Jump to content
Dogomania

To był straszny widok !!! Spaniel Rubi z Orzechowców k/Przemyśla . MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Ma dom w Izabelinie k/ Warszawy !!!

Byłam akurat w schronisku w sierpniowy, upalny dzień gdy przywieziono starszego spaniela w momencie kiedy chowano na cmentarzu jego Panią.
Widok przerażający -- szamoczący się pies w temp.35 stopni C, przerażliwie skomlący, zamkniety w końcu w nagrzanym, betonowym boksie. I te błagające, rozbiegane oczy....:-( do tej pory snią mi sie po nocach...:-(
Tak zrozpaczonego psa nigdy wcześniej nie widziałam. Minęły 2 miesiące a Rubi ciągle siedzi w kącie boksu, tym razem zimnym, mokrym i ponurym i czeka.......A ja wiem, że nikt go stamtąd nie zabierze, bo przecież z tego schroniska utopionego w polach wychodzą tylko psy młode i piękne. Po co komu stary spaniel ?
Błagam, pomóżcie znależć mu dom na resztę życia, on nie zna chłodów i zimy na dworze. Przecież zabrany był z ciepłej kanapy od Pani, której już nie ma.....
tel. kontaktowy 606262450

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest ktoś na dogo , kto pomaga w adopcji spanieli tylko za cholerę nie mogę sobie taraz przypomnieć kto to jest . Allegro moge zrobić Beciu , nie ma sprawy.
Trzeba by koniecznie dopisać w tytule żeby się zgłosił ktoś taki.

Posted

Zróbcie mu koniecznie allegro i inne ogłoszenia!!!! Do Agi było sporo telefonów, kiedy miałysmy Charliego- chociaz też był wiekowy. Z tym, że Charlie miała nienajłatwiejszy na pierwszy rzut charakterek:evil_lol: i stąd problemy z adopcją...

Posted

Ulv, postaram się jutro ale ostatnio nie wyrabiam się czasowo , kwiatki już z 10 dni niepodlane , dom leży odłogiem:evil_lol:, karmię towarzystwo ludzko-psio-kocie , i robię rzeczy najpilniejsze resztę zostawiając "na potem" / nie wiem kiedy to będzie/:shake:.

Posted

becia66 napisał(a):
Już dodałam w tytule że chodzi o spaniela...:roll:
Anula 1959 / mój rok urodzenia/ , mogłabyś zrobić allegro ? pliiisss !!! :modla:

Beciu, nie ma sprawy , nawet bardzo chętnie mu zrobię allegro .Podaj mi tylko namiary na kogoś w sprawie psiurka. dobrze byłoby też wstępnie sklecić jakiś tekst ale jak nie to postaram się sama coś wymyślić.:)

Posted

Strasznie mnie przesladuje ten piesio....ciągle o nim myślę, przymrozki w nocy i pewnie cały się trzęsie...:shake:. A co będzie jak przyjdą prawdziwe mrozy ? Biedny staruszek...czy ma w ten sposób dokończyć żywota ?!!! :-(

Posted

Plakacik dla Rubiego - niestety jedynym kontaktem jest nr tel. Nawet nie napisalam gdzie psiak sie znajduje, bo albo nie wyczytalam gdzie, albo nie bylo napisane..

a tutaj banerek dla chetnych..

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zróbcie mu koniecznie allegro i inne ogłoszenia!!!! Do Agi było sporo telefonów, kiedy miałysmy Charliego- chociaz też był wiekowy..

Ulv, a moze Wam zostaly jakies wolne domki po Charlim. Dawalyscie go tylko na allegro czy do GW tez?