Ania :) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [url]http://img4.imageshack.us/img4/6346/p1210492.jpg[/url] słodki Kabul :cool3: :loveu: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Sweet']Niedna bo chcesz ja ogolic:placz: ale jej bedzie przeszkadzac:placz: nie szukaj nie wolno ci:placz::mad: [/quote] Wolno mi bo ona jest moja:evil_lol: I będzie takie łyse śmieszne chodziło:diabloti: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='bianka19']Witam:lol: Jestem tutaj pierwsy raz Śliczny piesek oraz fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać :evil_lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas[/quote] Witamy:) dziękuje:) cieszę się bardzo:razz: [quote name='Ania :)'][URL]http://img4.imageshack.us/img4/6346/p1210492.jpg[/URL] słodki Kabul :cool3: :loveu:[/quote] wiadomo że słodki bo ma to po mnie:evil_lol: ten urok osobisty:diabloti: [quote name='C&B']Wolno mi bo ona jest moja:evil_lol: I będzie takie łyse śmieszne chodziło:diabloti:[/quote] Nie bo już jest moja i ja ci nie pozwalam:mad: chcesz żeby się z niej ludzie śmiali:placz: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sweet napisał(a): Nie bo już jest moja i ja ci nie pozwalam:mad: chcesz żeby się z niej ludzie śmiali:placz: Chciałabyś:diabloti: I tak się już z niej śmieją:razz: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):Chciałabyś:diabloti: I tak się już z niej śmieją:razz: nie bo jest moja:diabloti: i nie pozwalam:mad: jak mogłaś do tego dopuścić:crazyeye: W ogóle to się opaliłam dzisiaj na spacerze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sweet napisał(a):nie bo jest moja:diabloti: i nie pozwalam:mad: jak mogłaś do tego dopuścić:crazyeye: Moja!:mad: Ale ja też z niej się śmieję :evil_lol: Sweet napisał(a):W ogóle to się opaliłam dzisiaj na spacerze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja wczoraj na koniach i dziś na grze w badmingtona(nie wiem jak to się cholerstwo pisze):diabloti: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):Moja!:mad: Ale ja też z niej się śmieję :evil_lol: A ja wczoraj na koniach i dziś na grze w badmingtona(nie wiem jak to się cholerstwo pisze):diabloti: Moja i koniec:diabloti: że nie mieszka ze mną to nie oznacza że nie jest moja:diabloti: jak możesz:mad::mad: hehe:) to fajnie:) Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sweet napisał(a):Moja i koniec:diabloti: że nie mieszka ze mną to nie oznacza że nie jest moja:diabloti: jak możesz:mad::mad: hehe:) to fajnie:) To zróbmy tak jak w kabarecie Ani Mru Mru A to taka zamiana Czikę za Kabiego:diabloti: Wiesz jak fajnie się z niej śmiać:diabloti: Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A ja się cieeeeeeeeeeeeeszę.... :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 C&B napisał(a):To zróbmy tak jak w kabarecie Ani Mru Mru A to taka zamiana Czikę za Kabiego:diabloti: Wiesz jak fajnie się z niej śmiać:diabloti: zastanowie się:evil_lol: nie fajnie jej musi byc przykro:placz::placz: Martunia napisał(a):A ja się cieeeeeeeeeeeeeszę.... :multi::loveu::multi::loveu::multi: Ja się cieszę z tobą:multi::lol::lol: Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi: Już się zaczyna trochę osób do mojej klasy zapisywać na nk. :lol: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sweet napisał(a):zastanowie się:evil_lol: nie fajnie jej musi byc przykro:placz::placz: No to się zastanawiaj:diabloti: Nie wydaję mi się xD Ostrzygę ją na sznupa chyba xD:diabloti: Quote
Sweet Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Martunia napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Już się zaczyna trochę osób do mojej klasy zapisywać na nk. :lol: to fajnie:) a masz już jakiś chłopaków??:razz: C&B napisał(a):No to się zastanawiaj:diabloti: Nie wydaję mi się xD Ostrzygę ją na sznupa chyba xD:diabloti: no nie wiem... bo nie wiesz jak ona sie czuje/// ej nie...! w ogóle od kiedy sie pekińczki strzyże? najwyzej przycina Quote
Martunia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Na razie nie. :evil_lol: Ale jutro będę patrzyła na całą listę. :evil_lol: Quote
C&B Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sweet napisał(a): no nie wiem... bo nie wiesz jak ona sie czuje/// ej nie...! w ogóle od kiedy sie pekińczki strzyże? najwyzej przycina Ona myśli że z nią się śmieje to i ta się cieszy:diabloti: Ja muszę być inna to i mój pies o.O Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Martunia napisał(a):Na razie nie. :evil_lol: Ale jutro będę patrzyła na całą listę. :evil_lol: hehe:evil_lol: musisz zobaczyć:D w ogóle to dzwoniłas do mnie dzisiaj a ja miałam głos wyłączony:placz: C&B napisał(a):Ona myśli że z nią się śmieje to i ta się cieszy:diabloti: Ja muszę być inna to i mój pies o.O głupia jest:eviltong: ej ten pies jest mój mówiłam ci:diabloti: Kaya93 napisał(a):Witamy sie;):loveu: bianka19 napisał(a):Dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu: Witamy:p:p A u nas znowu gorąco trzeba by się trochę poopalać:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 U nas tez gorąco, ale my mamy w planach strzyżenie, chociaż nie wiem czy coś z tego wyjdzie :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 U mnie w końcu pogoda dopisuje, prawie 30 stopni, słoneczko - takie wakacje to rozumiem. :cool3: I już mam z głowy te papiery do LO, wszystko złożone elegancko. ^^ Ja do Ciebie dzwoniłam :-o ? Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Cavy napisał(a):U nas tez gorąco, ale my mamy w planach strzyżenie, chociaż nie wiem czy coś z tego wyjdzie :evil_lol: hehe;) ja sie opalałam:eviltong: ale za gorąco:shake::evil_lol: może wyjdzie to strzyżenie:razz: Martunia napisał(a):U mnie w końcu pogoda dopisuje, prawie 30 stopni, słoneczko - takie wakacje to rozumiem. :cool3: I już mam z głowy te papiery do LO, wszystko złożone elegancko. ^^ Ja do Ciebie dzwoniłam :-o ? U mnie tez strasznie gorąco:eviltong: I co ile masz chłopaków??:diabloti: No o 11.53 może przez przypadek ale nie wiem miałam że dzwoniłas:shake: Quote
Sweet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 C&B napisał(a):hej:diabloti: Czika łysa już jest:evil_lol: hej:) Biedna czika:placz::placz::placz::placz: Dalsza część spacerowych fotek:lol: zboże:eviltong: Odpoczynek w kałuży:diabloti: CDN:) Quote
Recommended Posts