beka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A może ktos ma dojścia do Michała Olszańskiego?? Jest weilkim miłosnikiem psów. Kawa czy herbata - tam czami pokazywął pieski.... Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 beka napisał(a):A może ktos ma dojścia do Michała Olszańskiego?? Jest weilkim miłosnikiem psów. Kawa czy herbata - tam czami pokazywął pieski.... No ja go hmm znam osobiście........jeszcze z czasów daaawnych. Ha nie pomyślałam o nim. Możecie uznać sprawę za załatwioną:-)))) Quote
Miki Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Neigh napisał(a):No ja go hmm znam osobiście........jeszcze z czasów daaawnych. Ha nie pomyślałam o nim. Możecie uznać sprawę za załatwioną:-)))) To fantastycznie, ale czy nie będzie problemów ze schronem? Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ponoć będą. Tylko tym razem otwartym tekstem - gdyby nie ta cała cisza i konspiracja może od początku byłoby wiadomo co i kto zdeklarował........ A tak to wygląda ze nie ma problemu, tylko się nagle dwa dni temu pojawił.... Quote
Witokret Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A pomijając całą zakrojoną na szeroką skalę akcję reklamową - czy już konkretnie wiadomo dokąd i kiedy Bej ma trafić ? Bo tak naprawdę to wiele od tego zależy, m.in. kto będzie udzielał potencjalnym zanitneresowanym informacji nt psa. Quote
Izabela124. Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8587376#post8587376 Quote
kako80 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 gdyby przez przypadek mial trafic do hotelu z rehabilitacja na slask, to ja tez jak Peter, myslalam o bardzo dobrym ortopedzie: dr Gierek. lecze u niego moja onke, i jestem bardzo zadowolona i faktycznie pomaga dogomaniakom! ale jezeli uznacie, ze bej ma zostac w wawie to ok, dorzuce sie jak juz pisalam na hotelik. moge zrobic plakat, tylko potrzebuje tekst i fotke. Quote
Witokret Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Odebrałysmy zdjęcia RTG Beja - radiologiczny opis do nich brzmi: nie stwierdza się uchwytnych zmian w obrazie RTG kręgosłupa. Przewód pokarmowy znacznie wypełniony treścią pokarmową, jelito grube z pogrubioną ścianą. Kończyna piersiowa prawa - nie stwierdza się uchwytnych badanych odcinków kośca. No i tyle... Jutro zdjęcia pokażemy naszej wetce (jest chirurgiem), a we środę gdgt dr. Degórskiej, która jest ortopedą. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rozumiem, ze nie stwierdza sie uchwytnych zmian w kończynie przedniej ? Opis wygląda na rokujący nadzieje. Quote
Witokret Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Oprócz kończyny przedniej psiak miał zrobione również zdjęcia kręgosłupa i kończyn tylnych. Ogólnie - według opisu - w żadnej z tych części nie ma uchwytnych zmian. Zobaczymy jeszcze jaka będzie opinia fachowców od psich łap i kręgosłupa. Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Witokret napisał(a):A pomijając całą zakrojoną na szeroką skalę akcję reklamową - czy już konkretnie wiadomo dokąd i kiedy Bej ma trafić ? Bo tak naprawdę to wiele od tego zależy, m.in. kto będzie udzielał potencjalnym zanitneresowanym informacji nt psa. No więc właśnie. Sytuacja wygląda następująco: do Gajowej wysłałam pw - niestety nie mam do niej numeru tel więc nie jestem w stanie się z nią skontaktować dzwoniłam do Witokretek - niestety nie odbierają telefonu. Myślałam, ze moze mają namiar na Gajową dzwoniłam do Chrupka - niestety nie odbiera telefonu. Namiarów do żadnego z hoteli nie mam. Pytanie co dalej jest jak najbardziej aktualne. Czyli co można zrobić? 1. odwieźć psa do schroniska - nie wchodzi w rachubę 2. umieścić w hotelu - pod warunkiem ze jak rozumiem jakiś sobie znajdę Jakieś pomysły? Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Witokret napisał(a):A pomijając całą zakrojoną na szeroką skalę akcję reklamową - czy już konkretnie wiadomo dokąd i kiedy Bej ma trafić ? Bo tak naprawdę to wiele od tego zależy, m.in. kto będzie udzielał potencjalnym zanitneresowanym informacji nt psa. No więc właśnie. Sytuacja wygląda następująco: do Gajowej wysłałam pw - niestety nie mam do niej numeru tel więc nie jestem w stanie się z nią skontaktować dzwoniłam do Witokretek - niestety nie odbierają telefonu. Myślałam, ze moze mają namiar na Gajową dzwoniłam do Chrupka - niestety nie odbiera telefonu. Namiarów do żadnego z hoteli nie mam. Pytanie co dalej jest jak najbardziej aktualne. Czyli co można zrobić? 1. odwieźć psa do schroniska - nie wchodzi w rachubę 2. umieścić w hotelu - pod warunkiem ze jak rozumiem jakiś sobie znajdę Jakieś pomysły? Quote
Irkowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dzwonilas po numer do gajowej? wyslij pw to poda Ci numer telefonu . (wiesz ze do mnie lepiej sms... niz tel. ) ja wczoraj zaproponowalam hotelik ...ale nie wzbudzil on zainteresowania.:roll: to ja juz nic nie kumam. kum kum... Quote
Witokret Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sorki Neigh, ale w niedzielę o 21.40 nikt na telefonie nie siedzi ;) (mamy trzy nr zalezy na który dzwoniłaś). Rozmawiałyśmy dzisiaj z Gajową - miejsce dla Beja u niej czeka, ale dopiero od czwartku... Quote
kako80 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a ja od wczoraj proponuje hotel, tyle ze na śląsku.. Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Chrupek napisał(a):dzwonilas po numer do gajowej? wyslij pw to poda Ci numer telefonu . (wiesz ze do mnie lepiej sms... niz tel. ) Ja nie mam jej numeru tel, to nie mogłam dzwonić. Jasne, że wysłałam pw. ja wczoraj zaproponowalam hotelik ...ale nie wzbudzil on zainteresowania.:roll: to ja juz nic nie kumam. kum kum... Ja się już w ogóle boję odezwać. Generalnie jak zrozumiałam, po to zawiadomiono Gajową, że tam miał się Bej znaleźć bo lepiej. Tak to zrozumiałam. No to posłusznie i cichutko czekałam na rozwój wydarzeń........ Dom wariatów to w sumie spokojne miejsce się wydaje:-) Quote
Wyjątek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 to co w koncu bedzie działo się z Bejem do czwartku jesli jak rozumiem nie może zostać u neigh??:roll: Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Witokret napisał(a):Sorki Neigh, ale w niedzielę o 21.40 nikt na telefonie nie siedzi ;) (mamy trzy nr zalezy na który dzwoniłaś). Rozmawiałyśmy dzisiaj z Gajową - miejsce dla Beja u niej czeka, ale dopiero od czwartku... Ja zwkle dopiero wtedy siedzę :-) i to nie tylko w niedzielę. Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mam nadzieje ze jutro i Niegh pogadamy... Warunki bytowe psa u mnie sa bardzo dobre pozostaje sprawa rehabilitacji ... Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 *Gajowa* napisał(a):Mam nadzieje ze jutro i Niegh pogadamy... Warunki bytowe psa u mnie sa bardzo dobre pozostaje sprawa rehabilitacji ... Mam Twój numer od Chrupka, zadzwonię w sumie dziś tylko później. I mam nadzieję, że wszystko dogadamy. Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Mecka']Teraz ja swoje trzy grosze DEKLARACJE WPŁAT: Miki- 50zł Chrupek-20zł Israel-50zł Peter Beny-100zł MTJL-50zł Wyjatek-30zł Kako80-50zł GoskaS-100zł Jeśli kogos pominęłam proszę się przyznać!;) Z tego co zrozumiałam GoskaS zdeklarowała pomoc jednorazową........Jeśli jest inaczej proszę mnie poprawić. Do pozostałych osób wysłałam pw z numerem konta. Gdyby do kogoś nie doszło proszę o info. Z tego wniosek ze aktualnie mamy 350 zł zdeklarowane miesiecznie + moj datek. Quote
Neigh Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [ WPŁATY Israel - 100 zł p. Rafał z Chrzanowa ( brak nicka ) - 50 zł Miki - 75 zł Neigh - 200 zł ( z Funduszu "Przyjaciele Trusta") Razem 425 zł +50 zł Kasia i Krzysiek + 100 zł Peter Beny Razem 575 zł Wydatki: 50 zł schron ( zapłaciła Miki) 25 zł wet ( zapłaciła MIki) 15 zł szampon ( poszedł cały) + odrobaczenie i rimadyl 50 zł + 174 rentgen Razem 314 zł W puli Beja pozostało 261 zł Jutro sprawdzę konto, czy nie wpłynęły jakieś pojedyncze wpłaty. Quote
Yona Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Neigh?... Twoja córka lata teraz po internecie we wszystkich ogłoszeniach Beja, które mu robię :cool3: Dodałam tę fotkę, na której z lekka uszkiem Bejowym jest zasłonięta, żeby nie było tam, że Ci dziecko sprzedaję :) Wygląda to mniej więcej tak: http://www.allegro.pl/item260345931_bezdomny_owczarek_niemiecki_po_wypadku_.html Quote
Neigh Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Wolę mimo wszystko, żeby ona latała niż ja.......Wielkie dzięki Yona:-) Quote
Recommended Posts