Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donwitow zamknięte pomieszczenie to moze być samochód:-). W razie co będą świadkowie co się tam działo. Tylko pozamykać okna, co by kot nie zwiał - a moze być przerazony:-)

Ja jutro oczekuję przynajmniej smsowych sprawozdań. Kurcze.......jak na zawał nie padnę......żyć będę.

Posted

Szerokiej drogi Kochani!
Bezpiecznie dowieźcie zwierzaki, szczęśliwie wracajcie do domu.
Neigh nie padaj na zawał tylko pisz na wątku jak już coś będziesz coś wiedziała...

Bejutek już jutro będzie we Własnym Domku! a mnie nawet nie wolno się cieszyć :-( chyba się rozpuknę...

Trzymam kciuki za szczęśliwą akcję!

Posted

A tak, tak samochód może być :)
Kochani, błagam uważajcie na mojego kotecka przy zmianie transporterka, niech wszystko będzie szczelnie pozamykane...
Ponadto Pani Milena od Białka serdecznie zaprasza na obiad, w sumie powiedziała, że nie ma wykrętów, bo będziecie zmęczeni i głodni po podróży :)
Gusia, namiary na Panią Milenę będą w umowie, którą dostaniesz razem z Białkiem, czy mam Ci oddzielnie wszystko jeszcze przesłać? W razie czego Donvitow i Mrówa mają do mnie kontakt :)

Israel, co się stało, że cieszyć się nie możesz? :shake:

Posted

Komu mogłabym podesłać umowę dla Białka jeszcze przed wyjazdem do wydrukowania?
Mrówa nie ma drukarki, a Donvitow zbanowany i nie zdążyłam go poprosić o maila, żeby mu przesłać...:shake:
Umowa w większości jest wypełniona, w Śremie będzie trzeba kilka rzeczy dopisać i resztę w Łodzi. A umowę albo poproszę Was później o odesłanie albo sama odbiorę, jak zawitam do Wawy.

Posted

No jak co się stało? Potwór czyli JA zabronił...........w ramach nie zapeszania:-)

Ludzie jak to wszystko wyjdzie, to jutro dyplomy, gożdziki, podziękowania...........i morze alkoholu:-)

Posted

Hakita napisał(a):
Komu mogłabym podesłać umowę dla Białka jeszcze przed wyjazdem do wydrukowania?
Mrówa nie ma drukarki, a Donvitow zbanowany i nie zdążyłam go poprosić o maila, żeby mu przesłać...:shake:
Umowa w większości jest wypełniona, w Śremie będzie trzeba kilka rzeczy dopisać i resztę w Łodzi. A umowę albo poproszę Was później o odesłanie albo sama odbiorę, jak zawitam do Wawy.

Dawaj mi na mail...........wstanę 10 min wcześniej i wydrukuję ..............kurde w ogóle moze przestane sypiać!

Posted

Neigh napisał(a):
Dawaj mi na mail...........wstanę 10 min wcześniej i wydrukuję ..............kurde w ogóle moze przestane sypiać!

Dzięki Ci cudowna Kobieto...:loveu:
Już ślę...

Posted

No Kochani....się wielki dzień zaczął:cool3::cool3::cool3:
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem za dwie godzinki będziemy w trasie:lol:
Zdjęcie stawów Beja odebrane (Zosia przesympatyczna a Frodo.....niesamowity pies:lol: ), aparat przygotowany, w samochodzie płachta na tylnym siedzeniu, telefony zapisane, trasa znajoma.

Damy radę!!!:diabloti:

Będziemy uważać Hakita, kotek nieuszkodzony i nieucieknięty trafi w nowy transporterek:lol:
I smsować też będziemy żebyście nam tu na zawał nie popadali;)

A ktoś tu dzisiaj będzie pił morze alkoholu:siara::siara::siara:

Posted

Wyjechali o 9.30 :-).
Bej zachowywał się jakby mu ktoś turbo doładowanie podłączył. Kaleki pies z ADHD. Do samochodu Gusi kicnął jako ta wiewiórka ( on uwielbia jeździć samochodem).

Tylko gębę ma niewyjściową, bo gdzieś sobie pocharatał........JAK ON SIĘ POKAŻE NOWEJ PANI????

Koło 13- 14 powinni być u Donwitowa. Lecę szczepić Kawę, Tolę i Andzię. Potem do pracy, potem na Choinkę do dziecka ( robi za anioła ) ;-).
Takze do wieczora ( poźnego ) się nie odzwywam. Kciuki trzymać, wino leżakować, wódkę mrozić:-)

Posted

Dostałam takiego smsa od Gusi0106
"Jest ok. Do Donvitowa jeszcze około 100 km. Bej jest bardzo grzeczny. Generalnie cały czas śpi, budzi się tylko na buziaki i żeby się poprzytulać:lol:. Kochany jest :lol:. "

Bardzo, bardzo się cieszę. Kochany Bej :loveu:

Posted

Jak na razie informacje wspaniałe. Ale i tak kciuki trzymamy, wino leżakujemy, wódkę mrozimy ;) i czekamy niecierpliwie na wieczorny sygnał że już można się cieszyć!

Posted

Miki napisał(a):
Tak Bej dostarczony do Donvitowa, Białek do domu. Bej też jest już pewnie w domu. Czekamy na wiadomości.

Jeszcze moje Kocie do mnie...:loveu: Co prawda Tymczasowicz, ale kto wie, kto wie...:oops:
Ok, już nie zaśmiecam wątku Bejutka, czekamy na wieści z jego domku, a ja chciałabym wszystkim bardzo serdecznie podziękować za świetną organizację i wielką pomoc w transporcie Bejutka, Białka i Kocurka...:loveu:
Jesteście wspaniali, wielkie dzięki!!!:Rose::Rose::Rose:

Posted

Kochani Moi .........zaczęła wzruszonym głosem...........będą podziękowania..........tych którzy nie chcą tego czytać proszę o przejście do następnego posta.

Z tego miejsca chciałam podziękować:

Miki - za działania nielegalne ( już Ty wiesz o czym piszę ), pomoc przy wyciąganiu ze schronu, pierwszą wizytę u weta, godziny spędzone na SGGW, odbieranie zdjęć, wsparcie finansowe, duchowe i w ogóle. Kurde Zośka dzięki:-)

Yonie - jej ogłoszenia, dały Bejowi dom. Zaczęła je dawać, gdy Bejutek jeszcze gnił w schronie............i nie dała za wygraną. Aż do skutku. Szacunek:-)

Mećce - bo poruszyła niebo, ziemie, ludzi. I dodawała mi otuchy swoimi telefonami. Tez uparcie przez cały ten czas. I za wsparcie finansowe tyż

Witokretkom - za pomoc przy badaniach i wsparcie finansowe

Quasimodom - za zdjęcia i wsparcie finansowe i całokształt

Donvitow za zaangażowanie, wizyty, transport. I w ogóle :-) + wsparcie finansowe.
PAULA - za pomoc w sprawdzaniu domku

Gusi i Sławkowi - no chyba wiadomo za co!

Kołu Przyjaciół Trusta - bo dali wiarę, nadzieję i takie tam

Posted

cd, bo mi zżera i muszę na raty

Peterowi Beny - za wsparcie finansowe i poruszenie "owczarkarzy"

Magdzie i Andrzejowi - za okazywania serca duuużo większego niż wymagała tego umowa hotelowa.

oraz:
Israelowi, Myszy1,Goskis, MTJL, Chrupkowi, p.Kasi z Katowic, Ortopedii, Gugusi7, Wyjątkowi, Natce1238, Bece, Hanyg, AnceP, Daga71, Mośce, Kajan, Kice i Czace - za wsparcie finansowe

To dzięki Wam wszystkim Bej ma dom:-) Zobaczcie ile nas jest....

oraz
MALWINIE - NOWEJ PANI BEJA.
Dziękuję........................................:buzi::Rose:

No i się poryczałam........starzeję się ......

Posted

Wszystkie rozliczenia finansowe będą jutro. Dziś po raz kolejny proszę o:
a. pozwolenie na wsparcie tym co zostało potrzebujących ( cele gotowam wskazać;-) )
lub
b. inne ustalenia

Poza tym..........Bej był bardzo grzeczny w czasie drogi i w ogóle wszystko super..........O czym opowiedzą po kolei zaangazowane osoby
Gusia i Sławek, Donwitow i ................Malwina:-)

A teraz .....................ta da da dam::knajpa::drink1::drinka::cunao::beerchug::cunao::popcorn::cunao:itp.........itp:-)

Posted

Zaraz, zaraz. To my wszyscy Tobie dziękujemy za wszystko co zrobiłaś dla Beja i czego nie da się tak po prostu usiąść i napisać, bo trzeba by spędzić przy kompie parę dni.
Fakt, że pies w którego niektórzy już zupełnie nie wierzyli i który nie miał praktycznie żadnych szans pojechał do nowego domu.

Serdeczne dzięki:loveu::loveu:

Posted

Neigh :mdleje::buzi: żadne słowa nie wypowiedzą Tobie słów wdzięczności PSI ANIELE. Przyłączam się do podziękowań dla wszystkich- nawet najmniesza cegiełka pomogła uratować Bejutka.
Malwina jesteś wielka.:laola::cunao::drinking::knajpa::drink1::smilecol:

A co do wpłat przekaż Miki na Frodo

Posted

:drink1: :knajpa:
Chociaż ja abstynentka zupełna to ze specjalnej okazji..wirtualnie się napiję :beer:
I widzę, że nawet moja imienniczka się pojawiła :lol: