Neigh Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102926 Odezwa: Słuchajcie - baaardzo, baaardzo wszyskich gorąco proszę o przynajemniej zerknięcie na ten watek. Kolejny onkowaty z problemami z poruszaniem - tym razem u Mecki, która tak bardzo wspierała Beja. To jest przekleństwo - i Beka i Mecka mają nowe onki z problemami. Nie ma się co oszukiwać to jest "klątwa Trusta" - nie daruję Ci tego stary! Quote
Mecka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Neigh dzięki skarbie. Ja myśle, że ludzie to mają jedną wielką dziurę w mózgu- ciągle próbują nadążać za modą i teraz jest efekt mody na onki- większość starych, feee jakie to brzydkie słowo, starszych psiaków zostaje brutalnie wyrzucanych jak śmieci na ulicę. A ty Bejutku jesteś taki kochany i taki rozpieszczany- warto było czekać na takiego psiego anioła- nie mówie tylko o Beju ;) Quote
malwinka203 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witajcie dawno mnie tu nie było cały weekend byłam w szkole.Nasz Bejutek to wie kogo wykorzystywać może.mój mąż całą sobote i pół niedzieli z nim był więc psiaki powchodziły mu na głowę.na spacerek co 2 godz.i jeszcze cały obiadek prawie im oddał bo tak smutno patrzyły jak on jadł.jak wróciłam do domku to wszyscy do góry brzuszkami leżeli bo tacy zmęczeni byli.pozdrawiam wszystkich :kiss_2: Quote
gusia0106 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hihi:lol: Mądrala z tego Beja naszego straszna:diabloti: Quote
Eva Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bejuś :loveu: , masz super PANA :lol:. Kochaj Go bardzo :lol:,Panią, oczywiście, też :lol: Quote
Hakita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dawno mnie tu nie było, a tu takie wspaniałe wiadomości i takie piękne foteczki cudownego Bejusia i jeszcze sie doczytala, że mnie wspominają ;) Bejuś cudowniejszego domeczku nie mógł sobie wymarzyć...:loveu::loveu::loveu: A jak już wcześniej była mowa o tych tam niby jakiś przesadach, to ja.........serdecznie zapraszam również do siebie, już się wiosenką kilka osób zapowiedziało, może i więcej się zapowie :cool3: a ja zwykle witam gości bardzo serdecznie, ale cała okłaczona :lol: Quote
malwinka203 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 hej my jutro znowu zaczynamy serie zastrzyków dla bejusia na pobudzanie mięśnia.dobrze że to tylko 7 zastrzyków.pozdrawiamy. Quote
gusia0106 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Malwinko, ja wiem, że może głupio zabrzmi to pytanie - ale w co on dostaje te zastrzyki? - w łapkę chorą - w jakikolwiek mięsień - czy jak to jest? I 7 pod rząd - w sensie dzień po dniu? Tak z ciekawości pytam:razz: Quote
Neigh Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 No właśnie poprosimy informacje o szczegółach lecznenia:-) Kto wie........zawsze mogą się przydać tfu tfu przez lewe ramię....... Quote
gusia0106 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Przez lewe, przez prawe, przez noge, z podskoku, przed siebie, za siebie................i w ogóle:razz: Quote
quasimodo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Całe lata nas tu nie było... Jesteśmy szczęśliwi, że Bejutek trafił do takiego Domu i serdecznie pozdrawiamy jego, jego nową Rodzinę oraz wszystkich Przyjaciół! Wygląda kwitnąco i widać, że mu dobrze! Dużo zdrówka piesku! Quote
Eva Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Neigh']No właśnie poprosimy informacje o szczegółach lecznenia:-) Kto wie........zawsze mogą się przydać tfu tfu przez lewe ramię.......[/quote] Neigh, czy masz coś, a właściwie kogoś "na oku"........... czy szukasz klopotów? :evil_lol: Malwinko, my też Was pozdrawiamy i trzymamy kciuko - łapki za leczenie Bejutka. Quote
Neigh Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja zawsze mam kogoś na oku........uzależniona jestem od kłoptów. Aktualnie jest to niejaki Kreon - też w mordę owczarek. Mówię Wam to klątwa..........jak nic. Owczarki mnie przeklęły...... Quote
