Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Oj weź no nie obrażaj się. :eviltong: Żartowałam tylko. :cool3: Quote
Sweet Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Martunia napisał(a):Oj weź no nie obrażaj się. :eviltong: Żartowałam tylko. :cool3: Nie obraziłam sie tylko nie mysl sobie za dużo:eviltong: I mam nadzieje że żartowałas:) co powiesz?? Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie no, dobrze. :D Pożartować nie można ... :roll: Ja właśnie odglądam YCD i tylko na przerwy tu na DGM siadam. :D Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: też dobrze:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Moja siostra ma w czerwcu jakos:evil_lol: a kiedy ty masz urodzinki?? (jakos mi sie tak przypomniało:evil_lol:) A urodzinki mam 10 wrzesnia A ty?:razz: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Izabela124. napisał(a):A urodzinki mam 10 wrzesnia :razz: jak moja mama xD Fotki nowe chce!! Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, dobrze. :D Pożartować nie można ... :roll: Ja właśnie odglądam YCD i tylko na przerwy tu na DGM siadam. :D ;) nie nie można:P nie lubie na takie tematy żartowac :P ja oglądałam tez wczoraj:D:D żaden taniec sie im nie podobał:roll::roll: Izabela124. napisał(a):A urodzinki mam 10 wrzesnia A ty?:razz: oo:evil_lol::evil_lol: ja mam 9 czerwca:eviltong::eviltong::eviltong: Atkaaaa napisał(a):jak moja mama xD Fotki nowe chce!! Beda fotki:D:D Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):;) nie nie można:P nie lubie na takie tematy żartowac :P ja oglądałam tez wczoraj:D:D żaden taniec sie im nie podobał:roll::roll: Witam. :cool3: No właśnie, ja normalnie się z tego śmiała, wszystkie tańce wg. jurorów były okropne itd. I nawet tej kobiecie się nie podobało jedno. :eviltong: Dla mnie tam mogło być, choć niektóre rzeczywiście trochę im nie wyszły. A co tam w ogóle u Ciebie ? :) Kiedy fotki? :D Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Martunia napisał(a):Witam. :cool3: No właśnie, ja normalnie się z tego śmiała, wszystkie tańce wg. jurorów były okropne itd. I nawet tej kobiecie się nie podobało jedno. :eviltong: Dla mnie tam mogło być, choć niektóre rzeczywiście trochę im nie wyszły. A co tam w ogóle u Ciebie ? :) Kiedy fotki? :D hehe:P niektóre naprawde były dziwne ale niektóre fajne:) no ale co tam... kazdy ma swoje zdanie:) a u mnie dobrze;P opowiem jak wróce bo zaraz jade na chórek:D:D No a fotki po 18 bo musze opracowac co sie nauczyc na infe i wysłac to Dominikowi:P hehe:) do zobaczenia później:) Kendra napisał(a):Leć po aparat! :diabloti: mam juz foty porobione tylko jak wróce to powstawiam:):) pa:* Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:P niektóre naprawde były dziwne ale niektóre fajne:) no ale co tam... kazdy ma swoje zdanie:) a u mnie dobrze;P opowiem jak wróce bo zaraz jade na chórek:D:D No a fotki po 18 bo musze opracowac co sie nauczyc na infe i wysłac to Dominikowi:P hehe:) do zobaczenia później:) No właśnie. ^^ Aha, Dominik potrzebuje od Ciebie pomocy. :D A dobrze się uczy? :eviltong: No to będę czekała, aż mi opowiesz. :) Miłego śpiewu. :D Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie. ^^ Aha, Dominik potrzebuje od Ciebie pomocy. :D A dobrze się uczy? :eviltong: No to będę czekała, aż mi opowiesz. :) Miłego śpiewu. :D :D:D no on zawsze coś potrzebuje;) No ja bym powiedziała że dobrze:) dzisiaj dostalismy 5 ze spr z bioli:D:D podpowiadałam mu oczywiscie co nie wiedział a ja sama swoimi siłami napisałam:D No ogólnie to zaraz bede pisac te pytania na infe:eviltong: Dzisiaj w szkole było fajnie:) najlepiej na angielskim:) nasza pani sie zaczeła śmiać z ryby bo miał ubrany jakiś żakiet żółty jakiejs dziewczyny:P i wszyscy sie smiali z pani smiechu:evil_lol::evil_lol: No a potem dominik sie mnie coś pytał po cichu a pani do niego podchodzi i mówi "a ty co sie tak dżesz, na końcu sali cie słychac" on patrzy na mnie i w śmiech obydwoje:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to było dobre:) no ogólnie to na bioli tez odmówił odp i dostał 