Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 O i jak było? :) Ja niedawno ze spaceru z Bazylim przyszłam. :) Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 a super:D połaziłysmy sobie troche pogadałysmy i nie zgadniesz co sie stało:D o fajnie jak bylo?? Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nie zdgadnę? Czyżbyś spotkała Piotra? :diabloti: A co do tego spaceru to fajnie było. :) Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 no kurcze no zawsze zgadujesz :mad: wiesz ty co...:evil_lol::evil_lol: hehe:) no to było tak my idziemy sobie przez ulice w strone placu zabaw i ogladam sie na druga strone ulicy ktos biegnie jakis chłopak no to spojrzałam a potem sie odwróciłam w strone placu zabaw ale cos mnie olśniło i spojrzałam jeszcze raz przypatrzyłam sie i mówie sobie 'O kurcze to przecież jest piotruś' no to ogladam sie za nim przypartuje jeszcze raz i potem mówie do dziewczyn czy wiedzą kto to biegł i im mówie ze piotrus a one czemu wczesniej im nie powiedziałam to by go mogły zobaczyc bo go jeszcze nie widziały:eviltong: ale potem juz sie cieszyłam i tylko patrzyłam czy nie bedzie wracał ale nie widziałam drugi raz go... o to fajnie ze bylo fajnie na spacerku a co robiliscie??:D jak on teraz wyglada?? Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No to nieźle. :) Szkoda, że w drodze powrotnej do nie widziałaś. A u niego ok. :) Nie zmienił się raczej... Ale za to ma dużo kolegów, których spotka na drodze. :D Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 nom:) ale czyli nie wyjechał na wakacje tylko musiał byc w kosciele na 19 albo wcale chyba ze akurat wczoraj go nie bylo... no szkoda ale wazne ze chociaz troche widziałam:D co prawda krótko bo sie spieszył bo biegł nie wiem skad biegł ale wazne ze widziałam go... mam nadzieje ze on mnie nie rozpoznał:D o to fajnie ze ma kolegów:) a masz jego zdjecie?? kabi widział sie z santią dzisiaj (pies sąsiada) i ona na mnie skakała bo sie cieszyła:D i pdrapała mnie i pobrudziła troche ale jest cudowna;) tak sie rzucała jakby sie chciała przytulic:) Quote
Izabela124. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 HEjka Ale śliczne fotki z nad wody, ale śliczny chomiczek no Kabiś i Ty :P Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Izabela124. napisał(a):HEjka Ale śliczne fotki z nad wody, ale śliczny chomiczek no Kabiś i Ty :P witam panią:) dziekuje bardzo:) Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No może akurat coś mu wypadło albo poszedł na inną godzinę. :roll: Mam, ale jakieś tam niewyraźne i w dodatku jeszcze jakieś ze mną. :lol: Nawet mnie o nie nie proś, bo nie ulegnę. :p Aha. :) Szkoda, że nie masz już zdjęć, oczywiście Santi i Kabisia. :D Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Martunia napisał(a):No może akurat coś mu wypadło albo poszedł na inną godzinę. :roll: Mam, ale jakieś tam niewyraźne i w dodatku jeszcze jakieś ze mną. :lol: Nawet mnie o nie nie proś, bo nie ulegnę. :p Aha. :) Szkoda, że nie masz już zdjęć, oczywiście Santi i Kabisia. :D Dobranoc. :buzi: no moze..... nie wazne wazne ze go widziałam:) e tam dawaj mi tu je:) i nie bede prosic bo to jest rozkaz:evil_lol::evil_lol: no szkoda szkoda... moze kiedys jeszcze zrobie im:) Dobranoc:* Izabela124. napisał(a):A jak ładnie na mnie mówisz hehe No wiesz ja zawsze sie do wszystkich ładnie zwracam ale do ciebie to tym bardziej Izuniu kochanie:loveu::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
