Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Po prostu taka jestem. :cool3: Skoro się cieszysz tymi trzema kartkówkami u mnie, to wyglądało trochę, jakbyś mi zazdrościła, kujoni tak mają. :lol: Dyskoteka ma być dzień później, mówiłam Ci już. ;) Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 heh:) ja nie mam ci czego zazdrościc.. jak jeszcze raz wspomnisz o kujonie to nie przyjade do wrocka... a to juz wiem:D Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ojj no to mnie przekonałaś, już nie będę tak mówiła :cool3: Może. :diabloti: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 to jak moze to ja nie przyjade na wystawe i moze nawet na zlot nie pojade... :evil_lol: Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jaki foch! :D A tak to co u Was? :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hah, na mnie też czasem mówią kujon, a wcale tak nie jest... Kurcz,e nie moja wina, że ja wszystko zapamiętuję z lekcji... xD Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 no a co jak juz sie fochac to na maksa:) a u nas nudno jak zawsze:) ja juz chce sobote... i asiula ma przyjsc juz na gg:) hehe;) Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej Sweetasna! :loveu: po pierwsze: wsio nadrobione :) . po drugie: Gratulacje 600! po trzecie: zazdraszczam wam ze mozecie sie spotkac :eviltong: . po czwarte: Gratuluje ocen itp. ;) po czwarte: Asia przyjdzie na gg czy napisalas w sensie ze chcesz zeby przyszla? po piate: co u was? :diabloti: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej Sweetasna! :loveu: po pierwsze: wsio nadrobione :) . po drugie: Gratulacje 600! po trzecie: zazdraszczam wam ze mozecie sie spotkac :eviltong: . po czwarte: Gratuluje ocen itp. ;) po czwarte: Asia przyjdzie na gg czy napisalas w sensie ze chcesz zeby przyszla? po piate: co u was? :diabloti: hej:D gratulacje chyba juz składałas;D ale dziekuje:) dziekuje:) nie ma co zazdroscic:) trzeba przyjachac:evil_lol: zeby na gg przyszła... a u nas nudy kabi spi jak sie nudze:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):hej:D gratulacje chyba juz składałas;D ale dziekuje:) dziekuje:) nie ma co zazdroscic:) trzeba przyjachac:evil_lol: zeby na gg przyszła... a u nas nudy kabi spi jak sie nudze:eviltong: tak? :oops: gdybym mieszkala tam gdzie ty to moze mama by sie zgodzila , ale z Pruszcza do Wrocka toz to cala Polska :placz: . aha ;P . a moze jakies fotki? :cool1: pocykaj mu pare jak spi ;D . Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 no tak mi sie wydaje ale nie wiem.. no niestety ty masz daleko strasznie:( fotek nie mam:evil_lol: a jak spi to nudne są:evil_lol: jutro wam dam bo w piątek juz nie raczej bo chyba w piatek wieczorem juz pojade do wrocka ale moja mama musi pogadac z asi mama.. Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):no tak mi sie wydaje ale nie wiem.. no niestety ty masz daleko strasznie:( fotek nie mam:evil_lol: a jak spi to nudne są:evil_lol: jutro wam dam bo w piątek juz nie raczej bo chyba w piatek wieczorem juz pojade do wrocka ale moja mama musi pogadac z asi mama.. no faktycznie :oops: . nom :-( . A marzymy juz o tym od roku! :placz: wlasnie jak piesek spi to sa slodziutkie :loveu: . Dawaj teraz :mad: :diabloti: . A ogladasz dzis YCD? :lol: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Pusiakowa napisał(a):no faktycznie :oops: . nom :-( . A marzymy juz o tym od roku! :placz: wlasnie jak piesek spi to sa slodziutkie :loveu: . Dawaj teraz :mad: :diabloti: . A ogladasz dzis YCD? :lol: nom...:) :( eh jeszcze sie spotkacie napewno:) no ale nie mam fotek:eviltong: ogladam ogladam:D Quote
C&B Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ile tu już stron:crazyeye: Wieczorek Bry:lol: Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):oj tam malutko stronek:) Malutko??? To co ja mam powiedzieć??? Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):nom...:) :( eh jeszcze sie spotkacie napewno:) no ale nie mam fotek:eviltong: ogladam ogladam:D za rok na zlocie :P . to trudno wziac aparat i zrobic :shake: :diabloti: . ja tez :D . na ktora jutro masz do sQl? :razz: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Malutko??? To co ja mam powiedzieć??? ale ty masz od niedawna galerie:) Pusiakowa napisał(a):za rok na zlocie :P . to trudno wziac aparat i zrobic :shake: :diabloti: . ja tez :D . na ktora jutro masz do sQl? :razz: no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram.. jutro na 9.50:D do 15.30 potem chórek na 16.30 wracam o 17... Quote
***Paulina*** Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):ale ty masz od niedawna galerie:) no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram.. Czekamy na fotki... Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ada, ja tu cicho na Twoim wątku i sobie wypatrzyłam błąd. :evil_lol: Jak możesz napisać 'potrfa'? Znowu Cię nie poznaję. :evil_lol: Czekamy, czekamy. :D Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a): no:D hehe:) no dobra juz zrobiłam i dam za jakies 30 min bo troche to potrfa zanim je przegram.. jutro na 9.50:D do 15.30 potem chórek na 16.30 wracam o 17... ja tez ogladam ;D . no , mi sie (prawie) zawsze uda :cool3: :diabloti: . ale obejrze je jutro , bo musze isc :-( . tez mam na 9.50 ale do 16.15 ;/ . Dobranoc Adus ! ;* Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heyoooo Ada ;] jak tam moj Banerek ??? heheheh teraz mozesz wziasc foty spacerkowe ;] ale poczekaj jeszcze bo jeszcze wgram ich troche ;] Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Czekamy na fotki... chyba dzisiaj nie zdąze dac Martunia napisał(a):Ada, ja tu cicho na Twoim wątku i sobie wypatrzyłam błąd. :evil_lol: Jak możesz napisać 'potrfa'? Znowu Cię nie poznaję. :evil_lol: Czekamy, czekamy. :D heh:) no cóż... jej no kazdemu sie zdarza a ty sie czepiasz Pusiakowa napisał(a):ja tez ogladam ;D . no , mi sie (prawie) zawsze uda :cool3: :diabloti: . ale obejrze je jutro , bo musze isc :-( . tez mam na 9.50 ale do 16.15 ;/ . Dobranoc Adus ! ;* heh:D papa:* ja jutro dam bo dzisiaj nie zdąze..:(:( dobranoc:* łapeczek napisał(a):heyoooo Ada ;] jak tam moj Banerek ??? heheheh teraz mozesz wziasc foty spacerkowe ;] ale poczekaj jeszcze bo jeszcze wgram ich troche ;] hejo:) jeden ci zrobiłam a ten nastepny to nie wiem kiedy uda mi sie zrobic pewnie na początku przyszłego tygodnia dopiero.. DOBRANOC WSZYSTKIM:-(:-( fotkiniestety jutro... Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 oooo jejku zapomniala ze dostalam od ciebie juz Banerek ;[ upsssssss..... hehehe nie to w takim razie jak juz mam od ciebie to juz cie nie bede wykorzystywac .... dobranoc:* Quote
Recommended Posts