Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie no, spokojnie. :p Ale i tak Dominik Ci się podoba. :evil_lol: Ale Ci fajnie! Cały czas gdzieś wyjeżdżasz. ;) Dobranoc. :cool3: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, spokojnie. :p Ale i tak Dominik Ci się podoba. :evil_lol: Ale Ci fajnie! Cały czas gdzieś wyjeżdżasz. ;) Dobranoc. :cool3: :) nie juz nie po za tym czy ja wiem czy on mi sie podobał... hmm... nie powiem nie jest brzydki ale sama nie wiem nawet jesli mi sie podobał to juz nie:p no wiem:D nie cały czas... po za tym to mój tata chce gdzies jechac a ja oczywiscie chetne a jak inaczej:D ty byłas w turcji?? jesli tak to w jakim hotelu?? CO u ciebie słychac??:D Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hej. :) Hmm czyli jednak nie zaprzeczasz, że Ci się podobał, mam Cię! :p Na pewno jak wrócisz do szkoły znowu zauroczenie powróci, zawsze tak jest. :cool3: No to fajnie. :) Trzeba korzystać, jak można. ;) Byłam, rok temu, nie pamiętasz? :cool1: W hotelu Riva Delta. :cool1: U mnie nic, niedawno przyszłam do domu i spotkałam Bazyla w korytarzu. :cool3: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Hmm czyli jednak nie zaprzeczasz, że Ci się podobał, mam Cię! :p Na pewno jak wrócisz do szkoły znowu zauroczenie powróci, zawsze tak jest. :cool3: No to fajnie. :) Trzeba korzystać, jak można. ;) Byłam, rok temu, nie pamiętasz? :cool1: W hotelu Riva Delta. :cool1: U mnie nic, niedawno przyszłam do domu i spotkałam Bazyla w korytarzu. :cool3: hej:) nie zaprzeczam ale nie potwierdzam::eviltong: oj o nie zadne zauroczenie nawet jesli mi sie podobał (nie mówie ze napewno mi sie podobał) to i tak nie bylo zadne zauroczenie... KONIEC TEMATU O PANU D:evil_lol: No wiadomo:) zycie jest krótkie i trzeba z niego wyciagnac jak najwiecej:) No pamietam ale sie pytalam bo nie byłam pewna czy bylas w turcji czy w tunezji:eviltong: o:D fajnie a gdzie byłas??:D infers1995 napisał(a):Ale wy tu gadacie:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 zapomniałam ci odpisac a nie mozna edytowac postów wiec pisze..:) infers1995 A co gadac juz nie mozna??:evil_lol: Fotki dam wam wieczorem jak pójde z kabim na podwórko to spróbuje mu zrobic zdjecia:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Skoro tak mówisz. :evil_lol: Ale i tak pewnie Ci się podoba. :cool3: Byłam i w Turcji i w Tunezji. :lol: W sklepie. ;) Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Skoro tak mówisz. :evil_lol: Ale i tak pewnie Ci się podoba. :cool3: Byłam i w Turcji i w Tunezji. :lol: W sklepie. ;) Koniec to koniec:eviltong: nie prawda i prosze sie ze mną czasem nie kłócic;) aa:) a gdzie najfajniej bylo? w turcji? tunezji czy egipcie?? a w egipcie w jakim bylas hotelu? i w tunezji w jakim:D lubie sie o to pytac bo hotele lubie ogladac:D aa:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czy ja się kłócę? :cool3: Hmm... wiesz, że nie wiem. :D W tych trzech miejscach bardzo mi się podobało. :) W Egipcie w Golden 5, a w Tunezji w Safa. :D Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Czy ja się kłócę? :cool3: Hmm... wiesz, że nie wiem. :D W tych trzech miejscach bardzo mi się podobało. :) W Egipcie w Golden 5, a w Tunezji w Safa. :D nie ale wiem ze bys mi mówiła że tak wiec juz na zapas napisalam:evil_lol::evil_lol: hehe:) mi sie w egipcie bardzo podobało:) mogłabym tam chyba spedzic całe wakacje:loveu: ale takiej mozliwosci to nie