Jump to content
Dogomania

To był straszny widok !!! Spaniel Rubi z Orzechowców k/Przemyśla . MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

becia66 napisał(a):
Pani Jola jeszcze nie odpisała ale ja już podjęłam ostateczną decyzję
i jej nie zmienię. Rubi pojedzie jednak do Izabelina pod Warszawą !!!.
Dzwonił przed chwilką Pan zmartwiony że zapowiadają deszcz i ochłodzenie
i chce przyjechać po Rubisia o godz.9 rano w tą niedzielę.
Przejął się bardzo tym drugim domkiem i zapewniał że u nich będzie bardzo, bardzo kochany i wszyscy nie mogą się już doczekać na jego przyjazd.
Ponieważ jedziemy w sobote do Orzechowców, uzgodniliśmy że przywiozę Rubiego do siebie do Rzeszowa, a Pan odbierze go w niedzielę rano ode mnie. I jak wam się to podoba ?:razz:

Skoro panu tak bardzo zależy, to wierzę, że psiakowi będzie tam dobrze. :p :multi:
W takim razie jeśli odezwie się pani Jola, proszę o zaproponowanie jej 3-letniego cockerka z Wrocławia. :cool3: Co Wy na to? :cool3:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się , że tak wybrałaś Beciu , jesteś najbliżej sprawy i to Ty rozmawiałaś z ludźmi więc wiesz najlepiej jak postąpić .
Tak czy inaczej Rubiś będzie miał swój kochający domek i TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!:lol:

Posted

Pani ze Stalowej Woli też się odezwała, ale już po tamtym telefonie.
Powiedziała że jest niepocieszona ...:eviltong: ale szczęśliwa że Rubi spędzi zimę w ciepłym domku przy boku fantastycznych ludzi.

Posted

Rubi już u mnie w domu....:loveu: Wykąpany, pachnący i bardzo, bardzo szczęśliwy. Woda była rudo-czarna, posklejane dredy a Rubiś stał grzecznie jakby kąpiel była jego ulubioną czynnością... Potem obcinanie dredów, pyszna kolacyjka i teraz odpoczywa na fotelu w pokoju mojego syna...:eviltong: Wyjątkowo grzeczny staruszek, spokojny, dobrze ułożony i
cichutki. Myslę że nie sprawi zawodu swojemu Panu....
A Pan znowu dzwonił i pytał jak podróz minęła - a Rubi spał na tylnym siedzeniu całą drogę... Muzyczka cicho grała, było wreszcie spokojnie i cieplutko...i bezpiecznie...:loveu:

Posted

Rubi wiedział Beciu , wiedział , że ratujesz jego życie.............. to mądry psiaczek..........
Bardzo ale to bardzo się cieszę , że są jeszcze dobrzy ludzie świecie , którzy przygarniają stare zwierzęta..............................................
I Bogu dziękuję za to , że są tacy , którzy je ratują.........................
Dziękuję za wiadomość Beciu.

Posted

cudownie :)))) oby wszystko konczylo sie tak... biedaczek tyle sie wycierpial, ale widac nie zapomnial co to wygody ;) i spi na foteliku.

a bedzie jakies zdjecie slicznego psiaka?

Posted

Czekam z niecierpliwością na przyjazd pana Jacka z Warszawy, między
godz. 9-10, a więc lada moment.
Potem obiecuje napisać coś więcej na temat pobytu Rubiego w Rzeszowie
i wkleję zdjecia...:razz:

Posted

Ja również czekam na relację z powitania Pana z Rubisiem. Mam nadzieję , że przypadną sobie obaj do gustu:lol:. I koniecznie zrób zdjęcia Beciu na tą okoliczność. Wszyscy chyba na to czekamy;)!