Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Chcemy fotki z nad morza! :D Czemu nie możliwe? Może akurat gdzieś wyjechał albo co.. przecież są wakacje i prawie każdy gdzieś wyjeżdża. :) Dawaj fotki! :D Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Martunia napisał(a):Chcemy fotki z nad morza! :D Czemu nie możliwe? Może akurat gdzieś wyjechał albo co.. przecież są wakacje i prawie każdy gdzieś wyjeżdża. :) Dawaj fotki! :D ok to dam wam jakies krajobrazy itp:D hehe:) bo nie mam aż takiego szczescia by to było mozliwe... ale moge sobie myslec ze gdzies wyjechał:p zawsze lepsze to niz ze nie przyszedł a jest w domu.:) Zara bo musza sie wgrac:) Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czekamy na zdjęcia. :) Może w następnym tygodniu będzie. :cool3: Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 to czekajcie:) przygotowałam dla was chyba 31 zdjec:P i nawet ja sie załapałam na kilka:) wyszłam okropnie ale co tam:P hehe:) raz sie żyje:) miejmy nadzieje;) a co u ciebie??:D Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witanko Nareszcie wszystko nadrobiłam, uff trochę mi to zajęło, ale żyję hihi Fajne nowe szeleczki ma KAbik Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 No i gdzie zdjęcia? Ja tu czekam i czekam... U mnie dobrze, wieczorem idę z córką sąsiadki na spacer z Bazylem. :) Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Martunia napisał(a):No i gdzie zdjęcia? Ja tu czekam i czekam... U mnie dobrze, wieczorem idę z córką sąsiadki na spacer z Bazylem. :) zdjecia sie nie chcą wgrywac a jak sie wgrywaja to strasznie długo..:/ ale zaraz dam kilka:) na reszte trzeba czekac:) o fajnie:) ja siedziałam teraz cąły czas na tarasie z goscmi i na chwile teraz wyszłam:) CDN jak sie wgra czyli za długo:P Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ale ładne widoczki. :) A woda.. tylko by tam wskoczyć! :loveu: Czekamy na następne. :) Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dziekuje:) ja sobie wskoczyłam:D ok to czekajcie bo juz powoli sie szykują nastepne:) Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Piękne są te zdjęcia morza, tylko podziwiać. :loveu: Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 widoki bardzo piekne:) ty bedziesz miała piekne z bułgarii to ja bede podziwiac:D Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/morze23.jpg to daje w linku bo za brzydkie by je publicznie pokazywac:P CDN:) Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jakie widoki:loveu: A te morze mmm tylko wskoczyć i się wykompać:) Ile mew:) Oo i nawet Ada się znalazła:D Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Acctiually napisał(a):Jakie widoki A te morze mmm tylko wskoczyć i się wykompać Ile mew Oo i nawet Ada się znalazła :)nom widoki cudne no tylko sie kompac:) dziadek akurat rzucał chleb im:) no niestety ja sie tez znalazłam i oszpeciłam galerie:eviltong: jakies ostatnie fotki chyba ze załaduje sie jeszcze cos chomiczka:) jeszcze mam 3 zdjecia ale nie wiem czy wam dam bo sie nie chcą wgrac dam moze lepiej chomika;) Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czekamy na następne zdjęcia! :D A te.. ah same cuda. :loveu: Pięknie tam jest. :) I wcale tej galerii nie oszpecasz, wręcz przeciwnie. :) I jak ładnie z Kabisiątkiem mym. :loveu: Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jak do siebie pasujecie. :loveu: Ślicznie! A chomiś jaki słodki! :loveu: I jak tam z jego utrzymaniem? :) Ciężko? Hałasuje? Ja też chcę. :placz: Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Martunia napisał(a):Jak do siebie pasujecie. :loveu: Ślicznie! A chomiś jaki słodki! :loveu: I jak tam z jego utrzymaniem? :) Ciężko? Hałasuje? Ja też chcę. :placz: :) dziekuje:) no słodki:) a z utrzymaniem dobrze:) jedzonko mu sypie jak widze że ma mało.. wode codziennie wymieniam chyba ze ma dużo trocin w niej to czesciej ogólnie cały dzien spi wychodzi tylko jak jest głodny za to wieczoram zaczyna chodzic normalnie w kółku itp:) a czy hałasuje..szczerze to miałam go jedną noc w domu na biurku i tylko odrazu po zagaszeniu swiatła słyszałam jak wychodzi i tymi trocinami hałasuje kółko ma ciche przez reszte nocy go nie słyszałam... ale sądze ze nawet do tego jak chodzi po trocinach mozna sie przyzwyczaic bo to nie jest niewiadomo jak głosne tylko jak jest cicho w pokoju to troszke słychac ale zalezy w jakiej odległosci od ciebie on ejst a ja miałam go przy samej głowie:) oj to namów rodziców na chomika i psa:D Quote
Martunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hej. :) Aha. No to nie jest tak źle. ;) A z namawianiem to nie jest tak łatwo. :razz: Quote
Recommended Posts