Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem juz co oprócz kciuków mam trzymać za ten domek!
A za operacje napewno sie uda zebrać kasę!
Sama natychmiast sie dokładam! ONki kocham najbardziej na świecie!

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh - czy moglabys podac namiary gdzie mozna wplacac dla Bejutka (numer konta, co napisac w tytule itp).
Mozesz napisac jakie planujecie badania (w pierwszej kolejnosci) i jaki bylby przypuszczalny koszt?

p.s. jak Bejutek sie czuje?

dziekuje i pozdrawiam

Posted

epe byles juz na watku naszego psiaka potraconego ktory jest pod opieka wetki o wielkim sercu i to ona zalatwila dla psa operacje wszystko na kreche a my zobowiazalismy sie pokryc koszty leczenia i z tym Onkiem z tego watku chcialam rowniez ja o pomoc poprosic.

Posted

Ada!
Ja sie i u Ciebie również zadeklarowałam! Oczywiscie jutro wpłacam!
A na Beja to tez wpłace,no nie moge i jemu nie pomóc!
Jakby udało Ci sie znaleźć domek i ewentualna operację u tej wetki!!
Byłabym po prostu szczęśliwa!
A forsa jest po to,że w przypadku psów-można za nią kupić szczęście!

Posted

Z ta wetka zetknelismy sie nie dawno ale jest naprawde wspaniala sama juz nie wyrabia finansowo a cigle pomaga takim wlasnie bidom chce ja zapytac czy ona moglaby by wziasc psa do siebie na DT i zalatwila operacje w Oswiecimiu bo ja wiem ze domek jest juz dzis tylko pytanie czy mozna psa dac do domku w ktorym pani pracuje i nie moglaby jezdzic z nim do weta tym bardziej ze wet jest oddalony od nas okolo 20 km.

Posted

Folen napisał(a):
A czy Bej jest na ONkach? Bo się nie natknęłam na niego tam..

Wysłałam i zdjęcie i jego historię do Anashar.......czy jest nie wiem

Posted

Eva napisał(a):
A swoją drogą to wspaniale, że DT Truścika nie chciał wziąć tych pieniędzy i możemy przeznaczyć je dla innej biedy.

No tak właśnie zaproponowałam na wątku Trusta - połowa na Beja........połowa na Maję.
Niestety Eva 165 zł........w przypadku Beja to obawiam się kropla w morzu potrzeb:-(

Posted

Ale od czegoś trzeba zacząć. A przede wszystkim wyrwać Go ze schronu i zawieźć do weta, aby psa nie bolało. Po diagnozie będzie wiadomo coś na temat kosztów i wtedy będziemy robić "ściepę" lub " zrzutkę", jak kto woli.
Zróbmy pierwszy krok.... Ja wiem, że jesienna pogoda sprzyja chandrze, ale :loveu:Neigh nie daj się , proszę !!!!! Te biedaki w schronie mają jeszcze gorzej......

Posted

Wiem......ciekawe co na to moja Rodzina.........gdyby moja własna matka wiedziałaby o wszystkich moich akcjach........myślę, że byłaby przerażona.

Mnie najbardziej przeraza to, że im więcej ich sie wyciąga........tym wiecej ich sie pojawia.
To jakies prawo, ale ja nigdy nie lubiłam nauk ścisłych........

Bej.......robię co mogę stary....

Posted

Nie martw się. Moja starsza też nie wie, choć ze mną mieszka, a reszta domowników komentuje...... nie powiem jak.... A co mnie to wszystko obchodzi. Tylko, żeby Bozia dała jeszcze trochę więcej zdrowia i siły....i....pieniążków....
Neigh :loveu:, jak Ci pomóc, żeby jeszcze jedną bidę wyciągnąć?

Posted

Eva napisał(a):
Nie martw się. Moja starsza też nie wie, choć ze mną mieszka, a reszta domowników komentuje...... nie powiem jak.... A co mnie to wszystko obchodzi. Tylko, żeby Bozia dała jeszcze trochę więcej zdrowia i siły....i....pieniążków....
Neigh :loveu:, jak Ci pomóc, żeby jeszcze jedną bidę wyciągnąć?

Na razie to wspierać duchowo, a potem to już tylko finanse......albo pomoc w znalezieniu domu....

Posted

Eva napisał(a):
obiecuję w miarę możliwości pomagać, a duchowe wsparcie masz u mnie zawsze. No, to kiedy Bej wyjeżdża ze schronu???

Jeśli o mnie chodzi to nie wcześniej niż w połowie przyszłego tygodnia.........chyba ze wcześniej jakis cud.

Muszę znać wyniki biopsji.........i dowiedzieć się ile mojemu psu zostało i co jeszcze mogę zrobić......

Posted

Mam dobra nowine dla Beja, mozecie go wyciagac ze schronu i przywozic do nas czyli do Chrzanowa, bedzie mial dom docelowy i jezeli jego lapka bedzie nie do zoperowania i bedzie musial byc kaleka do konca swoich dni to pani to nie przeszkadza, najwazniejsze zeby nie byl agresywny. Do towarzystwa bedzie mial 12 letnia sunie i za plotem kury ktorych miejmy nadzieje nie bedzie gonil. Acha i 13 arowa dzialke. Niestety tak jak pisalam wczesniej obiecalam ze do weta zabierzemy go i koszty jego leczenia pokryjemy bo panie nie ma na to czasu jak rowniez nie jest zbyt kasowna ale serce do zwierzat ma a to jest najwazniejsze. Czekam na wasza decyzje.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mam dobra nowine dla Beja, mozecie go wyciagac ze schronu i przywozic do nas czyli do Chrzanowa, bedzie mial dom docelowy i jezeli jego lapka bedzie nie do zoperowania i bedzie musial byc kaleka do konca swoich dni to pani to nie przeszkadza, najwazniejsze zeby nie byl agresywny. Do towarzystwa bedzie mial 12 letnia sunie i za plotem kury ktorych miejmy nadzieje nie bedzie gonil. Acha i 13 arowa dzialke. Niestety tak jak pisalam wczesniej obiecalam ze do weta zabierzemy go i koszty jego leczenia pokryjemy bo panie nie ma na to czasu jak rowniez nie jest zbyt kasowna ale serce do zwierzat ma a to jest najwazniejsze. Czekam na wasza decyzje.

Muszę się naradzić z dziewczynami........i jeszcze jedno czy można dostać kontakt do nowego domu? tego docelowego? rozumiem, że mieszkałby na zewnątrz.......w budzie?
Na razie się nie cieszę......z radością poczekam na happy end.......

Posted

Ja Mysle Ze To Rewelacyjna Sprawa ......................................jestem Tu Po Raz 1 N Atym Watku Przeczytałam Go Od Dechy Do Dechy ....................decyzja Nie Do Mnie Nalezy ...........................able Byłoby Cudownie ..................domek