Becia66 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ma dom w Izabelinie k/ Warszawy !!! Byłam akurat w schronisku w sierpniowy, upalny dzień gdy przywieziono starszego spaniela w momencie kiedy chowano na cmentarzu jego Panią. Widok przerażający -- szamoczący się pies w temp.35 stopni C, przerażliwie skomlący, zamkniety w końcu w nagrzanym, betonowym boksie. I te błagające, rozbiegane oczy....:-( do tej pory snią mi sie po nocach...:-( Tak zrozpaczonego psa nigdy wcześniej nie widziałam. Minęły 2 miesiące a Rubi ciągle siedzi w kącie boksu, tym razem zimnym, mokrym i ponurym i czeka.......A ja wiem, że nikt go stamtąd nie zabierze, bo przecież z tego schroniska utopionego w polach wychodzą tylko psy młode i piękne. Po co komu stary spaniel ? Błagam, pomóżcie znależć mu dom na resztę życia, on nie zna chłodów i zimy na dworze. Przecież zabrany był z ciepłej kanapy od Pani, której już nie ma..... tel. kontaktowy 606262450 Quote
MagYa^^ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cudny dziadzius.. piekny! wrzuc go na forum dla spanieli i koniecznie allegro! (niech go swiat widzi) Quote
Ziutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Boszzz......nie usnę dzisiaj :shake: :-( Quote
anula1959 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jest ktoś na dogo , kto pomaga w adopcji spanieli tylko za cholerę nie mogę sobie taraz przypomnieć kto to jest . Allegro moge zrobić Beciu , nie ma sprawy. Trzeba by koniecznie dopisać w tytule żeby się zgłosił ktoś taki. Quote
Ziutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 anula1959 napisał(a): Trzeba by koniecznie dopisać w tytule żeby się zgłosił ktoś taki. I może dopisać rasę, że Cocuś :-( Quote
anula1959 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Tak jest! Spec od spanieli potrzebny na już! Quote
ulvhedinn Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zróbcie mu koniecznie allegro i inne ogłoszenia!!!! Do Agi było sporo telefonów, kiedy miałysmy Charliego- chociaz też był wiekowy. Z tym, że Charlie miała nienajłatwiejszy na pierwszy rzut charakterek:evil_lol: i stąd problemy z adopcją... Quote
anula1959 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ulv, postaram się jutro ale ostatnio nie wyrabiam się czasowo , kwiatki już z 10 dni niepodlane , dom leży odłogiem:evil_lol:, karmię towarzystwo ludzko-psio-kocie , i robię rzeczy najpilniejsze resztę zostawiając "na potem" / nie wiem kiedy to będzie/:shake:. Quote
Becia66 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Już dodałam w tytule że chodzi o spaniela...:roll: Anula 1959 / mój rok urodzenia/ , mogłabyś zrobić allegro ? pliiisss !!! :modla: Quote
MagYa^^ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 zaraz skrobne jakies ogloszenie do "slupowe".. Quote
anula1959 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 becia66 napisał(a):Już dodałam w tytule że chodzi o spaniela...:roll: Anula 1959 / mój rok urodzenia/ , mogłabyś zrobić allegro ? pliiisss !!! :modla: Beciu, nie ma sprawy , nawet bardzo chętnie mu zrobię allegro .Podaj mi tylko namiary na kogoś w sprawie psiurka. dobrze byłoby też wstępnie sklecić jakiś tekst ale jak nie to postaram się sama coś wymyślić.:) Quote
Becia66 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Anula, wielkie dzieki !!! a namiary na mnie - są w pierwszym poście.:buzi: Quote
Becia66 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Strasznie mnie przesladuje ten piesio....ciągle o nim myślę, przymrozki w nocy i pewnie cały się trzęsie...:shake:. A co będzie jak przyjdą prawdziwe mrozy ? Biedny staruszek...czy ma w ten sposób dokończyć żywota ?!!! :-( Quote
desdemona Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 niedawno powstalo forum. www.pomocpsom.kynologia.er.pl moze tam by go wrzucic? Quote
MagYa^^ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Plakacik dla Rubiego - niestety jedynym kontaktem jest nr tel. Nawet nie napisalam gdzie psiak sie znajduje, bo albo nie wyczytalam gdzie, albo nie bylo napisane.. a tutaj banerek dla chetnych.. Quote
MagYa^^ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Przydaloby sie krzyczec glosno, ze dom tymczasowy na CITO!!! Quote
Ulka18 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ulvhedinn napisał(a):Zróbcie mu koniecznie allegro i inne ogłoszenia!!!! Do Agi było sporo telefonów, kiedy miałysmy Charliego- chociaz też był wiekowy.. Ulv, a moze Wam zostaly jakies wolne domki po Charlim. Dawalyscie go tylko na allegro czy do GW tez? Quote
ulvhedinn Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Do GW też.. wróci Aga to ją podpytam, głównie to ona załatwiała z potencjalnymi domkami... A jaki on jest z charakteru? Wiadomo coś? Quote
Becia66 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Siedzi smutny, załamany w kącie boksu ale jak wchodzimy z pysznym jedzonkiem to podchodzi i chętnie zjada.:roll: Quote
Becia66 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 MagYa, bardzo dziękuję za banerek - już go pobrałam :buzi:, A w tytule pisze, że Rubi jest w Orzechowcach k/Przemyśla. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Matko, todź to mój Charlie :placz: Mam jakieś numery wbite w komórce, prześlę na pw.Do kogo?? Quote
Ziutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a): Mam jakieś numery wbite w komórce, prześlę na pw.Do kogo?? Aga ślij do Beci Quote
Recommended Posts