Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no kurcze no zawsze zgadujesz :mad: wiesz ty co...:evil_lol::evil_lol:
hehe:)
no to było tak my idziemy sobie przez ulice w strone placu zabaw i ogladam sie na druga strone ulicy ktos biegnie jakis chłopak no to spojrzałam a potem sie odwróciłam w strone placu zabaw ale cos mnie olśniło i spojrzałam jeszcze raz przypatrzyłam sie i mówie sobie 'O kurcze to przecież jest piotruś' no to ogladam sie za nim przypartuje jeszcze raz i potem mówie do dziewczyn czy wiedzą kto to biegł i im mówie ze piotrus a one czemu wczesniej im nie powiedziałam to by go mogły zobaczyc bo go jeszcze nie widziały:eviltong:
ale potem juz sie cieszyłam i tylko patrzyłam czy nie bedzie wracał ale nie widziałam drugi raz go...
o to fajnie ze bylo fajnie na spacerku a co robiliscie??:D
jak on teraz wyglada??

Posted

No to nieźle. :) Szkoda, że w drodze powrotnej do nie widziałaś.
A u niego ok. :) Nie zmienił się raczej... Ale za to ma dużo kolegów, których spotka na drodze. :D

Posted

nom:) ale czyli nie wyjechał na wakacje tylko musiał byc w kosciele na 19 albo wcale chyba ze akurat wczoraj go nie bylo...
no szkoda ale wazne ze chociaz troche widziałam:D co prawda krótko bo sie spieszył bo biegł nie wiem skad biegł ale wazne ze widziałam go... mam nadzieje ze on mnie nie rozpoznał:D
o to fajnie ze ma kolegów:) a masz jego zdjecie??
kabi widział sie z santią dzisiaj (pies sąsiada) i ona na mnie skakała bo sie cieszyła:D i pdrapała mnie i pobrudziła troche ale jest cudowna;) tak sie rzucała jakby sie chciała przytulic:)

Posted

No może akurat coś mu wypadło albo poszedł na inną godzinę. :roll:
Mam, ale jakieś tam niewyraźne i w dodatku jeszcze jakieś ze mną. :lol: Nawet mnie o nie nie proś, bo nie ulegnę. :p
Aha. :) Szkoda, że nie masz już zdjęć, oczywiście Santi i Kabisia. :D
Dobranoc. :buzi:

Posted

Martunia napisał(a):
No może akurat coś mu wypadło albo poszedł na inną godzinę. :roll:
Mam, ale jakieś tam niewyraźne i w dodatku jeszcze jakieś ze mną. :lol: Nawet mnie o nie nie proś, bo nie ulegnę. :p
Aha. :) Szkoda, że nie masz już zdjęć, oczywiście Santi i Kabisia. :D
Dobranoc. :buzi:

no moze..... nie wazne wazne ze go widziałam:)
e tam dawaj mi tu je:)
i nie bede prosic bo to jest rozkaz:evil_lol::evil_lol:
no szkoda szkoda... moze kiedys jeszcze zrobie im:)
Dobranoc:*

Izabela124. napisał(a):
A jak ładnie na mnie mówisz hehe

No wiesz ja zawsze sie do wszystkich ładnie zwracam ale do ciebie to tym bardziej Izuniu kochanie:loveu::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Jakie cudne fotki. Ślicznie razem wyglądacie. Pasujecie do siebie :)
Kabi w szelkach super wygląda, a u mnie to tylko leżały nieużywane. A on ciągle tak w nich chodzi?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Jakie cudne fotki. Ślicznie razem wyglądacie. Pasujecie do siebie :)
Kabi w szelkach super wygląda, a u mnie to tylko leżały nieużywane. A on ciągle tak w nich chodzi?

dziekuje;)
no tez mi sie bardzo podoba:):)
no ciagle chodzi w szelkach bo mój tata ma zakład stolarski i jak ktos przyjezdza to jest go łatwiej zlapac czy poprstu na smyczy z nim wyjsc na podwórko:)

Martunia napisał(a):
Hej. :)
Może dam, a może nie. :diabloti:
Co u Was?

HEJ:)
nie moez tylko masz mi dac:)
a u nas nudy... o 17 znowu wychodze z koleżankami tylko teraz na lody:)
ogolni nudy nic mi sie nie chce...
a co u ciebie??

Posted

Ale nie chce mi się zmniejszać i w ogóle. :roll:
O no to fajnie. :) Ja też się z koleżanką umówiłam, ale raz pochmurno u mnie, a raz słońce... Ale już widzę, że słońce pozostaje. :D
Więc jakby mnie długo nie było, to wybyłam. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Ale nie chce mi się zmniejszać i w ogóle. :roll:
O no to fajnie. :) Ja też się z koleżanką umówiłam, ale raz pochmurno u mnie, a raz słońce... Ale już widzę, że słońce pozostaje. :D
Więc jakby mnie długo nie było, to wybyłam. :D

to nie zmniejszaj tylko daj link:)
nom:) o to super:D:D
u mnie pochmurno ale nie pada... rano bylo sloneczko:)
ok :) a o której idziesz?:D

Posted

Witamy :)
Śliczne focie Kabisia i Rokiego:loveu::loveu:. A jak Kabisiowi ładnie w nowych szeleczkach :lol:
Chomiczek też fajniusi miałam też takiego bo jak dobrze widze na zdjeciach to on jest z tych mniejszych chomiczków, wogóle to takie fajne małe pocieszne zwierzatka :lol:
Pozdrawiamy

