Miki Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ogromnie, ogromnie się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
ANETTTA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 oooooooooooooooooooooooooooo jaki on słodziutki fotki cudowne ...... on soabie fajnie radzi z ta podkurczona lapka czy aby napewno trzeba ja amputowac nie moze on funkcjonowac tak z ta lapką ...chyb a ze on ago boli ??????? Quote
quasimodo Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A tu, Bej z przyjacielem Medorkiem... Quote
Mośka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bej jest przepiękny! A jaka sierść lśniąca:loveu: Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Neigh']Kolejne wydatki: SGGW - 145 zł czyli 976 - 200 ( przesunięte na Kawę) = 776 minus SGGW w puli pozostaje 631 złotych Kolejne wydatki - 40 ( benzyna SGGW) 3 osoby się wypowiedziały za odliczeniem - 40 - przelałam na konto DT na szczepienie przeciw wściekliźnie + ostatnie odrobaczenie Pozostało - 551 zł Quote
Witokret Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bej jest przepieknym psem. Quasimodo, czy on dalej tak niepewnie stawia tylne lapy? Quote
quasimodo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witokret napisał(a):Bej jest przepieknym psem. Quasimodo, czy on dalej tak niepewnie stawia tylne lapy? Trudno nam porównać, bo ostatnio, jak widzieliśmy go na Gagarina, to leżał... Teraz porusza się może dość nieskładnie i w sposób nieuporządkowany (co wynika raczej z powodu prawej przedniej rączki), ale z pewnością bardzo szybko... Także nie rzuca się w oczy jakaś "niepewność" stawiania tylnych łapek... Quote
Peter Beny Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Trzymam kciuki za domek :multi::multi::multi::multi: Musi się znaleźć ............ Quote
zona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Peter Beny napisał(a):Trzymam kciuki za domek :multi::multi::multi::multi: Musi się znaleźć ............ Musi, bo psiak na niego zasługuje. Bardzo przystojny owczarek.;) Quote
Neigh Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Jak na razie to w sprawie domku cisza. Zrobię dziś wieczorem przelew za hotel. Na razie biorę z tych pieniędzy, które jeszcze są. Dziś Bej jedzie do weta na szczepienie. Quote
Mośka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Słuchajcie, potrzebne były zdjęcia - SĄ ! I co dalej? To znaczy powiedzcie na jakiej zasadzie szukany jest domek dla Beja? Czy ma allegro, jakies ogłoszenia na necie, na owczarkach? Bo ja tak z doskoku .. i troche się pogubiłam. Trzebaby jakąś kampanie marketingową Bejutkowi "zafundowac" :razz: Quote
Peter Beny Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Na Owczarku ma swój topik , podbijam go co jakiś czas , co do Allegro nie wiem :shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Tak zupełnie nie w temacie, to swiat jest maly :) , nie wiedziałam, ze jestes na forum Volvo , własnie to odkryłam przegladajac forum ONkowe . Buziaki dla Bejka i oczywiscie wierze , ze znajdzie domek bo to piekny psiak. Quote
Peter Beny Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tak zupełnie nie w temacie, to swiat jest maly :) , nie wiedziałam, ze jestes na forum Volvo , własnie to odkryłam przegladajac forum ONkowe . Buziaki dla Bejka i oczywiscie wierze , ze znajdzie domek bo to piekny psiak. No jestem na Volovinkach też , nawet na spotach bywam :lol::lol: Może byłaś w Sierpii na spocie ?? Bejuniu do góry :multi::multi: Quote
Mecka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Myślalam o takiej kamapanii reklamowej jak np. przygotowanie plakatu- tutaj potrzbene by były osoby które się na tym znają, potem moznaby mailowo rozsyłać info. Co do allegro to nie wiem czy jest, ale Neigh musi zdecydować. Możnaby nakręcić filmik i dac na youtube i wtedy we wszystkich ogłoszeniach można dać odnośnik do niego. Na razie poszukiwane obre duszyczki które taki plakacik Bejutkowi przygotują. Quote
Neigh Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Allegro jest. Ciocia Yona zrobiła baaardzo ładne. Daawno już jest, ale jak na razie bez efektu:(. No filmik i maile.....cały czas pracuję nad jeszcze jedną sprawą......na razie efekt za słaby. Quote
Neigh Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Neigh napisał(a):Kolejne wydatki - 40 ( benzyna SGGW) 3 osoby się wypowiedziały za odliczeniem - 40 - przelałam na konto DT na szczepienie przeciw wściekliźnie + ostatnie odrobaczenie Pozostało - 551 zł Kolejna aktualizacja Zapłaciłam 400 zł - Magdzie "hotel' ( 350 zł pobyt grudzień + 50 zł na karmę na razie ) Pozostało więc 151 zł Quote
quasimodo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Neigh, przypomniał nam się znowu Medorek... Czy wiesz może, co z nim? Pewnie dalej czeka na domek... Jakby, co to mamy jego zdjęcia ;) Quote
Neigh Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Pamiętam:) Właśnie mu wątek zakładam, bo dogo nie chodziło. Zaraz Wam wrzucę linka, to wstawicie zdjęcia dobra???? Quote
quasimodo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No baa! Kanieszna! BTW - fajne te zdjęcia na naszej klasie ;) Quote
Recommended Posts