Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hehe:P
No cóż możemy... ale juz nie bedziemy ... mamy tylko nadzieje że nikt nas nie wyda ze to my byłyśmy bo jak sie dowie to... nie bedzie dobrze;P
heh;P śmieszne sa:P najlepsza jest mina bartka i śpiący dominik:P hehe:)
:) a dziekuje mi sie nie podoba:P
hehe:P on sam nie wiedział czy ma wyskoczyc czy nie:P
co powiesz??

No miejmy nadzieję, że się nie dowie, bo może być z Wami źle. :D Co prawda go nie znam, ale ja np. nie byłabym zadowolona, kiedy by mi ktoś taki kawał robił. :D :eviltong: Ale śmiesznie jest. :D
Haha. ^^
Nie wiem... mam nową fryzurkę. :eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']No miejmy nadzieję, że się nie dowie, bo może być z Wami źle. :D Co prawda go nie znam, ale ja np. nie byłabym zadowolona, kiedy by mi ktoś taki kawał robił. :D :eviltong: Ale śmiesznie jest. :D
Haha. ^^
Nie wiem... mam nową fryzurkę. :eviltong:

heh;P
no jak sie dowie to może być z nami źle:P
bo on taki raczej masywny jest wiec wiesz:P gdzies dwa razy taki jak ja:P a gosia jest chudsza odemnie troche wiec co ona dopiero ma powiedziec:P hehe:)
No kawał śmieszny ale denerwujący:P chociaz mnie tam to wisi:P jak ktoś chce sie bawić to niech sie bawi:P heh:)
O jaką masz fryzurke??
Ja wczoraj miałam grzywke podcinaną:P smieszna mam taką bo jak sobie prostuje to mi sie podwija jak na szczotke;/ dziwna ogólnie moja grzywka jest:P
popracuje nad nią w sobote zeby w niedziele ładna była;) hihi:):)

[quote name='chester07']o ładne zdjęcia ! ładnie wyszłaś, szczególnie na tym drugim ślicznie wyglądacie obydwoje :loveu:
video of kabuś mi się ładuje :D
matko jak on drapie szybko tą miskę !!! :crazyeye: jakiejś wścieklizny dostał czy co? :D
oh jaki on zdolny taką duża miskę wyskoczył :eviltong:
:buzi::buzi:

hehe:P ja ładnie wyszłam:P
żart taki nie??:P
heh:))
nom drapie:P zabawe ma taką:P
hehe:)
nie on wścieklizny nie ma:P hehe:)
tak juz ma poprostu

DOBRANOC:*:*

Posted

heh;P
no jak sie dowie to może być z nami źle:P
bo on taki raczej masywny jest wiec wiesz:P gdzies dwa razy taki jak ja:P a gosia jest chudsza odemnie troche wiec co ona dopiero ma powiedziec:P hehe:)
No kawał śmieszny ale denerwujący:P chociaz mnie tam to wisi:P jak ktoś chce sie bawić to niech sie bawi:P heh:)
O jaką masz fryzurke??
Ja wczoraj miałam grzywke podcinaną:P smieszna mam taką bo jak sobie prostuje to mi sie podwija jak na szczotke;/ dziwna ogólnie moja grzywka jest:P
popracuje nad nią w sobote zeby w niedziele ładna była;) hihi:):)

Oj no to jeszcze lepiej. :eviltong: Mam nadzieję, że Was nie nakryje. :eviltong:
Ja też bym się w to zabawiła, uwielbiam kawały! :D
No tak, wiadomo, w niedzielę musi ładnie wyglądać, wiadomo dla kogo... :cool3:
A mam krótsze włosy (i mi o wiele lepiej ;]) i też grzywkę podcinaną, ale moim zdaniem trochę za krótką mam. :roll: Ale ogólnie mi się podoba. ^^
Dobranoc. :buzi:

Posted

Witamy w słoneczny piateczek :)
Aaaa ale sie uśmiałam z tego pierwszego filmiku świetne :evil_lol:są foteczki też, slicznie razem wyglądacie :)
Pozdrawiamy i milusiego weekendziku życzymy:loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Oj no to jeszcze lepiej. :eviltong: Mam nadzieję, że Was nie nakryje. :eviltong:
Ja też bym się w to zabawiła, uwielbiam kawały! :D
No tak, wiadomo, w niedzielę musi ładnie wyglądać, wiadomo dla kogo... :cool3:
A mam krótsze włosy (i mi o wiele lepiej ;]) i też grzywkę podcinaną, ale moim zdaniem trochę za krótką mam. :roll: Ale ogólnie mi się podoba. ^^
Dobranoc. :buzi:

heh:P narazie nie odkrył:P:P
:D:D
no wiadomo:) dzisiaj mi sie udała grzwka nawet:D:D
O a jak krótkie?? mi jest w dlugich lepiej:P jak miałam krótkie to okropnie wyglądałam bo mi sie strasznie kręciły;/ dawaj zdjecie :D:D

