Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 o jaki ładny prezent ! :loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1010983.jpg cudne :) kabiś kwiatki lubi wąchać? :evil_lol: i z Tobą :loveu: Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ciesze sie że sie podoba prezent:D:D :D wiesz co nie wiem czy lubi:) na jednym zdjeciu lize te niebieskie kwiatki:D:D hehe:) nom ze mną to okropne Quote
C&B Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gdzie takie fajne szelki kupiłaś ? Muszę mojej jakieś nowe kupić :D Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Domka_Czika']Gdzie takie fajne szelki kupiłaś ? Muszę mojej jakieś nowe kupić :D ja kupiłam u pani fryzjerki kabiego:) ale w necie tez takie są; http://www.bocian.bazarek.pl/category/13559/szelki/1.html na tej stronie poszukaj powinny byc:) Quote
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no faktycznie okropne, takie okropne że patrzyć na Ciebie nie mogę xD ty nie bądź taka skromna :eviltong: Quote
dog193 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dzięki za życzonka:loveu: prezent jak prezent (każdy wie co ja wolę:roll:). A zresztą każdy piesek ma w sobie coś słodkiego i fajnego więc nie narzekam;) A nad imieniem sie jeszcze nie zastanawiałam.. ja chcę suczkę więc mam problem, bo zauważyłam, że dla psów jest o wile więcej fajnych imion. A to ty fajnie miałaś jak tak nagle się dowiedziałaś o psie. Ja tez bym tak chciała... taka super niespodzianka. Gdyby moi rodzice mi tak zrobili to bym chyba się ze szczęścia posikała:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 chester07 napisał(a):no faktycznie okropne, takie okropne że patrzyć na Ciebie nie mogę xD ty nie bądź taka skromna :eviltong: no wiem:D:D hehe:eviltong: dam wam z moimi koleżankami z wypadu to dopiero nie bedziecie mogli patrzec... jesli chcecie te zdjecia :evil_lol: globalnydog193 napisał(a):Dzięki za życzonka:loveu: prezent jak prezent (każdy wie co ja wolę:roll:). A zresztą każdy piesek ma w sobie coś słodkiego i fajnego więc nie narzekam;) A nad imieniem sie jeszcze nie zastanawiałam.. ja chcę suczkę więc mam problem, bo zauważyłam, że dla psów jest o wile więcej fajnych imion. A to ty fajnie miałaś jak tak nagle się dowiedziałaś o psie. Ja tez bym tak chciała... taka super niespodzianka. Gdyby moi rodzice mi tak zrobili to bym chyba się ze szczęścia posikała:evil_lol: nmzc:) no wiem ze prezent nie aż taki fajny ale co tam:) no wiem co bys chciała:) ja dla suczki nie wiem czy bym wiedziała jakie dac imie;) kabiemu sama wybierałam choć nikomu sie nie podobało... no niespodzianka fajna:) ja tam sie popłakałam ze szczęścia bo wtedy to byłam taka że z byle powodu ryczałam wiec wiesz..:eviltong::evil_lol: Wróciłam 40 min temu z malty i działki... Na malcie były te skoki tych maszyn co miały latac z redbula wiecie chyba o co chodzi:) wiec zajechałam z koleżankami o godzinie 15.30 moze wczesniej tam i normalnie tyle ludu że szok... jeszcze nie widziałam tyle ludzi w jednym miejscu... ale chciałysmy cos zobaczyc to sie przepychamy... co było trudne... dopchałysmy sie oczywiście słońce swieci prosto na nas to mówimy że spadamy.. widziałysmy 2 maszyny z tamtąd mam 10 zdjec:evil_lol: hehe;) mało ale co tam... jedną maszyne tylko bo tam w tym tłumie stac to masakra... jeszcze sie przepychac do słonca to dzieki.. poszłysmy laskiem do doroty na działke a po drodze do sklepu:) u niej na działce była jej kuzynka (taka mała fajna) no to sie z nią bawiłysmy:) grałysmy w karty poduszką rzucałysmy:) małej dawalismy wygrac roche oszukaństwem ale to nic:) potem na spacer poszłysmy z nią troche i potem zostałysmy same;) nagadałysmy sie.. zdjec porobiłam ponad 200 heh:) fajnie ogólnie bardzo:) jak chcecie moge wam dac kilka zdjec:) jesli chcecie nas ogladac:evil_lol: no i zaraz ide sie myc bo nogi mam tak brudne że nie wiem :eviltong: to chcecie fotki z naszych wygłupów??:D Quote
Martunia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 O jakie wspaniałe zdjęcia mojego pięknego! :loveu: Ładnie razme wyszliście. :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020027.jpg oko mu wypada! :lol: Nie odpisałaś mi na posta, gdzieś z 3/2 strony dalej jest... I fajnie musiało być na tym czymś z red bulla i na spacerze :D Dawaj foty! :multi: Quote
