Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki i chłopcy ;), bedę niegrzeczna- sio z wątku Bejutka do wątku tosiaka i tam czytać o wzorowej akcji Neigh http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104146&page=7

Cytuje gusia 0106:
"Kochani, słuchajcie:
Neigh jest właśnie w drodze po psa. Przed chwilą rozmawiałam z Nią przez telefon i już na niego czeka w połowie drogi.
Na 16 jest umówiona u weterynarza i pewnie wtedy się odezwie co i jak.

Eh...boska na nasza Neigh:oops:"

- Bejutek pewnie wiele by mógł o tym opowiadać godzinami, prawda piesku?
Bejuś pokaż się nam- Malwinko ciągle chłonni jesteśmy nowych zdjęć kochana- oczywiście całej szczęśliwej rodzinki!

Posted

Witajcie przepraszam że ostatnio mnie tu za dużo nie ma ale mam sesje w szkole i nie mam za dużo czasu.Zdjęcia będą jak tylko wszystko inne już mi z głowy zejdzie,Obiecuje się poprawić.Ale mam tyle tej nauki.Dobrze że mam Bejutka przynajmiej musze się przewietrzyć.Kontakty z jamnisią tak sobie jest dzień że cały czas razem się bawią a czasem się mijają.Ale nasza Zuzolka ma czasem humorki.Właśnie mam małą przerwe zaraz lecimy na spacerek.Pieski najedzone sobie śpią taka cisza w domu to tylko w godzinach po obiednich jest.Wszystkich ściskamy i pozdrawiamy.

Posted

No ja też:-). Dziś do mnie dzwoniła pewna Pani z Gorzowa, która dawała na Bejusia pieniądze. Pytała co z nim..........i doznała szoku, jak jej powiedziałam, że się rozbija w nowym domu.....

Posted

Malwinko, dzięki za bieżące wiadomości. Powiedz, a jak z tą łapą, czy te zabiegi jakie stosujesz przynoszą jakieś widoczne rezultaty?

Posted

witajcie troszke mnie tu nie było :oops: ale sesja zaliczona :multi: jade jeszcze tylko w sobote po reszte wpisów do indeksu i koniec. Zdjęcia będą zapewne w poniedziałek bo musze je zgrać na cd a tylko w laptopie mamy czytnik do mickro sd. Bejutek ma napewno silniejszą tą lapke przy ćwiczeniach stawia opór i sam podciąga łapke tylko najtrudniejsza walka bedzie z przykurczem dlatego z niecierpliwośćią czekam na wiosnę kiedy bej bedzie mógł pływać.Bejuś ma coraz ładniejszą sierść codziennie go szczotkuje i troche przytył.A energia to go normalnie rozpiera.teraz ma stabilniejsze łapy więc możemy sobie pozwolić na dłuższe spacerki.Z jamnisią kontakty są dobre razem sie bawią w domku.A czy ja pisałam że Bejutek ma kolege.Pucusia to taki nasz kumdelek.i jeszcze ma takiego dochodzącego którego dokarmiamy.I dwa kotki ale one nie za bardzo za nim przepadają.Jedna kicia jak uciekała wskoczyła na parapet i przy okazji załapała się na zdjęcie.Zreszta sami zobaczycie.POZDRAWIAMY :bye:

Posted

hej przepraszam ale zdjecia beda dopiero pod koniec tygodnia bo nie było mojego Marcina i nie mogłam ich przegrać z aparatu chyba że uda mi sie dopaść fotografa znajomego to mi przegra i będą.POZDRAWIAMY

• 3 weeks later...
Posted

No wreszcie mogę się odezwać. Zaglądam często i wstydzę się że nie byłem na poadopcyjnej. Ale to tylko dlatego że miałem przyjemność poznać Malwinę. Ale nie ciesz się zwalimy Ci się z Paulą na głowę. :evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
No wreszcie mogę się odezwać. Zaglądam często i wstydzę się że nie byłem na poadopcyjnej. Ale to tylko dlatego że miałem przyjemność poznać Malwinę. Ale nie ciesz się zwalimy Ci się z Paulą na głowę. :evil_lol:

Donvitow:-)))))) O jak miło Cię znowu widzieć:-). Nie masz aby miejsca na fajnego sznaucerowatego?:-) Mój protegowany........fajny.

Super ze znowu mozesz pisać.

Posted

Neigh napisał(a):
Donvitow:-)))))) O jak miło Cię znowu widzieć:-). Nie masz aby miejsca na fajnego sznaucerowatego?:-) Mój protegowany........fajny.

Super ze znowu mozesz pisać.

:lol::lol:;)

Posted

Malwinka do 1 marca ma problemy z netem - na jej prośbę wklejam zdjęcia naszego szczęściarza :)

Najbardziej podoba mi się zdjęcie na jednej nodze :) - widać, że Bejutek jest szczęśliwy i kochany. Czekam na powrót Malwinki do świata wirtualnego - przyznam, że stęskniłem się za Bejutkowym domkiem :(

Pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks later...
Posted

No wreszcie się wywiązałem. Nie spieszyłem się bo nie traktowałemm tej wizyty jako koniecznej a jedynie dopełnienie formalności. Mieliśmy bardzo dużo pracy w przejetym schronie. Akcję adopcyjną. 21 szczeniaków itd. Same kłopoty. Ale nagle dostałem tel od GoniaP że dla psiaka Emira mam sprawdzić dom kilka kilometrów od Beja. Malwinka nie odbierała bo ma zepsutą komórkę. Ale i tak niespodziewnie w niedzielę zwaliłem im się na głowę. Jest super. Pa.