[quote name='Kasia_zg']

Witamy w słoneczny piateczek :)
Aaaa ale sie uśmiałam z tego pierwszego filmiku świetne :evil_lol:są foteczki też, slicznie razem wyglądacie :)
Pozdrawiamy i milusiego weekendziku życzymy:loveu:

witam w sobote juz:)
hehe:) dziekujemy:)
my również pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu:)

[quote name='Acctiually']Hah ale wariat:P
Fajnie kopie w tej misce:P

wariat wariat:P
heh

[quote name='Martynia&Pusio']Witam Sie :) .
Co u was .?
Fajne fotki ;] .
Ps:U nas filmik.

witam:)
u nas dobrze:)
byłam juz u was...

[quote name='Izabela124.']Witanko
Civszkasz sie, ze juz weekend?:razz:

witam
a kto by sie nie cieszył:D

Posted

[quote name='Acctiually']No nie te znów gadają jak oszalałe...:D
dawaj fotki!!!!!!!!!!1:)

no gadają a ja musze teraz nadrobic:P

[quote name='Martunia']Czepiasz się. :eviltong:
No właśnie, fotki! :D

hehe anula sie nie czepia ale im wiecej gadacie ty ja mam wiecej czytania i nadrabiania:P
nie mam fotek znaczy mam rokiego na fonie ale musze zgrac;/

[quote name='Acctiually']Od tego tu jestem:P

anula jest od narzekania;) takie osoby tez w kraju potrzebne:)

[quote name='Izabela124.']Witanko
A gdzie ty sie podzialas?

witam:)
a mnie nie było znaczy byłam ale mama sie na mnie obraziła wczoraj i nie mogłam kompa włączyć;/

[quote name='Martunia']No właśnie też się dziwię, czemu jej nie ma?
Wracaj szybko, bo się martwić zaczynamy! :roll:

jestem juz:eviltong:
O mnie nie ma cie co martwic :) spokojnie:) nie zaginełam na szczescie ani nie zabili mnie jeszcze:P

[quote name='Izabela124.']Byla u mnie w galerji to chyba juz jest na dogo :)

tak juz jestem:)

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to daj jakies fotki :)

Zaraz sie wybieram zgrac foty na kompa taty i nagram sobie na płytke te co robiłam przed chwilą i rokiego z komy:D:D czekajcie:):)

Posted

haha:P fotek nie bedzie dzisiaj chyba żę uda mi sie dostac na kompa siostry gdyż na taty laptopie nie ma programu do nagrywania płyt i nie moge nagrac zdjec:(:(:(
a zrobiłam dzisiaj kabiemu i sobie:P i wczoraj 4 foty rokiemu...:(
ale moze przebłagam siostre to pozwoli mi sobie tylko nagrac płytke...

Posted

heh:P narazie nie odkrył:P:P
:D:D
no wiadomo:) dzisiaj mi sie udała grzwka nawet:D:D
O a jak krótkie?? mi jest w dlugich lepiej:P jak miałam krótkie to okropnie wyglądałam bo mi sie strasznie kręciły;/ dawaj zdjecie :D:D

No wreszcie żeś wróciła! Gadaj, gdzie byłaś i dawaj foty! :cool3:
O no i fajnie. :cool3:
A mi w krótszym trochę jakby lepiej. :D Takie, jakie mam, to mi się podobają. :) A grzywka niedługo będzie dłuższa, więc będzie mi przyjemnie. :D
Fotki nie dam tutaj, poza tym jutro porobię ładne. :cool3:
Co u Ciebie?

Posted

Martunia napisał(a):
No wreszcie żeś wróciła! Gadaj, gdzie byłaś i dawaj foty! :cool3:
O no i fajnie. :cool3:
A mi w krótszym trochę jakby lepiej. :D Takie, jakie mam, to mi się podobają. :) A grzywka niedługo będzie dłuższa, więc będzie mi przyjemnie. :D
Fotki nie dam tutaj, poza tym jutro porobię ładne. :cool3:
Co u Ciebie?

