Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no a jak mu smakowały:):)
hehe:)
wiesz co ja w sumie nie wiem musiałabym sie spytac dziadka ale wole nie bo pewnie sie znowu rozrycze..
zreszta ja juz płacze jak sobie o nim pomysle... jak bedziemy miec nastepnego psa to ja tez bede o niego dbała bo tak patrze to roki w stosunku do kabiego jest zaniedbany... taki zawsze czysty a roki tam w budzie od piachu brudny i wogóle taki smutny...

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem ci, ze nie wiem czemu, ale przeważnie jak ktos ma i duzego i malego psa to małe pieski są bardziej zadbane od tych dużych. Nie wiem z czego to wynika.. Ale coz - takie zycie. Mi tam tez jest go zal, ale jak pisalam w ostatnim poscie - najwazniejsze, ze ma kogos kto go kocha.

Posted

aha.
no to nie pytaj . nie chce zebys plakala :-( .
no rzeczywiscie .. ale tak samo bylo by z Kabim gdyby byl w tej budzie .
a Rokus pewnie jest juz stary? ;)
tak , najwezniejsze ze ma czlowieka ktorego kocha a czowiek kocha jego :loveu: .
tak sobie o nim teraz gadam i lzy mi kapia .. :-(

Posted

Szkoda, że Roki to taki podwórkowy psiak. Wychodzisz z nim na spacery? Czym go karmisz? Dobrze, że ma chociaż kogoś kto go kocha i, że czasem do niego pójdziesz. Ile ma lat?

Pytałam chyba już kiedyś, ale odpowiedź mi umknęła- Czy Kabi ciągle chodzi w szelkach?

Posted

tak najważniejsze że go wszyscy kochamy:)
Roki ma juz 10lat albo 11 nie wiem dokładnie w którym roku sie urodził..
ja juz chyba lece tylko komputer bede miała włączony bo czekam na tate ale sie chyba nie doczekam i obróżka mi przepadnie:(
Dobranoc:*

Posted

kaskaSz napisał(a):
Szkoda, że Roki to taki podwórkowy psiak. Wychodzisz z nim na spacery? Czym go karmisz? Dobrze, że ma chociaż kogoś kto go kocha i, że czasem do niego pójdziesz. Ile ma lat?

Pytałam chyba już kiedyś, ale odpowiedź mi umknęła- Czy Kabi ciągle chodzi w szelkach?

Ojej ile pytan...
No szkoda...
ja nie tylko dziadkek. Karmimy go suchą karma (nie wiem jakiej firmy), karmą z puszek. Ma 10 lat

tak pytałas i nawet odpowiedziałam:eviltong:
kabi chodzi w szelkach caly czas poniewaz mój tata ma firme z tyłu domu i czesto klienci wchodzą bez dzwonienia i jest go łatwiej wtedy złapac jak lata po podwórku albo przypiac do smyczki.

psiara1996 napisał(a):
rokis nie jest smutny... ma dom kochajaca pancie pewnie tak wygladal , bo nie byl jeszcze wypuszczony... pozatym kazdy jest czasem smutny

i oczywiscie kabis sliczny

Moze nie jest smutny ale ma smutne oczka..
:)

Posted

A nie lepiej zakładać mu tak po domu obrożę? Chyba będzie wygodniej, a jak będziesz szła na spacer to założesz szelki. Bo takie ciągłe noszenie szelek może być szkodliwe dla łapek.

Posted

Hej Adus :loveu: .
BlackSheWolf - tak jest wypuszczony Ada nie raz robila mu zdjecia wypuszczonemu ;) . Kaskasz zadala to samo pytanie :lol: .. Odpowiedz brzmiala tak : "ja nie tylko dziadek" :razz: . Zalecam zakup okularów :p .:evil_lol: ( oczywiscie bez urazy , zartuje tylko ;) )

Posted

infers1995 napisał(a):
Lena to nienawidzi szelek:shake:, ale to dlatego, że w szelkach biegała ze mną i w samochodzie jest przypinana szelkami:lol:

kabi nie ma nic do szelek:) woli bez nich latac ale nie ma nic do nich:eviltong:

BlackSheWolf napisał(a):
a wypuszczacie Rokiego z kocja ? chodzisz z nim na spacery ?

