Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cioteczki zostawcie te okna na święta,bigosiki,i wypieki. Malwina:loveu: z TZem:loveu: nie jadą w święta na wesele:evil_lol:. Malwina jutro jedzie po legowicho miski itd i od jutra są gotowi na przyjęcie nowego członka rodziny:lol:. Chyba nie wypada by czekali. Jakie macie propozycje. Oczywiście 200PLN jest aktualne. No i kociak by sie nie kisił Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 gusia0106 napisał(a):Donvitow, ale ja to na bardziej taką wirtualną pomoc liczyłam;) W potwierdzeniu podanych przeze mnie danych dotyczących ilości kilometrów i płatności za autodradę np:cool3: Ale za każdą inną też od razu z góry serdecznie dziękuję:lol: Wirtualnie to najlepsza jest Google mapa i GPS.:evil_lol: Ja wolę konkrety:evil_lol:. Rozpusciłem wici i jak coś sie wykluje a Neight zgodzi to...... Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A dlaczego ja mam komuś na coś nie pozwalać? Ja nie mam takiej władzy:-). Jak trzeba będzie to podwiozę Beja gdzie będę mogła choćby jutro. Jednym słowem, psi transport potrzebny na już!:-) Ktoś może pomóc??? Prosimy............ Quote
supergoga Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja moge jedynie wspierać myślami. Nie moge pomóc z transportem. Ale ważne że jest domek i to dobry. Jak przeszedł sito Donvitowa, musi byc ok. Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 supergoga napisał(a):Ja moge jedynie wspierać myślami. Nie moge pomóc z transportem. Ale ważne że jest domek i to dobry. Jak przeszedł sito Donvitowa, musi byc ok. Ja nim jestem zachwycony i tym co zrobiłyście dla Beja i dlatego tak prę do finalizacji. Mam opcje na wtorek i czwartek. Jak nie wypalą to sroda. Czekam na wieści. Hakity kotek sie załapie. Goga wiesz. Dalej jeździłem:evil_lol:.Oczekuje tylko akceptacji i zgody "Matki chrzestnej" Beja.:lol: Jesli by byla mozliwość do Łodzi podwieść rewelka. Jesli nie pokombinuje nadal.:lol:.:lol: Nie znam Beja ale poznałem Malwinę. Musi w Wigilię pogadać z bejem to im sie należy.:lol: Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Bej jest super. Nigdy nie wstawiam kitów. Mam psa z szajbą, to mówię, że jest z szajbą. Mam chorego to mówię, że chory. Bej ma 3 łapy, ale jest super:-) Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pracujemy. Kombinujemy. :lol:. Jak 'mamuska' zatwierdzi może wtorek Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Kombinujcie, kombinujcie - jutro zadzwonię i powiem cośmy wykombinowali:-) Quote
Miki Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja mam Beja zdjęcie rtg stawów biodrowych :roll:. Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Miki napisał(a):Ja mam Beja zdjęcie rtg stawów biodrowych :roll:. No wiem, całą resztę mam ja. Wyjścia są dwa.......albo wyślesz nowej właścicielce, albo może jakoś uda się mi je przechwycić..... Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mamy nie potwierdzony do potwierdzenia i do dogrania kombinowany transport na wtorek lub czwartek. Jak nie wypali to indywidualny na środę. Buziaki Cioteczki. Bej jedzie do super domku.Bardzo się cieszę że mogę Was w tym nieco wesprzeć. Quote
Miki Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Neigh napisał(a):No wiem, całą resztę mam ja. Wyjścia są dwa.......albo wyślesz nowej właścicielce, albo może jakoś uda się mi je przechwycić..... Może będziesz w Warszawie przed wyjazdem Beja (wciąż nie mogę w to uwierzyć). To bym Ci może gdzieś to zdjęcie podrzuciła. Quote
gusia0106 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mhm..słuchajcie, ten..tego....się zobowiązałam, że Beja zawiozę, to zawiozę ( o ile nie ma innych, lepszych propozycji oczywiście). Dzwonię molestować TZta żeby kombinował urlop na jutro:cool3: Ja już zakombinowałam:diabloti: Quote
gusia0106 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Aaaaaaaaaa, Miki Ja jestem z Warszawy a PolaMokotowskie nie tak daleko więc po zdjęcia mogę do Ciebie podskoczyć:lol: Quote
