Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mecka']Yona licz się ze slowami, nic nie wiesz więc przestań szkalować ludzi którzy działają długo, wspólpracują z dogo i właśnie z dogo mamy kilka wyadoptowanych psów. To że Fundacja jest w trakcie rejestracji to normalne- bo działamy długo, ale formalizacja tylko pozwala nam na dopominanie się swoich praw u władz lokalnych, co nie umniejsza naszej działalności.

ps.najgorzej kiedy osoby które nic nie robią w tej sprawie potrafia tylko krytykować

Więcej poczucia humoru życzę :)
Proszę jeszcze raz przeczytać, a szczególnie obejrzeć sobie emotikonki z mojego postu :) To, co napisałam miało rozładowac z lekka atmosferę :)
A słowo "szkalować" jest wyjątkowo MOCNYM słowem, zdecydowanie nieadekwatnym do tego, co napisałam.

Nioo... i zanim powiesz, że NIC nie robię, to sobie najpierw to sprawdź :)

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jako, że ja tylko obserwuję ten wątek i mocno kibicuję psiakowi chciałam tylko zapytać czy może by tej pani podać numer do Neight jeśli nie chcecie przekazać jej numeru. I jeśli ona by chciała/mogła to sama by zadzwoniła. Nie wiem czy ta uwaga ma jeszcze sens ale tak mi przyszło do głowy, że nikt tego nie zaproponował.

Sama wzięłam niedawno sunię ze schroniska i na samym początku dostałam nr telefonu do babeczki, która tam działą, wie najwiecej o moim psiaku i dla mnie to było bardzo istotne, że mogę się z nią skontaktować. I z tego co rozumiem dla niej również.

Posted

Sprawa Onka na dzis jest zalatwiona pomyslnie, wszystko wyjasnila mecka w rozmowie telefonicznej dlaczego nie mozna bylo podac nr. telefonu. Niestety czasem tak bywa ze nie wszystko co piszemy oddaje ten sam dzwiek co chcialybysmy tak naprawde przekazac. Zycze zdrowka malemu i bedziemy dalej sledzic jego losy a opiekunom psa wytrwalosci i sukcesu.

Posted

Poniewaz psina jest oddalony od nas kilka km. a wetka nie ma dostepu do netu wiec tylko pozostaje nam kontakt telefoniczny a i to nie zawsze jest zasieg, ale dzis jade do wetki osobiscie to napewno uslysze co nowego jak rowniez poprosze zeby jej kolezanka w najblizszym czasie doslala nowe fotki.

Posted

No to ja teraz dopiero zauwazylam ze moj post nie dotyczy ani tego psa ani tego watku, poniewaz u nas mamy podobny przypadek tylko ze nie w schronie. Przepraszam za pomylke. :p

Posted

Powiem tak .........wybaczcie ciszę i przerwę. Nie znaczy to absolutnie, że ktoś zapomniał o psie.

Israel - dzięki dotarło 100 zł

Obiecuję wkrótce zrobić zestawienie wpłat........

Uwierzcie proszę........jeśli jest tutaj tak cichutko, to znaczy, że jest jakiś ważny powód.

No i uprzejmie donoszę, że Bej ma się znaaaaaaaacznie lepiej ;-)

Posted

Mogę powiedzieć tylko tyle, że pies wyszedł ze schronu:-). Na razie dochodzi do siebie "sami wiecie gdzie". A ci co nie wiedzą, to się z czasem dowiedzą:-)

Jedno jest pewne, Bej będzie potrzebował całe masy pieniedzy na specjalistyczną karmę, na rimadyl ( moze ktoś ma i chce się podzielić???),
Na prześwietlenia ..........a jeśli na operację - to strach nawet pomyśleć ile.
Wiecej nie powiem.........nawet na torturach:eviltong:

Posted

Neigh napisał(a):
Mogę powiedzieć tylko tyle, że pies wyszedł ze schronu:-). Na razie dochodzi do siebie "sami wiecie gdzie". A ci co nie wiedzą, to się z czasem dowiedzą:-)

Jedno jest pewne, Bej będzie potrzebował całe masy pieniedzy na specjalistyczną karmę, na rimadyl ( moze ktoś ma i chce się podzielić???),
Na prześwietlenia ..........a jeśli na operację - to strach nawet pomyśleć ile.
Wiecej nie powiem.........nawet na torturach:eviltong:

Mój Ramzio ma kłopoty ze stawami, dostaliśmy na to MELOKSAM, ludzki lek o takim samym składzie jak rimadyl. Nasz weterynarz (a nawet dwóch weterynarzy:p) twierdzi, że to jest to samo, tylko lek weterynaryjny łatwiej podać psu. No i jest znacznie droższy od 'ludzkiego"...