ma... :) a czy to prawda że w tunezji bardzo sie poci człowiek? bo tak mi mówili znajomi co w egipcie ich poznalismy i chce sie spytac kogos kto tam byl zeby potwierdził albo zaprzeczył:) sprawdzałam wszystkie hotele i nawet fajne:D a ja chce jechac nastepnym razem tam gdzie beda zjeżdżalnie bo tam nie bylo:D:D ale bylo super:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No niestety... ja też bym w tamtych miejscach została, super było. :) ? Ja nic o tym nie słyszałam. :eviltong: Pewnie chodziło im o to, że jest gorąco. :hmmmm: Ale i tak najgoręcej było w Egipcie w Dolinie Królów. :cool3: No mi się w tych hotelach podobało. :) Teraz Ty wymieniaj w jakich gdzie byłaś. :eviltong::eviltong::eviltong: No na zjeżdżalniach jest super! W Egipcie się bałam zjeżdżać, bo dość duże zjeżdżalnie były, a ja jeszcze mała itd. Ale w Turcji były fajne i szybkie i super i w ogóle. :lol: :loveu: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):No niestety... ja też bym w tamtych miejscach została, super było. :) ? Ja nic o tym nie słyszałam. :eviltong: Pewnie chodziło im o to, że jest gorąco. :hmmmm: Ale i tak najgoręcej było w Egipcie w Dolinie Królów. :cool3: No mi się w tych hotelach podobało. :) Teraz Ty wymieniaj w jakich gdzie byłaś. :eviltong::eviltong::eviltong: No na zjeżdżalniach jest super! W Egipcie się bałam zjeżdżać, bo dość duże zjeżdżalnie były, a ja jeszcze mała itd. Ale w Turcji były fajne i szybkie i super i w ogóle. :lol: :loveu: nom:) nie wiem a kazdym razie karolina mówiła ze jak wyszła po umyciu na balkon to juz cała spocona byla... ale moze zalezy od tego gdzie sie jest... Nie byłam tam akurat:) nastepnym razem pojedziemy:) Ja byłam tylko w Egipcie W Serenity Makadi:):) no i nie bylo zjezdzalni a ja chciałam ale i tak bylo super nawet bez tego ale nastepny hotel musi byc ze zjezdzalniami:) hehe:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dziwnie. :roll: Moje koleżanki, które już były w Tunezji, też nie wiedzą, o co chodzi. :roll: No zjeżdżalnie w niektórych hotelach są super. :) Ja zawsze całe dnie tam spędzałam. :cool3: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Dziwnie. :roll: Moje koleżanki, które już były w Tunezji, też nie wiedzą, o co chodzi. :roll: No zjeżdżalnie w niektórych hotelach są super. :) Ja zawsze całe dnie tam spędzałam. :cool3: no nie wiem czy to prawda ale tak nam powiedzieli... nie bede wnikac w sumie:eviltong: Nom:) przejechałabym sie na takiej:) u nas nad morzem byla zawsze zjezdzalnie na plazy tam gdzie jezdzilismy zawsze potem zmienilismy miejsce wyjazdów nad morze a teraz jak 3 lata temu wrócilismy to chciałam sie przejechac na zjeżdżalni a tam jej juz nie było:placz: Nudno mi w domu ja chce nie wiem gdzies pojechac na obóz albo cos a nie siedziec w domu i sie nudzic....:roll: A co powiesz/??:D Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Szkoda. :( Ale na pewno gdzieś pojedziesz, do jakiegoś hotelu ze zjeżdżalniami. :) No a ja za ok. tydzień zobaczę, jak jest na obozie. :D Bo gdzieś tak po północy/1.00 muszę wyjść z domu, bo wcześnie rano mam być na lotnisku - potem większą część dnia mam na obóz. :) A czas płynie i płynie, tylko patrzę, ile dni jeszcze zostało. :) Ale potem cały sierpień spędzę w mieście, co i tak nie jest źle, bo zawsze coś się zrobi, wyjdzie itd. :p Fotki Kabisia i Rokiego chcemy! :cool3: Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Szkoda. :( Ale