kaskaSz Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jakie cudne fotki. Ślicznie razem wyglądacie. Pasujecie do siebie :) Kabi w szelkach super wygląda, a u mnie to tylko leżały nieużywane. A on ciągle tak w nich chodzi? Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hej. :) Może dam, a może nie. :diabloti: Co u Was? Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 kaskaSz napisał(a):Jakie cudne fotki. Ślicznie razem wyglądacie. Pasujecie do siebie :) Kabi w szelkach super wygląda, a u mnie to tylko leżały nieużywane. A on ciągle tak w nich chodzi? dziekuje;) no tez mi sie bardzo podoba:):) no ciagle chodzi w szelkach bo mój tata ma zakład stolarski i jak ktos przyjezdza to jest go łatwiej zlapac czy poprstu na smyczy z nim wyjsc na podwórko:) Martunia napisał(a):Hej. :) Może dam, a może nie. :diabloti: Co u Was? HEJ:) nie moez tylko masz mi dac:) a u nas nudy... o 17 znowu wychodze z koleżankami tylko teraz na lody:) ogolni nudy nic mi sie nie chce... a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ale nie chce mi się zmniejszać i w ogóle. :roll: O no to fajnie. :) Ja też się z koleżanką umówiłam, ale raz pochmurno u mnie, a raz słońce... Ale już widzę, że słońce pozostaje. :D Więc jakby mnie długo nie było, to wybyłam. :D Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Martunia napisał(a):Ale nie chce mi się zmniejszać i w ogóle. :roll: O no to fajnie. :) Ja też się z koleżanką umówiłam, ale raz pochmurno u mnie, a raz słońce... Ale już widzę, że słońce pozostaje. :D Więc jakby mnie długo nie było, to wybyłam. :D to nie zmniejszaj tylko daj link:) nom:) o to super:D:D u mnie pochmurno ale nie pada... rano bylo sloneczko:) ok :) a o której idziesz?:D Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witamy :) Śliczne focie Kabisia i Rokiego:loveu::loveu:. A jak Kabisiowi ładnie w nowych szeleczkach :lol: Chomiczek też fajniusi miałam też takiego bo jak dobrze widze na zdjeciach to on jest z tych mniejszych chomiczków, wogóle to takie fajne małe pocieszne zwierzatka :lol: Pozdrawiamy Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Kasia_zg napisał(a):Witamy :) Śliczne focie Kabisia i Rokiego:loveu::loveu:. A jak Kabisiowi ładnie w nowych szeleczkach :lol: Chomiczek też fajniusi miałam też takiego bo jak dobrze widze na zdjeciach to on jest z tych mniejszych chomiczków, wogóle to takie fajne małe pocieszne zwierzatka :lol: Pozdrawiamy Witamy:) dziekuje;) No fajny ale powoli musze sie z nim żegnac bo jutro wracają jego własciciele a w czwartek pewnie go zabiorą:( no on z tych mniejszych:) bardzo fajne ale mój tata stwierdził że jest nudny bo cały dzien spi i wieczorem tylko wychodzi... My równiez pozdrawiamy:) Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to nie zmniejszaj tylko daj link:) nom:) o to super:D:D u mnie pochmurno ale nie pada... rano bylo sloneczko:) ok :) a o której idziesz?:D Zobaczy się. :cool3: No właśnie niedawno ze spaceru przyszłam. :) Widzę, że Ty też prawdopodobnie jesteś, bo Ciebie nie widzę. :cool1: A co do pogody - na początku naszego spaceru grzmiało i 3 min lekko padało, a teraz słonecznie i przyjemnie. :cool3: Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Martunia