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witamy :)
Śliczne focie Kabisia i Rokiego:loveu::loveu:. A jak Kabisiowi ładnie w nowych szeleczkach :lol:
Chomiczek też fajniusi miałam też takiego bo jak dobrze widze na zdjeciach to on jest z tych mniejszych chomiczków, wogóle to takie fajne małe pocieszne zwierzatka :lol:
Pozdrawiamy

Witamy:)
dziekuje;)
No fajny ale powoli musze sie z nim żegnac bo jutro wracają jego własciciele a w czwartek pewnie go zabiorą:(
no on z tych mniejszych:)
bardzo fajne ale mój tata stwierdził że jest nudny bo cały dzien spi i wieczorem tylko wychodzi...
My równiez pozdrawiamy:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
to nie zmniejszaj tylko daj link:)
nom:) o to super:D:D
u mnie pochmurno ale nie pada... rano bylo sloneczko:)
ok :) a o której idziesz?:D

Zobaczy się. :cool3:
No właśnie niedawno ze spaceru przyszłam. :)
Widzę, że Ty też prawdopodobnie jesteś, bo Ciebie nie widzę. :cool1:
A co do pogody - na początku naszego spaceru grzmiało i 3 min lekko padało, a teraz słonecznie i przyjemnie. :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
Zobaczy się. :cool3:
No właśnie niedawno ze spaceru przyszłam. :)
Widzę, że Ty też prawdopodobnie jesteś, bo Ciebie nie widzę. :cool1:
A co do pogody - na początku naszego spaceru grzmiało i 3 min lekko padało, a teraz słonecznie i przyjemnie. :cool3:

nie zobaczy tylko dawaj:D
o i jak bylo?? co robiłyscie/liscie??:D
no nie bylo mnie jak przyszłas dopiero przed chwilka do domu przylazłam:)
fajnie było:)
bylysmy w maku i jedłysmy lody i taki chłopak nam to podawał no i potem sie cały czas patrzyl a my sie smialysmy.. no i najlepsze jest to ze wychodził razem z moim sasiadem i sie obraca do nas a my w smiech:eviltong:
hehe;) ale nie był ładny:)
nam padało akurat jak w maku siedziałysmy wiec dobrze:)
a co powiesz??:D

Posted

Najwyżej dam na gg, tu tylko będę zaśmiecała. W dodatku nikogo nie obchodzi moja osoba tutaj. :D Bo to Wasza galeria. :cool1:
O następny chłopak sobie Was upatrzył. :cool3: Szkoda, że nie był ładny, na pewno kiedy byłoby inaczej Ty byś się do niego znowu dobierała. :diabloti:
A nic ciekawego... gadałyśmy tylko, nic ciekawego. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
Najwyżej dam na gg, tu tylko będę zaśmiecała. W dodatku nikogo nie obchodzi moja osoba tutaj. :D Bo to Wasza galeria. :cool1:
O następny chłopak sobie Was upatrzył. :cool3: Szkoda, że nie był ładny, na pewno kiedy byłoby inaczej Ty byś się do niego znowu dobierała. :diabloti:
A nic ciekawego... gadałyśmy tylko, nic ciekawego. :eviltong:

to daj mi na gg:)
no nie wiem czy nas upatrzyl ale sie gapił w kazdym razie..:eviltong:
Że przepraszam co? ZNOWU? dobierała? :mad::mad::angryy::angryy: wypraszam sobie do nikogo sie nie dobieram a tym bardziej znowu:mad:
Oj martus wiesz ty co...:mad::diabloti:
Aha a tak po za tym co u ciebie??

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
to daj mi na gg:)
no nie wiem czy nas upatrzyl ale sie gapił w kazdym razie..:eviltong:
Że przepraszam co? ZNOWU? dobierała? :mad::mad::angryy::angryy: wypraszam sobie do nikogo sie nie dobieram a tym bardziej znowu:mad:
Oj martus wiesz ty co...:mad::diabloti:
Aha a tak po za tym co u ciebie??

Ok, może jutro. :cool1:
Hahaha wiedziałam, że się wkurzysz. :lol: No, ale wiesz... Dominik, Piotrek, ... oczywiście to są Twoje 'naj' (ok ok, Dominik przyjaciel :diabloti:), ale zawsze jakiegoś chłopaka upatrzysz itd. :evil_lol:
U mnie nic. :cool3: Nic się nie dzieje. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
Ok, może jutro. :cool1:
Hahaha wiedziałam, że się wkurzysz. :lol: No, ale wiesz... Dominik, Piotrek, ... oczywiście to są Twoje 'naj' (ok ok, Dominik przyjaciel :diabloti:), ale zawsze jakiegoś chłopaka upatrzysz itd. :evil_lol:
U mnie nic. :cool3: Nic się nie dzieje. ;)

no nie moze tylko napewno:)
o skad wiedziałas:cool3::evil_lol:
Nie no wypraszam sobie dominika sobie nie upatrzyłam po za tym on to zupełnie co innego niz Piotruś... Dominika znam a Piotrusia nie a go kocham... Dominik to tylko kolega nie mozna go nazwac przyjacielem...
nie zawsze... w egipcie nikogo sobie nie upatrzyłam...
A mój tata chce jeszcze gdzies jechac na wakacje:multi: tylko nie wie gdzie i kiedy:eviltong:
A szkoda... ja siedze sobie z rodzicami na tarasie i czasem tu zagladam:)