Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) Aha. No to nie jest tak źle. ;) A z namawianiem to nie jest tak łatwo. :razz: hej:) no zawsze mogło byc gorzej:) e tam co nie łatwo jak łatwo... tylko trzeba umiec namawiac:cool3::evil_lol: mi wychodzi i zazwyczaj mi sie udaje:D tacie cos powiedziałam ze chciałabym jechac na obóz w przyszłym roku to mi powiedział że moze sie zastawnowi ale nie wie.... Acctiually napisał(a):Fajny ten chomiczek:D no bardzo fajny... ale boje sie o jego zycie bo kabi chce go zjesc jak wyciagłam go zeby mu pokazac to normalnie ugryzc go chciał... ale to z zazdrosci wszystko chyba... dzisiaj dam wam tez kilka fot:) a jutro juz wiecej bo dzisiaj wraca mama z moim aparatem i bede sie cieszyc:D:D ciekawe czy mi cos przywiezie:) Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Acctiually napisał(a):Haha Kabi chce pozbyć się rywala:D no wiadomo bo zawsze byl sam w domu on najkochanszy i najlepszy a tu jakies małe cos sie zjawia i wszyscy tym czyms są zaciekawieni:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: zazdrosnik:p A teraz zgadnijcie jak nazwałam chomiczka:D znaczy on ma swoje imie ale ja mu wymysliłam tymczasowe:D podpowiem ze to imie chłopaka:loveu: Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale zwierzę a obóz to nie to samo... Tak jak z tym, czy rodzice są przeciw czemuś, a nie... Piotrek? :cool3: Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jaki Kabiś zaciekawiony nowym koleżką. :cool3: Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Martunia napisał(a):Ale zwierzę a obóz to nie to samo... Tak jak z tym, czy rodzice są przeciw czemuś, a nie... Piotrek? :cool3: no nie to samo ale co do psa to tez sie nie zgadzali ale w koncu sami mi powiedzieli ze jedziemy po psa... tylko ze ja sama go sobie kupiłam kase zrobierałam i uzbierałam tata mi tylko 100 czy 200 zł dołożył:) Zgadłas:multi::multi: Martunia napisał(a):Jaki Kabiś zaciekawiony nowym koleżką. :cool3: zaciekawiony? on by go najchetniej zjadł bo co na jego teren wchodzi..:evil_lol: zazdrośnik:D Quote
Tepes Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Haha ale Kabi stpi na 2 łapach:D Dawaj chomika dawaj ja tu sie z nim rozprawie:D Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Acctiually napisał(a):Haha ale Kabi stpi na 2 łapach:D Dawaj chomika dawaj ja tu sie z nim rozprawie:D no ie dosc ze stoi to jeszcze chodzi dookoła stolika:eviltong: :evil_lol::evil_lol: CDN:) Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Kabiś z nowymi szeleczkami wygląda uroczo. :loveu: Tylko podziwiać. :) Tak, Kabiś zazdrośnik by się z tamtym rozprawił. :) Wiedziałam co do jego nowego imienia! :D Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Martunia napisał(a):Kabiś z nowymi szeleczkami wygląda uroczo. :loveu: Tylko podziwiać. :) Tak, Kabiś zazdrośnik by się z tamtym rozprawił. :) Wiedziałam co do jego nowego imienia! :D wiem:D bardzo mi sie podoba ciekawe co powie na niebieskie moja mama od początku przeciwna innym kolorom niz czerwony:evil_lol: no on jest straszne zazdrosnik jak tylko podejde do Piotrusia to skacze na mnie drapie mnie po nogach a jak mam krótkie spodenki to to boli niestety.. okropny jest ale i tak go kocham... stwierdzam ze nie chce juz miec swojego chomika bo chyba za długo by nie pożył przy takim psie... Ciekawe skąd:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):wiem:D bardzo mi sie podoba ciekawe co powie na niebieskie moja mama od początku przeciwna innym kolorom niz czerwony:evil_lol: no on jest straszne zazdrosnik jak tylko podejde do Piotrusia to skacze na mnie drapie mnie po nogach a jak mam krótkie spodenki to to boli niestety.. okropny jest ale i tak go kocham... stwierdzam ze nie chce juz miec swojego chomika bo chyba za długo by nie pożył przy takim psie... Ciekawe skąd:evil_lol: A Twoja mama wcześniej tych szelek nie widziała? :eviltong: Ale zazdrośnik, rzeczywiście. ;) No tak tak, ciekawe. :cool3: Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Martunia napisał(a):A Twoja mama wcześniej tych szelek nie widziała? :eviltong: Ale zazdrośnik, rzeczywiście. ;) No tak tak, ciekawe. :cool3: nie bo jej nie bylo teraz 10 dni bo jechała z koleżanką i wycieczką do chorwacji i nie wie nic ze kabi ma nowe szelki:) nom:) no mnie bardzo ciekawi skad mogłas wiedziec..:cool3: CDN:) Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 KONIEC:) wiecej fot na poprzedniej stronie:) Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Aha, to takie buty. :cool3: A chomiś słodki. :loveu: Kabi jak patrzy, tylko by zaatakował. :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2328.jpg cuuudnie!!!! Śliczne szeleczki! I chomiczek..ehh miałam takiego samego.. a raczej 7 takich samych :D W avatarku jest :D Quote
Avaloth Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 morze, plaża, mewy .. :loveu::loveu::loveu: a jakie ładne kwiatki :) i Adusia z Kabiczkiem się załapali :loveu: o i chomiczki :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2307.jpg Kabiś się bawi w surykatkę :D śliczne fotki, i jak dużo :multi::loveu: Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Isia & Chester napisał(a):morze, plaża, mewy .. :loveu::loveu::loveu: a jakie ładne kwiatki :) i Adusia z Kabiczkiem się załapali :loveu: o i chomiczki :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2307.jpg Kabiś się bawi w surykatkę :D śliczne fotki, i jak dużo :multi::loveu: :p dziekuje:) no załapalismy sie:D jeden chomiczek:D No on bardziej bawi sie w pożeracza chmików:eviltong: dziekuje:) no postarałam sie:cool3: Quote
Sweet Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 a nic ciekawego... nudno.. o 19 ide na godzine z kolezankami na spacer:) w sumie mi sie nie chce ale mnie zmuszają:P a co u ciebie??:D Quote
Recommended Posts