napisał(a):Zobaczy się. :cool3: No właśnie niedawno ze spaceru przyszłam. :) Widzę, że Ty też prawdopodobnie jesteś, bo Ciebie nie widzę. :cool1: A co do pogody - na początku naszego spaceru grzmiało i 3 min lekko padało, a teraz słonecznie i przyjemnie. :cool3: nie zobaczy tylko dawaj:D o i jak bylo?? co robiłyscie/liscie??:D no nie bylo mnie jak przyszłas dopiero przed chwilka do domu przylazłam:) fajnie było:) bylysmy w maku i jedłysmy lody i taki chłopak nam to podawał no i potem sie cały czas patrzyl a my sie smialysmy.. no i najlepsze jest to ze wychodził razem z moim sasiadem i sie obraca do nas a my w smiech:eviltong: hehe;) ale nie był ładny:) nam padało akurat jak w maku siedziałysmy wiec dobrze:) a co powiesz??:D Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Najwyżej dam na gg, tu tylko będę zaśmiecała. W dodatku nikogo nie obchodzi moja osoba tutaj. :D Bo to Wasza galeria. :cool1: O następny chłopak sobie Was upatrzył. :cool3: Szkoda, że nie był ładny, na pewno kiedy byłoby inaczej Ty byś się do niego znowu dobierała. :diabloti: A nic ciekawego... gadałyśmy tylko, nic ciekawego. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Martunia napisał(a):Najwyżej dam na gg, tu tylko będę zaśmiecała. W dodatku nikogo nie obchodzi moja osoba tutaj. :D Bo to Wasza galeria. :cool1: O następny chłopak sobie Was upatrzył. :cool3: Szkoda, że nie był ładny, na pewno kiedy byłoby inaczej Ty byś się do niego znowu dobierała. :diabloti: A nic ciekawego... gadałyśmy tylko, nic ciekawego. :eviltong: to daj mi na gg:) no nie wiem czy nas upatrzyl ale sie gapił w kazdym razie..:eviltong: Że przepraszam co? ZNOWU? dobierała? :mad::mad::angryy::angryy: wypraszam sobie do nikogo sie nie dobieram a tym bardziej znowu:mad: Oj martus wiesz ty co...:mad::diabloti: Aha a tak po za tym co u ciebie?? Quote
Martunia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to daj mi na gg:) no nie wiem czy nas upatrzyl ale sie gapił w kazdym razie..:eviltong: Że przepraszam co? ZNOWU? dobierała? :mad::mad::angryy::angryy: wypraszam sobie do nikogo sie nie dobieram a tym bardziej znowu:mad: Oj martus wiesz ty co...:mad::diabloti: Aha a tak po za tym co u ciebie?? Ok, może jutro. :cool1: Hahaha wiedziałam, że się wkurzysz. :lol: No, ale wiesz... Dominik, Piotrek, ... oczywiście to są Twoje 'naj' (ok ok, Dominik przyjaciel :diabloti:), ale zawsze jakiegoś chłopaka upatrzysz itd. :evil_lol: U mnie nic. :cool3: Nic się nie dzieje. ;) Quote
Sweet Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Martunia napisał(a):Ok, może jutro. :cool1: Hahaha wiedziałam, że się wkurzysz. :lol: No, ale wiesz... Dominik, Piotrek, ... oczywiście to są Twoje 'naj' (ok ok, Dominik przyjaciel :diabloti:), ale zawsze jakiegoś chłopaka upatrzysz itd. :evil_lol: U mnie nic. :cool3: Nic się nie dzieje. ;) no nie moze tylko napewno:) o skad wiedziałas:cool3::evil_lol: Nie no wypraszam sobie dominika sobie nie upatrzyłam po za tym on to zupełnie co innego niz Piotruś... Dominika znam a Piotrusia nie a go kocham... Dominik to tylko kolega nie mozna go nazwac przyjacielem... nie zawsze... w egipcie nikogo sobie nie upatrzyłam... A mój tata chce jeszcze gdzies jechac na wakacje:multi: tylko nie wie gdzie i kiedy:eviltong: A szkoda... ja siedze sobie z rodzicami na tarasie i czasem tu zagladam:) Quote
Recommended Posts