gusia0106 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jakby ktoś był zainteresowany to ma zdjęcia Beja (i Białka) z podróży:cool3: Tylko, że gapa jestem i wstawić ich nie umiem.... Poproszę więc a adres mailowy jakiejś dobrej duszy która je wstawi albo o instrukcję obsługi ;);) Quote
Hakita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kochany Bejuś...:loveu::loveu::loveu: Gusia0106 podeślij mi foteczki ;) na: annagoliszek@gmail.com Quote
gusia0106 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ale dobrze zobaczyć Beja w JEGO domku :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ps. Zdjęcia poszły:lol: A tak właściwie to wciąż idą;) Quote
Hakita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bejuś jeszcze w podróży... Dokąd ja jadę???:cool3: Quote
Hakita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To wszystko ;) Zatem czekamy na relację z nowego domecku...:loveu: Quote
israel Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale się wzruszyliśmy - Bejutek ma swoją Panią, własny domek, piękne posłanko i nawet jamnisie do towarzystwa :) To jest to co Bejutki lubią najbardziej - będzie tam bardzo szczęśliwy! Hakita - gdzie można zobaczyć Twojego tymczasowego Kotecka który stałym będzie niedługo :) Zaglądnąłem do wątku Białka - zachowuje się podobnie jak nasz Bej którego adoptowaliśmy w zeszłym roku... Quote
Hakita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='israel']Ale się wzruszyliśmy - Bejutek ma swoją Panią, własny domek, piękne posłanko i nawet jamnisie do towarzystwa :) To jest to co Bejutki lubią najbardziej - będzie tam bardzo szczęśliwy! Hakita - gdzie można zobaczyć Twojego tymczasowego Kotecka który stałym będzie niedługo :) Zaglądnąłem do wątku Białka - zachowuje się podobnie jak nasz Bej którego adoptowaliśmy w zeszłym roku... Bejutek, kochane Słonko musi mieć cudownie przez całe swoje życie...:loveu::loveu::loveu: I wybaczy zapewne Towarzyszowi, swojej podróży ku lepszemu, że niejednokrotnie się wtrącał w ten wątek :cool3: Israel, skąd to przekonanie, że mój Tymczasowicz na stałe ostanie??? :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102093 Jak możecie, to proszę wesprzyjcie Milenkę na wątku Białka...:oops: Że tak powiem, za wszystko pardon...:oops::oops::oops: Quote
Mośka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mam nadzieję, że nowy domek Beja wkrótce się zaloguje i poopowiada co u nich :cool3: Kciuki trzymajmy już tylko z a Białka :roll: Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 EVA I MIKI czy ja dostanę te numery kont? Hę? Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Hakita']Bejutek, kochane Słonko musi mieć cudownie przez całe swoje życie...:loveu::loveu::loveu: I wybaczy zapewne Towarzyszowi, swojej podróży ku lepszemu, że niejednokrotnie się wtrącał w ten wątek :cool3: Israel, skąd to przekonanie, że mój Tymczasowicz na stałe ostanie??? :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102093 Jak możecie, to proszę wesprzyjcie Milenkę na wątku Białka...:oops: Że tak powiem, za wszystko pardon...:oops::oops::oops: Weź Ty przestań przepraszać. Wątek jest owszem Beja, ale to nie znaczy, że przy okazji nie można innych problemów rozwiązywać.........jak są. Albo pogadać jak to baby ( ups sorki Israel, Donvitow, Peter i reszta Panów)mają w zwyczaju........jak problemów brak:-) Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Miki ma problem z dostaniem się na dogo - dzwoniła do mła:-) Pieniądze właśnie poszły:-) Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Do Evy też : czyli: Zostało 471 zł - 300 Miki - 121 Eva zostało 50 zł Jeśli jest jakieś miejsce, gdzie by się NA JUŻ przydało to poproszę o info Quote
