Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mośka napisał(a):
Słuchajcie, potrzebne były zdjęcia - SĄ !

I co dalej? To znaczy powiedzcie na jakiej zasadzie szukany jest domek dla Beja? Czy ma allegro, jakies ogłoszenia na necie, na owczarkach?
Bo ja tak z doskoku .. i troche się pogubiłam. Trzebaby jakąś kampanie marketingową Bejutkowi "zafundowac" :razz:

Bej ma od początku ogłoszenia aktualizowane na:
allegro,
ale.gratka.pl,
psy.pl,
kupiepsa.pl,

i na innych portalach, ale na tych innych to już z powodu braku czasu nie za bardzo aktualne :p
Jeśli są chętni do robienia i aktualizowania, wkleję link z darmowymi ogłoszeniami :)

http://www.allegro.pl/item274739934_owczarek_niemiecki_po_wypadku_.html

Posted

Mośka, Ciociu Droga :lol:
Chyba zaraz specjalnie dla Ciebie jakiś bazarek założę, czy jak to się tam mówi :lol: Choć... choć ja teraz już nie ciotka bazarkowiczka, a allegrowiczka :lol:

No a teraz o Beju... Bej ma ciągle dużą oglądalność i sporo obserwatorów.
Może teraz, jak już z jego stanem zdrowia wszystko się wyjaśniło (co dopisałam), ten KTOŚ się znajdzie... Jak na razie, to Bej z rzadka dostaje maile z życzeniami powrotu do zdrowia...
Rzeczywiście... Filmik mógłby mu pomóc... No, ale ja tutaj też z doskoku, więc nie wiem, co z tym filmikiem... :shake:

Posted

To ja Cię trzymam za słowo.........Jak będzie gotowy wyślij mi pliss na maila......poslę dalej itp itd. Zobaczę.......hihihi kiedy do mnie wróci:-)

Posted

Wolałam się upewnić bo mimo wszystko wolę wpłacać prywatnym osobom - już tak mam. Przelew pójdzie jutro bo jeszcze mam "brak środków" ale jutro jest już drugiego grudnia więc powinno być!

Posted

W piątek nic nowego nie było. Dziś przyznaję nie zaglądałam. Solennie obiecuję zajrzeć na konto jutro.
To dam znać.
Na moją prośbę quasimodo wysłali zdjęcia Beja.........ale jak na razie złowroga cisza:-(

Posted

Neigh napisał(a):
Kolejna aktualizacja
Zapłaciłam 400 zł - Magdzie "hotel'
( 350 zł pobyt grudzień + 50 zł na karmę na razie )

Pozostało więc 151 zł

Kolejne wpłaty ( stan z 3.12 )
Kajan - 50 zł
Witokretki ( hotel ) - 50 zł
Mośka - ( z bazarku) - 20 zł
Israel - 50 zł

Razem w puli Beja 321 zł

Jeśli czyjaś wpłata nie jest podana proszę o kontakt.

Posted

Neigh,
ja pieniążki wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady, ale pamiętam o Bejusiu.
Czy nikt nie pyta o tego pięknotę? :roll:

Posted

Cisza cholera cisza. Bedzie wisiał na specjalnej tablicy w firmie, gdzie pracuje 1400 osób.......powysyłałam maila gdzie mogłam........o to samo Was proszę. I NIC

Posted

Co z tym ogłoszeniem czy mailem- właśnie teraz jest dobry okres bo więcej serc się otwiera przed świętami. Dajcie tego maila- trzeba rozsyłać, w ogóle Neigh podeślij mi wszystkie fotki, może coś pomyślę, nie obiecuję ale....

Posted

Sporządzenia takiego "maila" przechodniego podjęła się Gusia 0106.

Ja po swoich znajomych rozsyłam zdjęcia + krótką notkę.
Zdjęcia nowe ( te najnowsze ) przesyła Quasimodo - jak o to proszę:-) Do mnie one się sciągają niemal godzine i tyle wychodzą..............cóż wsi spokojna, wsi wesoła i takie łącze.

Quasiomodo w takim razie proszę prześlij proszącym
Te zrobione u mnie w domu ładnie spakuję i zaraz wyślę.