na pewno gdzieś pojedziesz, do jakiegoś hotelu ze zjeżdżalniami. :) No a ja za ok. tydzień zobaczę, jak jest na obozie. :D Bo gdzieś tak po północy/1.00 muszę wyjść z domu, bo wcześnie rano mam być na lotnisku - potem większą część dnia mam na obóz. :) A czas płynie i płynie, tylko patrzę, ile dni jeszcze zostało. :) Ale potem cały sierpień spędzę w mieście, co i tak nie jest źle, bo zawsze coś się zrobi, wyjdzie itd. :p Fotki Kabisia i Rokiego chcemy! :cool3: nom... no kiedys napewno:) fajnie masz:D a o której musisz byc na lotnisku i o której wylot?? z wrocławia lecisz nie?? :) no powoli musisz sie zacząc pakowac:) no mi sie juz nudzi u mnie w miescie.. z kolezankami juz planujemy pojechac do zoo i kina i gdziesz jeszcze pewnie bo ciagle w jedno miejsce chodzimy i nudno... foty kabiego bedą a rokiego moze jutro:) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie wiem dokładnie, gdzieś koło 5.00 mam być na lotnisku, a wylatuję z Warszawy, dlatego trochę mi zajmie dojeżdżanie z mojego miasta. ;) Zacznę się pakować gdzieś w następnym tygodniu, pojutrze chciałabym pójść podciąć włosy, bo będzie mi tam gorąco. ^^" I nie wiem, czy grzywkę dać na bok, czy zostawić tak, jak jest, ale raczej zostawię. ;) Boję się, że coś nie pójdzie dobrze. ;) O to czekamy! :mrdmed: Kabisia dziś? Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Martunia napisał(a):Nie wiem dokładnie, gdzieś koło 5.00 mam być na lotnisku, a wylatuję z Warszawy, dlatego trochę mi zajmie dojeżdżanie z mojego miasta. ;) Zacznę się pakować gdzieś w następnym tygodniu, pojutrze chciałabym pójść podciąć włosy, bo będzie mi tam gorąco. ^^" I nie wiem, czy grzywkę dać na bok, czy zostawić tak, jak jest, ale raczej zostawię. ;) Boję się, że coś nie pójdzie dobrze. ;) O to czekamy! :mrdmed: Kabisia dziś? aaa:) to rano wylatujesz;) a ile tam lecisz?? 2 godz? ja myslałam ze z wrocławia a ty sobie z warszawy załatwiłas :eviltong: aa;) no to idź do fryzjera:) zostaw na prosto:) a kabisia dzisiaj dam ale nie wiem kiedy sie foty wreszcie wgrają:eviltong: Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 2,5 godz. :) No bo we Wrocławiu nie było, tylko było z Warszawy. Mnie też się tak wydaje, by tak zostawić. :) Ale trochę podetnę włosy. :D Czekamy. :p Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 kilka fot bo reszta sie jeszcze nie wgrała: CDN:) Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Martunia']2,5 godz. :) No bo we Wrocławiu nie było, tylko było z Warszawy. Mnie też się tak wydaje, by tak zostawić. :) Ale trochę podetnę włosy. :D Czekamy. :p aaa;) to prawie zgadłam:D aha chyba że:P tak jak my ze szczecina lecielismy bo nie bylo z poznania juz miejsc:eviltong: no zostaw grzywke tak i troche sobie podetnij jak juz tak bardzo chcesz no i edytowac nie mozna w wszystkie te same foty sa muze dac w innym poscie reszte;/ CDN:) Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 CDN.:) (głupio ze nie mozna edytowac bo tam znowu są 2 takie same zdjecia... i suchar...) Quote
Martunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śliczny Kabiś. :loveu::loveu::loveu: No chcę, bo mi gorąco tam będzie. ;) Quote
Sweet Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dziekuje:) e ta goraco:) ja mam dłuższe niz ty i mi nie bylo goraco:D Quote
Tepes Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Śliczny Kabiś:loveu: A jak pilnuje domu przy bramie:D Quote
Recommended Posts