Witokret Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kochany psiaku... trzymaj sie dzielnie. Nikt do Ciebie nie zaglada juz :-( Quote
mysza 1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja właśnie tu dotarłam, jaki on cudowny, piękny. Kocham wszystki zwierzaki, ale owczarki to moja największa miłość. Jeśli potrzeba kasy na hotel, nie ma problemu, wyskrobię, co mam i poszukam sponsorów. Domu tez szukam oczywiście. Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Wszystkiego mu potrzeba - a domu najbardziej. Mnie ostatnio dogomania ledwo chodzi.........a właściwie prawie nie chodzi kurcze! Quote
iwop Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jest piękny... Moja onka jest dla mnie całym moim światem...:oops: Quote
iwop Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 On w schronie długo nie pozyje...:-( Onki wbrew pozorom to delikatne psy... Trzeba by go zdiagnozować.:oops: Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Zgadza się, tylko pytanie skąd brać na hotel, diagnozę, leczenie........... Quote
iwop Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To trzeba założyc mu skarpetę na AFN i zrobic cegiełki na allegro. jak go tak zostawimy to parę miesięcy i po Beju:-(... Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Jestem za........do roboty iwop:-) Quote
mysza 1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tak, trzeba zacząć zbierać, z kaś zawsze łatwiej, a tak stoi sie w miejscu. Jak będzie konto, to po znajomych sie rozpusci i do wpłat przymusi.:evil_lol: Quote
iwop Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja nie moge na razie nic wpłacic ale po pierwszym obiecuję. Kto załozy skarpetę? :oops: Czas działa na niekorzyść Quote
iwop Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dlaczego nikt nie zagląda do Tuhajbeja... :shake: On bez naszej pomocy umrze :-( Quote
Aga_Mazury Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 podnoszę bidulka....narazie tylko tyle mogę Quote
Mecka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Spójrzcie na to cudo, on zasługuje na szansę! Quote
Yona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Neigh właśnie coś obmyśla :cool3: Konspiruje coś, jak nie wiem co... :) A miała sobie wakacje zrobić nieboga... :evil_lol: Quote
Neigh Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 No miałam.......... a. muszę zyskać zgodę mojego Tz b. muszę znać wynik biopsji mojego psa. Jeśli to komukolwiek odpowiada mogę robić za skarpetę Beja, tym bardziej, że połowa tego co została z Trusta idzie na jego konto....... Quote
epe Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Droga szalona psia mamo! Deklarowałam wpłaty na Trusta- to na niego juz nie trzeba? No to oczywiście będę wpłacać na Beja! Quote
Neigh Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 epe napisał(a):Droga szalona psia mamo! Deklarowałam wpłaty na Trusta- to na niego juz nie trzeba? No to oczywiście będę wpłacać na Beja! No na Trusta nie trzeba...............no chyba, że jakaś tragedia zdrowotna wyskoczy. Znalazłam mu BEZPŁATNY dom tymczasowy. Zostało trochę kasy......no to kombinuję......... Quote
Yona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Słuchaj Neigh... Twojego TZ-ta często nie ma w domu... Może się nie zorientuje, że rodzina coś większa Quote
Neigh Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Yona napisał(a):Słuchaj Neigh... Twojego TZ-ta często nie ma w domu... Może się nie zorientuje, że rodzina coś większa I tu jest właśnie problem. Od sierpnia to był może ze 4 dni ciurkiem w domu. Ale jak wróci ( w sobotę ) to ponoć do końca roku się nie rusza......Znaczy z Polski;-) Ja tylko liczę na mój urok osobisty........ale wiesz na górze nowy kot ( wie bo przez tel mówiłam) u Zuzki 5 świnek na tymczasie ( miały być 3 i na maks kilka dni) a od niedzieli będzie 6-7.......... I teraz Bej....... A w tle Sake z chłoniakiem......albo białaczką...... Quote
Witokret Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Eee no moze nie bedzi tak zle ;) Bej cichutki, grzeczniutki... moze go nie zauwazy :evil_lol: Quote
Yona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A właściwie to może i dobrze, że nie będzie się ruszał z domu do końca roku. Pomoże :multi: Same dobre wiadomości :loveu: Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jezeli ktos z was moze przyslac zdjecie rentgenowskie tego Onka to bardzo prosze o info na PW, Jesli same nie dacie rady w Warszawie bedziemy cos kombinowac u nas. Jutro porozmawiam z wetka o zlotym sercu moze cos wymislimy razem. U nas jest domek chetny na Onka tylko pytanie czy zgodza sie na psa ktorego trzeba leczyc i niewiadomo ile wyniosa koszta czy jestescie w stanie pokryc koszta leczenia, napewno nie beda wyzsze jak w Warszawie. Mamy u wetki Onka po wypadku w o wiele ciezszym stanie i wierzymy ze bedzie zdrowy. Quote
Neigh Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Zdjęć nie możemy przesłać, bo ich nie mamy...... Jeśli jest dom ........byle dobry, to naturalnie że pomożemy w leczeniu, prawda? To przecież oczywiste:-) Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mysle ze do soboty powinnam sie wszystkiego dowiedziec, i wtedy bedziemy mogli podjac jakas decyzje. Quote
Recommended Posts