Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro będę w schronie, jak dam radę to sprawdzę...........sie dowiem ile wlezie. Mam nadzieję, że aby wszystko co mi kazano zrobić, nie będę musiala tam przenocować........

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było dziś nikogo z kim mogłabym na "ten temat" porozmawiać. Natomiast Bej wygląda coraz gorzej!!!!!!!!! Z tymi tylnymi nogami, jest gorzej.
Ja nic z tego nie rozumiem. Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........

Posted

Neigh napisał(a):
Nie było dziś nikogo z kim mogłabym na "ten temat" porozmawiać. Natomiast Bej wygląda coraz gorzej!!!!!!!!! Z tymi tylnymi nogami, jest gorzej.
Ja nic z tego nie rozumiem. Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........

to wynik schroniska...matko nie moge on sie w schronie wykonczy....:-(

Posted

Neigh napisał(a):
Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........

na pewno nie słuzy mu lezenie na betonie

Posted

Nikt dosłownie nikt się w jego sprawie nie odzywał.
Za to napisała kolejna osoba w sprawie benka. Informując, że wprawdzie nie chce go rozmnażac, ale chciałaby, żeby przynajmniej raz został ojcem.....

Chyba mnie ludzie zaczynają drażnić.......

Posted

Yona napisał(a):
No... Bo to bardzo ważne w życiu każdego psa, żeby zostać ojcem, przespać się w budzie i obsikać drzewo...

:lol:dzięki.......dobrze na mnie działają Twoje teksty hihihihi

Posted

[quote name='Yona']Yorija...
Łapek już szuka swojej szansy tam, gdzie Ares... Niestety, na razie bez skutku...

Aresa wyciągała Chrupek........z tego samego schronu. Beja zna równie dobrze jak ja........

Posted

Jak chcesz Cię poznam. Słuchaj...........przyjedź kiedyś do mnie na kawę, w końcu daleko nie masz.......zobaczysz moje stado, przejedziemy się do schronu..........przynajmniej zobaczysz komu pomagasz:-). Poznam Cię z paroma fajnymi....

Posted

Nie, dziękuję :)
Ty masz jakiś plan :)
Ja się przyznam... Byłam 2 razy w schronie.
Za pierwszym razem pojechałam, żeby zrobić zdjęcia psu, którego miałam ogłosić. Po raz drugi pojechałam następnego dnia, żeby go adoptować :) (za pierwszym razem razem nie mogłam, bo dokumentów nie zabrałam ze sobą)...

Ja nie mogę jechać do takiego przybytku, bo nie mam warunków na adopcję 700 psów :)
Lepiej czuję się jako ciotka od ogłoszeń :)
No, jakąś specjalizację przynajmniej mam :cool3:

No to się zdziwiłaś :crazyeye:

Posted

[quote name='Yona']Ja nie mogę jechać do takiego przybytku, bo nie mam warunków na adopcję 700 psów :)
Lepiej czuję się jako ciotka od ogłoszeń :)
No, jakąś specjalizację przynajmniej mam :cool3:
Mam to samo.
I też się wyspecjalizowałem :-)

Banerki dla Tuhajbeja:

Posted

O no proszę Puchatek :-) Wieelkie dzięki
Wracasz mi wiarę w bezinteresowność ludzkiego gatunku.
A ja się wyspecjalizowałam w wyszukiwaniu sobie nowych kłopotów.

Co do nowych zdjęć..........serdecznie zapraszam wszystkich posiadających aparat choć odrobinę lepszy od mojego do schronu na sesję Beja.......

A piękny jest fakt niemal idealny "w typie"

Posted

Neigh napisał(a):

Co do nowych zdjęć..........serdecznie zapraszam wszystkich posiadających aparat choć odrobinę lepszy od mojego do schronu na sesję Beja.......

A piękny jest fakt niemal idealny "w typie"

Pojechalybysmy chocby od razu, ale niestety jestesmy teraz przez 2 tyg. na Slasku :(.