Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooooooooooooooooooooooooooo jaki on słodziutki

fotki cudowne ......

on soabie fajnie radzi z ta podkurczona lapka czy aby napewno trzeba ja amputowac nie moze on funkcjonowac tak z ta lapką ...chyb a ze on ago boli ???????

Posted

[quote name='Neigh']Kolejne wydatki:
SGGW - 145 zł

czyli 976 - 200 ( przesunięte na Kawę) = 776
minus SGGW
w puli pozostaje 631 złotych

Kolejne wydatki
- 40 ( benzyna SGGW) 3 osoby się wypowiedziały za odliczeniem
- 40 - przelałam na konto DT na szczepienie przeciw wściekliźnie + ostatnie odrobaczenie

Pozostało - 551 zł

Posted

Witokret napisał(a):
Bej jest przepieknym psem. Quasimodo, czy on dalej tak niepewnie stawia tylne lapy?

Trudno nam porównać, bo ostatnio, jak widzieliśmy go na Gagarina, to leżał...
Teraz porusza się może dość nieskładnie i w sposób nieuporządkowany (co wynika raczej z powodu prawej przedniej rączki), ale z pewnością bardzo szybko...
Także nie rzuca się w oczy jakaś "niepewność" stawiania tylnych łapek...

Posted

Peter Beny napisał(a):
Trzymam kciuki za domek :multi::multi::multi::multi: Musi się znaleźć ............

Musi, bo psiak na niego zasługuje. Bardzo przystojny owczarek.;)

Posted

Jak na razie to w sprawie domku cisza.
Zrobię dziś wieczorem przelew za hotel. Na razie biorę z tych pieniędzy, które jeszcze są.
Dziś Bej jedzie do weta na szczepienie.

Posted

Słuchajcie, potrzebne były zdjęcia - SĄ !

I co dalej? To znaczy powiedzcie na jakiej zasadzie szukany jest domek dla Beja? Czy ma allegro, jakies ogłoszenia na necie, na owczarkach?
Bo ja tak z doskoku .. i troche się pogubiłam. Trzebaby jakąś kampanie marketingową Bejutkowi "zafundowac" :razz:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Tak zupełnie nie w temacie, to swiat jest maly :) , nie wiedziałam, ze jestes na forum Volvo , własnie to odkryłam przegladajac forum ONkowe .

Buziaki dla Bejka i oczywiscie wierze , ze znajdzie domek bo to piekny psiak.

No jestem na Volovinkach też , nawet na spotach bywam :lol::lol: Może byłaś w Sierpii na spocie ??

Bejuniu do góry :multi::multi:

Posted

Myślalam o takiej kamapanii reklamowej jak np. przygotowanie plakatu- tutaj potrzbene by były osoby które się na tym znają, potem moznaby mailowo rozsyłać info. Co do allegro to nie wiem czy jest, ale Neigh musi zdecydować. Możnaby nakręcić filmik i dac na youtube i wtedy we wszystkich ogłoszeniach można dać odnośnik do niego. Na razie poszukiwane obre duszyczki które taki plakacik Bejutkowi przygotują.

Posted

Allegro jest. Ciocia Yona zrobiła baaardzo ładne. Daawno już jest, ale jak na razie bez efektu:(.
No filmik i maile.....cały czas pracuję nad jeszcze jedną sprawą......na razie efekt za słaby.

Posted

Neigh napisał(a):
Kolejne wydatki
- 40 ( benzyna SGGW) 3 osoby się wypowiedziały za odliczeniem
- 40 - przelałam na konto DT na szczepienie przeciw wściekliźnie + ostatnie odrobaczenie

Pozostało - 551 zł

Kolejna aktualizacja
Zapłaciłam 400 zł - Magdzie "hotel'
( 350 zł pobyt grudzień + 50 zł na karmę na razie )

Pozostało więc 151 zł