Martynia&Pusio napisał(a):
Hej Adus :loveu: .
BlackSheWolf - tak jest wypuszczony Ada nie raz robila mu zdjecia wypuszczonemu ;) . Kaskasz zadala to samo pytanie :lol: .. Odpowiedz brzmiala tak : "ja nie tylko dziadek" :razz: . Zalecam zakup okularów :p .:evil_lol: ( oczywiscie bez urazy , zartuje tylko ;) )

BlackSheWolf tak jak napisała martyna:)

Hej martynko:)
bede niedługo bo znowu cos ogladac:evil_lol:

Posted

Troche starych fotek bo tak sobie przegladałam i postanowiłam wam dac:)
PS byc moze jakies dawałam juz kiedys:)

a teraz sie nie smiac ja i kabi 3 lata temu:) taka pyza byłam:evil_lol:

CDN:)

Posted

Dziękuje aniu:)

I witam wszystkich (chociaz nikt nie wchodzi ale co tam)
Wczoraj byłam u znajomych z tatą bo mama wracała dopiero wieczorem. Jak przyjechałysmy to U Ady i Patrycji (moje kolezanki) byly ich kuzynki to z nimi siedziałam razem i gadałysmy:) nasmiałysmy sie a potem poszłysmy na dwór:) I akurat czysciły basen to im pomagałysmy tylko Ewelina nie pomagała bo prowadziła samochód i nie chciała sie poprudzic... najpierw wylałysmy wode z basen przy czym nieźle sie wybrudziłysmy bo jak to basen od spodu brudny:P później ich kuzynki pojechały a my czysciłysmy dalej tylko teraz srodek szmatkami:P fajnie było dużo smiechu i zabawy:evil_lol: później sie umyłysmy i pojechałysmy z adą po moja mame:) jak wróciłysmy to poszłysmy do kompa i siedziałysmy na czacie w sumie patrycja gadała z facetami i podawała im jako swoją fotke fotke takiej aktorki co mało osób ja zna i żadne sie nie kapnął że to nie ona:evil_lol: póżniej ogladałysmy na youtube Sylwusie:P
hehe;) i do domu wrocilismy przed 1:P

A za to dzisiaj widziałam Piotrusia:loveu:
tylko że byl mały minus całej sytuacji... nie była tak jak zawsze lektorem tylko siedział normalnie w ławce wszystko by było ok gdyby nie siedział tak że ja nie mogłam na niego patrzec bo to bylo by strasznie widac a on wydawało mi sie że prawie cały czas sie na mnie patrzył w sumie dzieliła mnie od niego jedna osoba... na domiar złego z drugiej strony siedziała jakas pani a obok niej jego mama! Całe szczescie ze nie usiadł z mamą bo siedział by obok mnie czego bym chyba nie zniosła znaczy chciałabym ale musiałabym sie na to przygotowac a tak to chyba bym caly czas sie denerwowała jeszcze bardziej niz dzisiaj... straszne to bylo ale jednoczesnie ciesze sie ze go mogłam widziec jak wyglada normalnie nie jako lektor :) i musze powiedziec że juz chyba wiem co mi sie tak w nim podoba:):) :loveu:

Dobra wiem ze was zanudziałam nie musicie tego czytac wogóle ale musiałam to napisac:):)

Posted

Nie ma za co :)

Hahah to niezły ubaw miałyście przy czyszczeniu basenu ;D
Troche nie w temacie jestem..bo nie wiem dokladnie o co chodzi z Piotrkiem, bo wczesniej duzo nie czytalam :oops: .. ale .. ważne, ze go widzialas :lol:

Posted

No z basenem było fajnie:)
to nic:) w sumie na bieżąco to chyba jest marta i osoby które czytaja to co pisze:)
ja doceniam ze chciało ci sie rpzeczytac to co tu napisałam bo to nudne jest wiec dziekuje:):)

Posted

Ania :) napisał(a):
Łee tam wcale nie nudne :) fajnie sie czyta.. i bede czytac teraz caly czas ^^

Nudne nudne:)
heh:) moze sie fajnie czyta ale pewnie was nie obchodzi:eviltong:

Malina. napisał(a):
Ale Kabiś był (i jest) słodziasty :loveu:.
Wy mieszkacie gdzieś niedaleko plaży?

dziekuje:) jak byl malutki to taka kulka byla odrazu po przywiezieniu go do domu:)
Nie to sa z nad morza jak bylismy jak był mały:)
my mamy nad morze 300km:evil_lol:

Martynia&Pusio napisał(a):
Hej :hand: .
sliczniasty Kabi :loveu: .
to fajnie z tym basenem ;) .

hej;)
dziekuje:)
no fajnie;D

Witam wszystkich:)
a dzisiaj byłam u fryzjera podciąc grzywke:)
Kabi ma dzien świra i caly czas nie moze usiedziec na miejscu tylko lata i szczeka;)
hehe:)