1 a potem miał pretensje do pani ze go pytac chciałą to ja mu mówie że mógł coś powiedziec a on że jej nie bedzie na nic odpowiadał:eviltong: Uparciuch:P No ogólnie to jak juz powiedziałam dobrze mi sie z nim siedzi:) E tam jakiego miłego śpiewu, ja tam chodze bo musze:eviltong:przynajmniej mam korzyści:) spiewam tak srednio ale co tam:) no zaraz dam fotki:D i pisze te odp na pytania dla nas:eviltong: nie wiem czy dobrze ale bedzie:) Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1386.jpg Moje Kabisiątko. :loveu: Jaki tajemniczy wzrok. :cool3: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1397.jpg Aaaa. :loveu: [quote name='xxSweetGirl93xx']:D:D no on zawsze coś potrzebuje;) No ja bym powiedziała że dobrze:) dzisiaj dostalismy 5 ze spr z bioli:D:D podpowiadałam mu oczywiscie co nie wiedział a ja sama swoimi siłami napisałam:D No ogólnie to zaraz bede pisac te pytania na infe:eviltong: Dzisiaj w szkole było fajnie:) najlepiej na angielskim:) nasza pani sie zaczeła śmiać z ryby bo miał ubrany jakiś żakiet żółty jakiejs dziewczyny:P i wszyscy sie smiali z pani smiechu:evil_lol::evil_lol: No a potem dominik sie mnie coś pytał po cichu a pani do niego podchodzi i mówi "a ty co sie tak dżesz, na końcu sali cie słychac" on patrzy na mnie i w śmiech obydwoje:P :evil_lol: to było dobre:) no ogólnie to na bioli tez odmówił odp i dostał 1 a potem miał pretensje do pani ze go pytac chciałą to ja mu mówie że mógł coś powiedziec a on że jej nie bedzie na nic odpowiadał:eviltong: Uparciuch:P No ogólnie to jak juz powiedziałam dobrze mi sie z nim siedzi:) E tam jakiego miłego śpiewu, ja tam chodze bo musze:eviltong:przynajmniej mam korzyści:) spiewam tak srednio ale co tam:) no zaraz dam fotki:D i pisze te odp na pytania dla nas:eviltong: nie wiem czy dobrze ale bedzie:) No, ale ja widzę, że on cały czas od Ciebie zrzyna, to jak może być dobry. Aha. Fajnie musiał wyglądać. :cool3: O obraził się z tą biologią. :eviltong: To czemu na to chodzisz? :eviltong: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Martunia']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1386.jpg Moje Kabisiątko. :loveu: Jaki tajemniczy wzrok. :cool3: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_1397.jpg Aaaa. :loveu: No, ale ja widzę, że on cały czas od Ciebie zrzyna, to jak może być dobry. Aha. Fajnie musiał wyglądać. :cool3: O obraził się z tą biologią. :eviltong: To czemu na to chodzisz? :eviltong: hihi;):) No nie cały czas:P ja tam lubie wszystkim pomagać jeśli nauczyciele nie widza:) a co mi szkodzi:) no on jest dobry tylko udaje że nic nie umie:P z bioli jak bym miał tylko to co ja mu podpowiedziałam to by miał 2 bo mało mu mówiłam wiec cos musiał jednak wiedziec;) no na pania sie obraził....;/ potem narzekał że mu 3 wyjdzie na koniec a to nie możliwe przeiceż jak on moze miec 3:eviltong::eviltong: Po pierwsze mam podwyższoną ocene z muzy i stopień:D wiec jak mi wychodzi 5 to mam 6;D i dodatkowe punkty do zachowania za wystepy:) no a 2 godz w tyg to moze byc:) co powiesz??:D Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hihi;):) No nie cały czas:P ja tam lubie wszystkim pomagać jeśli nauczyciele nie widza:) a co mi szkodzi:) no on jest dobry tylko udaje że nic nie umie:P z bioli jak bym miał tylko to co ja mu podpowiedziałam to by miał 2 bo mało mu mówiłam wiec cos musiał jednak wiedziec;) no na pania sie obraził....;/ potem narzekał że mu 3 wyjdzie na koniec a to nie możliwe przeiceż jak on moze miec 3:eviltong::eviltong: Po pierwsze mam podwyższoną ocene z muzy i stopień:D wiec jak mi wychodzi 5 to mam 6;D i dodatkowe punkty do zachowania za wystepy:) no a 2 godz w tyg to moze byc:) co powiesz??:D No może i masz rację. ;) Aha, rozumiem. No to w sumie się opłaca na to chodzić. A wiele osób no to idzie? Ktoś z klasy też? Ja mam jutro iść z klasą do okulisty i do muzeum... Szczerze, to mi się nie chce, ale raczej pójdę, choć myślałam, że nie pójdę. Ale i tak ok. 12.00 będziemy już w domu, więc może... Ale pewnie sprawozdanie będziemy musieli pisać, tak jak ostatnio z kina. Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Martunia napisał(a):No może i masz rację. ;) Aha, rozumiem. No to w sumie się opłaca na to chodzić. A wiele osób no to idzie? Ktoś z klasy też? Ja mam jutro iść z klasą do okulisty i do muzeum... Szczerze, to mi się nie chce, ale raczej pójdę, choć myślałam, że nie pójdę. Ale i tak ok. 12.00 będziemy już w domu, więc może... Ale pewnie sprawozdanie będziemy musieli pisać, tak jak ostatnio z kina. ja zawsze mam racje:) nom ok.40 dziewczyn:D a z mojej klasy tylko dwie dziewczyny nie chodzą:) aa po co do okulisty?? idź:D no to szybko bedziecie w domu:) ja jutro kończe chyba o 13.30;p Nie wiem sama dokładnie:) No a co robisz teraz??:D Quote
Avaloth Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jaki cudniasty Kabiś ! :loveu: on ma super łapy jak chodzi :D tak fajnie mu włosy wychodzą :loveu: Majaczko jesteś tu? wysłałam PW w sprawie fotobloga :eviltong: a Ada kiedy zakłada? :cool3: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 chester07 napisał(a):jaki cudniasty Kabiś ! :loveu: on ma super łapy jak chodzi :D tak fajnie mu włosy wychodzą :loveu: Majaczko jesteś tu? wysłałam PW w sprawie fotobloga :eviltong: a Ada kiedy zakłada? :cool3: ;D wiem że cudny:D ale dziekuje za pochwałe mojego misiaczka;):) no łapy śmiesznie my wychodza;) a tam jeszcze wiatr był troche:D:D ja nie zakładam:eviltong: hehe;) uparta jestem ale nie chce mi sie:) leń tez jestem:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):;D wiem że cudny:D ale dziekuje za pochwałe mojego misiaczka;):) no łapy śmiesznie my wychodza;) a tam jeszcze wiatr był troche:D:D ja nie zakładam:eviltong: hehe;) uparta jestem ale nie chce mi sie:) leń tez jestem:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a idź ty leniu :eviltong: a jak zaczniemy Cię obydwie z Majaczką gnębić to co zrobisz? :evil_lol: bo wiesz, my mamy do Ciebie różne źródła, gadu, mail, dgm, blog .. :D:D będziesz nas miała dość i trochę za niedługo :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 chester07 napisał(a):a idź ty leniu :eviltong: a jak zaczniemy Cię obydwie z Majaczką gnębić to co zrobisz? :evil_lol: bo wiesz, my mamy do Ciebie różne źródła, gadu, mail, dgm, blog .. :D:D będziesz nas miała dość i trochę za niedługo :evil_lol: nigdzie nie ide:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: nic nie zrobie:D bede sie upierac przy swoim:D no wiem... ale na wszystko jest rozwiązanie:) pozmieniam numery, loginy, adres bloga:D nawet sie przeprowadze jesli bede musiałą :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe:) no nie wiem czy bede was miała dość.... chociaż kto wie:evil_lol: Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja zawsze mam racje:) nom ok.40 dziewczyn:D a z mojej klasy tylko dwie dziewczyny nie chodzą:) aa po co do okulisty?? idź:D no to szybko bedziecie w domu:) ja jutro kończe chyba o 13.30;p Nie wiem sama dokładnie:) No a co robisz teraz??:D Aha no to dużo nawet dziewczyn na to chodzi. No nawet... od 7.30-12.00. :roll: :eviltong: Jestem na DGM i na gg. :eviltong: chester07 napisał(a):a idź ty leniu :eviltong: a jak zaczniemy Cię obydwie z Majaczką gnębić to co zrobisz? :evil_lol: bo wiesz, my mamy do Ciebie różne źródła, gadu, mail, dgm, blog .. :D:D będziesz nas miała dość i trochę za niedługo :evil_lol: No dokładnie! :D Będziemy Ciebie cały czas gnębić aż do skutku! :evil_lol: Ostrzegam, lepiej się zgódź, to nic się nie stanie. :diabloti: Quote
Sweet Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Rottie napisał(a):Kiedy będzie galeria Rottka? :mad: bedzie w weekend:) co weekend bede dawałą foty rokiego:) w zeszłym ty były:) ale to widziałas chyba;) Martunia napisał(a):Aha no to dużo nawet dziewczyn na to chodzi. No nawet... od 7.30-12.00. :roll: :eviltong: Jestem na DGM i na gg. :eviltong: No dokładnie! :D Będziemy Ciebie cały czas gnębić aż do skutku! :evil_lol: Ostrzegam, lepiej się zgódź, to nic się nie stanie. :diabloti: nom sporo:D o :D ja ide na 8.55-13.30:P ja tez :) haha:P ja sie nie dam przekonac:D Quote
Recommended Posts