Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bella znaczy Piękna.........niektóre wolontariuszki pamiętają Babcię Bellę sprzed lat........Zawsze pierwsza przy kracie, biegająca z jednego rogu w drugi. Pełna wigoru wiuuu na budę wiuuuuuu z budy. Na spacerek! Na spacerek!

To było daaaaaaaawno. Bella spędziła w schronie 9 lat swojego życia. Jest tu niemal od początku istnienia schroniska. Od dawna nie cieszy się na widok wolontariuszy..........wie, że przyjdą ..........owszem zagadają, poglaszczą i .......zostawią.

Pospolity wygląd, siwa mordka.........pogodzona z własnym losem stara, schroniskowa kundlica.
Bez szans........ no może............jedna na milion.
Można obstawiać .......panie i panowie .........czy Bella przeżyje tę zimę.....czy też dygocąc z zimna......pewnego dnia nie wyjdzie z budy. Odejdzie. Kto wie, może tak by było lepiej dla tego niekochanego, starego, niechcianego psa. I nikt nie zauważy jej odejścia........

Nieprawda.......my zauważymy. Tyle lat dziewczyny szukają Ci domu Kochana i nic.....boję się, że nie zdążymy.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh, ten Twój moralniak a propos Belli mi się już udzielił...
Tak mnie coś męczyło od wczoraj... Tak, jakbym o czymś zapomniała... A tutaj o wątku babci Belli zapomniałam. Ty chyba też?... :razz:
To mamy teraz po równo tych moralniaków, łącznie dwa moralniaki, czyli sztuk dwie :placz:

Posted

Dziś widziałam w częsci schronu zwanego "dom starców" starowinę z jakimś takim przesuniętym złamaniem.
Poddaję się nievnadążam. Może by ktoś przyjechał tym psom chcociaż zdjęcia porobić........

Posted

Jak Ty nie zaglądasz, to kto ma zaglądać?...:mad:
Neigh, wyłaź i zaglądaj do swojej suńki. Sama mówiłaś, że masz moralniaka z jej powodu :cool3:
Wyłaź, mówię, bo cierpliwość stracę...

Posted

Hej, nie martwcie się ja wpadłam...:p Nie wiem czy mnie pamiętacie, to ja od tej suczki Asi i jej szczeniaczków...
Ale słodziutka ta wasza Bella...:loveu::loveu: Szkoda że tyle lat w schronie...:-(

Posted

Jakże mogłybyśmy nie pamiętać sławnej fotografki :)

Chyba Neigh mogłaby się u Ciebie uczyć :evil_lol:

Zaraz przyjdzie i wtedy będzie się tutaj działo :mad:

Posted

Ja już ja trochę powstaiałam, więc teraz kolej na Ciebie :diabloti:

Jest na:
allegro,
ale.gratka. pl,
kupiepsa.pl,
ogloszenia.24polska.pl
portal.animalia.

No to teraz Ty :cool3: