Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 becia66 napisał(a):Pani Jola jeszcze nie odpisała ale ja już podjęłam ostateczną decyzję i jej nie zmienię. Rubi pojedzie jednak do Izabelina pod Warszawą !!!. Dzwonił przed chwilką Pan zmartwiony że zapowiadają deszcz i ochłodzenie i chce przyjechać po Rubisia o godz.9 rano w tą niedzielę. Przejął się bardzo tym drugim domkiem i zapewniał że u nich będzie bardzo, bardzo kochany i wszyscy nie mogą się już doczekać na jego przyjazd. Ponieważ jedziemy w sobote do Orzechowców, uzgodniliśmy że przywiozę Rubiego do siebie do Rzeszowa, a Pan odbierze go w niedzielę rano ode mnie. I jak wam się to podoba ?:razz: Skoro panu tak bardzo zależy, to wierzę, że psiakowi będzie tam dobrze. :p :multi: W takim razie jeśli odezwie się pani Jola, proszę o zaproponowanie jej 3-letniego cockerka z Wrocławia. :cool3: Co Wy na to? :cool3: Quote
anula1959 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cieszę się , że tak wybrałaś Beciu , jesteś najbliżej sprawy i to Ty rozmawiałaś z ludźmi więc wiesz najlepiej jak postąpić . Tak czy inaczej Rubiś będzie miał swój kochający domek i TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!:lol: Quote
desdemona Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 uwazam, ze decyzja jest sluszna:) wyglada na to, ze panu bardzo na piesku zalezy. a skoro pani sie nie odezwala, jej strata. trzeba kuc zelazo, poki gorace. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asiu, mówisz o Korku ? :eviltong:to on ma już z 4-5 Quote
albiemu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Rubi jeszcze nie wie, że juz jutro śpi na cieplutkim dywaniku u Beci :) Quote
Becia66 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Pani ze Stalowej Woli też się odezwała, ale już po tamtym telefonie. Powiedziała że jest niepocieszona ...:eviltong: ale szczęśliwa że Rubi spędzi zimę w ciepłym domku przy boku fantastycznych ludzi. Quote
albiemu Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 dzisiaj zabieramy Rubiego :) w dniu kiedy po raz pierwszy spadł snieg ... Quote
anula1959 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A cz możemy liczyć na jakieś zdjątka z akcji i z domku u Beci:lol:;)? Quote
MagYa^^ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 anula1959 napisał(a):A cz możemy liczyć na jakieś zdjątka z akcji i z domku u Beci:lol:;)? heh, koniecznie! ;)) Quote
anula1959 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jak się powiodła akcja wyciągania Rubisia ze schronu? Dziewczyny , powiedzcie coś , plissssssss Quote
anula1959 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Halooooo! Jest tam kto? Beciu , odezwij się! Quote
Becia66 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Rubi już u mnie w domu....:loveu: Wykąpany, pachnący i bardzo, bardzo szczęśliwy. Woda była rudo-czarna, posklejane dredy a Rubiś stał grzecznie jakby kąpiel była jego ulubioną czynnością... Potem obcinanie dredów, pyszna kolacyjka i teraz odpoczywa na fotelu w pokoju mojego syna...:eviltong: Wyjątkowo grzeczny staruszek, spokojny, dobrze ułożony i cichutki. Myslę że nie sprawi zawodu swojemu Panu.... A Pan znowu dzwonił i pytał jak podróz minęła - a Rubi spał na tylnym siedzeniu całą drogę... Muzyczka cicho grała, było wreszcie spokojnie i cieplutko...i bezpiecznie...:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Chociaż Rubiemu się udało.. miejmy nadzieje, ze beda fotorelacje z nowego domku :D tak patrze na te zdjecia i uzmyslawiam sobie, jak mi brakuje Charliego.. Quote
anula1959 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Rubi wiedział Beciu , wiedział , że ratujesz jego życie.............. to mądry psiaczek.......... Bardzo ale to bardzo się cieszę , że są jeszcze dobrzy ludzie świecie , którzy przygarniają stare zwierzęta.............................................. I Bogu dziękuję za to , że są tacy , którzy je ratują......................... Dziękuję za wiadomość Beciu. Quote
MagYa^^ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cudownie :)))) oby wszystko konczylo sie tak... biedaczek tyle sie wycierpial, ale widac nie zapomnial co to wygody ;) i spi na foteliku. a bedzie jakies zdjecie slicznego psiaka? Quote
Poker Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 co za radość,żeby tylko ten nowy domek był super dla niego. Nie pamiętam co było postanowione w sprawie wizyty przedadopcyjnej? Quote
Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Czekam z niecierpliwością na przyjazd pana Jacka z Warszawy, między godz. 9-10, a więc lada moment. Potem obiecuje napisać coś więcej na temat pobytu Rubiego w Rzeszowie i wkleję zdjecia...:razz: Quote
anula1959 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja również czekam na relację z powitania Pana z Rubisiem. Mam nadzieję , że przypadną sobie obaj do gustu:lol:. I koniecznie zrób zdjęcia Beciu na tą okoliczność. Wszyscy chyba na to czekamy;)! Quote
MagYa^^ Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Poker napisał(a):czekamy,czekamy ......:crazyeye: :lol: :evil_lol: ojjj tak czekamy :p Quote
anula1959 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ciocia zlituj się , napisz coś , cokolwiek............ Quote
Poker Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 no nie :mad:,co to ? cisza wyborcza tutaj też obowiązuje???:angryy: Quote
anula1959 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Beciu , zaczynam się martwić :shake:. Czy napewno wszystko w porządku? Quote
Recommended Posts