israel Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Prześlij mi zdjęcia to je wstawię :) (maciejrobert@gmail.com) Quote
Neigh Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Niniejszym informuję, że ostatnie 50 zł, które zostało w puli Beja - zostało wysłane na lecznie pewnej onki, która ma problemy z chodzeniem..... Wszystkich którzy kibicowali Bejutkowi baaaardzo proszę o przerzucenie sił i pomoc kolejnej bidulece...... Wszystkie potrzebne info w rękacha Beki - podasz linka ? Tym samym "na koncie Beja" pozostaje zero złotych:-) Quote
gusia0106 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Israaaaaeeeeel Pokaż nam zdjęcia:modla::modla::modla:] :lol: Quote
israel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wstawiam obiecane zdjęcia Bejutka :) Bejutkowi, Jego Nowym Opiekunom i Wszystkim Dogomaniakom życzę Szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
gusia0106 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ale on odmieniony:crazyeye::crazyeye: Piękny, piękny pies....... A Malwinka to cudotwórca:lol: Ale się naszemu Bejutkowi trafiło:lol: Quote
Eva Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Bejutek jest piękny,widziałam na własne oczy a, Jego nowy Domek to ANIOŁY. Dziękuję........:Rose:. Z okazji Nowego Roku życzę Wszystkim Forumowiczom , aby nie tracili wiary i zawsze robili tyle dobrego co teraz, albo jeszcze więcej. A Wszystkim samotnym Futrzakom życzę, aby znalazły cudne, kochające Domki i już nigdy nie musiały być same. Quote
Neigh Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 A ja sobie po prostu pomilczę i się ponapawam szczęściem ........w końcu raz na jakiś czas mi wolno:-) Quote
ANETTTA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 to nie ten pies podmieniliscie psa .....gdyby nie ta lapka to bym sie kłóciła :evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi:cudowny domek .....i psiunia szczesliwa Quote
Neigh Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Anetta również na tym wątku proszę !NIE! cytuj zdjęć........ 1.to jest zupełnie niepotrzebne, zwłaszcza że cały komplet jest powyżej, 2. to jest niezgodne z regulaminem. W końcu dostaniesz bana i tak to się skończy.... 3. zapełniasz miejsce ........delikatnie mówiąc bez sensu. Quote
ANETTTA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ok sorki .......on jest tak piekny ze nie moglam sie powstrzymac ... Quote
Zosia4 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ANETTA - no to skasuj ten cytat !!! Bej jest piękny - taka harda morda ONka. Beju - bądź szczęśliwy w tym Nowym Roku. Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być... RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień... MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć... oraz MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę... Wszystkiego najlepszego!!! życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre Quote
Mecka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Na zdjęciach łapka Bejutka wyglada zdecydowanie lepiej- brawo! Dużo szczęścia i radości w Nowym Roku dla całej rodzinki. Quote
Peter Beny Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A ja mam nadzieje że nie dostane O.P.R . , bo zdjęcia na owczarka przykleiłem:oops::oops: Bejuniu wszystkiego dobrego w nowym roku :lol: Quote
israel Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wstawiam nowe zdjęcia Bejutka - zobaczcie jaki jest piękny :) Więcej zdjęć jamnisi poproszę :) Quote
israel Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 I jeszcze kilka zdjęć - również jamnisi :) A czy jamnisia Zuza (tak?) i Bejutek się polubiły? Też mamy jamnisię i ONka - jamnisia jest strasznie całuśna :) Bejutek pod choinką wygląda jak prezent - taki najpiękniejszy jaki można dostać ;) Quote
Neigh Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Peter Beny napisał(a):A ja mam nadzieje że nie dostane O.P.R . , bo zdjęcia na owczarka przykleiłem:oops::oops: Bejuniu wszystkiego dobrego w nowym roku :lol: No coś Ty Peter za co?:-). Owczarkowcom się cały album należy.....z autografem, odbiciem łapy i czym tam jeszcze. Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku:-) Quote
malwinka203 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hej nasz Bejutek ma w sobie tyle energi że już nie daje rady :evil_lol: :lol: właśnie skończyliśmy grać w piłke dobrze że mam w miare duży dom ale choinka to ma już same gałąski cała obleciała przez te nasze wariacje. Jamnica zuza nadal nie ufna ale ona już taka jest.tylko podczas szykowania jedzenia małe zgrzyty są ale bez zęboczynów. ach musze wam powiedzieć że ludzie nie są wyrozumiali była dzisiaj znajoma i powiedziała że w domu zrobiłam sklep dywanów.Tłumacze jej że bej się ślizga na płytkach i to dla jego bezpieczeństwa a i on sam lepiej chodzi i się czuje a ona że takich poświęceń dla psów się nie robi, takich ludzi to żeby było jak najmiej.I tak jej nie lubie więc już tu nie przyjedzie :multi: pozdrawiamy Quote
Eva Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Malwinko popieram. Takich znajomych się nie wpuszcza. Ja wszystkich takich wyeliminowałam. Na imieniny przyjechały same Dogomaniaczki i Kociomaniaczki, nawet z dalekiego..........Poznania ( prawda Hakitko?) i Było mi cudownie mieć takich gości. I nikt nie narzekał i nie krytykował, że psy, koty, sierść itd. A Bejutek jest jeszcze piękniejszy niż kilka dni temu, jak wyjeżdżał z Warszawy:lol:. Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Eva napisał(a):Malwinko popieram. Takich znajomych się nie wpuszcza. Ja wszystkich takich wyeliminowałam. Na imieniny przyjechały same Dogomaniaczki i Kociomaniaczki, nawet z dalekiego..........Poznania ( prawda Hakitko?) i Było mi cudownie mieć takich gości. I nikt nie narzekał i nie krytykował, że psy, koty, sierść itd. A Bejutek jest jeszcze piękniejszy niż kilka dni temu, jak wyjeżdżał z Warszawy:lol:. a nie usłyszałas ze pies smierdzi :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:na takich ludzi kij i pała :mad::mad::mad::mad::mad::mad: chyba zaczne WAs do siebie zapraszac hehhehehe Quote
Eva Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ....... i pewnie jeszcze, że jak można tyle psów i kotów trzymać w domu, grzebać w kuwetach, nie mówiąc o spaniu w jednym łóżku.....itd. Nie słucham takich uwag, nie przyjmuję takich gości i tyle........ zadaje się tylko z normalnymi :evil_lol:. A herbata w dobrym towarzystwie.........czemu nie......;). Chociaż jest pewność, że tematów nie zabraknie i nie konicznie trzeba obrabiać d...... znajomym:evil_lol: Quote
Neigh Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No bite 2 h gada się wyłącznie o wetach, znajdach, adopcjach, chorobach, schroniskach. Miooooodzio:-) Quote
Witokret Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wspaniały domek Bajusiowi się trafił :loveu: Wszystkiego dobrego dla psiska i jego rodzinki w Nowym Roku :lol: Quote
Eva Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Neigh napisał(a):No bite 2 h gada się wyłącznie o wetach, znajdach, adopcjach, chorobach, schroniskach. Miooooodzio:-) Prawda, że to lepsze niż ploty? Czas wtedy tak szybko płynie .........szkoda, że mamy go tak mało. Quote
Recommended Posts