Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
:) musze sie postarac go nauczyć bo chce na spacerki z nim chodzić :D bo czasem w domu mi sie nudzi to bym gdzies wyszła ale jak pomysle że on tak idzie na smyczy jak idzie to dzięki;/ hehe;P
No ale uda nam sie:D Dla chcącego nic trudnego:)
A co robisz??:D:D
Jak ci minąl dzień??

Aha. :D No to trzymam za Was kciuki. ^^ Ja Bazyla też próbowałam, ale i tak moja praca szła na marne, bo sąsiadka go i tak puszcza gdzie chce. :razz: Najgorsze to, że ona tego nie rozumie. :shake:
Ja? Siedzę na Dogomanii, rzecz jasna. :diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. :D No to trzymam za Was kciuki. ^^ Ja Bazyla też próbowałam, ale i tak moja praca szła na marne, bo sąsiadka go i tak puszcza gdzie chce. :razz: Najgorsze to, że ona tego nie rozumie. :shake:
Ja? Siedzę na Dogomanii, rzecz jasna. :diabloti:

heh:) damy rade:) bo bob budowniczy zawsze da rade:D:D
hihi:)
A trudno nauczyc psa dobrze chodzic na smycz ale jak sie chce to mozna;p
moja mama i tak napewno go oduczy wszystkiego ale dobra;/
:) ja tez siedze na dgm::) hehe:P
a jak w szkole??

Posted

a jak w szkole??

No oczywiście. :eviltong: Jak się chce to można. ;)
Dobrze. ;) Miałam sprawdzian z historii, a jutro mam z biologii... :razz: Ale na sprawdzianie sami mieliśmy sobie pytania wymyślać, więc dobrze było. ;) I ogółem dobrze. :) Jeszcze 2 dni i spokój. :D

Posted

a jak w szkole??

Dobrze. ;) Miałam sprawdzian z historii, a jutro mam z biologii... :razz: Ale na sprawdzianie sami mieliśmy sobie pytania wymyślać, więc dobrze było. ;) I ogółem dobrze. :) Jeszcze 2 dni i spokój. :D

Posted

Martunia napisał(a):

:)
Ja mam jutro kartkówke z histy;/
masakra;/
i dzisja była poprawa z aglika;/ tez masakra;/:P hehe:)
Sami pytania wymyslaliscie?? jak??
No 2 dni:D
ja juz chce jutro wieczór:P bo w srode to prawie nic nie mam wiec dobrze jest:)

Posted

Heh. :)
No nie wiem, pan zrobił 'próbę' i powiedział, żebyśmy sami sobie po 3 pytania zadali z 5 tematów. Jeszcze powiedział, że zobaczy, jak to wykorzystaliśmy, czyli, że lepiej, by pytania nie były najłatwiejsze. :eviltong: Ja tam napisałam co pamiętałam i może 4 będzie. :D I tak 5 mało kto dostał w tym półroczu. :razz:
Fajnie Ci. ;) Ja będę miała w środę basen. :razz: I w ogóle te pierwsze 3 dni tygodnia są najgorsze, najlepszy jest czwartek i piątek, bo są luźne lekcje. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
Heh. :)
No nie wiem, pan zrobił 'próbę' i powiedział, żebyśmy sami sobie po 3 pytania zadali z 5 tematów. Jeszcze powiedział, że zobaczy, jak to wykorzystaliśmy, czyli, że lepiej, by pytania nie były najłatwiejsze. :eviltong: Ja tam napisałam co pamiętałam i może 4 będzie. :D I tak 5 mało kto dostał w tym półroczu. :razz:
Fajnie Ci. ;) Ja będę miała w środę basen. :razz: I w ogóle te pierwsze 3 dni tygodnia są najgorsze, najlepszy jest czwartek i piątek, bo są luźne lekcje. ;)

a to ja bym tak nie chciała;P
hehe:)
a ja mam najlepszy pon i wt;p tak mi sie wydaje:)
A co powiesz???
Mi sie nudzi:P

Posted

Mi to tam dobrze, zrobiłam sobie takie pytania, żeby było dużo, ale jednocześnie żebym znała na nie odpowiedzi. :D
To fajnie Ci. :)
Czy mi się wydaje, czy podpis (chodzi mi o wejście do galerii) zmniejszyłaś? :D

Posted

Martunia napisał(a):
Mi to tam dobrze, zrobiłam sobie takie pytania, żeby było dużo, ale jednocześnie żebym znała na nie odpowiedzi. :D
To fajnie Ci. :)
Czy mi się wydaje, czy podpis (chodzi mi o wejście do galerii) zmniejszyłaś? :D

:) a to dobrze:)
No zmniejszyłam bo mieli moderatorzy pretensje ze jest zaduzy;/ bo ja chciałam miec napis a z napisem byłz a duzy (mapis ten pod spodem ze zapraszam do galeriii itp;P)

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Wy tu tak gadacie..ale fot nie ma:P :( :D

No fot nie ma bo mam popsute usb i musze sie dostac na kompa siory albo taty zgrac wysłac sobie na poczte;p zapisac i wstawic;P hehe:) a zrobiłam dzisiaj na spacerku wieczorem:) jutro postaram sie wstawic rano bo późno ide do szkoły:):)

psiara1996 napisał(a):
no weź nie bądź taka rottek też pies napisz coś o nim wstaw zdjątka

No nastepnym razem dam jego foty ale musze zrobic najpierw:):)

Posted

:) a to dobrze:)
No zmniejszyłam bo mieli moderatorzy pretensje ze jest zaduzy;/ bo ja chciałam miec napis a z napisem byłz a duzy (mapis ten pod spodem ze zapraszam do galeriii itp;P)

Aha rozumiem... :razz:
No fotek teraz ni ma, bo były wczoraj! :D Ale cóż, dziś też mogłyby być. :evil_lol: :cool3:

Posted

heh:) jutro będą:):) hihi:)
A ja chyba ide sobie juz spac;P hehe:)
nie chce mi sie ale trzeba sie chociaz kiedys wyspac;p hehe:)
znaczy w srode sie wyspie i w świeta ale wole byc wyspana:):
Dobranoc:*:*:*
Buziaczki:**

Posted

No to dobranoc i czekam na fotki:loveu: tamte sliczne, ale jak zwykle fotek nigdy nie dosc
Martunia nie jestes sama, ja tez siedze przy książkach i...necie:lol:

Posted

O i teraz ze mną:):)

Tu mam dziwna a minę ale dobra:P

I tyle:
lece bo musze jeszcze sie nauczyc na histe a do szkoły na 10.50:D:D:D:D

Posted

ODP:
Psiara1996: No przepraszam nie obrażaj sie nie mialam kiedy mu zrobić.. ale obiecjue ze w święta dam fotki staruszka;):)

Acciually: A dziekować:) mi tez sie podobaja:P a mnie na tych fotach to nie skomentuje:P hehe:P

Martunia: a dziekuje również:) Ze mną to tragiczne;P znaczy ja tragicznie a on slicznie:) No smyczke ma fajna;p hehe:)
Bał sie ruszyc jak ja na ziemie położyłam bo ciężka jest;p A nauka to narazie leży:P musze kupic mu nowe szelki i obróżke oraz kliker:) i w świeta zaczne go uczyc bo teraz w taką pogode to i tak nie ma co;/