No wróciłam :P
w domu byłam:P jak juz gdzies pisałam mama sie na mnie obraziła :P bo nie chciałam czegoś jej pomóc i powidziała że nie moge grac i koniec... chciałam chociaz na gdzinke wejść wczoraj ale nie..:(
no ale dzisiaj juz jestem:):)
jak zobacze to stwierdze:D
No to na nk daj:) ja ci nie kazałam wcale tutaj:P hehe:)
A u mnie ... hmm... dobrze;P jakos leci...
goście do dziadka przyjechali dzisiaj ale ja sobie u mnie w pokoju siedze:P nie moi goscie:P
jutro do kościółka:D:D jupi:multi::multi:
juz sie ciesze:)
bo tylko w kosciele go wiedze niestety:(
a co u ciebie?? jaka pogoda?
u mnie fatalna od rana pada i zimno.. jutro ma byc ładnie bo chce isc w nowych butkach do koscioła a nie chce miec ich mokrych:P heh:)

Posted

No wróciłam :P
w domu byłam:P jak juz gdzies pisałam mama sie na mnie obraziła :P bo nie chciałam czegoś jej pomóc i powidziała że nie moge grac i koniec... chciałam chociaz na gdzinke wejść wczoraj ale nie..:(
no ale dzisiaj juz jestem:):)
jak zobacze to stwierdze:D
No to na nk daj:) ja ci nie kazałam wcale tutaj:P hehe:)
A u mnie ... hmm... dobrze;P jakos leci...
goście do dziadka przyjechali dzisiaj ale ja sobie u mnie w pokoju siedze:P nie moi goscie:P
jutro do kościółka:D:D jupi:multi::multi:
juz sie ciesze:)
bo tylko w kosciele go wiedze niestety:(
a co u ciebie?? jaka pogoda?
u mnie fatalna od rana pada i zimno.. jutro ma byc ładnie bo chce isc w nowych butkach do koscioła a nie chce miec ich mokrych:P heh:)

Aha, szkoda, że wczoraj Ciebie nie było, ale fajnie, ze już dziś jesteś. :D
Jutro może wstawię, jak porobię. Bo planuję jutro (jak będzie ładnie) wyjść na spacer i rolki, ięc będą i zdjęcia i dam może na nk. :cool3:
O no już jutro go zobaczysz. :cool3:
U mnie też od rana pogoda nieładna, rano cały czas lało i wiało, a teraz tylko jest pochmurnie. A jutro ma być cieplej i jak będzie, to moje plany napisałam wyżej. ;)
U mnie ogólnie dobrze, nie chce mi się uczyć i się nie uczę. :roll: :evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Aha, szkoda, że wczoraj Ciebie nie było, ale fajnie, ze już dziś jesteś. :D
Jutro może wstawię, jak porobię. Bo planuję jutro (jak będzie ładnie) wyjść na spacer i rolki, ięc będą i zdjęcia i dam może na nk. :cool3:
O no już jutro go zobaczysz. :cool3:
U mnie też od rana pogoda nieładna, rano cały czas lało i wiało, a teraz tylko jest pochmurnie. A jutro ma być cieplej i jak będzie, to moje plany napisałam wyżej. ;)
U mnie ogólnie dobrze, nie chce mi się uczyć i się nie uczę. :roll: :evil_lol:

nom szkoda:P ale trudno:)
ważne że jestem:D i nikt mnie nie porwał i nie zgwałcił :P albo nie zabił|:P heh:)
Musisz wstawic:)
Nom:D
No tez słyszałam ze jutro ma byc cieplej...
:) oby bylo:) moze sie znowu z kabim przejde na spacer chociaz nie wiem bo musze sie jutro uczyc wiec zobacze;/
MI tez sie nie chce:P musze na gegre sie nauczyc:P zeby miec znowu 6 na koniec:P bo na półrocze jako jedyna z klasy miałam i nie moge sie opuścic a 6 mi sie przyda zeby podbić moje 4 do średniej 5.0:P hehe;) wogólne nie wiem jaką bede miała srednią;/ chyba ze trzy 4 bede miała;/
musze zadobyc jeszcze jedną 6 to bede miała moze 5.0:P bo mam juz z wosu i z muzy tez bede miała :) juz sie boje końca roku a mam jeszcze tylko miesiąc na poprawienie ocen a potem mnie nie ma 2 tyg wiec wróce przed czerwcem i juz czasu nie bedzie;/
a co robisz teraz??;D

Posted

nom szkoda:P ale trudno:)
ważne że jestem:D i nikt mnie nie porwał i nie zgwałcił :P albo nie zabił|:P heh:)
Musisz wstawic:)
Nom:D
No tez słyszałam ze jutro ma byc cieplej...
:) oby bylo:) moze sie znowu z kabim przejde na spacer chociaz nie wiem bo musze sie jutro uczyc wiec zobacze;/
MI tez sie nie chce:P musze na gegre sie nauczyc:P zeby miec znowu 6 na koniec:P bo na półrocze jako jedyna z klasy miałam i nie moge sie opuścic a 6 mi sie przyda zeby podbić moje 4 do średniej 5.0:P hehe;) wogólne nie wiem jaką bede miała srednią;/ chyba ze trzy 4 bede miała;/
musze zadobyc jeszcze jedną 6 to bede miała moze 5.0:P bo mam juz z wosu i z muzy tez bede miała :) juz sie boje końca roku a mam jeszcze tylko miesiąc na poprawienie ocen a potem mnie nie ma 2 tyg wiec wróce przed czerwcem i juz czasu nie bedzie;/
a co robisz teraz??;D