Miki Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 gusia0106 napisał(a):Aaaaaaaaaa, Miki Ja jestem z Warszawy a PolaMokotowskie nie tak daleko więc po zdjęcia mogę do Ciebie podskoczyć:lol: OK to się umówmy - albo Ty podjedziesz do mnie albo ja do Ciebie Quote
Neigh Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Matko i córko - wygląda na to , że wszyscy jadą jutro:-). To jakaś normalnie "wędrówka ludów". Baaardzo proszę - jeśli ktoś ma ładnie sformułowaną umowę adopcyjną - to poproszę na mail! Ostatnio sobie ściągałam z dogo i gdzieś mi wcieło, wrrrrr Quote
Hakita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A no właśnie, wszyscy jutro jadą...:) A wygląda to tak... Bej i kotecka jadą z Warszawy do Śremu. Białek jedzie z Obornik do Śremu. W Śremie następuje wymiana, Donvitow bierze Beja, Mrówa bierze moją kotecke, a Gusia0106 (tak?) ma zabrać Białka i po drodze zawieźć do Łodzi. Chyba nic nie pokręciłam...:cool3: Już z góry wszystkim za wszystko dziękuję...:loveu: Neigh, ja też gdzieś zapodziałam, jeśli ktoś będzie miał umowę, to również poproszę na mailika :) Quote
Yona Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hakita napisał(a):A no właśnie, wszyscy jutro jadą...:) A wygląda to tak... Bej i kotecka jadą z Warszawy do Śremu. Białek jedzie z Obornik do Śremu. W Śremie następuje wymiana, Donvitow bierze Beja, Mrówa bierze moją kotecke, a Gusia0106 (tak?) ma zabrać Białka i po drodze zawieźć do Łodzi. Chyba nic nie pokręciłam...:cool3: Już z góry wszystkim za wszystko dziękuję...:loveu: Neigh, ja też gdzieś zapodziałam, jeśli ktoś będzie miał umowę, to również poproszę na mailika :) Cóż... Trzy zwierze, to i trzy osoby brać udział w akcji muszą :lol: Quote
gusia0106 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dokładnie:lol: W Śremie oddaję Beja i koteczkę a zabieram Białka, którego oddaję w Łodzi:lol: Będzie się działo coś mi się wydaje:lol: Ps. TZ powiedział, że i tak dobrze, że nikt nie ma np. kozy do przetrasportowania:diabloti: Quote
Hakita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gusia0106, kochana Dziewczyno...:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy serdecznie za pomoc w transporcie Zwierzaczków...:Rose: Quote
Yona Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 gusia?... :Rose: Żeby Wam się tylko te zwierzaki w czasie podmianki nie pomyliły :evil_lol: Quote
Neigh Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Żebyś nie wymówiła w złą godzinę...........ja miałam dwie świnki do wysłania pod Łódz..........wprawdzie morskie......ale:-). Chyba jednak nie będziemy już kombinować i pojadą umówionym transportem później...... A z Łodzi do Wawy nikt nikogo nie chce przewieźć??? Dziwne. Yona zdjęłaś już Beja czy czekasz jeszcze?:-) Quote
Mośka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :-o ale tempo :crazyeye: Super! Bejutek i cala ekipa towarzysząca :lol: spedza Świeta w swoich domach :loveu: Quote
Donvitow Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No i super. Co się mają kisić stforki. Na święta lepsza kiszona kapucha na bigos. Gucia ile pali Wasza maszyna na sto km. Jak dojedziecie do Śremu dzwoń wytłumaczę jak jechać. Mrówa trafi:loveu:. A w sumie dlaczego nikt z Łodzi nie jedzie do W-wy. Spoko zaraz poszukam.:evil_lol:. Malwinę zagoniłem do przygotowań. Przypomnijcie mi Gucia i Mrówa aparat !!!!!! by były foty z nowego domku. Przy takim zamieszaniu zapomnę. A i kota mamy przekładć z kontenerka do kontenerka w zamkniętym pomieszczeniu/ Tak myślałem - kibelek- nie ma się gdzie schować/. Oczekuję propozycji kto mi pomoże.:evil_lol:. Na TZta guci się nie zgadzam:evil_lol: Quote
Mośka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :evil_lol: Się będzie działo:evil_lol: A my od rana trzymamy kciuki za powodzenie akcji:thumbs: Quote
Recommended Posts