FilGre Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dom dla Czakarta został sprawdzony - nie będzie miał źle, czeka na niego młode małżeństwo kochające i szanujące zwierzaki. Pozostaje wierzyć że sam Czakart zaakceptuje nowych właścicieli i będzie się z nimi dobrze czuł. Quote
egradska Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 FilGre napisał(a):Dom dla Czakarta został sprawdzony - nie będzie miał źle, czeka na niego młode małżeństwo kochające i szanujące zwierzaki. Pozostaje wierzyć że sam Czakart zaakceptuje nowych właścicieli i będzie się z nimi dobrze czuł. witamy nową Dogomaniaczkę:multi: Cieszymy się, ze Czakart ma szansę na powrót do normalnego zycia, los nie był dla niego łaskawy odbierając mu kochającego Pana... Czy jest szansa, by Przyszli Właściciele też zagoscili na dogo i od czasu do czasu napisali, co u psiaka?:cool3: Quote
Izis Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Właśnie. Mogliby tu do nas zawitać i chwalić się jak sie czuje CZAKART w nowym domu? Najlepiej ze zdjęciami... Quote
FilGre Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witajcie, witajcie Będę w kontakcie z nowymi opiekunami i jeśli nie oni sami to ja na pewno podzielę się info+foto z nowego domciu. Trzymajcie kciuki by Czakartowi spodobał się nowy domek Quote
qarina_77 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 FilGre napisał(a):Dom dla Czakarta został sprawdzony - nie będzie miał źle, czeka na niego młode małżeństwo kochające i szanujące zwierzaki. Pozostaje wierzyć że sam Czakart zaakceptuje nowych właścicieli i będzie się z nimi dobrze czuł. Witam nowego dogomaniaka, a można cos bliżej sie dowiedzieć? Martwię sie o Czakarta bo przeżył taka tragedię, zasługuje na dobry domek. Gdzie pojechał Czakart i kto sprawdzał domek? Quote
Peter Beny Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No też czekam na info :razz::razz::razz: Quote
paros Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 FilGre napisał(a):Witajcie, witajcie Będę w kontakcie z nowymi opiekunami i jeśli nie oni sami to ja na pewno podzielę się info+foto z nowego domciu. Trzymajcie kciuki by Czakartowi spodobał się nowy domek I w nowym domku chyba będzie miał koleżankę :lol: To dzisiaj jest "ten dzień" Quote
egradska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 to niecierpliwie czekamy na szczegóły, trzymając ze wszystkich sił kciuki za Czakarta i jego Nowych Właścicieli;) Quote
t_kasiek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 psiak pojechal do domku ???????????? naprawde ???? Quote
egradska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 t_kasiek napisał(a):psiak pojechal do domku ???????????? naprawde ???? podobno pojechał, czekamy na wieści od zorientowanych w temacie Quote
mariee Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 ja nic nie wiem, wiem tylko ze pojechal Quote
qarina_77 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ci którzy zajmują się teraz Czakartem niech nie będa proszę tacy oszczędni w pisaniu wiadomości....:roll: wszyscy są ciekawi co u Czakarta. Będą fotki z nowego domku?:multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 to moge go juz przeniesc do mojego osobistego folderu z watekami psiakow, ktore znalazly juz domki ?? :) Quote
Izis Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Lepiej poczekaj mala chwilke, zeby nie zapeszyc ... Quote
egradska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 niecierpliwie czekamy na wieści o psiaku... Jak zniosł podróż, jak zareagował na nowych Właściceli, jak...? Domku, odezwij się Quote
qarina_77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wczoraj miał być "ten dzień" i nikt nic nie wie żeby zaspokoić naszą ciekawość?? :look3: :nerwy: :niewiem: Quote
paros Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wczoraj Czakart miał dzień pełen wrażeń, podróz do Warszawy, kastracja i nowy dom, nowi Państwo i nowa koleżanka (sunia) :multi: Wieczorem odezwie się FilGre która osobiście zajmowała się adopcją :lol: Wczoraj bardzo późno wróciła i Dogo szwankowało.... :shake: Quote
FilGre Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No i Czakartuś ma domek! ale od początku.... Wczoraj odebraliśmy Czakarta z kliniki/hotelu w Lublinie. Cała droge do Warszawy zniósł bardzo dzielnie z głową trzymaną na ramieniu kierowcy :), już podczas podróży dał się poznać jako mądry, zrównoważony pies. W godzinach 13-14 odbyła się kastracja Czakarta - śladu po "stracie" nawet nie widać. Przez kilka godzin odpoczywał w klinice by wieczorem trafić do nowych opiekunów. Pierwsze powitanie odbyło się na dworze, ze wzgledu na Sabe (sunia opiekunów, schroniskowy owczarek podwarszawski :)) i samego Czakarta. Po inauguracyjnym, bezkonfliktowym spacerku Czakarta poszliśmy do domu. Czakart niezwykle uważnie obwąchał wszystkie kąty pod czujnym okiem Saby, nie omieszkał wypić jej całą wodę z miseczki :). Opiekunowie przyjeli go z ogromną życzliwością....już nie mogli się doczekać jego przyjazdu Poniewż Czakart był po zabiegi nie chceiliśmy już przedłużać zachwytów nad tym jaka z niego pięknota i jaki on mądry, (na co reagował wtulaniem się w kolana), spisaliśmy umowę i życząc dobrej nocy pożegnalismy się z powiększoną rodzinką :) Kontaktowaliśmy się dziś z opiekunami Czakarta - są zachwyceni!. Czakart okazuję się bardzo czystym i jasno komunikującym swoje potrzeby facetem. Ponieważ znalazł sobie miejsce do spania w przedpokoju, opiekunowie przenieśli komodę "by Czakartuś miał więcej miejsca". Juz dziś wiadomo, że na "przewodnika stada" wyznaczył sobie mężczyznę w domu a kobieta jest do podgryzania i pieszczot :), Saba próbuje zwracać uwagę Czakarta szczekaniem, co on wytrwale ignoruje W najbliższych dniach wybieramy się na wizytę kontrolną i podstawowe badania. Trzymajcie kciuki by Czakartuś nadal się tak dzielnie sprawował (niebawem umieszczę foty) pozdrawiamy Aaa! Czakart zostaje Czakartem - imię pozostaje to samo :) Quote
margo001 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To cudownie że Czakart znalazł wreszcie nowy dom :multi::multi::multi::multi: Czekamy na fotki :loveu: Quote
egradska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dziękujemy za pierwszą relację i czekamy na następne:multi: Quote
qarina_77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cieszymy się wszyscy że Czakart ma domek :multi::multi::multi: Quote
przyjaciel_koni Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Otrzymałam wiadomość o problemach. Myślę, że FilGre powinna sama napisać o co chodzi.... Quote
t_kasiek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Otrzymałam wiadomość o problemach. Myślę, że FilGre powinna sama napisać o co chodzi.... ?????????????????? co sie dzieje ??????????? :placz: Quote
Recommended Posts