malwinka203 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 hej i nadal nie wiem gdzie się wpłaca już tam napisałam żeby mi na mój adres wysłali numery kont to w poniedziałek zrobiłabym przelewy Neigh może ty podeślij mi te numery ale miałam ostatnie dwa dni problemy z zalogowaniem się dziwne rzeczy się działy ale już jestem POZDRAWIAMY mały kolega Bejusia był na zdjęciu szwów zachował się profesjonalnie w przyszłym tygodniu kupuje kamerkr to filmy Bejutkowe będe mogła powysyłać BUZIAKI dla wszystkich Quote
Neigh Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wszyscy mają totalne problemy z logowaniem. Ja też. Powiem Kanzaj, żeby się sama do Ciebie zgłosiła:-). Tak będzie najprosciej. Jeszcze raz wielkie dzięki. Quote
malwinka203 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hej już mam numer konta przelew zrobiłam i myśle że jeszcze w przyszłym tygodniu też zrobie pozdrawiamy wszystkich Quote
malwinka203 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hejka dawno mnie nie bylo bo miałam przejściowe problemy urzędowe bo otwieram własna firmę i troche biegania bylo u nas dobrze tylko bej jeżdzi raz w tygodniu na kontrole do wet bo cały czas obgryza sobie łapke i co mu się zagoi to na nową ją rozlizuje.niedobryszek jeden buziaki pozdrawiamy Quote
malwinka203 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 hej zdjecia bedą jak tylko mój mąż wróci bo ma aparat.u nas ogólnie cały czas to samo.wet już nie ma pomysłów na beja łapke i jade na kontrole w sobote to sie odezwe co i ja a pływać też nie chce i nerwusek się z niego robi. Quote
malwinka203 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 hej mam nie ciekawe wieści właśnie wróciłam od wet i nie jest dobrze.Ja robiłam wczoraj opatrunek Bejusiowi i przez noc rozgryzł opatrunek i jeszcze łapke ostro pokaleczył. Wet sam nie wie co z tym robić.Ja płacze jak najęta męża w domu nie ma.Zawiodłam na całej lini.nie umiem sobie dać rady chciałam zadzwonić do Kajetana ale nie mogę mówić cały czas płacze.Przepraszam wszystkich.nigdy nie pije ale dzisiaj robie wyjątek już sobie nie radze, Quote
mysza 1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ale co się dzieje? Dosyć chaotycznie piszesz, ciezko się połapać. Quote
Miki Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Malwinko, byłam z Neigh i z Bejutkiem na SGGW. Wetka mówiła, że tak właśnie może być. Że nie będzie chciało się goić. Że być może trzeba będzie wtedy łapkę amputować, co tylko przyniesie mu ulgę. Mówiła też, że ta łapka stanowi niepotrzebne obciążenie nia kręgosłupa, bo on musi łapką zarzucać jak idzie. Jeśli łapki nie daje się utrzymać to trudno. I Wy i Bejutek jesteście wspaniali. Dacie sobie radę i bez łapki. Trzymam za Was kciuki.:calus: Quote
malwinka203 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hej podjeliśmy decyzje o amputacji łapki to jest jedyne rozwiązanie.rozmawiałam z Kajetanem.jak dobrze że on jest :multi:. zabieg będzie w czwartek lub piątek.wet mówi że szybko dojdzie do siebie bo jest nauczony skakania na 3 łapkach więc problemów nie będzie odezwe się co i jak.buziaki Quote
mysza 1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to trzymamy kciuki za szczęśliwy przebieg operacji. Quote
Miki Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No to trzymam kciuki za zabieg. Świetnie, że się zdecydowaliście:multi: Quote
MTJL Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ważne, że Bejutek ma swój dom i kochającą Pańcię - nawet nie zauważy braku nieużywanej łapki.:oops: Quote
