Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) musze sie postarac go nauczyć bo chce na spacerki z nim chodzić :D bo czasem w domu mi sie nudzi to bym gdzies wyszła ale jak pomysle że on tak idzie na smyczy jak idzie to dzięki;/ hehe;P No ale uda nam sie:D Dla chcącego nic trudnego:) A co robisz??:D:D Jak ci minąl dzień?? Aha. :D No to trzymam za Was kciuki. ^^ Ja Bazyla też próbowałam, ale i tak moja praca szła na marne, bo sąsiadka go i tak puszcza gdzie chce. :razz: Najgorsze to, że ona tego nie rozumie. :shake: Ja? Siedzę na Dogomanii, rzecz jasna. :diabloti: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :D No to trzymam za Was kciuki. ^^ Ja Bazyla też próbowałam, ale i tak moja praca szła na marne, bo sąsiadka go i tak puszcza gdzie chce. :razz: Najgorsze to, że ona tego nie rozumie. :shake: Ja? Siedzę na Dogomanii, rzecz jasna. :diabloti: heh:) damy rade:) bo bob budowniczy zawsze da rade:D:D hihi:) A trudno nauczyc psa dobrze chodzic na smycz ale jak sie chce to mozna;p moja mama i tak napewno go oduczy wszystkiego ale dobra;/ :) ja tez siedze na dgm::) hehe:P a jak w szkole?? Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) damy rade:) bo bob budowniczy zawsze da rade:D:D hihi:) A trudno nauczyc psa dobrze chodzic na smycz ale jak sie chce to mozna;p moja mama i tak napewno go oduczy wszystkiego ale dobra;/ :) ja tez siedze na dgm::) hehe:P a jak w szkole?? No oczywiście. :eviltong: Jak się chce to można. ;) Dobrze. ;) Miałam sprawdzian z historii, a jutro mam z biologii... :razz: Ale na sprawdzianie sami mieliśmy sobie pytania wymyślać, więc dobrze było. ;) I ogółem dobrze. :) Jeszcze 2 dni i spokój. :D Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) damy rade:) bo bob budowniczy zawsze da rade:D:D hihi:) A trudno nauczyc psa dobrze chodzic na smycz ale jak sie chce to mozna;p moja mama i tak napewno go oduczy wszystkiego ale dobra;/ :) ja tez siedze na dgm::) hehe:P a jak w szkole?? No oczywiście. :eviltong: Jak się chce to można. ;) Dobrze. ;) Miałam sprawdzian z historii, a jutro mam z biologii... :razz: Ale na sprawdzianie sami mieliśmy sobie pytania wymyślać, więc dobrze było. ;) I ogółem dobrze. :) Jeszcze 2 dni i spokój. :D Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martunia napisał(a):No oczywiście. :eviltong: Jak się chce to można. ;) Dobrze. ;) Miałam sprawdzian z historii, a jutro mam z biologii... :razz: Ale na sprawdzianie sami mieliśmy sobie pytania wymyślać, więc dobrze było. ;) I ogółem dobrze. :) Jeszcze 2 dni i spokój. :D :) Ja mam jutro kartkówke z histy;/ masakra;/ i dzisja była poprawa z aglika;/ tez masakra;/:P hehe:) Sami pytania wymyslaliscie?? jak?? No 2 dni:D ja juz chce jutro wieczór:P bo w srode to prawie nic nie mam wiec dobrze jest:) Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Heh. :) No nie wiem, pan zrobił 'próbę' i powiedział, żebyśmy sami sobie po 3 pytania zadali z 5 tematów. Jeszcze powiedział, że zobaczy, jak to wykorzystaliśmy, czyli, że lepiej, by pytania nie były najłatwiejsze. :eviltong: Ja tam napisałam co pamiętałam i może 4 będzie. :D I tak 5 mało kto dostał w tym półroczu. :razz: Fajnie Ci. ;) Ja będę miała w środę basen. :razz: I w ogóle te pierwsze 3 dni tygodnia są najgorsze, najlepszy jest czwartek i piątek, bo są luźne lekcje. ;) Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martunia napisał(a):Heh. :) No nie wiem, pan zrobił 'próbę' i powiedział, żebyśmy sami sobie po 3 pytania zadali z 5 tematów. Jeszcze powiedział, że zobaczy, jak to wykorzystaliśmy, czyli, że lepiej, by pytania nie były najłatwiejsze. :eviltong: Ja tam napisałam co pamiętałam i może 4 będzie. :D I tak 5 mało kto dostał w tym półroczu. :razz: Fajnie Ci. ;) Ja będę miała w środę basen. :razz: I w ogóle te pierwsze 3 dni tygodnia są najgorsze, najlepszy jest czwartek i piątek, bo są luźne lekcje. ;) a to ja bym tak nie chciała;P hehe:) a ja mam najlepszy pon i wt;p tak mi sie wydaje:) A co powiesz??? Mi sie nudzi:P Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mi