Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Martunia napisał(a):Nie martw się, dasz radę. ;) Może akurat gdzieś dzisiaj pojechał, może do rodziny czy coś. Myślę, że go jutro zobaczysz, mam taką nadzieję. :lol: Ale tam musiało być fajnie. :) Fajne pokoiki, a hotel to Ty miałaś taki w stylu 'miasteczka', ja też taki miałam. :D Ładni tam musiało być, i jaki Egipcjanin. :cool3: :evil_lol: nom dam dam:) Moze... ale wczoraj tez nie było tych samochodów... mam nadzieje ze jutro bedzie a jak nie to za tydzień musi byc... no fajnie było:) pokoiku mam wiecej zdjec ale pod koniec sam:) no hotel był w stylu miasteczka:) ogólnie tam było fajnie a po za tym to to był hotel tak jakby w środku pustyni bo do Hurgady było 45 km...:) ale fajnie było:) co powiesz?? Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom dam dam:) Moze... ale wczoraj tez nie było tych samochodów... mam nadzieje ze jutro bedzie a jak nie to za tydzień musi byc... no fajnie było:) pokoiku mam wiecej zdjec ale pod koniec sam:) no hotel był w stylu miasteczka:) ogólnie tam było fajnie a po za tym to to był hotel tak jakby w środku pustyni bo do Hurgady było 45 km...:) ale fajnie było:) co powiesz?? Na pewno go spotkasz :) Aha no to nieźle :D Ja tam w Hurgadzie w hoteliku byłam. ;) I też bardzo mi się tam podobało. [SIZE="1"]Widziałam zdjęcia na nk, 2 skomentowałam, bo na innych to samo bym pisała. :D Ale ładnie się opaliłaś. ;) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 jeszcze troche hotelu: (takie niebieskie jest gdyż sie zdjecie wgrywało a tata wyciągnął płyte;/) zaraz dam inne tylko musze wgrać...:) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='infers1995']Suuuper wycieczkę miałaś:multi::multi: nom:) [quote name='Martunia']Na pewno go spotkasz :) Aha no to nieźle :D Ja tam w Hurgadzie w hoteliku byłam. ;) I też bardzo mi się tam podobało. Widziałam zdjęcia na nk, 2 skomentowałam, bo na innych to samo bym pisała. :D Ale ładnie się opaliłaś. ;) mam nadzieje a jak nie to za tydzień licze że go zobacze juz..:) :) ja pod hurgadą ale było super jak dla mnie:) O fajnie:) dziekuje:) [SIZE=2]Dalsza część fot: pole do golfa: morze: CDN:) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 I jak sie jeszcze wgrają dzisiaj to dam troche a jak nie to jutro:) bo mam jeszcze sporo fot;) hehe;) Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Na pewno go zobaczysz. :) o jakie fajne rybki. :) I żółwik też. :loveu: Morze Czerwone jest najpiękniejszym morzem. ;) Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):kiedys napewno:) no mi sie żółw najbardziej podobał:):) hehe:) no fakt jest piękne:):) a co robisz?? ja ide zaraz ogladac reszte zdjec z rodzicami i dziadkami:) a w tym czasie sie wgrywają:) No to fajnie. :D Czekamy na resztę zdjęć. ;) A ja oglądam Eurowizję. :lol: Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno go zobaczysz. :) o jakie fajne rybki. :) I żółwik też. :loveu: Morze Czerwone jest najpiękniejszym morzem. ;) kiedys napewno:) no mi sie żółw najbardziej podobał:):) hehe:) no fakt jest piękne:):) a co robisz?? ja ide zaraz ogladac reszte zdjec z rodzicami i dziadkami:) a w tym czasie sie wgrywają:) Quote
Pusiakowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jaki fajny zolwik :) . i rybki ;) . a jaki pokoik mialas fajny ;* . a jakie tam cudne widoki .!!! mialas mnie zabrac .. i co ? :mad: . JA TAM CHCE!!!!!!!!!!! [quote name='xxSweetGirl93xx']haha:eviltong::eviltong: ale czy ktoś im sie pozwolił gapić:evil_lol: o pozwolenie nie pytali wiec jakim prawem sie patrzyli:eviltong::eviltong: ta z tym to narzekac nie mogłam:eviltong: no juz troszke:) no szczerze to sie stesknilam ale cii... nie mów teg nikomu czasem bo mi glupio bedzie ... ale nie no naprawde sie za nimi stęskniłam.. wreszcie jacyś normalni chłopacy ale nie no nie mów teg nikomu... ale i tak najbardziej steskniłam sie za Piotrusiem nawet nie za koleżankami a za nimi sie mocniej steskniłam.... za kolezankami to moze za martyną, klaudią i gosią sie steskniłam a tak to za chłopakami nawet troszke za maciejem:eviltong::eviltong:no i oczywiscie za tobą, isią, anulą, izą i innymi dogomaniakami:) opaliłam sobie rece, dekold, placy, twarz ,nogi troche i nic po za tym brzuch to wcale prawie nie mam opalony:evil_lol: smiesznie to wyglada:) jutro pogadamy sobie ja juz lece:) Dobranoc wszystkim:*:*:* o co chodzi .? :razz: Prosze powiedz . :calus: . nie szepta sie przy towarzystwie :razz::razz: . :diabloti: Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Ostatnia porcja zdjec na dzisiaj: meczet w Hurghadzie: ulica: figura: CDN:) Quote
Sweet Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Jaki fajny zolwik :) . i rybki ;) . a jaki pokoik mialas fajny ;* . a jakie tam cudne widoki .!!! mialas mnie zabrac .. i co ? :mad: . JA TAM CHCE!!!!!!!!!!! o co chodzi .? :razz: Prosze powiedz . :calus: . nie szepta sie przy towarzystwie :razz::razz: . :diabloti: heh:) żółwik fajny:) nom pokoik tez:) no widoki to niesamowite były:) namów rodziców i tam pojedź:D a bo sie ucieszyłam jak zobaczyłam kolegów z klasy:eviltong: ale nie mówi nikomu bo potem bedzie:) ale brakowało mi widoku polaków:evil_lol::evil_lol: hehe:) na statku z nurkowania: KONIEC NA dzisiaj DOBRANOC reszta jutro:) Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hej. :hand: O jaki ładny zachód słońca. :) I fajni animatorzy! :lol: Będziemy czekać na zdjęcia z nurkowania. :cool3: Co tam u Ciebie? :cool3: Quote
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 no czekamy na fotki z nurowania ;) . a jaki super zachód slonca :) . spoko nie powiem :p . Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Martunia']Hej. :hand: O jaki ładny zachód słońca. :) I fajni animatorzy! :lol: Będziemy czekać na zdjęcia z nurkowania. :cool3: Co tam u Ciebie? :cool3: hej:) no ładny:) na pustyni:D:D hehe;) no animatorzy fajni byli:) jeden nawet ładny:D zgadnij tylko który:eviltong: no zdjec z nurkowania nie bedzie ale moga wam dac jedno co pod wodą byłam bo reszty nie chce mi sie przeszukiwac:evil_lol: a u mnie dobrze Piotrucha nie było:(:(:( ale trudno... mam takie przeczucie że bedzie na 19... ciekawe czemu mam takie przeczucie... cóż jestem prawie pewna że bedzie na 19 w kościele... [quote name='Martynia&Pusio']no czekamy na fotki z nurowania ;) . a jaki super zachód slonca :) . spoko nie powiem :p . heh:P nie bedzie fot z nurkowania tylko dam wam jedną pod wodą jak byłam:) nom super:D ok:) i niedługo bedą jakies inne zdjecia tylko sie musza wgrac jeszcze:):) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 delfinki: i juz piramidy i sfinks i wielbłądy:D : CDN:) Quote
Sweet Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jakas kobieta z dzieckiem: nil: CDN jak sie wgrają:):P Quote
Tepes Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 O matko jak Ty tam miałaś fajnie:loveu:Super fotki oo mamoo:):) Zazdroszczę Quote
Recommended Posts