zonia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [SIZE=2]Tydzień temu znaleziona została młoda sunia cocker spaniel. Niestety właściciel do tej pory się nie odnalazł [SIZE=2]Chciałabym ją oddać w dobre ręce… jest kochana, bardzo radosna, to mały pieszczoch i uparciuch. Nie sprawia żadnych problemów w domu, jest już wszystkiego nauczona. Kontakt: zonia4@op.pl tel. 606 210 658 Quote
Asia & Ginger Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czy ta sunia jest u Ciebie? Zdjęcia się nie otwierają. :shake: Prześlij mi na maila, to wstawię. asia_pie@op.pl (między asia i pie jest podkreślenie _ ) Quote
Asia & Ginger Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak będą zdjęcia, to wrzucę info o suni na forum spanielowe. :cool3: Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 zonia napisał(a):A oto jej zdjęcia nie ma zdjęcia Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Helga_psiaki napisał(a):nie ma zdjęcia kliknij w ten obrazek i wpisz link zdjęcia zlinkować mozesz tu: http://www.fotozrzut.pl/ Quote
Asia & Ginger Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Proszę bardzo, oto fotki: Napisz jeszcze gdzie sunia przebywa. :cool3: A rozwieszaliście ogłoszenia w okolicy, że znaleźliście sunię? Wygląda na bardzo młodziutką. Widać, że jest bardzo zadbana, może się zgubiła. :roll: A co to za zgrubienie pod jednym oczkiem? :roll: EDIT: Założyłam suni wątek na forum spanielowym. :p Quote
Helga&Ares Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jeśt bardzo zadbana, pewnie się zgubiła...:roll: a wystarczyło kupić adresówkę za 2 zł, wypisać i przyczepić do obróżki Quote
chalimala Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jaka ona śliczna!jest bardzo podobna do mojej kasty jak była młodsza i mniej owłosiona :) Helga niestety niektórzy ludzie nie myślą...bo ich to boli... Quote
zonia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ona przebywa w Warszawie, ja jej nie znalazłam, tylko znajomi mojej mamy i poprosili mnie bym ją umieściła. Dawali plakaty ale nikt się nie zgłosił. To zgrubienie pod okiem to od psa(pies tych państwa ją drasnął) ale to zejdzie. Quote
Asia & Ginger Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 zonia napisał(a):Ona przebywa w Warszawie, ja jej nie znalazłam, tylko znajomi mojej mamy i poprosili mnie bym ją umieściła. Dawali plakaty ale nikt się nie zgłosił. To zgrubienie pod okiem to od psa(pies tych państwa ją drasnął) ale to zejdzie. Aha, ok, już uzupełniam info na forum spanielowym. :cool3: Quote
zonia Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 No, co jest? Nikt sie nią nie interesuje...?:-( No to hopaj do góry...! Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Mamy już jedną zainteresowaną. :cool3: Jutro wieczorem lub w poniedziałek, dowiemy się co i jak, ponieważ rodzinka musi się zgodzić. ;) Trzymajcie kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
zonia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ojejku jak się cieszę!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kochani, mam chetną osobę na sunię. :multi: Jutro mam dostać odpowiedź, czy na 100%. :cool3: Pani ta jest z Mikołowa koło Katowic, ma dwójkę małych dzieci (jak sunia reaguje na dzieci? Zonia można to jakoś sprawdzić?). Jeśli ta pani się zdecyduje, to będziemy potrzebować transportu. 21 października jest wystawa w Raciborzu (krajowa terierów i czarnych terierów), może się znajdzie jakiś wystawca z Warszawy, który będzie jechał do Raciborza. :cool3: Trzeba szukać! ;) Poza tym będziemy potrzebowali osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Ale już chyba mam kogoś na oku. ;) A jak nie, to na spanielowym poszukamy. No, to na razie tyle. :eviltong: Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A ja mam chetna dziewczyne z Warszawy - ale jak juz sunia obiecana do Mikolowa, to tylko napomykam :-) Jednego spaniela juz ma, chcialaby przygarnac jakas druga bide. Z obligacja sterylki oczywiscie. Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jayo, ta sunia nie jest jeszcze obiecana. Jutro się dopiero okaże czy się zdecydują. W sumie to ta pani chciała pieska. Poza tym transport - kolejna przeszkoda. Jakby ta dziewczyna z Warszawy była pewna, to niech bierze sunię, ja podsunę tamtej rodzince innego psiaka (Nelsona z Elbląga). Chyba, że ta dziewczyna zdecyduje się na jakiegoś cockerka z warszawskiego schronu. Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jutro do niej zadzwonie - i napisze do Zoni. Na pewno byloby latwiej wyadoptowac na miejscu - ale to do Was nalezy decyzja. Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 W sumie to decyzja należy do Zoni, a jeszcze bardziej, do jej znajomych, którzy ja znaleźli i u których sunia przebywa. ;) I prawdę mówiąc, jeśli jest możliwość adopcji na miejscu, to wolałabym nie targać suni po całej Polsce. ;) Quote
jayo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dziewczyna z Warszawy juz znalazla jakiegos psiaka dla siebie - sprawa niekatualna. Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 jayo napisał(a):Dziewczyna z Warszawy juz znalazla jakiegos psiaka dla siebie - sprawa niekatualna. Ok, w takim razie czekam teraz na decyzję tamtej pani z Mikołowa. ;) Quote
Recommended Posts