No właśnie, najważniejsze, że jesteś i Ci nic się nie stało. :D
I ja też mam nadzieję, że będzie jutro cieplej. ;) WIększość osób już ma zaplanowane, co jutro będzie robić, mam nadzieję, że wszystkim wypali i będzie ładnie. :)
Aha, no to trzymam za Ciebie kciuki, by się z geografii udało. ;) Ja to mam okropną nauczycielkę i z geografii mi dzięki temu źle idzie, choć się cały czas z niej uczę.
Trzy czwórki? No wiesz, ja się obawiam tego, że paska nie będę mieć i prawdopodobnie nie będę, oceny mi spadły w dół. :razz: Ale w 3 klasie chcę się bardziej przyłożyć, by mieć ładne świadectwo na koniec gimnazjum, więc się tegorocznym ocenom nie przejmuję zbytnio. ;) Ale oczywiście nie chcę mieć niskich ocen. :cool3: Postaram się je podwyższyć, ale paska na pewno nie będzie, ja to wiem. Pierwszy raz w moim życiu. :eviltong: Ale ja to się cały czas uczę, nauczyciele w tym roku się wymagający stali. :razz: I to dlatego.
Ty się ciesz z paska. :roll: :cool3:

Posted

Martunia napisał(a):
No właśnie, najważniejsze, że jesteś i Ci nic się nie stało. :D
I ja też mam nadzieję, że będzie jutro cieplej. ;) WIększość osób już ma zaplanowane, co jutro będzie robić, mam nadzieję, że wszystkim wypali i będzie ładnie. :)
Aha, no to trzymam za Ciebie kciuki, by się z geografii udało. ;) Ja to mam okropną nauczycielkę i z geografii mi dzięki temu źle idzie, choć się cały czas z niej uczę.
Trzy czwórki? No wiesz, ja się obawiam tego, że paska nie będę mieć i prawdopodobnie nie będę, oceny mi spadły w dół. :razz: Ale w 3 klasie chcę się bardziej przyłożyć, by mieć ładne świadectwo na koniec gimnazjum, więc się tegorocznym ocenom nie przejmuję zbytnio. ;) Ale oczywiście nie chcę mieć niskich ocen. :cool3: Postaram się je podwyższyć, ale paska na pewno nie będzie, ja to wiem. Pierwszy raz w moim życiu. :eviltong: Ale ja to się cały czas uczę, nauczyciele w tym roku się wymagający stali. :razz: I to dlatego.
Ty się ciesz z paska. :roll: :cool3:

heh:) nom własnie:) bo jak by mi sie cos stało to co by to bylo;P
E tam jutro ma byc ładnie i koniec:P
hehe;)
No ja nie lubie gegry;/ ogólnie to miałam w I semstrze dwie oceny 5 i 6 i pani mi dała 6:P heh:) suchar taki:P wolałabym miec 5 to wtedy by mi nie było głupio ze mi ocena spadła;P hehe:)
no narazie trzy czwórki ale moze byc wiecej... licze na 4 z: anglika,histy i fizy tak jak to miałam w pierwszym półroczu chociaż z histy chciałabym miec 5 i z anglika tez ale nie bedzie tak dobrze chyba;/ bo z histy kiepsko mi spr poszedł wiec wiesz...;/ straszne... ale sie zobaczy jak to bedzie..;/
e tam jakos ci pójdzie:) teraz ucz sie lepiej i bedziesz miała pasek:D
ja w 3 gim to chciałabym miec srednią powyżej 5.0 tak z 5.3:P hehe;) ale wątpie ze mi sie uda chociaż jest w 3 kl plastyka i technika:D czyli proste przedmoity:)
a z reszty musze miec 5:) i z infy 6 bym chciała w 3kl:) hehe
ja sie ciesze z paska ale musze miec srednią i tak wysoką jak bys miała takich rodziców jak ja to tez bys musiała:P i w tym roku mi nie odpuszczą gdyż jede do egiptu i musze sie przyłozyc zeby ze tak powiem zasłóżyc sobie:)
no ale dam rade na 5.0:) mam nadzieje przynajmniej:) ale postaram sie:)
bede sie teraz lepiej uczyc:) a w 3kl to juz całkiem lepiej
no a zgrałam własnie foty i zaraz dam je:)
hihi:)
co powiesz jeszcze??