Izis Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 OJEJ JAKIE DOBRE WIEŚCI. :multi: Fajnie, ze jemu sie udało :-) Ten ONek nie mial tyle szczescia :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98466 Quote
Peter Beny Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Uffff , już byłem zmartwiony :lol::lol: Quote
gigi-44 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Też się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='paros']Ponieważ nikt nic nie pisał :shake: zadzwoniłam do Czakarta i ......... CZAKART JEST SZCZĘŚLIWYM PSEM U SIEBIE W DOMU :multi::multi: Państwo są zachwyceni psem :lol: Czakart zaakceptował pana i panią :multi: wystawia brzuch do głaskania i broni obojga :lol: Daje się swojej pani wyczesać i ....... nawet pozwala zabrać z pyska "ukradzione" frotki do włosów (zabiera aby bawić się z nim). Z sunią bawi się, najbardziej lubią wspólne zabawy w ogrodzie, bo można pobiegać. Czakart zaakceptował nową rodzinę i nowy dom i broni "swojego". Czekam na fotki z dnia przyjazdu do nowej rodzinki. W przyszłym tygodniu Czakart jedzie na kontrolę po kastracji i będą wtedy nowe fotki. :lol: Zobaczymy jak zmienił się w nowym domku :roll: Dziękuję Paros !!!! Mam nadzieję, że zdjęcia dotrą w miarę szybko. Quote
Czaka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Też już nie możemy się doczekać tych zdjęć! :cool3: Quote
egradska Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Dziękujemy bardzo za wiadomości i niecierpliwie czekamy na jakieś zdjęcie szczęśliwego Czakarta;) No i pozdrawiamy Nowych Właścicieli z nadzieją, że to zajrzą i napiszą choć kilka słów Quote
paros Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='egradska']Dziękujemy bardzo za wiadomości i niecierpliwie czekamy na jakieś zdjęcie szczęśliwego Czakarta;) No i pozdrawiamy Nowych Właścicieli z nadzieją, że to zajrzą i napiszą choć kilka słów Nowi właściciele nie mają jeszcze netu, ale będą mieli :lol: Dotarły fotki z Fundacji Maja :multi::multi: Czakart w dniu odebrania z kliniki Czakart w nowym domu z Pańcią :lol: Z wizytą u Czakarta Buziaki od Czakarta :calus: Quote
mariee Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 ufff, Dziękujemy paros i czekamy na więcej j fotek! Quote
jestem_wredna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Uff, super że wszystko w porządku. Pies wygląda na zadowolonego. Jego Pan na pewno też jest szczęśliwy. :) Quote
Magdallena Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wszystko dobre co się dobrze kończy :) Quote
egradska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pozdrawiamy przedswiatecznie:) Czy ktoś może napisać, co nowego u psiaka? Był na kontroli? Będą nowe zdjęcia? Proooosimy;) Quote
Czaka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czy ktoś może napisać kilka słów, co słychać u Czakarta? Quote
qarina_77 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Na pewno wszystko w porządku...:lol: Czakart pokaż się :cool3: Quote
egradska Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a ja nieśmiało ponawiam prośbę o nowe informacje o ON-eczku... Jak przebiegła kontrola? wszystko w porządku? Jak piesek sie sprawuje? Quote
mariee Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 nie ma zdjec, nie ma wiadomosci! Prosimy! Quote
paros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='mariee']nie ma zdjec, nie ma wiadomosci! Prosimy! Otrzymałam wczoraj maila z Fundacji Maja z informacją o wizycie i fotkami z wizyty u weta :lol: [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]"..Czakart jest po wizycie u weterynarza: po zabiegu kastracji śladu nie ma jest zdrowy i silny poza uszkami, z którymi boryka się już od jakiegoś czasu (wpisy leczenia w książeczce zdrowia), to nic poważnego, "taka ich uroda", nie mniej dostał lekarstwo i są pod obserwacją swoich nowych Opiekunów.."[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Sprawdzanie uszków :shake:[/FONT][/FONT] chwila oddechu, na co jeszcze czekam?:roll: Moja Pani jest ze mną :lol: ... co teraz będzie? :cool3: [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Hhhhhhhhhhhh ... nie luuuubię :shake: [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
mariee Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 DzieKujemy paros Ale Czakart grzeczny,tak pieknie i cierpliwie lezy na stole!:loveu: Quote
Czaka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Wspaniale, że to się tak dobrze skończyło. :multi: Dziękujemy za zdjęcia :loveu: Quote
jestem_wredna Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wszystkim, a zwłaszcza Czakartowi i jego nowym właścicielom, życzę... Quote
margo001 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęsliwego Nowego Roku Czakarciku :BIG: Quote
Recommended Posts