Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie że sie podoba prezent:D:D
:D
wiesz co nie wiem czy lubi:)
na jednym zdjeciu lize te niebieskie kwiatki:D:D
hehe:)
nom ze mną to okropne

Posted

Dzięki za życzonka:loveu: prezent jak prezent (każdy wie co ja wolę:roll:). A zresztą każdy piesek ma w sobie coś słodkiego i fajnego więc nie narzekam;) A nad imieniem sie jeszcze nie zastanawiałam.. ja chcę suczkę więc mam problem, bo zauważyłam, że dla psów jest o wile więcej fajnych imion.
A to ty fajnie miałaś jak tak nagle się dowiedziałaś o psie. Ja tez bym tak chciała... taka super niespodzianka. Gdyby moi rodzice mi tak zrobili to bym chyba się ze szczęścia posikała:evil_lol:

Posted

chester07 napisał(a):
no faktycznie okropne, takie okropne że patrzyć na Ciebie nie mogę xD ty nie bądź taka skromna :eviltong:

no wiem:D:D
hehe:eviltong:
dam wam z moimi koleżankami z wypadu to dopiero nie bedziecie mogli patrzec... jesli chcecie te zdjecia :evil_lol:

globalnydog193 napisał(a):
Dzięki za życzonka:loveu: prezent jak prezent (każdy wie co ja wolę:roll:). A zresztą każdy piesek ma w sobie coś słodkiego i fajnego więc nie narzekam;) A nad imieniem sie jeszcze nie zastanawiałam.. ja chcę suczkę więc mam problem, bo zauważyłam, że dla psów jest o wile więcej fajnych imion.
A to ty fajnie miałaś jak tak nagle się dowiedziałaś o psie. Ja tez bym tak chciała... taka super niespodzianka. Gdyby moi rodzice mi tak zrobili to bym chyba się ze szczęścia posikała:evil_lol:

nmzc:)
no wiem ze prezent nie aż taki fajny ale co tam:)
no wiem co bys chciała:)
ja dla suczki nie wiem czy bym wiedziała jakie dac imie;)
kabiemu sama wybierałam choć nikomu sie nie podobało...
no niespodzianka fajna:)
ja tam sie popłakałam ze szczęścia bo wtedy to byłam taka że z byle powodu ryczałam wiec wiesz..:eviltong::evil_lol:

Wróciłam 40 min temu z malty i działki...
Na malcie były te skoki tych maszyn co miały latac z redbula wiecie chyba o co chodzi:)
wiec zajechałam z koleżankami o godzinie 15.30 moze wczesniej tam i normalnie tyle ludu że szok... jeszcze nie widziałam tyle ludzi w jednym miejscu...
ale chciałysmy cos zobaczyc to sie przepychamy... co było trudne...
dopchałysmy sie oczywiście słońce swieci prosto na nas to mówimy że spadamy.. widziałysmy 2 maszyny z tamtąd mam 10 zdjec:evil_lol: hehe;)
mało ale co tam... jedną maszyne tylko bo tam w tym tłumie stac to masakra... jeszcze sie przepychac do słonca to dzieki..
poszłysmy laskiem do doroty na działke a po drodze do sklepu:)
u niej na działce była jej kuzynka (taka mała fajna) no to sie z nią bawiłysmy:)
grałysmy w karty poduszką rzucałysmy:) małej dawalismy wygrac roche oszukaństwem ale to nic:)
potem na spacer poszłysmy z nią troche i potem zostałysmy same;)
nagadałysmy sie.. zdjec porobiłam ponad 200 heh:)
fajnie ogólnie bardzo:)
jak chcecie moge wam dac kilka zdjec:)
jesli chcecie nas ogladac:evil_lol:

no i zaraz ide sie myc bo nogi mam tak brudne że nie wiem :eviltong:
to chcecie fotki z naszych wygłupów??:D

Posted

[quote name='Martunia']O jakie wspaniałe zdjęcia mojego pięknego! :loveu: Ładnie razme wyszliście. :)
http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1020027.jpg oko mu wypada! :lol:

Nie odpisałaś mi na posta, gdzieś z 3/2 strony dalej jest...

I fajnie musiało być na tym czymś z red bulla i na spacerze :D Dawaj foty! :multi:

nom:D:D
dziekuje brzydko:)
hehe:) ale złapałam i nie wypadło:)
tak? nie możliwe zaraz zobacze...

no fajnie tylko ze byłysmy tam 10-15 min:)
foty dam jak sie wgrają:D
beda takie różne nie tylko moje:)

[quote name='Martunia']Hej. ;)
Niestety wczoraj już dłużej nie mogłam być - fizyka mnie wzywała. :razz:
Jeszcze nie wiem, co dostanę, jak narazie czekoladę od znajomych i lizaka od wychowawcy w piątek. :evil_lol: A dziś mam jechać do sklepu. :)
I co dostałaś dzisiaj? Widziałaś Piotrucha? [:diabloti:]

znalazłam...
o szkoda... własnie sie dziwiłam czemu cie nie ma...
aa:):) to fajnie:)
o i co byłas w sklepie?? co kupiłas??:D
kase dostałam:)
nie nie widziałam:( był tylko jego brat i mama z jego siostra:)

[quote name='chester07']oczywiście że nie chcemy xD
patrzeć na Ciebie mamy.. pff :evil_lol::evil_lol:

Dawaj te fotki i się głupio nie pytaj ! :D:loveu:

ok to nie daje nie to nie:evil_lol:

Posted

O ile ludu tam było. Ładnie powychodziłyście. :cool3:
No nie było mnie niby, bo czekałam, aż odpowiesz. :diabloti:
A koszulkę kupiłam. :D
Szkoda, że go nie było. :-(
Dobranoc. :evil_lol: :buzi:

Posted

[quote name='Martunia']O ile ludu tam było. Ładnie powychodziłyście. :cool3:
No nie było mnie niby, bo czekałam, aż odpowiesz. :diabloti:
A koszulkę kupiłam. :D
Szkoda, że go nie było. :-(
Dobranoc. :evil_lol: :buzi:

no ludu był peło to co tam widac to mało jest a jeszcze druga storna ta po której my byłysmy.. masakra
a tam w jury był Misiek Koterski, chyba ta Magda shejbal(albo szejbal bo nie wiem jak to sie pisze ale chyba to ta z kryminalnych...), nie wiem czy tez nie maryla rodowicz.. ale nie jestem pewna a prowadzili prokop i tak welman chyba:)
hehe:)
o jaką??:D:D
no szkoda:(
Dobranoc;*

reszta fotek i spadam reszta jutro:

dziewczynki

dorota:)

:)

CDN:)

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Ale ślicznuchne fotki:loveu: A dobranoc dobranoc :* Niech nam się przyśni tobie Piotrek. a mi ... ach..Tomuś:loveu:<rozmarzona>

a dziekuje:):)
i co snił ci sie Tomuś??:D:D:p:p
MI piotruś tak:)
:loveu::loveu::loveu:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale fajne fotki. Ile u was już truskawek. U mnie też już są :)

dziekuje:)
no troche jest:):)

Zaraz dam wam inne fotki:) znaczy reszte:) dzisiaj bedzie dużo fot bo te z wczoraj i jeszcze kabiego mam kilka...
A byłam z nim dzisiaj na dworze i mama kostke wodą myła z węża to kabi sie nalatał w tej wodzie a jaki szczęśliwy:) hehe:)
tylko znowu mu z łaki krew leciała a nie latał tak jak ostatnio nie wiem co my sie stało widac sie do końca nie zagoiło a ten juz lata:/ eh co za pies....