Eva Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ty to tak samo, jak Iwona, którą u mnie poznałaś. Ona na swojej drodze znajduje wyłącznie owczarkowate ( mniej lub bardziej podobne). Jak Wy to robicie, że tylko takie trafiacie. Mam domek dla małego pieska lub suczki dla starszego małżeństwa..... nie masz nic? Quote
Neigh Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Mam jeeeeny Eva mam:-))))) Z nieba mi kobieto spadasz:-) Jutro Ci wyślę wszystkie informacje. To MÓJ pies baaaaardzo domu szuka. A tak poza tym i po chwili refleksji........to kogo oni szukają? Rozumiem, że małe.........może być starszy piesek? Dla starszych ludzi to ja uważam starsze pieski.........no ale wedle uznania. Ale mam:-) Boshe żeby się udało:-)))) Quote
Eva Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ja właśnie allegro studiuję w poszukiwaniu. I oczywiście kilka bym znalazła, ale trochę daleko. Oni mieszkaja w domku z malutkim ogródkiem. To rodzice mego kolegi z podstawówki i przy okazji moi klienci. Po kilku latach wrócili do Warszawy. Poszukują małego pieska lub suni ( mój dopisek : lepiej po sterylce, bo jak się ......). Pani nie bardzo ma siłę na długie spacery więc pozostaje ogródek. Dlatego piesek ma być z tej rasy bardziej kanapowych :evil_lol:. Ja też myślę, że nie może to być szczeniak, ale tak ok. 2 -3 lata. Zastrzegłam od razu, że gdyby coś ........to zwrot psa tylko do nas ( no wiesz..... starsi ludzie, tak ok.70 tki, ale obydwoje w dobrej formie). Jak masz opisy i zdjecia to wrzuć mi na mailika, to prześlę ludziom ( skomputeryzowani , a co........). Quote
Eva Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Bejutku, nie obraź się, ale Ty już we własnym DOMKU, a inne biedy jeszcze szukaja ;) Quote
Peter Beny Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No niestety , tak już jest , jednemu się w końcu uda , a po nim następne są , niestety :shake::shake::shake: Beju jak ja się cieszę w tym smutnym dla mnie dniu ( pochowałam szwagra 33 lat ) :placz::placz::placz:, że ty już masz domek :multi::multi: Quote
Neigh Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja to bym chciała Mata wyaadoptować.........to jest moje oczko w głowie i przy okazji kompletnie szczęścia chłopak nie ma.....wysłałam Ci.....poogladaj:-) Quote
Eva Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Co się na tym świecie dzieje....... tacy młodzi ludzie odchodzą, Peter współczuję :-(. Neigh, obejrzałam i napisałam do Ciebie. Quote
Mośka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Eva , pozwole sobie PW do Ciebie wyslac (Neigh ma pierszenstwo oczywiscie, ale gdyby nie wyszlo ...) Quote
Miki Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Beju, jaki Ty piękny jesteś - czy to Ty? :lol::loveu: Quote
malwinka203 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 witajcie.Bejutek zastrzyki ma podawane normalnie w kark. Jeden lek to Nivalin ludzki lek na pobudzanie nerwów i budowe mięśnia stosuje się go u ludzi z zanikiem mięśnia czyli tak jak ma nasz bejutek.ale masowanie codzienne musi być i Konbivid i witamine b kompleks ale witaminy w tabletkach mu podaje bo są bardzo bolesne a ja nie lubie jak pieski cierpią a że bej to łakomczuch także problemu nie ma.i to taka kuracje siedem dni i póżniej ok 3 tyg przerwy i znowu 7 dni zastrzyków.ale efekty widać.wet twierdzą że najlepsze efekty będą widoczne jak zacznie pływać,więc cierpliwie trzeba czekać.serdecznie wszystkich pozdrawiamy Quote
gusia0106 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A ja durna myślałam, że to się w tą chorą łapkę wkłuwają...:stupid::stupid: Na zjęciach to już jest inny pies a co dopiero jak zacznecie pływać:cool3: Ps. Miki - jak tam Frodo? Quote
Recommended Posts