Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przydałyby się zdjęcia plenerowe.......Ale te można robić tylko w weekendy, bo po pracy za ciemno :-(

Myślę
........tym bardziej, że i film o jego poruszaniu by się przydał......

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcześniej podawałem link do filmu z niewidomym Tommy'm z naszego schroniska (teraz jest w Warszawie - tam też miał robiony film) - dowiadywałem się kto go zrobił, trochę to trwało, film zrobiła Bugsik & Maxik z www.bokserywpotrzebie.fora.pl - nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to bugsik z dogo.
Myślę że jak się ją poprosi o pomoc to nie odmówi.

Znalazłem też taką strone http://www.onetruemedia.com/otm_site/howitworks jeśli będzie nakręcony filmik, dodatkowo zdjęcia i jakaś muzyka można załadować i zmontować coś na tej stronie.

p.s. filmik z Tommy'm wyglada tak http://pl.youtube.com/watch?v=VkIjOfbz4C8

Posted

Bej ma się świetnie. Wiem to niestety tylko z kontaktu tel. Mam obiecaną podwózkę jutro rano. To będzie obszerniejsza wypowiedź.

Przepraszam Was bardzo, ale żeby był komplet zmartwień od wczoraj mam kota w szpitalu.

Ja zdjęc nie zrobię, bo nei mam czym. Moze ktoś uzdolniony z aparatem by się pofatygował ???? Baaaardzo proszę.

Posted

Nikt nie zagląda, bo otwarcie strony trwa jakiś tysiąc do miliona lat:angryy:

Szybciutko więc. Nie jestem w stanie sprawdzić, które z nich już zostały wpisane, cytowanie odpada - przepisuje więc z zeszytu. Jak tylko dogomania ruszy porządnie - zrobię porządek. Na razie tyle ile mogę zrobić..

1. Najnowsze wpłaty
Natka 1238 - to chyba ostatnia wpłata, którą zapisałam na dogo

chyba więc tu:
Beka - 100 zł
Hanyg - 50 zł
AnkaP - 40 zł
Daga71 - 30 zł

Razem te wpłaty to :220 zł

Wydatki:

45 zł - szczepienie anty zakaźne i wirusowe ( wścieklizna za dwa tygodnie)
50 zł - dodałam na karmę

Część karmy zawiozłam z darów od dzieci + dopłaciłam 50 zl

Razem wydatki 95 zł

Wetka szczepiąca psa powiedziała, ze najważniejszy dla Beja jest ruch. Mamy go nie oszczędzać. Ma ganiac po padokach z pozostałymi sukami. Musi sobie wyrabiać silniejsze mięśnie w pozostałych 3 łapach. Na tą czwartą.......ona by specjalnie nie liczyła

w środę miał mieć konsultacje u Degórskiej, ale poniewać ja nie mogłam pojechać, to nie pojechał.
Kolejny termin to 21.11 - godzina 10 rano. Jestem umówiona z Miki, mamy zdjęcia, więc tym razem powinno się udac.

Cały czas apeluje o kogoś z żyłką fotograficzną........

Jeśli chodzi o wpłaty z mojej strony, to w tym miesiącu oferować Bejowi mogę jedynie bezpłatne przejazdy do wetów - a do ortopedy to jest bagatela pewnie ponad 40 km w jedną....... Niestety wydatki w tym miesiącu na "tymczasy" przekorczyły wszelkie dopuszczalne dla moich możliwości granice ( ostatni tydzień panleukopemia kota - 480 zł - jak dotąd + Tola + moj pies z chłoniakiem).

Pozdrowienia dla cierpliwych - albo tych z szybszym netem:roll:

Posted

Neigh napisał(a):
+
Urszula ( Gliwice ) brak nicka - 150 zł
Gugusia7 - 50 zł
Wyjątkek 30 zł
Miki 50 zł

Razem 280 zł + 371 = 651 ( tyle aktualnie w puli Beja)

+ Wpłaty
Natka1238 - 200 zł
Beka -100 zł
Hanyg - 50 zł
Anka P - 40 zł
Daga71 - 30 zł

Razem - 1071

- Wydatki
45zł - szczepienie ( zakaźne)
50 zł karma
= 95 zł

Pozostało w puli Beja 976 zł

Poprzednie rozliczeni post 361 - rachunki dla zainteresowanych do wglądu. Za hotel rachunku nie posiadam - z góry mówię:-)

Posted

Bej jest w okolicach Jabłonnej, Rajszewa. Jadąc w kierunku Nowy Dwór Mazowiecki - 20 km od Wawy mniej więcej.

Baaardzo proszę o pomoc w robieniu zdjęć. Osoba która robiła zdjęcia w domu ( te jeszcze u mnie ) nie może podjąć się robienia zdjęć w plenerze.....

Może ktoś inny zechciałby obfocić Bejusia plissss......

Posted

Halo - dogomaniacy z aparatami cyfrowymi!! Kto obfoci Beja?
Bez zdjec ani rusz :shake:

Bej jest w okolicach Jabłonnej, Rajszewa. Jadąc w kierunku Nowy Dwór Mazowiecki - 20 km od Wawy mniej więcej.

Rozumiem, ze raczej mozna podjechac w dowolnych godzinach , tak Neigh ?