Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki zostawcie te okna na święta,bigosiki,i wypieki. Malwina:loveu: z TZem:loveu: nie jadą w święta na wesele:evil_lol:. Malwina jutro jedzie po legowicho miski itd i od jutra są gotowi na przyjęcie nowego członka rodziny:lol:. Chyba nie wypada by czekali. Jakie macie propozycje. Oczywiście 200PLN jest aktualne.

No i kociak by sie nie kisił

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Donvitow, ale ja to na bardziej taką wirtualną pomoc liczyłam;)
W potwierdzeniu podanych przeze mnie danych dotyczących ilości kilometrów i płatności za autodradę np:cool3:

Ale za każdą inną też od razu z góry serdecznie dziękuję:lol:

Wirtualnie to najlepsza jest Google mapa i GPS.:evil_lol:

Ja wolę konkrety:evil_lol:. Rozpusciłem wici i jak coś sie wykluje a Neight zgodzi to......

Posted

A dlaczego ja mam komuś na coś nie pozwalać? Ja nie mam takiej władzy:-).
Jak trzeba będzie to podwiozę Beja gdzie będę mogła choćby jutro.

Jednym słowem, psi transport potrzebny na już!:-)

Ktoś może pomóc??? Prosimy............

Posted

supergoga napisał(a):
Ja moge jedynie wspierać myślami. Nie moge pomóc z transportem. Ale ważne że jest domek i to dobry. Jak przeszedł sito Donvitowa, musi byc ok.

Ja nim jestem zachwycony i tym co zrobiłyście dla Beja i dlatego tak prę do finalizacji. Mam opcje na wtorek i czwartek. Jak nie wypalą to sroda.
Czekam na wieści. Hakity kotek sie załapie.

Goga wiesz. Dalej jeździłem:evil_lol:.Oczekuje tylko akceptacji i zgody "Matki chrzestnej" Beja.:lol:

Jesli by byla mozliwość do Łodzi podwieść rewelka. Jesli nie pokombinuje nadal.:lol:.:lol:

Nie znam Beja ale poznałem Malwinę.
Musi w Wigilię pogadać z bejem to im sie należy.:lol:

Posted

Bej jest super. Nigdy nie wstawiam kitów.
Mam psa z szajbą, to mówię, że jest z szajbą. Mam chorego to mówię, że chory.
Bej ma 3 łapy, ale jest super:-)

Posted

Miki napisał(a):
Ja mam Beja zdjęcie rtg stawów biodrowych :roll:.

No wiem, całą resztę mam ja. Wyjścia są dwa.......albo wyślesz nowej właścicielce, albo może jakoś uda się mi je przechwycić.....

Posted

Mamy nie potwierdzony do potwierdzenia i do dogrania kombinowany transport na wtorek lub czwartek. Jak nie wypali to indywidualny na środę. Buziaki Cioteczki. Bej jedzie do super domku.Bardzo się cieszę że mogę Was w tym nieco wesprzeć.

Posted

Neigh napisał(a):
No wiem, całą resztę mam ja. Wyjścia są dwa.......albo wyślesz nowej właścicielce, albo może jakoś uda się mi je przechwycić.....

Może będziesz w Warszawie przed wyjazdem Beja (wciąż nie mogę w to uwierzyć). To bym Ci może gdzieś to zdjęcie podrzuciła.

Posted

Mhm..słuchajcie, ten..tego....się zobowiązałam, że Beja zawiozę, to zawiozę ( o ile nie ma innych, lepszych propozycji oczywiście).
Dzwonię molestować TZta żeby kombinował urlop na jutro:cool3:
Ja już zakombinowałam:diabloti:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Aaaaaaaaaa, Miki
Ja jestem z Warszawy a PolaMokotowskie nie tak daleko więc po zdjęcia mogę do Ciebie podskoczyć:lol:

OK to się umówmy - albo Ty podjedziesz do mnie albo ja do Ciebie

Posted

Matko i córko - wygląda na to , że wszyscy jadą jutro:-). To jakaś normalnie "wędrówka ludów".

Baaardzo proszę - jeśli ktoś ma ładnie sformułowaną umowę adopcyjną - to poproszę na mail!

Ostatnio sobie ściągałam z dogo i gdzieś mi wcieło, wrrrrr

Posted

A no właśnie, wszyscy jutro jadą...:)
A wygląda to tak...
Bej i kotecka jadą z Warszawy do Śremu.
Białek jedzie z Obornik do Śremu.
W Śremie następuje wymiana, Donvitow bierze Beja, Mrówa bierze moją kotecke, a Gusia0106 (tak?) ma zabrać Białka i po drodze zawieźć do Łodzi.
Chyba nic nie pokręciłam...:cool3:
Już z góry wszystkim za wszystko dziękuję...:loveu:

Neigh, ja też gdzieś zapodziałam, jeśli ktoś będzie miał umowę, to również poproszę na mailika :)

Posted

Hakita napisał(a):
A no właśnie, wszyscy jutro jadą...:)
A wygląda to tak...
Bej i kotecka jadą z Warszawy do Śremu.
Białek jedzie z Obornik do Śremu.
W Śremie następuje wymiana, Donvitow bierze Beja, Mrówa bierze moją kotecke, a Gusia0106 (tak?) ma zabrać Białka i po drodze zawieźć do Łodzi.
Chyba nic nie pokręciłam...:cool3:
Już z góry wszystkim za wszystko dziękuję...:loveu:

Neigh, ja też gdzieś zapodziałam, jeśli ktoś będzie miał umowę, to również poproszę na mailika :)

Cóż... Trzy zwierze, to i trzy osoby brać udział w akcji muszą :lol:

Posted

Dokładnie:lol:
W Śremie oddaję Beja i koteczkę a zabieram Białka, którego oddaję w Łodzi:lol:
Będzie się działo coś mi się wydaje:lol:

Ps. TZ powiedział, że i tak dobrze, że nikt nie ma np. kozy do przetrasportowania:diabloti:

Posted

Żebyś nie wymówiła w złą godzinę...........ja miałam dwie świnki do wysłania pod Łódz..........wprawdzie morskie......ale:-).

Chyba jednak nie będziemy już kombinować i pojadą umówionym transportem później......

A z Łodzi do Wawy nikt nikogo nie chce przewieźć??? Dziwne.

Yona zdjęłaś już Beja czy czekasz jeszcze?:-)

Posted

No i super. Co się mają kisić stforki. Na święta lepsza kiszona kapucha na bigos.
Gucia ile pali Wasza maszyna na sto km. Jak dojedziecie do Śremu dzwoń wytłumaczę jak jechać. Mrówa trafi:loveu:. A w sumie dlaczego nikt z Łodzi nie jedzie do W-wy. Spoko zaraz poszukam.:evil_lol:. Malwinę zagoniłem do przygotowań. Przypomnijcie mi Gucia i Mrówa aparat !!!!!! by były foty z nowego domku. Przy takim zamieszaniu zapomnę. A i kota mamy przekładć z kontenerka do kontenerka w zamkniętym pomieszczeniu/ Tak myślałem - kibelek- nie ma się gdzie schować/. Oczekuję propozycji kto mi pomoże.:evil_lol:. Na TZta guci się nie zgadzam:evil_lol: