Martunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Fajnie, że byłaś na tym spacerku. :) Będziemy czekać na fotki. :D Nie mogą być dzisiaj? :( Co u Was? :D Quote
Pusiakowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hejka :) . Ostatnio nie whcodzilam na dgm bo mi nie chcialo odpalic ;/ . Ale juz jeste u was ;) [ Poki dziala xdd ] . Co u was .? Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Martunia']Fajnie, że byłaś na tym spacerku. :) Będziemy czekać na fotki. :D Nie mogą być dzisiaj? :( Co u Was? :D Nom tez sie ciesze ale nastpenym razem musze z kimś iść bo samej to mi jest tak nudno ze nie wiem:P hehe:) No fotki jakies dam dzisiaj:) nie ze spacerku ale inne:D tez fajne i wiecej:) A nie mogły byc wczoraj bo juz musiałam iść:(: A u nas dobrze;P dzisiaj na galowo musieliśmy iść do szkoły:P hehe wieczorem ide na msze:) hehe:P:P A co u ciebie???? [quote name='Acctiually']No nie co za gaduły... Dawać to fotki:D Zaraz daje foty [quote name='Martynia&Pusio']Hejka :) . Ostatnio nie whcodzilam na dgm bo mi nie chcialo odpalic ;/ . Ale juz jeste u was ;) [ Poki dziala xdd ] . Co u was .? hejka;) nic sie nie stało:) ważne ze jestem A u nasz dobrze;) juz marcie pisałam co u mnie hehe [quote name='Izabela124.']Hejka Co u was slychac? hejka jak wyżej:) pisałam marcie;) KABI DZISIAJ KOŃCZY 3 LATKA :laola::laola::laola::laola::laola::laola::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Pusiakowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 O [FONT=Arial Black]Kabis Wszystkiego najlepszego .. [/FONT] [FONT=Arial Black]Zeby pani sie dobrze opiekowala i duzo spacerkow robila :lol: . [/FONT] [FONT=Arial Black]I zdrowia :loveu: . I wszystkiego :) . :laola::laola::laola:[/FONT] [FONT=Arial Black]Czekamy na fotki :razz: .[/FONT] Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']O [FONT=Arial Black]Kabis Wszystkiego najlepszego .. [/FONT] [FONT=Arial Black]Zeby pani sie dobrze opiekowala i duzo spacerkow robila :lol: . [/FONT] [FONT=Arial Black]I zdrowia :loveu: . I wszystkiego :) . :laola::laola::laola:[/FONT] [FONT=Arial Black]Czekamy na fotki :razz: .[/FONT] W imieniu kabiego dziekuje bardzo mocno i od kabiego wylizanie gratis:P hehe:):):):):):) Quote
Martunia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nom tez sie ciesze ale nastpenym razem musze z kimś iść bo samej to mi jest tak nudno ze nie wiem:P hehe:) No fotki jakies dam dzisiaj:) nie ze spacerku ale inne:D tez fajne i wiecej:) A nie mogły byc wczoraj bo juz musiałam iść:(: A u nas dobrze;P dzisiaj na galowo musieliśmy iść do szkoły:P hehe wieczorem ide na msze:) hehe:P:P A co u ciebie???? O to będziemy niecierpliwie czekali na fotki. :loveu: Aha. ;) A ja dzisiaj nie miałam lekcji z dziewczynami, bo pomagałyśmy przygotować szkołę do konkursu międzyszkolnego. :eviltong: Wszystkiego najlepszego mój ukochany Kabisiu! :loveu::loveu::loveu: :drink1::laola::laola::pepsi::popcorn::cunao::BIG::new-bday::tort::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Martunia napisał(a):O to będziemy niecierpliwie czekali na fotki. :loveu: Aha. ;) A ja dzisiaj nie miałam lekcji z dziewczynami, bo pomagałyśmy przygotować szkołę do konkursu międzyszkolnego. :eviltong: Wszystkiego najlepszego mój ukochany Kabisiu! :loveu::loveu::loveu: :drink1::laola::laola::pepsi::popcorn::cunao::BIG::new-bday::tort::loveu::loveu::loveu: Nie miałas lekcji??:crazyeye::crazyeye: ale fajnie:)) ja mialam i jeszcze apel:P i dostawaliśmy zdjecia klasowe:P hehe:) dam je tutaj tylko musze je zeskanowac:P hehe:) A dziekuje w imieniu kabika i gratis wielki liz:eviltong::eviltong::eviltong::p:p Quote