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 oczywiście że nie chcemy xD patrzeć na Ciebie mamy.. pff :evil_lol::evil_lol: Dawaj te fotki i się głupio nie pytaj ! :D:loveu: Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Martunia']O jakie wspaniałe zdjęcia mojego pięknego! :loveu: Ładnie razme wyszliście. :) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020027.jpg oko mu wypada! :lol: Nie odpisałaś mi na posta, gdzieś z 3/2 strony dalej jest... I fajnie musiało być na tym czymś z red bulla i na spacerze :D Dawaj foty! :multi: nom:D:D dziekuje brzydko:) hehe:) ale złapałam i nie wypadło:) tak? nie możliwe zaraz zobacze... no fajnie tylko ze byłysmy tam 10-15 min:) foty dam jak sie wgrają:D beda takie różne nie tylko moje:) [quote name='Martunia']Hej. ;) Niestety wczoraj już dłużej nie mogłam być - fizyka mnie wzywała. :razz: Jeszcze nie wiem, co dostanę, jak narazie czekoladę od znajomych i lizaka od wychowawcy w piątek. :evil_lol: A dziś mam jechać do sklepu. :) I co dostałaś dzisiaj? Widziałaś Piotrucha? [:diabloti:] znalazłam... o szkoda... własnie sie dziwiłam czemu cie nie ma... aa:):) to fajnie:) o i co byłas w sklepie?? co kupiłas??:D kase dostałam:) nie nie widziałam:( był tylko jego brat i mama z jego siostra:) [quote name='chester07']oczywiście że nie chcemy xD patrzeć na Ciebie mamy.. pff :evil_lol::evil_lol: Dawaj te fotki i się głupio nie pytaj ! :D:loveu: ok to nie daje nie to nie:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 I juz nasze: gosia w lesie w drodze na działke:) z doduśką:) z gosią:) CDN jak sie wgra:) Quote
Martunia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 O ile ludu tam było. Ładnie powychodziłyście. :cool3: No nie było mnie niby, bo czekałam, aż odpowiesz. :diabloti: A koszulkę kupiłam. :D Szkoda, że go nie było. :-( Dobranoc. :evil_lol: :buzi: Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Martunia']O ile ludu tam było. Ładnie powychodziłyście. :cool3: No nie było mnie niby, bo czekałam, aż odpowiesz. :diabloti: A koszulkę kupiłam. :D Szkoda, że go nie było. :-( Dobranoc. :evil_lol: :buzi: no ludu był peło to co tam widac to mało jest a jeszcze druga storna ta po której my byłysmy.. masakra a tam w jury był Misiek Koterski, chyba ta Magda shejbal(albo szejbal bo nie wiem jak to sie pisze ale chyba to ta z kryminalnych...), nie wiem czy tez nie maryla rodowicz.. ale nie jestem pewna a prowadzili prokop i tak welman chyba:) hehe:) o jaką??:D:D no szkoda:( Dobranoc;* reszta fotek i spadam reszta jutro: dziewczynki dorota:) :) CDN:) Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 I KONIEC na dzisiaj:) jutro dam wam jeszcze bo w końcu mam fot ponad 200 a tu dałam z 30:) hehe;) DOBRANOC:*:* Buziaczki:* Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 przeskoczyły i post który miał byc ostatni jest w środku... dogomania świruje;/;/ DOBRANOC:* reszta fot jutro;) Quote
dog193 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ale ślicznuchne fotki:loveu: A dobranoc dobranoc :* Niech nam się przyśni tobie Piotrek. a mi ... ach..Tomuś:loveu:<rozmarzona> Quote
Izabela124. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witanko Ale fajne fotki. Ile u was już truskawek. U mnie też już są :) Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 globalnydog193 napisał(a):Ale ślicznuchne fotki:loveu: A dobranoc dobranoc :* Niech nam się przyśni tobie Piotrek. a mi ... ach..Tomuś:loveu:<rozmarzona> a dziekuje:):) i co snił ci sie Tomuś??:D:D:p:p MI piotruś tak:) :loveu::loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Ale fajne fotki. Ile u was już truskawek. U mnie też już są :) dziekuje:) no troche jest:):) Zaraz dam wam inne fotki:) znaczy reszte:) dzisiaj bedzie dużo fot bo te z wczoraj i jeszcze kabiego mam kilka... A byłam z nim dzisiaj na dworze i mama kostke wodą myła z węża to kabi sie nalatał w tej wodzie a jaki szczęśliwy:) hehe:) tylko znowu mu z łaki krew leciała a nie latał tak jak ostatnio nie wiem co my sie stało widac sie do końca nie zagoiło a ten juz lata:/ eh co za pies.... Quote
Sweet Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 PS jednek nie wiem czy dam dzisiaj bo nie wejde juz chyba na kompa.. Quote
Recommended Posts