Neigh Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Jutro będę w schronie, jak dam radę to sprawdzę...........sie dowiem ile wlezie. Mam nadzieję, że aby wszystko co mi kazano zrobić, nie będę musiala tam przenocować........ Quote
Diana S Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 szkoda psa a z ta łapa to mysle ze dałoby sie ja uratowac...powinien go obejrzec inny wet...biedaczysko ...:-( Quote
Neigh Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nie było dziś nikogo z kim mogłabym na "ten temat" porozmawiać. Natomiast Bej wygląda coraz gorzej!!!!!!!!! Z tymi tylnymi nogami, jest gorzej. Ja nic z tego nie rozumiem. Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........ Quote
Diana S Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Neigh napisał(a):Nie było dziś nikogo z kim mogłabym na "ten temat" porozmawiać. Natomiast Bej wygląda coraz gorzej!!!!!!!!! Z tymi tylnymi nogami, jest gorzej. Ja nic z tego nie rozumiem. Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........ to wynik schroniska...matko nie moge on sie w schronie wykonczy....:-( Quote
Yona Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A może ktoś tutaj potrzebuje Tuhajbeja, Beja lub przynajmniej Łapka?... Quote
Olga132 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Neigh napisał(a): Jak byłam ostatnio tylne były ok. Teraz mu się rozjezdzają, powłoczy nimi. Straszny widok........ na pewno nie słuzy mu lezenie na betonie Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Nikt dosłownie nikt się w jego sprawie nie odzywał. Za to napisała kolejna osoba w sprawie benka. Informując, że wprawdzie nie chce go rozmnażac, ale chciałaby, żeby przynajmniej raz został ojcem..... Chyba mnie ludzie zaczynają drażnić....... Quote
Yona Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No... Bo to bardzo ważne w życiu każdego psa, żeby zostać ojcem, przespać się w budzie i obsikać drzewo... Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Yona napisał(a):No... Bo to bardzo ważne w życiu każdego psa, żeby zostać ojcem, przespać się w budzie i obsikać drzewo... :lol:dzięki.......dobrze na mnie działają Twoje teksty hihihihi Quote
Yorija Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Podobna historia z Aresem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72372 może coś pomogą, doradzą. Quote
Yona Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Yorija... Łapek już szuka swojej szansy tam, gdzie Ares... Niestety, na razie bez skutku... Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Yona']Yorija... Łapek już szuka swojej szansy tam, gdzie Ares... Niestety, na razie bez skutku... Aresa wyciągała Chrupek........z tego samego schronu. Beja zna równie dobrze jak ja........ Quote
Yona Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No, a ja go nie znam, ale cóż... Wszystkich znać nie można :cool3: Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jak chcesz Cię poznam. Słuchaj...........przyjedź kiedyś do mnie na kawę, w końcu daleko nie masz.......zobaczysz moje stado, przejedziemy się do schronu..........przynajmniej zobaczysz komu pomagasz:-). Poznam Cię z paroma fajnymi.... Quote
Yona Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nie, dziękuję :) Ty masz jakiś plan :) Ja się przyznam... Byłam 2 razy w schronie. Za pierwszym razem pojechałam, żeby zrobić zdjęcia psu, którego miałam ogłosić. Po raz drugi pojechałam następnego dnia, żeby go adoptować :) (za pierwszym razem razem nie mogłam, bo dokumentów nie zabrałam ze sobą)... Ja nie mogę jechać do takiego przybytku, bo nie mam warunków na adopcję 700 psów :) Lepiej czuję się jako ciotka od ogłoszeń :) No, jakąś specjalizację przynajmniej mam :cool3: No to się zdziwiłaś :crazyeye: Quote
Witokret Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 On jest przepiekny!!! Dziewczyny mozecie przy najblizszej okazji zrobic mu wiecej zdjeci???????????? prosimy.... Quote
Puchatek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Yona']Ja nie mogę jechać do takiego przybytku, bo nie mam warunków na adopcję 700 psów :) Lepiej czuję się jako ciotka od ogłoszeń :) No, jakąś specjalizację przynajmniej mam :cool3: Mam to samo. I też się wyspecjalizowałem :-) Banerki dla Tuhajbeja: Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 O no proszę Puchatek :-) Wieelkie dzięki Wracasz mi wiarę w bezinteresowność ludzkiego gatunku. A ja się wyspecjalizowałam w wyszukiwaniu sobie nowych kłopotów. Co do nowych zdjęć..........serdecznie zapraszam wszystkich posiadających aparat choć odrobinę lepszy od mojego do schronu na sesję Beja....... A piękny jest fakt niemal idealny "w typie" Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89351&page=3 O tu napisałam o rozmiarach mojej specjalizacji........ Quote
Witokret Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Neigh napisał(a): Co do nowych zdjęć..........serdecznie zapraszam wszystkich posiadających aparat choć odrobinę lepszy od mojego do schronu na sesję Beja....... A piękny jest fakt niemal idealny "w typie" Pojechalybysmy chocby od razu, ale niestety jestesmy teraz przez 2 tyg. na Slasku :(. Quote
Recommended Posts