Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie tu dotarłam, jaki on cudowny, piękny. Kocham wszystki zwierzaki, ale owczarki to moja największa miłość.
Jeśli potrzeba kasy na hotel, nie ma problemu, wyskrobię, co mam i poszukam sponsorów. Domu tez szukam oczywiście.

Posted

No miałam..........
a. muszę zyskać zgodę mojego Tz
b. muszę znać wynik biopsji mojego psa.

Jeśli to komukolwiek odpowiada mogę robić za skarpetę Beja, tym bardziej, że połowa tego co została z Trusta idzie na jego konto.......

Posted

epe napisał(a):
Droga szalona psia mamo!
Deklarowałam wpłaty na Trusta- to na niego juz nie trzeba?
No to oczywiście będę wpłacać na Beja!

No na Trusta nie trzeba...............no chyba, że jakaś tragedia zdrowotna wyskoczy. Znalazłam mu BEZPŁATNY dom tymczasowy.

Zostało trochę kasy......no to kombinuję.........

Posted

Yona napisał(a):
Słuchaj Neigh...
Twojego TZ-ta często nie ma w domu... Może się nie zorientuje, że rodzina coś większa

I tu jest właśnie problem. Od sierpnia to był może ze 4 dni ciurkiem w domu. Ale jak wróci ( w sobotę ) to ponoć do końca roku się nie rusza......Znaczy z Polski;-)
Ja tylko liczę na mój urok osobisty........ale wiesz na górze nowy kot ( wie bo przez tel mówiłam) u Zuzki 5 świnek na tymczasie ( miały być 3 i na maks kilka dni) a od niedzieli będzie 6-7..........

I teraz Bej.......

A w tle Sake z chłoniakiem......albo białaczką......

Posted

Jezeli ktos z was moze przyslac zdjecie rentgenowskie tego Onka to bardzo prosze o info na PW, Jesli same nie dacie rady w Warszawie bedziemy cos kombinowac u nas. Jutro porozmawiam z wetka o zlotym sercu moze cos wymislimy razem. U nas jest domek chetny na Onka tylko pytanie czy zgodza sie na psa ktorego trzeba leczyc i niewiadomo ile wyniosa koszta czy jestescie w stanie pokryc koszta leczenia, napewno nie beda wyzsze jak w Warszawie. Mamy u wetki Onka po wypadku w o wiele ciezszym stanie i wierzymy ze bedzie zdrowy.

Posted

Zdjęć nie możemy przesłać, bo ich nie mamy......
Jeśli jest dom ........byle dobry, to naturalnie że pomożemy w leczeniu, prawda? To przecież oczywiste:-)