Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niniejszym informuję, że ostatnie 50 zł, które zostało w puli Beja - zostało wysłane na lecznie pewnej onki, która ma problemy z chodzeniem.....

Wszystkich którzy kibicowali Bejutkowi baaaardzo proszę o przerzucenie sił i pomoc kolejnej bidulece......

Wszystkie potrzebne info w rękacha Beki - podasz linka ?

Tym samym "na koncie Beja" pozostaje zero złotych:-)

Posted

Bejutek jest piękny,widziałam na własne oczy a, Jego nowy Domek to ANIOŁY. Dziękuję........:Rose:.
Z okazji Nowego Roku życzę Wszystkim Forumowiczom , aby nie tracili wiary i zawsze robili tyle dobrego co teraz, albo jeszcze więcej. A Wszystkim samotnym Futrzakom życzę, aby znalazły cudne, kochające Domki i już nigdy nie musiały być same.

Posted

Anetta również na tym wątku proszę !NIE! cytuj zdjęć........

1.to jest zupełnie niepotrzebne, zwłaszcza że cały komplet jest powyżej,
2. to jest niezgodne z regulaminem. W końcu dostaniesz bana i tak to się skończy....
3. zapełniasz miejsce ........delikatnie mówiąc bez sensu.

Posted

W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim
ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być...

RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień...
MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć...
oraz
MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę...

Wszystkiego najlepszego!!!

życzy
Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre

Posted

I jeszcze kilka zdjęć - również jamnisi :)

A czy jamnisia Zuza (tak?) i Bejutek się polubiły? Też mamy jamnisię i ONka - jamnisia jest strasznie całuśna :)

Bejutek pod choinką wygląda jak prezent - taki najpiękniejszy jaki można dostać ;)

Posted

Peter Beny napisał(a):
A ja mam nadzieje że nie dostane O.P.R . , bo zdjęcia na owczarka przykleiłem:oops::oops: Bejuniu wszystkiego dobrego w nowym roku :lol:

No coś Ty Peter za co?:-). Owczarkowcom się cały album należy.....z autografem, odbiciem łapy i czym tam jeszcze.

Wszystkim Najlepszego w Nowym Roku:-)

Posted

hej nasz Bejutek ma w sobie tyle energi że już nie daje rady :evil_lol: :lol: właśnie skończyliśmy grać w piłke dobrze że mam w miare duży dom ale choinka to ma już same gałąski cała obleciała przez te nasze wariacje. Jamnica zuza nadal nie ufna ale ona już taka jest.tylko podczas szykowania jedzenia małe zgrzyty są ale bez zęboczynów. ach musze wam powiedzieć że ludzie nie są wyrozumiali była dzisiaj znajoma i powiedziała że w domu zrobiłam sklep dywanów.Tłumacze jej że bej się ślizga na płytkach i to dla jego bezpieczeństwa a i on sam lepiej chodzi i się czuje a ona że takich poświęceń dla psów się nie robi, takich ludzi to żeby było jak najmiej.I tak jej nie lubie więc już tu nie przyjedzie :multi: pozdrawiamy

Posted

Malwinko popieram. Takich znajomych się nie wpuszcza. Ja wszystkich takich wyeliminowałam. Na imieniny przyjechały same Dogomaniaczki i Kociomaniaczki, nawet z dalekiego..........Poznania ( prawda Hakitko?) i Było mi cudownie mieć takich gości. I nikt nie narzekał i nie krytykował, że psy, koty, sierść itd.
A Bejutek jest jeszcze piękniejszy niż kilka dni temu, jak wyjeżdżał z Warszawy:lol:.

Posted

Eva napisał(a):
Malwinko popieram. Takich znajomych się nie wpuszcza. Ja wszystkich takich wyeliminowałam. Na imieniny przyjechały same Dogomaniaczki i Kociomaniaczki, nawet z dalekiego..........Poznania ( prawda Hakitko?) i Było mi cudownie mieć takich gości. I nikt nie narzekał i nie krytykował, że psy, koty, sierść itd.
A Bejutek jest jeszcze piękniejszy niż kilka dni temu, jak wyjeżdżał z Warszawy:lol:.

a nie usłyszałas ze pies smierdzi :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:na takich ludzi kij i pała :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

chyba zaczne WAs do siebie zapraszac hehhehehe

Posted

....... i pewnie jeszcze, że jak można tyle psów i kotów trzymać w domu, grzebać w kuwetach, nie mówiąc o spaniu w jednym łóżku.....itd.
Nie słucham takich uwag, nie przyjmuję takich gości i tyle........ zadaje się tylko z normalnymi :evil_lol:.
A herbata w dobrym towarzystwie.........czemu nie......;). Chociaż jest pewność, że tematów nie zabraknie i nie konicznie trzeba obrabiać d...... znajomym:evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
No bite 2 h gada się wyłącznie o wetach, znajdach, adopcjach, chorobach, schroniskach. Miooooodzio:-)

Prawda, że to lepsze niż ploty? Czas wtedy tak szybko płynie .........szkoda, że mamy go tak mało.