Martunia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nie miałas lekcji??:crazyeye::crazyeye: ale fajnie:)) ja mialam i jeszcze apel:P i dostawaliśmy zdjecia klasowe:P hehe:) dam je tutaj tylko musze je zeskanowac:P hehe:) A dziekuje w imieniu kabika i gratis wielki liz:eviltong::eviltong::eviltong::p:p O to skanuj szybko i dawaj tutaj i na nk. :D AAaaa liz od Kabisia. :loveu: Dziękuję. :loveu: Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ok daje kilka fotek: kabi prosi o zabawke;P tu na siedząco:P chce maskotke;P na kanapie sie chowam:P odgryze jej głowe:P I jeszcze zaraz kilka:P Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Teraz troche z kopania w mice:P nie ma co każda forma rozrywki jest dobra:P hehe:) I co sie patrzysz (ten jego wzrok na mnie:P) jeszcze bedzie z 5 a potem ide zgrac zdjecia z wczoraj i klasowe:) Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Kolejne foty: cd. kopania:P z moim laczkiem bo sobie wziął ;/ wyskakujemy:P pysiok:P kabiluś:):):) I takie inne: Kabilek na moich kolanach:) I zaraz lece zgeac zdjecia;) a potem ide do koscioła:):) :P hehe:) Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 zdjecie mojej klasy:P nie śmiac ze za bardzo:P ale śmiac sie można;P hehe:) lece:P papa;* Quote
Avaloth Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 oo ale trafiłam ! :) Gratulacje Kabiś ty staruchu :D zdrówka, szczęścia, żeby cię pani nie męczyła(np nie robiła ci fotek jak załatwiasz swoje sprawy prywatne :D), dużo dobrego jedzenia, wygodnego legowiska, fajnych zabawek, dużo spacerków i wszystkiego naj ! żyj nam jeszcze z 10 razy tyle :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :BUZI:BUZI:BUZI: PS jakbyś wkleiła prezenciki Kabika na bloga to te możesz skopiować, bo dzisiaj tam nie zawitam xD PS II ładnie wyszłaś na zdjęciu klasowym :) Ps III śliczne fotki Kabiczka z miski i te proszące :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ile tu fajnych fotek:multi::multi: Kabis 100lat i niech pancia cie za bardzo nie mvczy:evil_lol::BIG::BIG::new-bday::new-bday::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Martunia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jakie śliczne. :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0646.jpg O zasnął podczas kąpieli. :lol: :loveu::loveu::loveu: Ślicznie. :) A no i Ty również ładnie wyszłaś na zdjęciu. :) PS. Majaczka obdarowuje prezentami. :eviltong: Też bym zrobiła, ale programów nie mam. :( Quote
Pusiakowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O foteczki :loveu: . Sliczne :loveu: . Jak Kabisiek pieknie prosi :loveu: . Quote
Pusiakowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):W imieniu kabiego dziekuje bardzo mocno i od kabiego wylizanie gratis:P hehe:):):):):):) Dziekuje za wylizanie :razz: :lol: . I ja tez prosze o wymizianie Kabisia odemnie :):):):) Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='chester07']oo ale trafiłam ! :) Gratulacje Kabiś ty staruchu :D zdrówka, szczęścia, żeby cię pani nie męczyła(np nie robiła ci fotek jak załatwiasz swoje sprawy prywatne :D), dużo dobrego jedzenia, wygodnego legowiska, fajnych zabawek, dużo spacerków i wszystkiego naj ! żyj nam jeszcze z 10 razy tyle :evil_lol: :loveu: :BUZI:BUZI:BUZI: PS jakbyś wkleiła prezenciki Kabika na bloga to te możesz skopiować, bo dzisiaj tam nie zawitam xD PS II ładnie wyszłaś na zdjęciu klasowym Ps III śliczne fotki Kabiczka z miski i te proszące :loveu: Prezenciki przecudne ale niestety nie mozna cytowac zdjec:( Nie musiałas sie aż tak starac prześliczne są;) a na bloga nie zawitała;P nie chciało mi sie nic pisac:P a fotki bede mu robic kiedy chce:P on sie nie krępuje:P I w imieniu kabika dziekuje:*:**:*:* A dziekuje:P a ja wyszłam koszmarnie:P [quote