Neigh Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Uuuuuu Potwory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic się w necie nie ukryje !!!!!!;-) Quote
quasimodo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Neigh napisał(a):Uuuuuu Potwory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic się w necie nie ukryje !!!!!!;-) No masz... Pewnie, że nie... Quote
Yona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Mośka napisał(a):Słuchajcie, potrzebne były zdjęcia - SĄ ! I co dalej? To znaczy powiedzcie na jakiej zasadzie szukany jest domek dla Beja? Czy ma allegro, jakies ogłoszenia na necie, na owczarkach? Bo ja tak z doskoku .. i troche się pogubiłam. Trzebaby jakąś kampanie marketingową Bejutkowi "zafundowac" :razz: Bej ma od początku ogłoszenia aktualizowane na: allegro, ale.gratka.pl, psy.pl, kupiepsa.pl, i na innych portalach, ale na tych innych to już z powodu braku czasu nie za bardzo aktualne :p Jeśli są chętni do robienia i aktualizowania, wkleję link z darmowymi ogłoszeniami :) http://www.allegro.pl/item274739934_owczarek_niemiecki_po_wypadku_.html Quote
Neigh Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Yonie się cześć i chwała bez dwóch zdań należą.:-) Quote
Mośka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cioteczka Yona :cool3: ? Ooo, tu się spotkałyśmy :lol: Tęsknię do dziś za cioteczkowymi bazarkami :evil_lol: Quote
Yona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mośka, Ciociu Droga :lol: Chyba zaraz specjalnie dla Ciebie jakiś bazarek założę, czy jak to się tam mówi :lol: Choć... choć ja teraz już nie ciotka bazarkowiczka, a allegrowiczka :lol: No a teraz o Beju... Bej ma ciągle dużą oglądalność i sporo obserwatorów. Może teraz, jak już z jego stanem zdrowia wszystko się wyjaśniło (co dopisałam), ten KTOŚ się znajdzie... Jak na razie, to Bej z rzadka dostaje maile z życzeniami powrotu do zdrowia... Rzeczywiście... Filmik mógłby mu pomóc... No, ale ja tutaj też z doskoku, więc nie wiem, co z tym filmikiem... :shake: Quote
gusia0106 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jak trzeba maila napisać i porozsyłać (tak się składa, że mam baaaaaaaaaaardzo dużą bazę mailową :diabloti: ) to ja się podejmuję napisania. I rozesłania rzecz jasna. Quote
Neigh Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 To ja Cię trzymam za słowo.........Jak będzie gotowy wyślij mi pliss na maila......poslę dalej itp itd. Zobaczę.......hihihi kiedy do mnie wróci:-) Quote
Mecka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jak będzie gotowy mail przechodni to poproszę. Deklaruję wplatę 50zł na Bejutka zaraz po weekendzie- kto jeszcze? Quote
gusia0106 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oki, to ja w takim razie coś dzisiaj napiszę i prześlę Wam do akceptacji. Bej znajdzie dom. Coś tak mi podpowiada.:cool3: Quote
Gugusia7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja wieczorem wpłacę 50 zł - tak jak obiecałam. Czy numer konta jest dalej ten sam? Quote
Neigh Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mój tak, chyba, że ktoś ma ochotę zająć się zbieranie, to ja chętnie oddam zaszczytne miejsce skarbnika:-) Quote
Gugusia7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wolałam się upewnić bo mimo wszystko wolę wpłacać prywatnym osobom - już tak mam. Przelew pójdzie jutro bo jeszcze mam "brak środków" ale jutro jest już drugiego grudnia więc powinno być! Quote
Witokret Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Neigh, czy wpłynęly pieniązki od nas na hotelik Beja ? Quote
Neigh Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 W piątek nic nowego nie było. Dziś przyznaję nie zaglądałam. Solennie obiecuję zajrzeć na konto jutro. To dam znać. Na moją prośbę quasimodo wysłali zdjęcia Beja.........ale jak na razie złowroga cisza:-( Quote
Mośka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Neigh napisał(a):Na moją prośbę quasimodo wysłali zdjęcia Beja.........ale jak na razie złowroga cisza:-( kurcze, domku czy ty się w końcy znajdziesz??? Quote
Neigh Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Neigh napisał(a):Kolejna aktualizacja Zapłaciłam 400 zł - Magdzie "hotel' ( 350 zł pobyt grudzień + 50 zł na karmę na razie ) Pozostało więc 151 zł Kolejne wpłaty ( stan z 3.12 ) Kajan - 50 zł Witokretki ( hotel ) - 50 zł Mośka - ( z bazarku) - 20 zł Israel - 50 zł Razem w puli Beja 321 zł Jeśli czyjaś wpłata nie jest podana proszę o kontakt. Quote
MTJL Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Neigh, ja pieniążki wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady, ale pamiętam o Bejusiu. Czy nikt nie pyta o tego pięknotę? :roll: Quote
Peter Beny Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No niestety cisza a Bej czeka :shake::shake::shake: Quote
Neigh Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Cisza cholera cisza. Bedzie wisiał na specjalnej tablicy w firmie, gdzie pracuje 1400 osób.......powysyłałam maila gdzie mogłam........o to samo Was proszę. I NIC Quote
Peter Beny Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Niestety ja też działam , ale dla psa kaleki ciężko , cholernie :-(:-(:-(:-( Quote
Mecka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Co z tym ogłoszeniem czy mailem- właśnie teraz jest dobry okres bo więcej serc się otwiera przed świętami. Dajcie tego maila- trzeba rozsyłać, w ogóle Neigh podeślij mi wszystkie fotki, może coś pomyślę, nie obiecuję ale.... Quote
Neigh Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Sporządzenia takiego "maila" przechodniego podjęła się Gusia 0106. Ja po swoich znajomych rozsyłam zdjęcia + krótką notkę. Zdjęcia nowe ( te najnowsze ) przesyła Quasimodo - jak o to proszę:-) Do mnie one się sciągają niemal godzine i tyle wychodzą..............cóż wsi spokojna, wsi wesoła i takie łącze. Quasiomodo w takim razie proszę prześlij proszącym Te zrobione u mnie w domu ładnie spakuję i zaraz wyślę. Quote
Recommended Posts