Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 MałaMi napisał(a): Ciężki mam teraz okres :-( nic mi nie wychodzi, związek sie rozpada :-( Szkoda gadać.... :shake: Dobrze, że jest Bąbelek, on zawsze przyjdzie i patrzy tymi swoimi ślepkami :-( i chce się przytulać ;) Kochana istotka :loveu: Właśnie ! Trzymaj sie, my cię nie opuścimy !:buzi: Quote
Eriu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Trzymamy z Bezą kciuki, żeby Ci się ułożyło po Twojej myśli wszystko :calus: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 trzymam kciuki żeby wszystko sie ułożyło :) a Bąbelek niech Cie wspiera :loveu: Quote
MałaMi Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://img530.imageshack.us/img530/1421/s5007756pk0.jpg Uwielbiam takie psie minki. :loveu: :loveu: :loveu: MałaMi, jesteśmy z Toba, trzymaj się. :calus: [quote name='Pimpek']Właśnie ! Trzymaj sie, my cię nie opuścimy !:buzi: [quote name='Eriu']Trzymamy z Bezą kciuki, żeby Ci się ułożyło po Twojej myśli wszystko :calus: [quote name='agaciaaa']trzymam kciuki żeby wszystko sie ułożyło :) a Bąbelek niech Cie wspiera :loveu: Dziękuje Wam :-( Jesteście kochane :calus: Quote
Pimpek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 MałaMi napisał(a):Dziękuje Wam :-( Jesteście kochane :calus: No i jak polepszyło się ?:lol: Quote
MałaMi Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 witam Was moje Kochane :) No ... właściwie wyszłam na prostą... Jestem już samotną kobietą ale daje radę ;) Wkrótce zdjęcia Bąbelka :) Może Nemo też się załapie :lol: Dlatego zaglądajcie do nas ;) :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 czasem lepiej być samotną niż męczyć się w związku... :) czekam na fotki :loveu: Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Święte słowa agaciaaa,święte słowa ;) A jak cię na focie widziałam to ładna jesteś, nowy związek będzie szybko :eviltong: Trzymaj sie i wlepiaj foty !:cool3: Quote
MałaMi Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pimpek napisał(a):Święte słowa agaciaaa,święte słowa ;) A jak cię na focie widziałam to ładna jesteś, nowy związek będzie szybko :eviltong: Trzymaj sie i wlepiaj foty !:cool3: :oops: dziękuje za komplement, no niestety po pierwsze wcale nie jest tak łatwo o porządnego faceta , a jak już porządny to zajęty :eviltong: Póki co dobrze mi samej ;) No ale przecież to foto blog Bąbelka więc przydałyby się jakieś fotki :roll: Będą, będą troszeczkę cierpliwości :lol: Obiecuję poprawę na przyszłość :) Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 agaciaaa napisał(a):czasem lepiej być samotną niż męczyć się w związku... :) czekam na fotki :loveu: Zgadzam się w zupełności. :p Czekam na nowe fotki Bąbelka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 a co was tak długo nie ma? :razz: Wesołych Świąt życzymy! http://images31.fotosik.pl/86/11d2c31c0b440a21.jpg Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko :D Ale tu dawno byłam :oops: Co tu tak cicho? WRACAĆ :diabloti: Quote
Recommended Posts