Peter Beny Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hmm, Malwinka miała nalot nie spodziewany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać że Bej jest szczęśliwy , bardzo się cieszę :multi::multi::multi::loveu: Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Peter Beny napisał(a):Hmm, Malwinka miała nalot nie spodziewany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widać że Bej jest szczęśliwy , bardzo się cieszę :multi::multi::multi::loveu: O:))) Wygłaskałes chłopaka ode mnie???? No to ja też się cieszę rzecz jasna:-) Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Korzystając z gościnności szczęściarza Beja, wszystkich krewnych i przyjaciół zapraszamy na wątek kolejnego (prawie) owczarka w potrzebie. Kreon też by chciał znaleźć swój dom: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108323&page=2 Quote
Neigh Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Donvitow']Postarajcie się o coś nioedaleko:lol:[/quote] Mądrala:mad: adopcje KOMPLETNIE stanęły - nie wiem kurcze czemu. A potrzebujących nie ubywa..... Quote
Donvitow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Spoko. W grudniu 0 !!!!. Załamani:-( Styczeń 14 Luty 20/ 9 szczeniaków więc to łatwiejsze/ Marzec podobnie. Paula nie zrobiła jeszcze raportu. Wczoraj Trzy duże !!!. Nie martw się przyjdzie fala i poleci.:lol: PS.Oczywiście to nie moje adopcje. Całej ekipy z Gaju. Quote
malwinka203 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witajcie wszystkie problemy techniczne rozwiązane komputer naprawiony, telefon też i z internetem już też problemów nie powinno być ach ile to sie nakłuciliśmy bo u nas w lasku druty od telefonu szły górą i ciągle się zrywały a to je kradli aż wkońcu wkopali je.A wizyty Donvitowa jak najbardziej mile widziane.Wiecie o takim piesku jak Bejutek zawsze marzyłam łagodny, milusiński i to tego kocha wszystkie inne pieski nawet do kotów się przyzwyczaił.Nawet z naszym Pucusiem (widać go na zdjęciach przez siatkę) się bardzo zaprzyjażnił i jak jest słoneczko na dworze to idzie do niego na zabawy.Teraz jak idziemy na spacer to całą grupą Bej z przodu Zuza za nim a Pucuś chodzi koło nogi.Nad jego łapką ćwiczymy.Małe efekty są.już sam ją podciąga przy ćwiczeniach przy zabawie z Pucusiem jak biega to tak śmiesznie się na niej opiera.POZDRAWIAMY WSZYSTKICH Quote
Donvitow Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Buziaki Malwinko i dla Ciebie i dla psiaków. Quote
Neigh Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Żartujesz???????????????????????????????? Opiera się na tej łapie???:multi: CUD:-):lol: Poproszę szczegółowe relacje!!!! Nioo Bejutek ma fajowy charakter:-) Quote
gusia0106 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja też czekam na relacje I nadziwić się nie mogę:crazyeye::diabloti: Quote
malwinka203 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 hej znowu dawno nie pisałam ale miałam troche problemów z Bejutkiem.Wariat się z niego robi normalnie w tamtą sobotę wieczorem jak mąż chciał go do domu przyprowadzić uciekł mu razem ze swoim kolegą Pucusiem.Na cale szczęście znależliśmy go w niedziele z rana ale załatwił się na całego.Ma na tylnej łapce poduche rozwaloną i kuleje jeszcze bardziej.Byłam z nim u wet i ma się goić ok.10 dni.Ale co on mi strachu narobił.Normalnie najgorsze scenariusze widziałam a co się napłakałam ale jest w domku i kuruje się.Pozdrawiam wszystkich i jak tylko dorwe jakiś aparat to zdjęcia będą nowe. Quote
Neigh Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 No bomba - pies na 3 łapach na gigancie:-). Tego jeszcze nie grali. Dobrze, że się wszystko szczęśliwie złożyła, ale Bej ma u mnie krechę:mad: Quote
Donvitow Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Neigh napisał(a):No bomba - pies na 3 łapach na gigancie:-). Tego jeszcze nie grali. Dobrze, że się wszystko szczęśliwie złożyła, ale Bej ma u mnie krechę:mad: No i pewnie ja bo o gigancie wiedziałem ale nic nie powiedziałem. Nie wiedziałem że Malwinka się przyzna:evil_lol:. Ja bym tego nie zrobił:diabloti: Quote
Donvitow Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No a teraz zaliczył bijatykę. Ale był gorą i posłuchał Malwinki. Suuuuper. Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 "Zaliczył bijatykę."......no tak cały Kajetan cały on - z mniejszą ilością szczegółów się nie dało, co nie? Kurrrrrrrcze to jest jeden z powodów dla których nie lubię facetów - powściagliwość i małomówność......:-) Quote
Neigh Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Lubię, lubię:-) Facet psiarz, to lepszy gatunek faceta, ot co:-) Quote
Donvitow Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Neigh napisał(a):"Zaliczył bijatykę."......no tak cały Kajetan cały on - z mniejszą ilością szczegółów się nie dało, co nie? Kurrrrrrrcze to jest jeden z powodów dla których nie lubię facetów - powściagliwość i małomówność......:-) MNie też nie lubisz,:roll: Quote
malwinka203 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 hej właśnie byłam z bejem na kontroli u wet i oczywiście łapka obgryziona on na tej chorej łapce ma taką ranke i co mu się zagoi to znowu ją sobie rozlizuje wet twierdzi że to taki nerwowy nawyk a tu czas pływania się zbliża zmieniliśmy mu leki i zobaczymy jak bedzie.Oj była bijatyka.Bo u nas w domu wszyscy mają mnie gdzieś i jak tłumacze że tylko ja karmie psy to mnie nie słuchają i im coś dają.I tak było w ten nieszczęśliwy wtorek mój wuja dał jedną mała kośc jednemu i drugi się zdenerwował i starcie gotowe.Dobrze że Bej usłuchany i odskoczył małemu się tylko oberwało.ale już jest ok w sobote jedziemy na ściąganie szwów.A Bejutek teraz jest na dworze bo w domu nie chce mi siedzieć całymi nocami wył i skomlał.Na lato będzie na dworze dobrze że mamy duże podwórko.I kupiłam mu duzą bude .jak dorwe aparat to zrobie mu zdjecia jak w niej siedzi.ale mają otwarte drzwi i jak jem odiad to są wszystkie trzy przy mnie.śmiesznie to wygłada.od najmniejszego do największego.U nas jest tak ładnie teraz wszystko jest zielone.i muszę trawe kosić dwa razy w tygodniu bo rośnie jak szalona.POZDRAWIAM WSZYSTKICH Quote
gusia0106 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A my jeszcze serdeczniej pozdrawiamy!!:multi: Quote
malwinka203 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 hej u nas nic nowego się nie wydarzyło mam tylko prośbe Neigh proszę podeślij mi jakieś dwa numery kont to wpłace jakieś pieniązki na potrzebujące pieski.POZDRAWIAM Quote
Neigh Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Malwinko - jeśli masz wolę pomocy - zapraszam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10131979#post10131979 Wpłaty na konto Kanzaj.........ma jedną "krzyczkową" tragedię u siebie w łazience - jutro bierzemy na głowę kolejną..... Quote
Donvitow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No i proszę Fajny domek:loveu:. Lubię Malwink ę:loveu: Quote
Recommended Posts