Jump to content
Dogomania

Piękna suczka rasy Coker Spaniel do adopcji!!!!!!!!ma dom

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2]Tydzień temu znaleziona została młoda sunia cocker spaniel. Niestety właściciel do tej pory się nie odnalazł
[SIZE=2]Chciałabym ją oddać w dobre ręce… jest kochana, bardzo radosna, to mały pieszczoch i uparciuch. Nie sprawia żadnych problemów w domu, jest już wszystkiego nauczona.
Kontakt: zonia4@op.pl tel. 606 210 658

Posted

Proszę bardzo, oto fotki:

Napisz jeszcze gdzie sunia przebywa. :cool3:

A rozwieszaliście ogłoszenia w okolicy, że znaleźliście sunię?
Wygląda na bardzo młodziutką. Widać, że jest bardzo zadbana, może się zgubiła. :roll:
A co to za zgrubienie pod jednym oczkiem? :roll:

EDIT:
Założyłam suni wątek na forum spanielowym. :p

Posted

Ona przebywa w Warszawie, ja jej nie znalazłam, tylko znajomi mojej mamy i poprosili mnie bym ją umieściła. Dawali plakaty ale nikt się nie zgłosił. To zgrubienie pod okiem to od psa(pies tych państwa ją drasnął) ale to zejdzie.

Posted

zonia napisał(a):
Ona przebywa w Warszawie, ja jej nie znalazłam, tylko znajomi mojej mamy i poprosili mnie bym ją umieściła. Dawali plakaty ale nikt się nie zgłosił. To zgrubienie pod okiem to od psa(pies tych państwa ją drasnął) ale to zejdzie.

Aha, ok, już uzupełniam info na forum spanielowym. :cool3:

Posted

Kochani, mam chetną osobę na sunię. :multi: Jutro mam dostać odpowiedź, czy na 100%. :cool3:
Pani ta jest z Mikołowa koło Katowic, ma dwójkę małych dzieci (jak sunia reaguje na dzieci? Zonia można to jakoś sprawdzić?).
Jeśli ta pani się zdecyduje, to będziemy potrzebować transportu.
21 października jest wystawa w Raciborzu (krajowa terierów i czarnych terierów), może się znajdzie jakiś wystawca z Warszawy, który będzie jechał do Raciborza. :cool3: Trzeba szukać! ;)
Poza tym będziemy potrzebowali osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Ale już chyba mam kogoś na oku. ;)
A jak nie, to na spanielowym poszukamy.
No, to na razie tyle. :eviltong:

Posted

A ja mam chetna dziewczyne z Warszawy - ale jak juz sunia obiecana do Mikolowa, to tylko napomykam :-)
Jednego spaniela juz ma, chcialaby przygarnac jakas druga bide. Z obligacja sterylki oczywiscie.

Posted

Jayo, ta sunia nie jest jeszcze obiecana. Jutro się dopiero okaże czy się zdecydują. W sumie to ta pani chciała pieska.
Poza tym transport - kolejna przeszkoda.
Jakby ta dziewczyna z Warszawy była pewna, to niech bierze sunię, ja podsunę tamtej rodzince innego psiaka (Nelsona z Elbląga).
Chyba, że ta dziewczyna zdecyduje się na jakiegoś cockerka z warszawskiego schronu.

Posted

W sumie to decyzja należy do Zoni, a jeszcze bardziej, do jej znajomych, którzy ja znaleźli i u których sunia przebywa. ;)
I prawdę mówiąc, jeśli jest możliwość adopcji na miejscu, to wolałabym nie targać suni po całej Polsce. ;)