Izabela124. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):Zwalasz :diabloti:. Ja rozmawiałam z rodzicami nt. zlotu i mają się zastanowić jeszcze... :)Nie zwalam:diabloti::eviltong: ja jeszcze nie gadałam, ale wiedzą, ze i tak poajdę:eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Hehe nie zwalam:diabloti::eviltong: hejos:multi: zwalasz:evil_lol: hejo:) gordonowa napisał(a):Zwalasz :diabloti:. Ja rozmawiałam z rodzicami nt. zlotu i mają się zastanowić jeszcze... :) no własnie;) musisz pojechac:) ja nie gadałam jeszcze:evil_lol: Izabela124. napisał(a):Nie zwalam:diabloti::eviltong: ja jeszcze nie gadałam, ale wiedzą, ze i tak poajdę:eviltong::evil_lol: nie kłóc sie:evil_lol: hehe:) moi tez:eviltong: łapeczek napisał(a):czesccc ;] co tam slychac ? hej :) a nudy:) wrociłam z zakupów bo bylismy po szklanki do kuchni jakies garnki itp:evil_lol: a teraz ide grac w simsy potem sie uczyc i bede wieczorkiem:) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hej :loveu: Weekend i powoli po :shake: Kiedy będą jakieś fotyy ?? Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ha sweet! Mogę jechać :mutli: (na zlot :)) Quote
baffi2 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):Ha sweet! Mogę jechać :mutli: (na zlot :)) łaaał, no to zajebiście :cool3: ja tam jeszcze z rodzicami nie gadałam ale i tak na pewno pojade:diabloti: Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 baffi2 napisał(a):łaaał, no to zajebiście :cool3: ja tam jeszcze z rodzicami nie gadałam ale i tak na pewno pojade:diabloti: wygląda na to, że cały nasz skład pojedzie :) (rozmawiałam z Magdą, ona jeśli nic jej nie wypadnie to jedzie ;)). Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):chyba już jestes... :) nie bylo mnie:eviltong: ale juz jestem choc nie wiem na jak długo.:) anitaaa i bartis napisał(a):Hej :loveu: Weekend i powoli po :shake: Kiedy będą jakieś fotyy ?? hej:) no własnie:placz: jutro do szkoły:placz: fotki nie wiem kiedy bo nie mam kiedy zrobic...:roll: gordonowa napisał(a):Ha sweet! Mogę jechać :mutli: (na zlot :)) BOSKO:loveu::loveu: baffi2 napisał(a):łaaał, no to zajebiście :cool3: ja tam jeszcze z rodzicami nie gadałam ale i tak na pewno pojade:diabloti: moi rodzice wiedza ze jade a jak bedzie wiadomo gdzie i kiedy to im powiem:) hehe;) gordonowa napisał(a):wygląda na to, że cały nasz skład pojedzie :) (rozmawiałam z Magdą, ona jeśli nic jej nie wypadnie to jedzie ;)). Bardzo fajnie:) tylko skład w domkach sie pozmienia... Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Sweetaśna napisał(a): Bardzo fajnie:) tylko skład w domkach sie pozmienia... Tzn, jakie zmiany zamierzamy wprowadzić :eviltong::eviltong:? Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):Tzn, jakie zmiany zamierzamy wprowadzić :eviltong::eviltong:? ja napewno bede z gertrudzią, hipolicią i gienią jesli wszystkie pojadą.. wiec od was sie wyprowadze chyba ze nie pojedą wszystkie to bedziemy kombinowac:evil_lol: co do innych zmian mnie nie pytac:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):wygląda na to, że cały nasz skład pojedzie :) ja jeszcze jade :multi::multi: . Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pusiakowa napisał(a):ja jeszcze jade :multi::multi: . Wiem, wiem Martyś :loveu::loveu::multi:. Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pusiakowa napisał(a):ja jeszcze jade :multi::multi: . ale ty nie nasz skład bos ty nowa:evil_lol::diabloti::p Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Sweetaśna napisał(a):ale ty nie nasz skład bos ty nowa:evil_lol::diabloti::p MArtyna czeka na akceptację :evil_lol:. Ale u mnie już jest zaakceptowana :p:loveu:. Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 gordonowa napisał(a):MArtyna czeka na akceptację :evil_lol:. Ale u mnie już jest zaakceptowana :p:loveu:. czy ją zaakceptujemy to sie okaze:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='efciq']A ja nie wiem czy pojade :-( Musisz :cool3::cool3::eviltong:. Ew, jeszcze Marta Ż. chce ze mną jechać, ale jakby co spokojnie zmieścimy się w aucie :lol:. No chyba, że twój tata cię zawiezie ;). Ale na razie może by się spytała rodziców :p? Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='efciq']A ja nie wiem czy pojade :-( musisz poejchac... [quote name='gordonowa']Musisz :cool3::cool3::eviltong:. Ew, jeszcze Marta Ż. chce ze mną jechać, ale jakby co spokojnie zmieścimy się w aucie :lol:. No chyba, że twój tata cię zawiezie ;). Ale na razie może by się spytała rodziców :p? własnie;) hehe:) najpierw sie rodziców pyta a nie odrazu ze nie moze:eviltong: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 gordonowa napisał(a):Co tam u Ciebie Aduś? :) a u mnie nic ciekawego nudno strasznie:shake: w sumie powinnam sie uczyc ale wiekszosc słówek ktorych mam sie nauczyc znam na szczescie:) hehe:) a co u ciebie kochanie??:D Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Hej ;) A my mamy spokój ze słówkami i angielskim bo ktoś popchnął naszą panią od anglika i się wywaliła i ma zwichniętą nogę :roll: hej:) fajnie macie:p my kiedys z klasą przed polakiem marzylismy aby pani schodząc po schodach sie wywaliła i złamała noge i nie mieli bysmy lekcji:evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej ;) A my mamy spokój ze słówkami i angielskim bo ktoś popchnął naszą panią od anglika i się wywaliła i ma zwichniętą nogę :roll: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Anita post przeskoczył:shake: Pusiakowa napisał(a):no wiesz co :-( . no co:eviltong: jeszcze cie na żywo nie znamy:p Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sweetaśna napisał(a):czy ją zaakceptujemy to sie okaze:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: no wiesz co :-( . Quote
Recommended Posts