Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sweet napisał(a): No wiem że leń jestem.. Co ty chcesz żebym go oślepiła??:P wiesz jak ona daje po oczach:P haha:D Z ciebie?:P Ła ha ha ha :P teraz to ja nie moge ze śmiechu<lol2>:P:P:P:P no to chyba nie musisz mu 1cm przed nosem tego aparatu kłaść? . :P tak ze mnie, zobacz ile fot u mnie.:D nie śmiej się ze mnie... bo będę płakaaaać. ;<<< Ty, Bartiśkowa tylko się nie upij za bardzo.:D ja też bd imprezować.łahah. ;dd Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie no coś ty ja bd taka trzeźwa jak po uroidzeniu xd Widzę że U Martynki tewż jakaś biba xd ładnie ładnie hah Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Nie no coś ty ja bd taka trzeźwa jak po uroidzeniu xd Widzę że U Martynki tewż jakaś biba xd ładnie ładnie hah jasne, jasne już w to uwierzyłam.:D no baa. ;ddd zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ a tak w ogóle to ci u mnie odpisałam.xd Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):jasne, jasne już w to uwierzyłam.:D no baa. ;ddd zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ a tak w ogóle to ci u mnie odpisałam.xd haha xd no widzisz jaki mam dar przekonywania^^ no u mnie już dzisiaj idziemny na zakupy oczywiście z moim bratem bo jest pełnoletni Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):haha xd no widzisz jaki mam dar przekonywania^^ no u mnie już dzisiaj idziemny na zakupy oczywiście z moim bratem bo jest pełnoletni a ja zaraz sie wkur.wie i coś rozwale. ;/// . bo jednak na sylwka nie przyjeżdża do mnie Karolina. ;/// yhhh ! Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):a ja zaraz sie wkur.wie i coś rozwale. ;/// . bo jednak na sylwka nie przyjeżdża do mnie Karolina. ;/// yhhh ! ojojoj ;* Dlaczemu tak ? wpadaj do Jaworzna jak dziś wyjedziesz na jt bd hhaa xd Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):ojojoj ;* Dlaczemu tak ? wpadaj do Jaworzna jak dziś wyjedziesz na jt bd hhaa xd bo jej kot cały pogryziony wrócił i ona musi mu 5 razy dziennie krole do oczu, nosa i uszu dawać. ; //// ja sie powieszę zaraz. dobra, to ide na pociąg. ; D Quote
Sweet Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no to chyba nie musisz mu 1cm przed nosem tego aparatu kłaść? . :P tak ze mnie, zobacz ile fot u mnie.:D nie śmiej się ze mnie... bo będę płakaaaać. ;<<< Ty, Bartiśkowa tylko się nie upij za bardzo.:D ja też bd imprezować.łahah. ;dd No niby nie musze:P haha:D Oj nie płacz;P nie bede juz:) hehe:D Pusiakowa napisał(a):jasne, jasne już w to uwierzyłam.:D no baa. ;ddd zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ a tak w ogóle to ci u mnie odpisałam.xd Bartiśkowa_ napisał(a):haha xd no widzisz jaki mam dar przekonywania^^ no u mnie już dzisiaj idziemny na zakupy oczywiście z moim bratem bo jest pełnoletni Pusiakowa napisał(a):a ja zaraz sie wkur.wie i coś rozwale. ;/// . bo jednak na sylwka nie przyjeżdża do mnie Karolina. ;/// yhhh ! Bartiśkowa_ napisał(a):ojojoj ;* Dlaczemu tak ? wpadaj do Jaworzna jak dziś wyjedziesz na jt bd hhaa xd Pusiakowa napisał(a):bo jej kot cały pogryziony wrócił i ona musi mu 5 razy dziennie krole do oczu, nosa i uszu dawać. ; //// ja sie powieszę zaraz. dobra, to ide na pociąg. ; D ładnie sobie tak rozmówki tu urządzac??:P:P Nie rzucaj się pod pociąg.. Przyjedź do mnie;D:D:P :D Ja w domu siedzie w sylwestra bosko;/ eh.. ale cóż przeżyje... Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 no pewnie, że ładnie tak.:D:D noo jednak karolina do mnie przyjeżdża. :multi: Quote
Sweet Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no pewnie, że ładnie tak.:D:D noo jednak karolina do mnie przyjeżdża. :multi: heh:D No to super:D:D A ja mam fotki dla was:D Foto by kamil:P haha:D uważa to zdjęcie za mistrzostwo:eviltong: brzydko wyszłam ale co tam:P CDN:) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Czesc ;) Poprawimy sie. Wybaczysz ;P ? http://img64.imageshack.us/img64/5150/dsc00481f.jpg Boska mina hah xd Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc ;) Poprawimy sie. Wybaczysz ;P ? http://img64.imageshack.us/img64/5150/dsc00481f.jpg Boska mina hah xd mów za siebie. ja nie mam zamiaru się poprawiać, bo ja grzeczna dziewoja jestem.:D Quote
Sweet Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc ;) Poprawimy sie. Wybaczysz ;P ? http://img64.imageshack.us/img64/5150/dsc00481f.jpg Boska mina hah xd Tobie wybacze ale martynie nie:P Wiem:P haha:D Pusiakowa napisał(a):mów za siebie. ja nie mam zamiaru się poprawiać, bo ja grzeczna dziewoja jestem.:D :P jasne jasne;P Nie kłam już więcej bo i tak ci nikt nie uwierzy:P ewka i haker napisał(a):jaki mały śpioch No:) Pestka napisał(a):Śpioszek :loveu: hehe:D jego ulubione zajęcie;) Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sweet napisał(a)::P jasne jasne;P Nie kłam już więcej bo i tak ci nikt nie uwierzy:P mi tam nikt wierzyć nie musi, ja wiem swoje.:diabloti: Quote
Sweet Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Pusiakowa napisał(a):mi tam nikt wierzyć nie musi, ja wiem swoje.:diabloti: Ale my i tak wiemy lepiej:):P Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sweet napisał(a):Ale my i tak wiemy lepiej:):P no i jak możesz wątpić w to, że ja grzeczna dziewoja jestem? :D:D Quote
Sweet Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Pusiakowa napisał(a):no i jak możesz wątpić w to, że ja grzeczna dziewoja jestem? :D:D bo nie jesteś grzeczna to widać w oczkach Puszka:P I wiem to ... bo to po prostu wiem:P Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sweet napisał(a):bo nie jesteś grzeczna to widać w oczkach Puszka:P I wiem to ... bo to po prostu wiem:P bo Puszek to diabeł wcielony. :D a ja to zupełnie co inna.:P Quote
Sweet Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Pusiakowa napisał(a):bo Puszek to diabeł wcielony. :D a ja to zupełnie co inna.:P No ale ja i tak wiem ze jesteś niegrzeczna:P to się wie po prostu:P hah:D Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sweet napisał(a):No ale ja i tak wiem ze jesteś niegrzeczna:P to się wie po prostu:P hah:D twoja intuicja cię zawodzi. :D:D Quote
Recommended Posts