Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby ktoś był zainteresowany to ma zdjęcia Beja (i Białka) z podróży:cool3:
Tylko, że gapa jestem i wstawić ich nie umiem....
Poproszę więc a adres mailowy jakiejś dobrej duszy która je wstawi albo o instrukcję obsługi ;);)

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ale dobrze zobaczyć Beja w JEGO domku

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ps. Zdjęcia poszły:lol: A tak właściwie to wciąż idą;)

Posted

Ale się wzruszyliśmy - Bejutek ma swoją Panią, własny domek, piękne posłanko i nawet jamnisie do towarzystwa :)

To jest to co Bejutki lubią najbardziej - będzie tam bardzo szczęśliwy!

Hakita - gdzie można zobaczyć Twojego tymczasowego Kotecka który stałym będzie niedługo :)
Zaglądnąłem do wątku Białka - zachowuje się podobnie jak nasz Bej którego adoptowaliśmy w zeszłym roku...

Posted

[quote name='israel']Ale się wzruszyliśmy - Bejutek ma swoją Panią, własny domek, piękne posłanko i nawet jamnisie do towarzystwa :)

To jest to co Bejutki lubią najbardziej - będzie tam bardzo szczęśliwy!

Hakita - gdzie można zobaczyć Twojego tymczasowego Kotecka który stałym będzie niedługo :)
Zaglądnąłem do wątku Białka - zachowuje się podobnie jak nasz Bej którego adoptowaliśmy w zeszłym roku...

Bejutek, kochane Słonko musi mieć cudownie przez całe swoje życie...:loveu::loveu::loveu:
I wybaczy zapewne Towarzyszowi, swojej podróży ku lepszemu, że niejednokrotnie się wtrącał w ten wątek :cool3:
Israel, skąd to przekonanie, że mój Tymczasowicz na stałe ostanie??? :cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102093
Jak możecie, to proszę wesprzyjcie Milenkę na wątku Białka...:oops:
Że tak powiem, za wszystko pardon...:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Hakita']Bejutek, kochane Słonko musi mieć cudownie przez całe swoje życie...:loveu::loveu::loveu:
I wybaczy zapewne Towarzyszowi, swojej podróży ku lepszemu, że niejednokrotnie się wtrącał w ten wątek :cool3:
Israel, skąd to przekonanie, że mój Tymczasowicz na stałe ostanie??? :cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102093
Jak możecie, to proszę wesprzyjcie Milenkę na wątku Białka...:oops:
Że tak powiem, za wszystko pardon...:oops::oops::oops:

Weź Ty przestań przepraszać. Wątek jest owszem Beja, ale to nie znaczy, że przy okazji nie można innych problemów rozwiązywać.........jak są. Albo pogadać jak to baby ( ups sorki Israel, Donvitow, Peter i reszta Panów)mają w zwyczaju........jak problemów brak:-)

Posted

Do Evy też :

czyli:

Zostało 471 zł
- 300 Miki
- 121 Eva

zostało 50 zł

Jeśli jest jakieś miejsce, gdzie by się NA JUŻ przydało to poproszę o info

Posted

Neigh,

po podróży została mi obroża Białka (bo Milena dała mu nową, dla niego specjalne kupioną :cool3: ) i smycz, którą na trasę dla Białka dał mi Danvitow. I jedna i druga juz jest wyprana i czyściutka i tak się tylko zastanawaim co mam z nimi zrobić. I tak mi przyszło do głowy żeby do Ciebie wysłać bo cos mi się wydaje, że długo nie wytrzymasz bez wyciągniecią z kłopotów kolejnego psiego nieszczęścia;)

To co? Wysyłać?:cool3:

I mam jeszcze koci kontener, który mogłabym dziś zostawić w lecznicy na Białobrzeskiej bo jadę tam po leki dla mojego Varia. Wiem, że przyjeżdża tam Pani z Psiego Anioła więc może przy okazji mogłaby odebrać?

Jak uważacie?

Posted

To trzeba by Evy spytać.

O nie! Żadnych nowych smyczy i obroży:-). Trzymaj, trzymaj.........może Ci się do czegoś przydadzą:razz:

A poważniej, na razie mam zapas........ale jak wiadomo ja zbieram takie rzeczy.:-).
Na razie nie wysyłaj......o możesz zostawić z kontenerem Evy. Jak będe u niej to sobie odbiorę:-)

Posted

witajcie jestem bardzo szczęśliwa że Bej jest u mnie.Byliśmy dzisiaj u weterynarza jest bardzo odważny.mam tyle do napisania że sama nie wiem od czego zacząć.może od tego że jezdzimy do weterynarza i........jest NADZIEJA że łapka będzie zdrowa, może nie w 100% ale leczenie może być zakończone sukcesem.:multi: Bej jest właśnie po obiadku i odpoczywa.lekarzy znosi dobrze może dlatego że to moi zaufani znajomi.Czeka go dlugotrwała rehabilitacja.Pare razy dziennie musze mu robić ćwiczenia, a latem czekaja go przyjemniejsze ćwiczenia.Będziemy razem pływać.juz nie mogę się doczekać.Dziękuje wam wszystkim za to że mogłam go poznać i pokochać.Zdjęcia jutro załaduje.POZDRAWIAM

Posted

gusia0106 napisał(a):
:lol::lol::lol:

Hihihi, ciekawe czy nowa Pani Beja wie, że adoptując go adoptowała też pośrednio sporą grupę dogomaniaków, którzy ją bedą molestować dzień w dzień a to o nowe zdjęcia Beja, a to o informacje, domagać się historii z jego życia, wypytwać, pisać, dzwonić itp....:cool3::cool3::cool3::diabloti:

No i słowo stało się ciałem:-).
Macie nową Panią ......tylko nie rzucać się, po kolei kulturalnie się zachowywać.
Do wieczora;-)

Posted

To ja się pcham jako pierwsza:multi::multi:
Malwinka - jak dobrze, że jesteś:buzi:
To my dziękujemy, że Bej znalazł u Ciebie dom:lol: I to jaki!!:lol:
I od razu, od samego początku takie dobre informacje:lol:
Mhm, ale Bej na trzech łapkach jest jak tornado, to na czterech będzie jako co??:cool3:

Witamy i pozdrawiamy

Ps. A czy Bej będzie miał na imię Bej?;)

Posted

Witamy, witamy serdecznie...:loveu::loveu::loveu:
I dziękujemy z całego serca za wspaniały domek dla Beja...:loveu::loveu::loveu:

Trzymam mocno kciuki za leczenie łapecki :)

Posted

tak Bej zostanie.właśnie wybieramy się na spacerek.ach tornado z niego jest niezłe.a jak kota widzi to już wogóle:angryy: pozdrawiam i sorki że dlugo się nie odzywałam ale to przez moja nieporadność.teraz to nadrobie