Sweet Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ale u was duuzo psow mieszka, i jaki Kabiss liczny Jak to nie wychodzilas z nim na zadne spacery? tylko po waszej posesji chodzil? witanko:):) No troche i to jeszcze nie wszystkie:P hehe:) A dziekuje w jego imieniu za pochwały:) No nie wychodziłam z nim niestety ale teraz to bede czesciej robić... tylko jak on ma takie włosy to ja za kazdym przyjsciem musiałabym go kompac;/ to jeden powód dlaczego nie wychodzilismy... Quote
Tepes Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ile Kabi ma kolegów:):) Ja bym też się bała jakby się z bulem wąchał:Djeszcze nos mu uwali albo coś:P ale fajnie bo Kabi się wącha z tymi za bramą a Bono szczeka jak nienormlany:D Quote
Sweet Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Acctiually']Ile Kabi ma kolegów:):) Ja bym też się bała jakby się z bulem wąchał:Djeszcze nos mu uwali albo coś:P ale fajnie bo Kabi się wącha z tymi za bramą a Bono szczeka jak nienormlany:D hehe:P no troche poznał dzisiaj:) co prawde kilku go nie lubiło ale ci co na fotkach są to go lubili:) No ja sie bałam żeby mu bulek coś nie zrobiła ale nie wyglądał na groźnego.. i nie wąchał sie z nim za blisko... No z tymi za bramą to wiesz;D kabi odważny bo nic mu nie zrobią:) tylko na tego goldenkowatego szczekał:P Quote
Izabela124. Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witanko Oj jak moglas z nim nie wychodzic? przeciez pieski potzrebuja bardzo duzo ruchu, a yorki to tez psy, a nie maskotki. Mam nadzieje, ze to sie zmieni :) I kup mu ta linke Quote
Sweet Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Oj jak moglas z nim nie wychodzic? przeciez pieski potzrebuja bardzo duzo ruchu, a yorki to tez psy, a nie maskotki. Mam nadzieje, ze to sie zmieni :) I kup mu ta linke Zmieni sie zmieni:):) Teraz bede z nim wychodziła troche;) napewno w weekend a moze i w tygodniu też w jakiś dzień:) i koniecznie kupie linke:) pójde z nim na pole na przeciw szkoły:) Anula: No bywa:P Quote
Avaloth Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no pewnie nie przychodź, czy ja Cie zapraszałam :D nie no joke taki zabawny, ze ja nie mogę ;P Ty wiesz że ja cię kocham więc się nie obrażaj, bo wyśle ci Chestera pocztą i cię zje :evil_lol::buzi: e tam dawno, nie dawno i to ile ! a kąpania ze szkolenia i jeszcze ze schodów itp. mam ładne ze spacerka ale nie mam czasu na razie wstawiać :loveu::loveu: mizianka dla kabika Quote
Sweet Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Martunia napisał(a):Hejo! :hand: Co tam u Was? :cool3: hejo:) A u nas dobrze;P byłam dzisiaj u dentysty i czekają mnie jeszcze dwie wizyty bo dzisiaj nie dałam sobie nic zrobic:P uparta jestem:P a co u ciebie/???? Quote
Sweet Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 chester07 napisał(a):no pewnie nie przychodź, czy ja Cie zapraszałam :D nie no joke taki zabawny, ze ja nie mogę ;P Ty wiesz że ja cię kocham więc się nie obrażaj, bo wyśle ci Chestera pocztą i cię zje :evil_lol::buzi: e tam dawno, nie dawno i to ile ! a kąpania ze szkolenia i jeszcze ze schodów itp. mam ładne ze spacerka ale nie mam czasu na razie wstawiać :loveu::loveu: mizianka dla kabika No dobra:P nie to nie;P hehe:) też żart:P hehe:) Ja ciebie tez;) a prześlij chestera:D:D bede miała wiecej psiaków:D:D jupi :multi::multi::multi: ale super:):) No moze i dużo ale mało:P hehe:) to znajdź czas na wstawienie:) dla chestiego tez a dla ciebie buziaki :iloveyou::iloveyou: Quote
Martunia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:) A u nas dobrze;P byłam dzisiaj u dentysty i czekają mnie jeszcze dwie wizyty bo dzisiaj nie dałam sobie nic zrobic:P uparta jestem:P a co u ciebie/???? Ale jesteś uparta. :eviltong: A ja Szymonka oglądam. :) I ogólnie to dobrze. Quote
