Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bej ma allegro - a na pewno mial na samym poczatku.
Niestety nie moge dac mu domu - sam mam teraz krytyczna sytuacje - deklaruje comiesieczna, niewielka wplate w wysokosci 50 zl - strasznie mi przykro ze tylko tak moge pomoc...

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MTJL napisał(a):
Bej to piękny pies. Na pewno ktoś się nim zainteresuje!
Ja ze swojej strony mogę dołożyć się do hoteliku, jeśli nie znajdzie się DT.
Trzeba by mu zrobić Allegro, żeby czas działał na jego korzyść...

Allegro to on ma od czasów, kiedy jeszcze mieszkał w schronie.
Dzieci lubi i to nawet bardziej niż dorosłych.
To młody pies.........maks 2 lata.

Ja dodam od siebie tak........
Był moment kiedy nie można tu było z różnych powodów zbyt wiele pisać. Bej gdyby tydzien temu nie został zabrany ze schronu pewnie juz by nie zył. I nie jest to żadna przesada ani histeria. Kto nie wierzy chętnie służe namiarami na weta, do którego pojechałam prosto ze schronu.

Posted

israel napisał(a):
Bej ma allegro - a na pewno mial na samym poczatku.
Niestety nie moge dac mu domu - sam mam teraz krytyczna sytuacje - deklaruje comiesieczna, niewielka wplate w wysokosci 50 zl - strasznie mi przykro ze tylko tak moge pomoc...

to wcale nie tak mało - dziękujemy

Posted

kako80 napisał(a):
cioteczki, ten poniedzialek to jest dzien krytyczny?
ciezko bedzie cos w tak krotkim czasie..
jak psiak reaguje na inne psy i dzieci?
ile ma lat?
jaka jest szansa na wyzdrowienie lapki jezeli bedzie cwiczona?
zeby cos znalezc musimy wiedziec jak najwiecej szczegolow!

on nie moze wrocic do schronu, zalamie sie i przestanie walczyc!

Na jeszcze jedno pytanie nie udzieliłam wcześniej odpowiedzi. Nie wiadomo jakie sa szanse na wyzdrowienie łapy. I nikt nam wiążąco nie odpowie.,

Nie zapominajcie proszę, ze on dziś miał tylko zdjęcia zrobione. Nie był konsultowany przez ortopedę.

Posted

Sorki nie wiedziałam, że miał Allegro.
Neigh, ale właśnie dlatego, że tyle dla niego już zrobiłyście z Miki (jeśli kogoś pomijam, to przepraszam), że nie można tego teraz zaprzepaścić!

A ten hotelik Chrupek, o którym pisałaś to jakiś sensowny? Miałby tam rehabilitację?

Posted

Miki napisał(a):
to wcale nie tak mało - dziękujemy

No dokładnie wielkie dzięki właścielu innego Beja:-)

Poza tym co by kto nie pisał..........to ja spędziłam z tym psem 8 dni......wszystkie tymczasy - które szły do nowych domów opłakałam. Możecie sobie wyobrażać co czuję...........możecie sobie tylko wyobrażać.

Posted

MTJL napisał(a):

A ten hotelik Chrupek, o którym pisałaś to jakiś sensowny? Miałby tam rehabilitację?

Niestety w tym hoteliku bedzie mial boks, karme i codzienny wybieg, jednak nie bedzie mial zapewnionej rehabilitacji :( - czy jednak jest jakies inne wyjscie? Jesli nie znajdzie sie nowy DT, to raczej nie ma:(

Posted

Witokret napisał(a):
Niestety w tym hoteliku bedzie mial boks, karme i codzienny wybieg, jednak nie bedzie mial zapewnionej rehabilitacji :( - czy jednak jest jakies inne wyjscie? Jesli nie znajdzie sie nowy DT, to raczej nie ma:(

Mam pytania:
1. Gdzie znajduje się ten hotelik?
2. Czy jest tam możliwość odwiedzin i zajęcia się psem?