Miki Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 malwinka203 napisał(a):hej podjeliśmy decyzje o amputacji łapki to jest jedyne rozwiązanie.rozmawiałam z Kajetanem.jak dobrze że on jest :multi:. zabieg będzie w czwartek lub piątek.wet mówi że szybko dojdzie do siebie bo jest nauczony skakania na 3 łapkach więc problemów nie będzie odezwe się co i jak.buziaki Jak tam Bejutek????? Quote
malwinka203 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 witajcie przepraszam że dopiero dzisiaj się odzywam Bejutek miał zabieg wczoraj wieczorem był już w domu ale cały czas spał i był zamroczony wiadomo po narkozie.Dzisiaj już jest dobrze merda ogonkiem był na dworze prawie cały dzień odzyskał siły jutro jedziemy na zmiane opatrunku.Tylko ten kołnierz ochronny go troche denerwuje ale do jedzenia ma ściągany.wszystko jest ok :multi: wielkie dzieki wszystkim a szczególnie Kajetanowi wielka bużka dla Ciebie.i koniecznie odwiedż nas zapraszam Quote
malwinka203 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 hej mam nadzieje że zdjecia bedą wystawione znowu poprosiłam macieja ale ja nie potrafie wieć niedługo zobaczycie bejutka po zabiegu już jest dobrze byliśmy na zmianie opatrunku.Rana goi się super wet był zdziwiony że tak ładnie to wygłąda po 2 dniach.Przesyłam buziaki i jutro zajrze mam nadzieje że zdjecia już będą. Quote
israel Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Już jestem i wstawiam zdjęcia :) Malwinko ślicznie z Bejutkiem wyglądacie :) bardzo bardzo mocno trzymamy kciuki za powrót Naszego Chłopaka do zdrowia! Quote
Neigh Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Malwinko - to była najrozsądniejsza decyzja - jesteś bardzo dzielną Osobą, o wielkim sercu, wiesz? Bej dojdzie do siebie błyskawicznie. I Ty i ja doskonale wiemy ile w nim woli życia., Przepraszam, że się nie pojawiam, ale usiłuję zrobić co w mojej mocy, żeby wyciągnąć jak najwięcej psów "krzyczkowych", bagatela jeszcze im 60 zostało do wymordowania.......A mamy 2 tygodnie. Quote
Donvitow Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jestem jestem. a buźkę odbiorę przy okazji osobiście:evil_lol:. Super foty Quote
malwinka203 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 hejka dawno mnie nie było ale strasznie dużo się działo Bej miał drugi zabieg bo poprzedni wet żle go wykonał.Ale jest już ok wczoraj byliśmy na zdjęciu szwów i wet zakończył leczenie.teraz czekamy aż naszemu Bejusiowi odrosną kłaczki.Energi ma bardzo dużo.zresztą zobaczycie na zdjęciach bo własnie je wysłałam i może wieczorkiem już będą.Gdyby ktoś chciał moge podesłać dwa krótkie filmiki jak bejutek nauczył się robić siad i jak biega za piłeczką.Także jest wszystko ok BUZIACZKI dla wszystkich. Quote
israel Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A ja już widziałem zdjęcia i filmiki :P Są super - Bejutek jest taki wesoły, tak się fajnie bawi :) Zaraz je wstawię - właśnie się wgrywają na serwer :) --------- I już są zdjęcia psiaków :) Oraz filmiki z Bejutkiem :) http://pl.youtube.com/watch?v=D-ynjCZhZ1Q http://pl.youtube.com/watch?v=AendwkZc0pk Bardzo prosimy przytulić od nas Psiaki :) Pozdrowienia dla Całej Bejutowej Rodziny :) Quote
Neigh Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 A ja się wzięłam i poryczałam.......chyba się kurde starzeję.... Pamiętam go jak leżał w boksie, nieruchomy, przybity.......A teraz gania za piłką. Malwinko.....to dar niebios, że stanęłaś na drodze tego psa. Quote
Recommended Posts