Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że spóźniłam się :cool3:
Ja też mam domek dla Gucia, super domek na Suwalszczyźnie, dom z ogrodem i koleżanką sunią do towarzystwa.Czasami Gutek wizytowałby z Pańcią, Pana w Wawce.
Jeden warunek to taki, żeby Gucio był pozbawiony swojej męskiej siły przebicie :evil_lol:
Tak więc Marzenko, jeśli nie przypadniesz Guciowi do gustu to ja w konkury staję :loveu:
To chyba to imię Gustaw sprawia, że pies do gustu tak przypada ;)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A ciotka Ala, za pomoc, będzie mogła zobaczyć pewnego zielonego krokodyla.
Pamiętasz?
Zaraz się pojawimy na blogasku OZZY'ego.

już lecę do Ozzulkowego :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

marzenka1985 napisał(a):
Gusti już z nami:)Dziękuję dziewczyny!Właśnie leży sobie obok komputera-w łóżeczku Oskara:D

a ja jutro jadę odwiedzić Marzenkę i poznam przystojniaka.
Będą fotki i relacje :)

Posted

[quote name='marzenka1985']Gusti już z nami:)Dziękuję dziewczyny!Właśnie leży sobie obok komputera-w łóżeczku Oskara:D
:multi::multi::multi:super ...nie macie pojęcia jak sie cieszę :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='marzenka1985']Oj nie taka bieda;)Jego kołderka to mata edukacyjna dla dzieci:D Trzeba go wykastrowac...Mały gwałciiel;);)dominator :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marzenka1985']Już nie skacze na nogi!Teraz dopiero jest kochany:)Przylepa.Dziekuje jeszcze raz z całego serca:*

:multi::multi::multi:Marzenko ...nie masz pojecia jak sie cieszę :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marzenka1985']Ja też:)Dziękuje:)Jak widać ma już galerie.Zapraszamy
byłam .....:multi:

A teraz kolej na zmiane działu ....na JUŻ W NOWYM DOMKU :multi::multi::multi: