Frytela Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ostatnio Kokos ma dziwne myki, raz ładnie biegnie obok mnie a raz.... zostaje w tyle ja go ciagne a on ma gdzies bieganie, juz nic nie pomaga na ringu, ani zabawka ani smakołyk, co mi poradziecie, zeby go nauczyc ładnie obok biec prosze pomozcie bo to fatalnie na ringu wyglada... :placz: Quote
agata :) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 U mnie też się z Dorą tak zdarza, nie wiem jak to jest u Ciebie, ale u nas po prostu ona ma powoli dosyć tych ćwiczeń (ach ja niedobra ;p) i wystarczy że dam jej trochę spokoju, a potem co innego jak nie kiełbaska :cool3: życzę powodzenia! Quote
tylko psy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pies też czasem miewa gorsze dni, a czasami po prostu nie chce mu sie biegać. Znajdź jakąś rzecz za którą Twój pies wprost szaleje i spróbuj go nią zmotywować na wystawie.. Pamiętaj nie ćwicz z Psem biegania w dzień wystawy (możesz go też nie karmić, jak bedzie głodny to lepiej bedzie reagować na smakołyki)! A jak się ładnie zaprezentuje na ringu to daj mu nagrodę (garść smakołyków, zabawę czy długi spacer). A może kliker pomoże... Quote
Frytela Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 zastosowałam dziś lekką głodówke przed jutrzejszą wystawą ;) a zabawka któr moze zadziała to chyba bedzie sznurek nie wiem zobacze... ;) aa klikerem probowałam ale nie wiele to daje :( Quote
Goldenka 02 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 jak wam poszło? sorki ale nie mogłam patrzeć. Quote
Frytela Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 na naszym ringu ok, ale i tak chciał nos przy ziemi miec bo chyba przed nami były suki wilczaków z cieczką... ;) a wtedy kiedy zainwestowałam w zmijke, i ślicznie sie prezentował jak cwiczyłam przed bisami to zabroniono mi wm nich startować no ale cóż ;) w każdym razie zakończył Mł Ch ;) Quote
Goldenka 02 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 słyszałąm o tych bisach. sędzia jakiś nie poważny! Quote
Recommended Posts