Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aha. ^^ A to fajnie macie. :) A z kim? :) I czy będzie z Wami Kabisiek? :D Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nie kabisia nie bedzie napewno...:( bo ja jade oglnie na zakupy... wiec nie mam mozliwosci go zabrania... ale nie wiem jeszcze czy na 100% jade . a mam sie spotakać z Ewka i haker.. taki ma nick:) no moze ona z pieskiem wyjdzie:) heh:) ale niech tylko nie pada to pojade;p tylko tate musze na paputki naciągnąc;P hehe:) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aha. ;) Szkoda, że Kabisiek nie pójdzie. :( Ale ogólnie to fajny pomysł, żebyście się spotkały. :) No to trzeba liczyć na ładną pogodę. ;) Ale w sumie ma być jutro ładna, przynajmniej tak w prognozie pogody mówili. ;p We Wrocławiu i Poznaniu ma być słońce. I chyba z 8-9 stopni. ;) Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No własnie ja wszędzie patrzyłam to ma nie padac ale pogoda jest nie przewidywalna nigdy w 100%:P hehe:) mam nadzieje ze bedzie ładnie;) No a szkoda ze ty nie mieszkasz bliżej:(:(:(:( chciałaby sie z toba spotkac... musimy sie jakos zgadac w wakacje:):) No to ja musze juz lecieć:( dobranoc:*:*:*a Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No niestety nie jest w 100% przewidywalna. ;p Ale może nie będzie padać. No musimy. :D Jeżeli będę mogła... Dobranoc. :buzi::buzi: Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Witanko:):) Wieczorkiem dam fotki ze spacerku (niestety nie bylo tam kabisia:(:(:() I jeszcze jakies jego bo mu zaraz porobie:) Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tata zabrał kompa i nie moge zgrac;(;(:(:(:( Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ale cos musze wykąbinowac;) siostre na chwile wygonie od jej kompa (znaczy poprosze zeby mi na chwilke zeszła:)) i sobie zgram:) Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witam ! :hand: Co tam słychać? Na zdjęcia niecierpliwie czekamy ! :loveu: Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Martunia napisał(a):Witam ! :hand: Co tam słychać? Na zdjęcia niecierpliwie czekamy ! :loveu: Hej kochana:) A dobrze;) Bylam na spacerku z ewą i hakerkiem:) ładna pogoda była;) i fajnie było;) a co u ciebie?? Ja jutro jade jeszcze po spodnie i cos tam jeszcze;P hehe:) A zdjecia chyba jutro bo narazie nie mam ich zgranych jeszcze na płytke;/ Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Łeeee... no to czekamy niecierpliwie na fotki ! :p No to fajnie pewnie miałyście. ;) U mnie też ładna pogoda była, ale jutro ma być deszcz. :( A ja dziś cały czas zabiegana jestem, mam strasznie dużo nauki, a ja sobie w najlepsze siedzę na komputerze! :evil_lol: Trochę się uczyłam, ale i tak dziś cały dzień coś robiłam. :lol: Quote
Onomato-Peja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 u mnie też byla ładna pogoda i atos zalapal się na plażę nadal czekamy na fotki... Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Martunia napisał(a):Łeeee... no to czekamy niecierpliwie na fotki ! :p No to fajnie pewnie miałyście. ;) U mnie też ładna pogoda była, ale jutro ma być deszcz. :( A ja dziś cały czas zabiegana jestem, mam strasznie dużo nauki, a ja sobie w najlepsze siedzę na komputerze! :evil_lol: Trochę się uczyłam, ale i tak dziś cały dzień coś robiłam. :lol: Nom jutro napewno cos wstawie:) ewie musze presłac ponad 100 zdjęc;P hehe:) Ja musze sie na anglika uczyc spr poprawic:P hehe:) nie chce mi sie:P ja tez cały czas na kompie siedze;p nudzi mi sie ale co mam lepszego robic;p przeciez nie bede sie uczyc:) a na dgm jest fajnie to wciąga naprawde:) Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 psiara1996 napisał(a):u mnie też byla ładna pogoda i atos zalapal się na plażę nadal czekamy na fotki... Fotki neisety jutro dopiero:(:(:( A fajnie masz ze mieszkasz na morzem:) ja uwielbiam morze;) chociaz szczerze to bym nie chciała mieszkac nad morzem bo gdzie bym na wakacje jezdziła:P Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hej hej :D Czekamy na fotki! :D A gdzie ten rotek? Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom jutro napewno cos wstawie:) ewie musze presłac ponad 100 zdjęc;P hehe:) Ja musze sie na anglika uczyc spr poprawic:P hehe:) nie chce mi sie:P ja tez cały czas na kompie siedze;p nudzi mi sie ale co mam lepszego robic;p przeciez nie bede sie uczyc:) a na dgm jest fajnie to wciąga naprawde:) No to czekamy na jutrzejsze fotki ! :p A ja mam spr. z historii i z biologii w pon i wt. :( I też uczyć mi się nie chce, a nie tylko na te przedmioty się muszę jeszcze poduczyć ... No wiem, że wciąga, ostrzegałam Cię! :eviltong: :cool3: Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Atkaaaa napisał(a):Hej hej :D Czekamy na fotki! :D A gdzie ten rotek? No jutro napewno coś dam:) A rotek siedzi w budzie:P a fotek nie mam jego na kompie:( musiałabym zrobic... nie chce mi sie:P hehe:) ale trzeba kiedys i jemu sesje zrobic:) hihi:) Quote
Recommended Posts