gusia0106 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Neigh, po podróży została mi obroża Białka (bo Milena dała mu nową, dla niego specjalne kupioną :cool3: ) i smycz, którą na trasę dla Białka dał mi Danvitow. I jedna i druga juz jest wyprana i czyściutka i tak się tylko zastanawaim co mam z nimi zrobić. I tak mi przyszło do głowy żeby do Ciebie wysłać bo cos mi się wydaje, że długo nie wytrzymasz bez wyciągniecią z kłopotów kolejnego psiego nieszczęścia;) To co? Wysyłać?:cool3: I mam jeszcze koci kontener, który mogłabym dziś zostawić w lecznicy na Białobrzeskiej bo jadę tam po leki dla mojego Varia. Wiem, że przyjeżdża tam Pani z Psiego Anioła więc może przy okazji mogłaby odebrać? Jak uważacie? Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 To trzeba by Evy spytać. O nie! Żadnych nowych smyczy i obroży:-). Trzymaj, trzymaj.........może Ci się do czegoś przydadzą:razz: A poważniej, na razie mam zapas........ale jak wiadomo ja zbieram takie rzeczy.:-). Na razie nie wysyłaj......o możesz zostawić z kontenerem Evy. Jak będe u niej to sobie odbiorę:-) Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Szukałam w swojej poczcie Gusia instrukcji wstawiania zdjęc, bo kiedyś taką od kogoś dostałam........ale mi wcieło:( Quote
Hakita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Neigh Złociutka, skoro mogę to sobie pozwalam...:oops::oops::oops: Może ktoś z Was mógłby pomóc temu pięknemu psu...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102146 Ja mogę tylko tyle, co napisałam tam na wątku... Quote
malwinka203 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 witajcie jestem bardzo szczęśliwa że Bej jest u mnie.Byliśmy dzisiaj u weterynarza jest bardzo odważny.mam tyle do napisania że sama nie wiem od czego zacząć.może od tego że jezdzimy do weterynarza i........jest NADZIEJA że łapka będzie zdrowa, może nie w 100% ale leczenie może być zakończone sukcesem.:multi: Bej jest właśnie po obiadku i odpoczywa.lekarzy znosi dobrze może dlatego że to moi zaufani znajomi.Czeka go dlugotrwała rehabilitacja.Pare razy dziennie musze mu robić ćwiczenia, a latem czekaja go przyjemniejsze ćwiczenia.Będziemy razem pływać.juz nie mogę się doczekać.Dziękuje wam wszystkim za to że mogłam go poznać i pokochać.Zdjęcia jutro załaduje.POZDRAWIAM Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 gusia0106 napisał(a)::lol::lol::lol: Hihihi, ciekawe czy nowa Pani Beja wie, że adoptując go adoptowała też pośrednio sporą grupę dogomaniaków, którzy ją bedą molestować dzień w dzień a to o nowe zdjęcia Beja, a to o informacje, domagać się historii z jego życia, wypytwać, pisać, dzwonić itp....:cool3::cool3::cool3::diabloti: No i słowo stało się ciałem:-). Macie nową Panią ......tylko nie rzucać się, po kolei kulturalnie się zachowywać. Do wieczora;-) Quote
gusia0106 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To ja się pcham jako pierwsza:multi::multi: Malwinka - jak dobrze, że jesteś:buzi: To my dziękujemy, że Bej znalazł u Ciebie dom:lol: I to jaki!!:lol: I od razu, od samego początku takie dobre informacje:lol: Mhm, ale Bej na trzech łapkach jest jak tornado, to na czterech będzie jako co??:cool3: Witamy i pozdrawiamy Ps. A czy Bej będzie miał na imię Bej?;) Quote
Hakita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witamy, witamy serdecznie...:loveu::loveu::loveu: I dziękujemy z całego serca za wspaniały domek dla Beja...:loveu::loveu::loveu: Trzymam mocno kciuki za leczenie łapecki :) Quote
malwinka203 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tak Bej zostanie.właśnie wybieramy się na spacerek.ach tornado z niego jest niezłe.a jak kota widzi to już wogóle:angryy: pozdrawiam i sorki że dlugo się nie odzywałam ale to przez moja nieporadność.teraz to nadrobie Quote
Recommended Posts