Sweet Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Martunia napisał(a):Ale jesteś uparta. :eviltong: A ja Szymonka oglądam. :) I ogólnie to dobrze. Hehe bywa:P nie nawidze dentysyt:P jej okropne to jest co robia ci w zębach;/ ja tez oglądam szymka;):) hihi:) a co robiłas dzisiaj?? Ładna pogoda byla:) ja jutro tak bedzie to chyba sie z kabilem przejde po południu bo w weekend nie ma chyba być tak ładnie;/ Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Hlejka A czlemu muscisz chodzic do dletysty? Quote
Martunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Hehe bywa:P nie nawidze dentysyt:P jej okropne to jest co robia ci w zębach;/ ja tez oglądam szymka;):) hihi:) a co robiłas dzisiaj?? Ładna pogoda byla:) ja jutro tak bedzie to chyba sie z kabilem przejde po południu bo w weekend nie ma chyba być tak ładnie;/ Hejo! :hand: Oj nie przesadzaj. :eviltong: Ja to tam się nie boję dentysty. ;) I co, przeszłaś się? Co u Ciebie? U mnie wszystko na blogu pisze. :cool3: Quote
Pusiakowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tam tez sie nie boje dentysty ;) .Glowa do gory :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale w jednym masz racje .. To jets okropne co oni tam robia ;/.[/FONT][/CENTER] Quote
Onomato-Peja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a jakiej firmy są kabisiowe szele??? mojemu kotkowi by pasowaly Quote
Sweet Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Odpisze na wszystko potem i pozaglądam do waszych galerii a teraz lece na spacerek z Kabiszczakiem:) bede za jakiś czas:P hehe:) do wieczora:):) Idziemy do zoologa po ciasteczka:P hehe:) papa:* Quote
Sweet Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Hlejka A czlemu muscisz chodzic do dletysty? hejka;) A na kontroli byłam a teraz musze isc na zrobienie dziurki i kamienia usunięcie;/;/ masakra..;/;/ [quote name='Martunia']Hejo! :hand: Oj nie przesadzaj. :eviltong: Ja to tam się nie boję dentysty. ;) I co, przeszłaś się? Co u Ciebie? U mnie wszystko na blogu pisze. :cool3: hejo:) A ja tam nie nawidze dentysty:P No byłam:D 1,5 godzinki prawie:):) kabi był wymeczony jak przyszedł:):) A u mnie ogólnie dobrze;):) [quote name='Martynia&Pusio'][FONT=Comic Sans MS]Witanko :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja tam tez sie nie boje dentysty ;) .Glowa do gory :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale w jednym masz racje .. To jets okropne co oni tam robia ;/.[/FONT] witam:):) A ja wręcz przeciwnie:P hehe:) [quote name='psiara1996']a jakiej firmy są kabisiowe szele??? mojemu kotkowi by pasowaly nie wiem jakiej są formu ale mam linka do strony w necie gdzie znalazłam je:) a kupiłam u kabiego fryzjerki:) jak chcesz to wstawie ten link:) [quote name='Martunia']Zrób fotki! :D [quote name='psiara1996']właśnie duużo fotasków Fotek mam malutko bo mi sie nie chciało robic:P hehe:) ok.20:P hehe;) i wstawie moze jutro bo nie chce mi sie zgrywac:P Ogólnie to było fajnie Chodziliśmy półtorej godzinki:) Spotkalismy kilka psiaków przechodziłam znowu koło domku P.:) hehe;) I niedaleko niego był taki fajny Chow-chow ale nie zrobiłam niestety zdjecia innym razem:) ale cudny był:) Quote
Onomato-Peja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no fajnie masz ja z moim najdłużej mogę na 1 h , bo jak chodimy dłużej , to się męczy i zaczyna potykać dawaj link to może kotek się załapie Quote
Sweet Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='psiara1996']no fajnie masz ja z moim najdłużej mogę na 1 h , bo jak chodimy dłużej , to się męczy i zaczyna potykać dawaj link to może kotek się załapie No fajnie fajnie ale on sie prawie wogóle nie męczy;/ nastepnym razem ide z nim na 2h albo dłużej:P musze go zmeczyc kiedys ze padnie:P heh:) A atosik biedny jest:) ale dobrze ze możecie wogóle wychdzic;) http://www.bocian.bazarek.pl/category/13559/szelki/1.html link:) Quote
Recommended Posts