly:P Quote
Martunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ślicznie razem wyglądacie. :loveu: A jak się wybiegać musiał Kabiś. :) I jak biegnie i do pańci skacze. :) I znowu mu nie dajesz chwili prywatności... :shake: :eviltong: Quote
Sweet Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 dziekuje:) no on zawsze musi sie wybiegac:) no skakał do mnie bo myslał ze mu pokaże co jest na ulicy z wysokosci ale nie udało mu sie:P hehe:) no daje mu chwile ale ta przed zrobieniem zdjecia:evil_lol: Dobranoc:* Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hej. ;) No to widocznie Kabisiowi podobało się na spaceru, poza tą przerwaną chwilą prywatności i ty, że nie chciałaś mu pokazać terenu przez płot. :evil_lol: Co u Was? :) Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :p dziekuje:smile: no załapalismy sie:-D jeden chomiczek:-D No on bardziej bawi sie w pożeracza chmików:eviltong: dziekuje:smile: no postarałam sie:cool3: a to jeden :D hehe kup mu szczurka takiego nakręcanego co są dla kotów, to może mu się spodoba :evil_lol: w gadaniu też się starasz xD ale fotki śliczne :loveu: tylko szkoda że przez te wszytskie strony jest więcej gadania niż fotek, no ale po starej znajomości ci wybaczę :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Martunia napisał(a):Hej. ;) No to widocznie Kabisiowi podobało się na spaceru, poza tą przerwaną chwilą prywatności i ty, że nie chciałaś mu pokazać terenu przez płot. :evil_lol: Co u Was? :) hej:) nom:) oj tam nie przerwałam mu chwili prywatnoci zreszta jemu to nic nie robi.. po za tym nie widac jego czesci ciała która oddaje mocz wiec to zadna prywatnosc:) no bo ja niedobra jestem:eviltong: a u nas nudy ja zawsze własnie pada troche i fajnie jest:D:D Isia & Chester napisał(a):a to jeden :D hehe kup mu szczurka takiego nakręcanego co są dla kotów, to może mu się spodoba :evil_lol: w gadaniu też się starasz xD ale fotki śliczne :loveu: tylko szkoda że przez te wszytskie strony jest więcej gadania niż fotek, no ale po starej znajomości ci wybaczę :evil_lol::evil_lol: nom:) napewno by mu sie podobał ale chyba by długo nie wytrzymała to zabawka mogła by zostac zjedzona:eviltong: oj nie prawda ze wiecej gadania niz fotek... jutro moze pójde z nim na spacer to dam wam fotki jakies bo moze wezne aparat:) heh:) a dzisiaj nie daje fot bo nie mam jak zrobic na dworze mokro wiec narazie nie pójdzie bo musiała bym go kąpac odrazu ... dobrze ze mi wybaczysz:) Quote
Izabela124. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hejos gaduły moje kochane Ale tu nzów nagadane hihi Foteczki super Quote
Avaloth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no niech ci będzie :evil_lol: ale ta fota mnie powala : http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040533.jpg nie ważne że nie ostra, ale taka jest .. fajna :diabloti::D:D Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 :) no fajna jest nie udało mi sie niestety zrobic ładnie jak przeskakuje przez murek ale zawsze jak chce mu zrobic foty to on nie chce skoczyc przez murek:P no niestety nie ostra:( ale da sie zniesc;) Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 U mnie gorąco... a miało padać. ;) Ale i tak jest dobrze. Co u Was? Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 u mnie pogoda podobna tyle ze padalo troche w ciagu dnia a teraz ciepło.. ogólnie strasznie duszno.. nudzi mi sie ale nic mi sie nie chce... jutro ide z kabikiem na spacer i go wykąpie ... w niedziele jedziemy do znajomych i mały moze tez pojedzie zalezy czy moja siostra pojedzie bo jak nie to on z nią zostanie pewnie... a wolałabym zeby jechał:) hehe:) a tak co słychac u ciebie? juz coraz blizej wyjazdu:D Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 U mnie też strasznie duszno. Teraz tylko jakoś da się wytrzymać, nawet może być. No to fajne plany. :) Ja jutro do fryzjera się umówiłam. A ja niedawno spotkałam się z koleżanką i byłyśmy w jej domu. :) No, jeszcze 6 dni do wyjazdu! ^^ Nie mogę się doczekać. :) Powoli kupuję, co jeszcze brakuje do potrzebnych rzeczy, w poniedziałek-wtorek się pakuję. :cool1: Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 e tam pogoda jest głupia i tyle:P powinno byc ciepło ale nie duszno i lekki wiaterek:D heh:) no plany nawet fajne:) o super:D a tylko podcinasz czy jaks całkiem inną fryzure wymyslasz??:D super:D a ty w czwartek jedziesz juz nie?? szybko ten czas mija... ja jestem ciekawa gdzie mój tata chce jechac jeszcze... ale doperio w sierpniu chyba... O a co ci brakuje??:D strój masz??:D Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No właśnie! A tak niedawno było u mnie tak przyjemnie i był deszcz. :( Tylko podcinam. :) I tak tak bardzo nie chcę, bo bym głupio wyglądała. :D No już jadę... około północy wyjeżdżam z domu. ;) Fajnie, że w sierpniu. :) Opalenizna Ci zostanie potem do szkoły. :D Już wszystko mam. :) Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ciekawe jaka bedzie jutro pogoda... ja marze zeby padało bo w taką gorączke to nie pójde z kabim na spacer bo znowu w połowie drogi mi padnie... aa;) pewnie bedziesz ładnie wygladac:) aha... no bo musisz zdązyc.:) pewnie 2 godziny przed odlotem macie zbiórke nie??:D no raczej w sierpniu ale nie wiem do konca gdzie pojedziemy i czy napewno pojedziemy chociaz znając mojego tate to pewnie tak bo jak sie na cos nastawi to musi to zrobic:) No tobie tez zostanie do szkoły:D aa to dobrze;) Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Patrzyłam przed chwilką - u nas ma być 23 stopnie i ma padać! :multi: To się jutro okaże. :cool1: No tak. :) O 5.00 mamy być tam gdzieś w informacjach czy gdzieś. Fajnie Ci. :) Też bym sobie gdzieś pojechała w sierpniu. :) Ale już nie tak bardzo, jak wcześniej... Quote
Sweet Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 o fajnie;) ja musze zobaczyc jak u mnie oby padało... nom zobaczymy jutro:) ale pewnie bedzie dobrze:) heh:) to wczesnie 5 godzin macie do warszawy? no ale w sierpniu jest wszedzie najbardziej gorąco trzeba zabrac olejki z duzym filtrem zeby sie nie spalic.. co juz nie tak bardzo jak wczesniej? bo nie zakapowałam:P Quote
Martunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 U Ciebie ma być tak samo. :) Tylko różnica jednego stopnia. :eviltong: No 5/4 h, coś takiego.. Ale lepiej wcześniej przyjść, niż się spóźnić. Możliwe. :) To się najwyżej opalę u siebie w mieście. :lol: Że już nie będzie tak bardzo opalone ciało w szkole, niż wcześniej. :cool1: Quote
Recommended Posts