Posted

Ja zadzwoniłam dzisiaj do tego hoteliku w Konstancinie. Wszystko jest piękne poza ceną :shake: (40 zł za dobę).
Ale warunki i opieka wydają się być OK. Weterynarz na miejscu. Pani powiedziała, że już przyjmowała pieski z Dogomani, chore i znalazły domki.
No ale ta cena...

Posted

MTJL napisał(a):
Ja zadzwoniłam dzisiaj do tego hoteliku w Konstancinie. Wszystko jest piękne poza ceną :shake: (40 zł za dobę).
Ale warunki i opieka wydają się być OK. Weterynarz na miejscu. Pani powiedziała, że już przyjmowała pieski z Dogomani, chore i znalazły domki.
No ale ta cena...

Cena - katastrofa

Posted

Można go dać do Gajowej, tez konstancin.
Ale nie wiem czy poradziłaby sobie z rehabilitacją...
Mogłabym wpadać i pomagać może MTJL też by pomogła...
I cena napeno niższa.
Ale Marta napewno nie będzie go mogła wozić na konsutltacje....
Ale opiekę by miał dobrą bo Gajowa też kocha Onki

Posted

beka napisał(a):
Można go dać do Gajowej, tez konstancin.
Ale nie wiem czy poradziłaby sobie z rehabilitacją...
Mogłabym wpadać i pomagać może MTJL też by pomogła...
I cena napeno niższa.
Ale Marta napewno nie będzie go mogła wozić na konsutltacje....
Ale opiekę by miał dobrą bo Gajowa też kocha Onki

Też pomyślałysmy o Gajowej ;) Wczoraj wysłałysmy jej juz linka do tego wątku :lol:

Posted

A ile u Gajowej hotel kosztuje? Ja się też zdeklaruję rzecz jasna ze stałą wpłątą. Tylko w przyszłym tygodniu. Ciut jakby leże finansow.....a mam spory wydatek przed sobą.

Posted

Oj trochę pomogłem już ale rzecz jasna że dalej pomogę , biedny Bej , nagłośnię sprawę na Owczarku , bardzo mi przykro że nie mogę zabrać go na DT , ale szukam mu domku , może się uda , już kilku Owczarków ma dom , wiec trzeba mieć nadzieje .......... Hotelik to ostateczność :shake::shake::shake: Deklaruję 100 zł miesięcznie.

Posted

Wydaje mi sie ze na owczarku Bej ma juz watek ale jako Łapek. Na stronie anashara (owczarekwpotrzebie.com) jest Tuhajbejem. Czy można by to jakoś ujednolicić? Może zmienić wszedzie na Bej - to piekne imie i pasuje do Niego.
Proszeeee

Posted

kurcze. biedny bej..
myslalam, zeby go przewiezc na slask(jestem z katowic) do hotelu, moglabym codziennie jezdzic i go masowac, ale cena za hotel jest abstrakcyjna>750zl bez wyzywienia..dramat.
domku na razie nie mam, ale mysle intensywnie..

Posted

Neris napisał(a):
A hotel u wetki? jest sporo tańszy.

Tańszy od Gajowej czy od 40zł za dobę??
Prosiłam Gajową żeby przecztała i wypowiedziała się sama ...

Czy wiadomo jaka rehabilitacja jest teraz potrzebna?
Czy każdy może to robić czy musi być specjalista??

Ja też deklaruję 50 zł mcznie na hotel dla Beja

Posted

sprawdzam kolejne hotele i mam drugi z opieka weta(bo to w jego domu) za 750 z wyzywieniem,
kolejny: "psia kraina" 20 zl/dziennie + wyzywienie i wlascicielka zajmuje sie rehabilitacja!>600 zl
i jeszcze jeden: "hsm korkus" 18 zl z wyzywieniem.>540zl