Sweet Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Pusiakowa napisał(a):Moja galeria też umiera :D . Fajny świąteczny Kabi :loveu: Większość powoli umiera, a przynajmniej jakaś część... A dziękuję ;) może jutro jeszcze mu jakieś zrobię jak będzie trochę jaśniej ;) Quote
Pusiakowa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 I jak tam po Wigilii? Chwal się co dostałaś :D Quote
Sweet Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Izabela124. napisał(a):Fajne świąteczne zdjęcia :) Dziękuję :) Pusiakowa napisał(a):I jak tam po Wigilii? Chwal się co dostałaś :D A dobrze ;P ale za dużo jedzenia jest:P Święta są okropne po tym względem, bo tylko się siedzi i je :P A co do prezentów to jestem zadowolona ;) Nie są jakieś wielkie czy drogie, ale mam to co chciałam:) np. druga bateria do aparatu, czy książka "I Wciąż ją kocham" oraz "Ostatnia piosenka" ;) No i słodycze, jakaś kasa ;) A ty co dostałaś?? :) Quote
Pusiakowa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 W galerii napisałam ;) . A na książkę ''I wciąż ją kocham'' już od dawna się czaję :D Quote
Sweet Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Pusiakowa napisał(a):W galerii napisałam ;) . A na książkę ''I wciąż ją kocham'' już od dawna się czaję :D Muszę zajrzeć do was ;) W ogóle dawno nie wchodziłam nigdzie.. Ja też, dlatego napisałam ją w liście do świętego mikołaja ^^ Quote
borysova Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Co za słodziak :loveu: A i pod choinką się świetnie prezentuje :cool3: Quote
Sweet Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 borysova napisał(a):Co za słodziak :loveu: A i pod choinką się świetnie prezentuje :cool3: Dziękujemy bardzo ;) Wykopałam jakieś zdjęcia kabiego, ale dodam jak ktoś nas jeszcze odwiedzi :evil_lol: Galeria umiera śmiercią naturalną powoli :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Domagam się zdjęć w nowym stroju!:diabloti: Moja już umarła dawno, teraz ma co jakiś czas jakieś pojedyncze oddechy tylko :D Quote
Sweet Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Avaloth napisał(a):Domagam się zdjęć w nowym stroju!:diabloti: Moja już umarła dawno, teraz ma co jakiś czas jakieś pojedyncze oddechy tylko :D Jutro będą :evil_lol: ale jest boski ;P zresztą on ma chyba 2 nowe stroje, bo dostał od mojej mamy, a jeszcze żadnego nie pokazywałam :diabloti: Padniesz jak go zobaczysz;P Gdybys widziała co ja robiłam jak go ubrałam :evil_lol: Moja też tak wiesz... oddechami bym to nie nazwała, ale łapie powietrze czasem :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Koniec ;) mam jeszcze kilka, ale zostawię na najbliższe dni :P A jutro specjalna niespodzianka ! :D :diabloti: Quote
Tepes Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 już dawaj foty w kombinezonie czy czym tam:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Tepes napisał(a):już dawaj foty w kombinezonie czy czym tam:evil_lol: Proszę bardzo ;D Tylko zdjęcia są brzydkie bo coś z balansem bieli pokombinowałam :P Oto Pszczółka ^^ :evil_lol: :diabloti: CDN :) Quote
Sweet Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 I my ;P KONIEC :) Piękny jest nie?? ;P Pomijając fakt, że jest zarośnięty, bo nie chce mi się go obcinać :diabloti: Quote
Tepes Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 o boże hahahaha:evil_lol: bidny pies:diabloti: Quote
NightQueen Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 http://img525.imageshack.us/img525/7867/dsc03229o.jpg ooo fuuuuu coś ty mu ubrała :diabloti::diabloti::diabloti: ja się wcale nie dziwie że on cię nie lubi Quote
Sweet Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Tepes napisał(a):o boże hahahaha:evil_lol: bidny pies:diabloti: haha słodko wygląda ja nie wiem czego chcesz :diabloti: NightQueen napisał(a):http://img525.imageshack.us/img525/7867/dsc03229o.jpg ooo fuuuuu coś ty mu ubrała :diabloti::diabloti::diabloti: ja się wcale nie dziwie że on cię nie lubi Piękne ma ubranko ;P Pscółka :D Ja też :diabloti: ale to moja mama mu kupiła :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ha ha biedny Kabi, maltretujesz go :D Quote
Pusiakowa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Dołączam się do grona cierpiących na umierające galerie :D Quote
DomixX Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 http://img14.imageshack.us/img14/7672/dsc02578kb.jpg łoo ale lew:D Czemu tu taka cisza? Zaprasza, do nas. Quote
Sweet Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Witam witam:) Dzisiaj Kabi skończył, uwaga, uwaga..... 7 lat! ;O Jak ten czas szybko leci.... Nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak to było te parę lat temu gdy go nie mieliśmy w domu... ;) On przecież jest z nami od zawsze ;P Mimo, że często mnie wkurza i jest nieznośny to i tak go bardzo kocham :D A teraz macie takie o Nasze ;) I troszkę Kabiego: CDN:) Quote
Sweet Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 KONIEC:):) PS. niektóre zdjęcia są brzydsze jakościowo, ale robiłam ja cyfrówką babci ;) Quote
darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Jaki uroczy malec. :) Coś tutaj dogomaniacy zaniedbali Twoją galerię. :eviltong: Quote
Recommended Posts