to tam dobrze, zrobiłam sobie takie pytania, żeby było dużo, ale jednocześnie żebym znała na nie odpowiedzi. :D To fajnie Ci. :) Czy mi się wydaje, czy podpis (chodzi mi o wejście do galerii) zmniejszyłaś? :D Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Martunia napisał(a):Mi to tam dobrze, zrobiłam sobie takie pytania, żeby było dużo, ale jednocześnie żebym znała na nie odpowiedzi. :D To fajnie Ci. :) Czy mi się wydaje, czy podpis (chodzi mi o wejście do galerii) zmniejszyłaś? :D :) a to dobrze:) No zmniejszyłam bo mieli moderatorzy pretensje ze jest zaduzy;/ bo ja chciałam miec napis a z napisem byłz a duzy (mapis ten pod spodem ze zapraszam do galeriii itp;P) Quote
Onomato-Peja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no weź nie bądź taka rottek też pies napisz coś o nim wstaw zdjątka Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Atkaaaa napisał(a):Wy tu tak gadacie..ale fot nie ma:P :( :D No fot nie ma bo mam popsute usb i musze sie dostac na kompa siory albo taty zgrac wysłac sobie na poczte;p zapisac i wstawic;P hehe:) a zrobiłam dzisiaj na spacerku wieczorem:) jutro postaram sie wstawic rano bo późno ide do szkoły:):) psiara1996 napisał(a):no weź nie bądź taka rottek też pies napisz coś o nim wstaw zdjątka No nastepnym razem dam jego foty ale musze zrobic najpierw:):) Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) a to dobrze:) No zmniejszyłam bo mieli moderatorzy pretensje ze jest zaduzy;/ bo ja chciałam miec napis a z napisem byłz a duzy (mapis ten pod spodem ze zapraszam do galeriii itp;P) Aha rozumiem... :razz: No fotek teraz ni ma, bo były wczoraj! :D Ale cóż, dziś też mogłyby być. :evil_lol: :cool3: Quote
Sweet Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 heh:) jutro będą:):) hihi:) A ja chyba ide sobie juz spac;P hehe:) nie chce mi sie ale trzeba sie chociaz kiedys wyspac;p hehe:) znaczy w srode sie wyspie i w świeta ale wole byc wyspana:): hehe:) Dobranoc:*:*:* Buziaczki:** Quote
Martunia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Szkoda. :( Ja jeszcze się uczyć będę musiała... Dobranoc. :) :buzi: Mizianko dla Kabisia. :loveu: Quote
anmi0 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to dobranoc i czekam na fotki:loveu: tamte sliczne, ale jak zwykle fotek nigdy nie dosc Martunia nie jestes sama, ja tez siedze przy książkach i...necie:lol: Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Witam wszystkich z rana i daje foteczki z wczorajszego spacerku po podwórku:D:D I jeszcze zaraz kilka:) Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 O i teraz ze mną:):) Tu mam dziwna a minę ale dobra:P hehe:) I tyle: lece bo musze jeszcze sie nauczyc na histe a do szkoły na 10.50:D:D:D:D Quote
Onomato-Peja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a z rottkiem nie no normalnie się obrażę !!! Quote
Tepes Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hej hej:) Fajne spacerkowe fotki a z Tobą oczywiście najlepsza:) Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hej ! :hand: Śliczne foteczki. :loveu: No najlepiej z Tobą wyszedł. :cool3: Jaką ma fajną smyczkę ! :) I jak tam nauka chodzenia na smyczy? ;) Co tam u Was? :cool3: Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ODP: Psiara1996: No przepraszam nie obrażaj sie nie mialam kiedy mu zrobić.. ale obiecjue ze w święta dam fotki staruszka;):) Acciually: A dziekować:) mi tez sie podobaja:P a mnie na tych fotach to nie skomentuje:P hehe:P Martunia: a dziekuje również:) Ze mną to tragiczne;P znaczy ja tragicznie a on slicznie:) No smyczke ma fajna;p hehe:) Bał sie ruszyc jak ja na ziemie położyłam bo ciężka jest;p A nauka to narazie leży:P musze kupic mu nowe szelki i obróżke oraz kliker:) i w świeta zaczne go uczyc bo teraz w taką pogode to i tak nie ma co;/ Quote
Onomato-Peja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 nie no się nie obrażam (wiem , że napisałam ) ale jak już wcześniej się dowiedziałaś uwielbiam groźne rasy... Quote
Recommended Posts