name='Izabela124.']Ile tu fajnych fotek:multi: Kabis 100lat i niech pancia cie za bardzo nie mvczy:evil_lol::BIG::new-bday::knajpa::knajpa: :Dwiadomo że fajnych bo ja robiłam hehe:) No nie kolejna osoba każe mi go nie meczyc:P po czym sadzicie ze go męcze???? he??? No i dziekuje w imieniu kabika [quote name='Martunia']Jakie śliczne. :loveu::loveu: http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_0646.jpg O zasnął podczas kąpieli. :lol: :loveu: Ślicznie. :) A no i Ty również ładnie wyszłaś na zdjęciu. :) PS. Majaczka obdarowuje prezentami. :eviltong: Też bym zrobiła, ale programów nie mam. :( hehe On wcale nie spał tylko leżał i drapał w miske:P a nie był kąpany:p heh A dziekuje A nie dziekueje:P bo wyszłam okropnie;P mam nadzieje ze nie odnalazłas dobrej osoby na zdjeciu:P bo ja wyszłam okropnie wiec moze na kogoś innego patrzałas:P hehe A prezentów nie musiałas robic;) i nie jestem zła [quote name='Martynia&Pusio']O foteczki Sliczne :loveu: . Jak Kabisiek pieknie prosi :loveu: . Nom foteczki A dziekuje hehe A ogólnie to Hejo:hand::dog: Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe On wcale nie spał tylko leżał i drapał w miske:P a nie był kąpany:p heh A dziekuje A nie dziekueje:P bo wyszłam okropnie;P mam nadzieje ze nie odnalazłas dobrej osoby na zdjeciu:P bo ja wyszłam okropnie wiec moze na kogoś innego patrzałas:P hehe A prezentów nie musiałas robic;) i nie jestem zła Hejo! :hand: Aha, no tak. :eviltong: Ale tak mi się skojarzyło. :cool3: Nie, przecież Ciebie poznaję. :) Ślicznie wyszłaś, już nie gadaj. :roll: :cool3: Co tam u Ciebie? Jak dzisiaj w szkole? :cool3: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Martunia napisał(a):Hejo! :hand: Aha, no tak. :eviltong: Ale tak mi się skojarzyło. :cool3: Nie, przecież Ciebie poznaję. :) Ślicznie wyszłaś, już nie gadaj. :roll: :cool3: Co tam u Ciebie? Jak dzisiaj w szkole? :cool3: No nie wiem czy mnie poznajesz:P skąd moge miec pewnosc;p która to ja jestem na tym zdjeciu?? hehe:P I nie wyszłam śliczne;P tylko okropnie;P haha:P A u mnie ogólnie dobrze:) Po chórku byłam z mamą u jej koleżanki co bliźniaki urodziła:) Sliczne są:) a właściwie to sliczni:) hehe;p A w szkole dobrze;) jakoś leci:P hehe;) A co u ciebie? jak w szkole?? Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No nie wiem czy mnie poznajesz:P skąd moge miec pewnosc;p która to ja jestem na tym zdjeciu?? hehe:P I nie wyszłam śliczne;P tylko okropnie;P haha:P A u mnie ogólnie dobrze:) Po chórku byłam z mamą u jej koleżanki co bliźniaki urodziła:) Sliczne są:) a właściwie to sliczni:) hehe;p A w szkole dobrze;) jakoś leci:P hehe;) A co u ciebie? jak w szkole?? No jak nie. :eviltong: Jesteś na zdjęciu ta trzecia od prawej na dole. :cool3: Ale musiały być słodkie. :) U mnie też w szkole jakoś tam leci. :cool3: Punkta mi do 4 ze spr z fizyki brakowało. :( Pech... Co u Kabisia? :loveu: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Martunia napisał(a):No jak nie. :eviltong: Jesteś na zdjęciu ta trzecia od prawej na dole. :cool3: Ale musiały być słodkie. :) U mnie też w szkole jakoś tam leci. :cool3: Punkta mi do 4 ze spr z fizyki brakowało. :( Pech... Co u Kabisia? :loveu: Nie no skąd wiedziałaś;P przyznaj sie i to szybko:P hehe;) okropnie wyszłam:P tylko tam nie widac tego tak mocno:P Mi tez zawsze tak brakowało:( ale z róznych przedmiotów do 4 albo 5;/ straszne to jest... A u kabika dobrze;):) Ogólnie to nudy są;p musze zaraz iśc sie wykapac i głowy umyc;/ nie chce mi sie... i zresztą niedługo kończe bo miną moje 2 godz;/ Quote
Rottie Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witamy Rokiego :D Rottweilerów wkoło więcej to jest weselej! :loveu: Quote
Recommended Posts